#Gökmen uzay havacılık ve eğitim merkezi

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz 05:13

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceği

Zeybekci: Yaklaşık Olarak 15 Bin İhracatçımıza Yeşil Pasaport Vereceğiz Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “Darbe gerçekleşseydi şu anda bizim mezarlarımızı ziyaret eden bile olmayacak, belki mezarlarımız bile belli olmayac..

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu 04:07

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu

İstanbul Barosu Başkan Seçimlerinde Tahir Elçi Protestosu HALİÇ Kongre Merkezi’nde iki sürecek olan İstanbul Barosu Genel Kurulu, Genel Kurul Başkanlık Divanı seçimi ile başladı. 5 adayın başkan olmak için yarışacağı ge..

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında 01:29

DÜNYA HABERLERİ: Gurbetçiler Anayasa Referandumu İçin Sandık Başında

Türkiye’de16 Nisan'da yapılacak anayasa referandumu için yurt dışında oy verme işlemi başladı. Avrupa'da yaşayan vatandaşlar sabah erken saatlerden itibaren sandık başına gitti. Türkiye’den en fazla yurt dışı seçmeni..

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı 04:46

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıld

Türkmen Lider Salihi 'Bu İşler Pkk’nın Kerkük’e Girmesi İçin Mi Yapıldı DEAŞ militanlarının Kerkük’e saldırmasının ardından başlatılan operasyona PKK’nın da katılması, Irak Türkmen Cephesi'nde bardağı taşırdı. Bunun ..

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto 02:21

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto

İstanbul Barosu Seçimlerinde İsmail Kahraman’a Protesto TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İstanbul Barosu Başkanı Seçimi için oy kullandığı esnada bir grup avukat tarafından protesto edildi. Protestolara aldırış etmeyen Kah..

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak 00:43

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak

Kerimcan Durmaz, Survivor 2017'de mi Yarışacak Acun Ilıcalı ve sevgilisi Şeyma Subaşı ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Kerimcan Durmaz'la ilgili Survivor'da yarışacak iddiası gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz..

Facebook Kamera Özelliklerini De Kullanmaya Başladı 01:13

Facebook Kamera Özelliklerini De Kullanmaya Başladı

Facebook, fotoğraf makinesini akıllı telefon uygulamasında merkezi bir yere yerleştiriyor ve rakip Snapchat gibi kullanıcıları daha fazla fotoğraf çekmeye ve dijital çıkartmalarla düzenlemeye teşvik ediyor. facebook sna..

Dünya Haber: Çinli Göçmenler Fransız Polisini Protesto etti 00:59

Dünya Haber: Çinli Göçmenler Fransız Polisini Protesto etti

Fransa'nın başkenti Paris'te 56 yaşındaki Çinli göçmen Shaoyo Liu'nun polis tarafından öldürülmesine yönelik protestolar sürüyor. Çoğu Çinli yüzlerce Asya kökenli göçmen, başkentin kuzeydoğusundaki polis merkezi önünde ..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Kolonya Cumhuriyeti - Teaser (Yakında Sinemalarda!) 01:51

Kolonya Cumhuriyeti - Teaser (Yakında Sinemalarda!)

Kolonya Cumhuriyeti Filminin Teaser'ı Beşiktaş Kültür Merkezi'nin yapımcılığı yaptığı ve Çağlar Çorumlu'nun başrol oynadığı yerli komedi filmi...

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm 13:29

İstanbul Muhafızları 12.Bölüm

Marmara denizinin incileri olan adaların kiminde yerleşim var kiminde ise yoktur. Yerleşim olan adaların başında ilçeninde merkezi olan Büyük Ada gelmektedir. Hem tarihi hemde coğrafi güzelliğe sahip adaların başı Gürgen..

Çip Taktıranların Sayısı Artıyor 01:19

Çip Taktıranların Sayısı Artıyor

İş yeri çalışanlarının eline çip taktırması giderek yaygınlaşıyor. Stockholm’deki yüksek teknoloji merkezi Epicenter çalışanlarından 150 kişi eline çip taktırmış durumda. Çiple ofisin kapısını açabiliyor, içecek alabiliy..

  • Umut Tv tarafından
  • 1.051 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd, Deaş Kalesine Saldırı Düzenledi 03:16

Abd, Deaş Kalesine Saldırı Düzenledi

CNN'in Nick Paton Walsh, koalisyon güçlerinin İSİS(deaş) 'in Suriye'deki kontrol merkezi olan Raqaa'ya doğru ilerlemeyi umduğu Irak'taki Musul yakınlarındaki Teğmen Townsend ile görüştü...

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı 02:12

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı

Afyonkarahisar’da Kanlı İnfaz- 2 Ölü, 1 Ağır Yaralı Afyonkarahisar’da sokak ortasında yaşanan olayda bir şahıs pompalı tüfekle iki kişiyi vurarak intihar etti. Yaşanan olayda pompalı tüfekten çıkan saçmalarla vurulan e..

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

1940'lı Yıllarda Adana 04:58

1940'lı Yıllarda Adana

1940'lı yıllar Adana'sından park, bahçe, Seyhan Barajı ve kent merkezi görüntüleri...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.167 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abdi İpekçi Spor Salonu Yıkılıyor 01:01

Abdi İpekçi Spor Salonu Yıkılıyor

1989 yılından bu yana basktbol ve birçok organizasyona sahne olan Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine yeni bir basketbol tesisi ve kamp merkezi yapılacak...

Kingsman Fragmanı 00:16

Kingsman Fragmanı

Merkezi karargah yıkıldığında ve dünya rehin alındığında, Kingsman'ın yolculuğu onları ABD'deki bir müttefik casus örgütünün keşfine götürecektir. Bu iki seçkin gizli örgüt ortak bir düşmanı yenmek için bir araya gelmeli..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

Kingsman- The Golden Circle Fragmanı 01:47

Kingsman- The Golden Circle Fragmanı

Merkezi karargah yıkıldığında ve dünya rehin alındığında, Kingsman'ın yolculuğu onları ABD'deki bir müttefik casus örgütünün keşfine götürecektir. Bu iki seçkin gizli örgüt ortak bir düşmanı yenmek için bir araya gelmeli..

Çocukların Okuduğu Şiir Tayyip Erdoğan’ı Ağlattı 02:54

Çocukların Okuduğu Şiir Tayyip Erdoğan’ı Ağlattı

ABD'nin Maryland eyaletine bağlı Lanham kentinde Amerika Diyanet Merkezi'nin açılışını yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, duygulu anlar yaşadı...

Başbakan Yıldırım MHP Lideri Bahçeli İle Görüşecek 00:32

Başbakan Yıldırım MHP Lideri Bahçeli İle Görüşecek

Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşecek. Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Yıldırım saat 12.00'de Çankaya Köşkü'nde Bahçeli'yi kabul edecek...

Erdoğan'dan Sincar Açıklaması Bir Gece Ansızın Gelebiliriz 01:11

Erdoğan'dan Sincar Açıklaması Bir Gece Ansızın Gelebiliriz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde TÜMSİAD Genel Kurulu'nda konuşt. Erdoğan, Sincar operasyonu ile ilgili Vakti saati geldiğinde ne yapacağımızı biliriz. Bir gece ansızın gelebiliriz. Türkiye'n..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konuşmasına Dua İle Başladı 01:24

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konuşmasına Dua İle Başladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde TÜMSİAD Genel Kurulu'nda gerçekleştirdiği konuşmasına dua ile başladı....

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı 03:32

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı

Tüm Dünyanın Gözünün Kazanlı’da- Rekor Kırıldı Dünyada deniz kaplumbağalarının en önemli üreme merkezlerinden biri olan Mersin'in Kazanlı sahilinde, bu yıl bin 705 yuvaya ulaşılarak rekor kırıldı. Kazanlı'da bin 705 yuv..

Büyük İndirimler Gören Suudi Arabistan Kadınları 00:23

Büyük İndirimler Gören Suudi Arabistan Kadınları

Alışveriş merkezindeki mağazanın indirime girmesi üzerine akın eden kadınlar...

  • JET TV tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaban Domuzu Hastanenin Acil Servisine Girdi 00:26

Yaban Domuzu Hastanenin Acil Servisine Girdi

Konya'da şehir merkezine inen bir yaban domuzu, özel bir hastanenin acil servis camını kırıp içeriye girdi. Kısa süre sonra açık kapıdan çıkan domuzu belediye ekipleri bir okulun bahçesinde yakaladı. Vatandaşların panik ..

Türk Kahvesi İle Resim Yapan İranlı Ressam 05:27

Türk Kahvesi İle Resim Yapan İranlı Ressam

İranlı ressam Adak Jamshıdzadeh’in eserlerinin yer aldığı ‘Kahvenin Büyüsü’ sergisi Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde açıldı. Jamshıdzadeh’in kahveden yaptığı resim çalışmaları büyük ilgi gördü...

  • JET TV tarafından
  • 673 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de 05:19

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de

Cumhuriyet'in Kuruluşunun 93.yılı... Devlet Erkanı Anıtkabir’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığındaki devlet erkanının Anıtkabir'e çelenk koymasıyla törenler başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mustafa Kemal ..