#Gökmen uzay havacılık ve eğitim merkezi

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 01:04

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu

Türk Öğrenci, Bilim Ve Teknoloji Yarışmasında Dünya Birincisi Oldu 31. Mostratec Uluslararası Bilim ve Teknoloji Yarışması'nda dünya birincisi olan Naim Harun Çerkezi yurda döndü. Brezilya'nın Novo Hamburgo şehrinde 25-..

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama 01:05

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanl

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama ABD'li bir subayın, koordinasyon amacıyla, Genelkurmay Karargahı'nda değil, ABD'nin Türkiye'de bulunan Savunma Koordinasyon Merkezi 'ODC' veya An..

Kış Uykusundan Uyanan Ayıların Elma Ziyafeti 07:31

Kış Uykusundan Uyanan Ayıların Elma Ziyafeti

Türkiye’nin tek ayı barınağı Karacabey Ova Korusu Ayı Barınağı ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan ayıların sayısı 74’e yükseldi...

  • JET TV tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Drift Yapmak 01:50

Drift Yapmak

Efendiler yerli üretim fırtına öbüslerinin test aşamalarından görüntüleri izleyeceksiniz. Bundan sonrası alıntıdır. Sakarya'da bulunan 1'inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığında yerli imkanlarla üretilen Fırtına obüsleri..

  • JET TV tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Boz Antalya Konser Görüntüleri 04:43

Murat Boz Antalya Konser Görüntüleri

ALIŞVERİŞ merkezi ve eğlence kompleksi Mall of Antalya'nın resmi açılışı Murat Boz'un verdiği konserle yapıldı. Binlerce kişinin izlediği konserde Murat Boz sevilen şarkılarını Antalyalı hayranlarıyla söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Son Dakika! İçişleri Bakanlığı'nda 20 Mülki İdare Amiri Görevden Uzaklaştırıldı 00:30

Son Dakika! İçişleri Bakanlığı'nda 20 Mülki İdare Amiri Görevden Uzakl

Son Dakika! İçişleri Bakanlığı'nda 20 Mülki İdare Amiri Görevden Uzaklaştırıldı Son dakika gelişmesi...İçişleri Bakanlığı, bünyesinde FETÖ bağlantılı olduğu tespit edilen 20 mülki idare amiri görevden uzaklaştırıldı. ..

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum 01:04

Erdoğan'dan Trump Yorumu_ Bu Tercihi Hayra Yormak İstiyorum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trump'ın ABD'nin yeni başkanı seçilmesiyle ilgili Amerika'da yeni bir dönem başlıyor. Bu tercihi hayra yormak istiyorum dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CNR EXPO Fuar Merkezi'nde düzenl..

Haberci Türkiye Renkleri 16.Bölüm 49:37

Haberci Türkiye Renkleri 16.Bölüm

Coşkun Aral’ın sunuculuğunu yaptığı programın 16. bölümünde; Türkiye’de ve dünyadaki mayın dosyası konu edilmektedir. Ankara’da bulunan TSK rehabilitasyon merkezi ziyaret edilerek gazilerle ve Sinan Çetin ile yapılan röp..

Yolların Türküsü 13.Bölüm 58:35

Yolların Türküsü 13.Bölüm

Türkiye’nin illerini sosyokültürel ve ekonomik açıdan tanıtan programın 13. bölümünde; Necdet Alpar Çocuk ve Gençlik Merkezi, İzmir Kadifekale'nin Rehabilitasyon Projesi ve İzmir Ticaret Borsası konu edilmektedir...

Yolların Türküsü 14.Bölüm 45:41

Yolların Türküsü 14.Bölüm

Türkiye’nin illerini sosyokültürel ve ekonomik açıdan tanıtan programın 14. bölümünde; İzmir Çocuk Rehabilitasyon Merkezi, Atatürk Organize Sanayi Bölgesi ve İzmir'de kımız üretimi konu edilmektedir...

Gezelim Görelim (Kütahya) 31:03

Gezelim Görelim (Kütahya)

Nuray Yılmaz'ın sunuculuğunu yaptığı programda; Kütahya il merkezi Sökmen Köyü, Söğüt Köyü ve Yoncalı Tütav Termal Oteli tanıtılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.172 görüntüleme
  • 7 yıl önce
15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi 05:59

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi

Kaçmaya Çalışırken Vuruldu, Taksinin Altında Kalarak Can Verdi , Antalya'da iki kişi tarafından darp edilen, sonra ensesinden vurulan Mehmet Aydoğdu, kaçmaya çalıştığı sırada düştüğü yolda, taksinin üzerinden geçmesi son..

Çin, 20 CIA Ajanını Öldürdü ya da Tutukladı 00:45

Çin, 20 CIA Ajanını Öldürdü ya da Tutukladı

Çin'in 2010 ile 2012 yılları arasında Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatı CIA'in 20'ye yakın ajanını öldürdüğü ya da tutukladığı iddia edildi. New York Times'ta yer alan haberde bilginin kaynağı eski CIA çalışanları o..

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti 00:56

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Baş

MİT'te Yeni Yapılanma- ByLock'u Deşifre Eden İsim Dış İstihbaratın Başına Geçti MİT'te önemli adımları atılıyor. Dış istihbarat ile özel operasyon birimleri ayrıldı. Dış istihbaratın başına ByLock'u deşifre eden müsteşa..

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto 05:46

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto

Kılıçdaroğlu'na Kasetli Protesto Bayrağını Sevenler Platformu üyeleri teröre destek verdiği gerekçesiyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu kasetle protesto etti. Bayrağını Sevenler Topluluğu üyeleri CHP Genel Me..

Korkutan Açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı Patlayabilir. 01:57

Korkutan Açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı Patlayabilir.

Korkutan açıklama! Isparta'daki Gölcük Yanardağı patlayabilir... Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Jeotermal Enerji Yeraltı Suyu ve Mineral Kaynakları Araştırma ve Uygulama Merkezi eski Müdürü Prof. Dr. Nevzat Özgür, I..

Ülkelere Göre En Uzun Kelimeler 01:33

Ülkelere Göre En Uzun Kelimeler

Merkezi Fransa'nın Lyon kentinde bulunan ve Türkçe'nin de aralarında bulunduğu 10 dilde yayın yapan Euronews kanalı ilginç bir habere imza attı...

  • JET TV tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ'nün Şoke Eden Vatikan'ı 01:13

FETÖ'nün Şoke Eden Vatikan'ı

FETÖ elebaşı Gülen için Ankara'da saray inşa eden Akın İpek'in kamuya devredilen üniversitesi de örgütün yönetim merkezi olarak kurgulanmış kaleyi andırıyor. Rektör Prof. Mehmet Barca'nın Mini Vatikan dediği kampüs Bat..

Çin'de Patlama En Az 40 Yaralı 00:05

Çin'de Patlama En Az 40 Yaralı

Gündemi Ve Sıcak Gelişmeleri Türk Haber Merkezi'nden Takip Edebilirsiniz...

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor 01:39

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor

Türk Jetleri 2 Haftadır Suriye'ye Giremiyor Anadolu Ajansı abonelerine önemli bir haber duyurdu: Türkiye'nin 24 Ağustos'ta başlattığı Fırat Kalkanı Harekâtı'nda iki haftadır savaş uçakları operasyonlara katılmıyor. T..

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı 00:53

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı

Okula Molotof Kokteyli Atan Çocuklar Yakalandı Sultanbeyli’de bir okula molotof kokteyli atıp bir parkı da ateşe veren 17 şüpheli, polisin güvenlik kameralarını incelemesinin ardından 24 saat geçmeden yakalandı. Sulta..

Antalya'da İbretlik Görüntüler! - Son Dakika Güncel Haberler 01:13

Antalya'da İbretlik Görüntüler! - Son Dakika Güncel Haberler

TURİZM kenti Antalya'nın en merkezi noktasında bonzai içen iki gençten biri yerde kıvranırken, diğeri ayakta durmakta zorlanırken görüntülendi. Bu kişiler hastaneye götürürken 50 metre ileride diğer bir grup genç bonzai ..

Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Hong Kong'da 01:13

Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Hong Kong'da

Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Hong Kong Özel İdari Bölgesi'ni ziyaret ediyor. Xi, Hong Kong'un Çin'e devrinin 20. yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek kutlamalara ve İdari Bölgenin 5. dönem yönetiminin göreve başlama töre..

Cıa-Fetö Bağlantısının Arka Planı 20:43

Cıa-Fetö Bağlantısının Arka Planı

Dünyaca ünlü stratejist William Enghdal, Fetullahçı Terör Örgütü ile Amerikan Merkezi Haber Alma Teşkilatı CIA arasındaki çarpıcı bağlantıyı gözler önüne serdi. Profesör Enghdal, 15 Temmuz'un bir CIA darbesi olduğunu öne..

Antalya'da 88 Yılın En Sıcak Günü Yaşandı 00:59

Antalya'da 88 Yılın En Sıcak Günü Yaşandı

Kuzey Afrika sıcaklarının etkili olduğu Antalya'da, 45,4 dereceyle 88 yılın en sıcak günü yaşandı. Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezi'nden alınan bilgiye göre, 1929'dan beri ölçüm yapılan Antalya'da 45,4 dereceyle ..

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak 01:55

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürec

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak Bugün piyasaya çıkacak sayısında AB'nin Türkiye'nin üyelik sürecini durdurmayı planladığını öne süren Alman Spiegel dergisi, haberi G..

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. 03:28

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18

20 Gündür Havalanamayan Jetler, Yeniden Işid Mevzilerini Bombaladı, 18 İşid'li vuruldu. Suriye'deki hava savunma sisteminin Türk uçaklarına kilitlenmesi nedeniyle 20 gündür havalanamayan jetler, yeniden IŞİD mevzilerini..

Kanıtların Yalanladığı Beyanlar 01:36

Kanıtların Yalanladığı Beyanlar

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullandığı Akıncı Hava Üssü'ndeki eylemlere ilişkin davanın duruşmalarına darbeci sanıkların, kanıtları yalanladığı be..