#Göksel uzaktan müzik dinle

Amerika'dan Dönen İrem Derici Magazin D'ye Konuştu 16 Nisan 2018 06:27

Amerika'dan Dönen İrem Derici Magazin D'ye Konuştu 16 Nisan 2018

Amerika'dan dönen ve Magazin D muhabiri Emrah Günel'e röportaj veren İrem Derici'den çok özel itiraflar .. İşte İrem Derici'nin çarpıcı açıklamaları : Platonik takılıyorum bu aralar, haberi yok ama uzaktan beğendiğim bir..

  • BETA tarafından
  • 901 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kaçak Mazot Yerine Göçmen 02:32

Kaçak Mazot Yerine Göçmen

Yeni Şafak, binlerce kilometre uzaktan umut yolculuğuna çıkan Afgan göçmenlerin kaçakçılarca tıkıldığı evlere girdi. Hayvanların dahi barınamayacağı evlerde günlerce balık istifi tutulan göçmenler, para gelmezse işkencey..

UKAP Göreve Hazırlanıyor Daha Güçlüsü Yolda 01:31

UKAP Göreve Hazırlanıyor Daha Güçlüsü Yolda

Katmerciler tarafından geliştirilen Uzaktan Kumandalı Atış Platformu (UKAP), her türlü zorlu koşulu içeren saha testlerine başarıyla devam ediyor. Üzerinde silah ve uydu haberleşme sistemi bulunan UKAP'a, elektro optik, ..

Sosyal Medyayı Sallayan Sincap 00:46

Sosyal Medyayı Sallayan Sincap

Ormanda gözlem yapan araştırma görevlisinin sabitlediği ağaçtaki kameraya atlayan sincap sosyal medyada tıklanma rekorları kırıyor. Sosyal medyada yeni yeni yayılmaya başlayan görüntü hafta sonu Ankara Ayaş'ta ormanlık b..

  • Cowboy tarafından
  • 775 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor 05:32

Türkiye'nin Konuştuğu Kadir, Yeniden Eğitime Başlıyor

Ayağına giydiği kırmızı poşetlerle Türkiye'nin yüreğini burkan Kadir Kürşat, bıraktığı okula Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in devreye girmesiyle yeniden başlıyor. Gaziantep’te dondurucu soğukta ve k..

Ondan Hoşlandığını Belli Etmek İçin Ne Yaparsın Röportaj 03:36

Ondan Hoşlandığını Belli Etmek İçin Ne Yaparsın Röportaj

Ondan hoşlandığınızı belli etmek için hamsi alıp arabasının içine mi atıyorsunuz, yoksa uzaktan göz kırparak mı ilgisini çekersiniz? Bazıları kıvırmadan çatır çatır hoşandığını söyler, kimileri de flört ederek şansını de..

  • JET TV tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Gezi Teknesine Çok Yakın Atlayan Dev Balina 00:30

Gezi Teknesine Çok Yakın Atlayan Dev Balina

Avustralya, Port Macquarie'de uzaktan beklerken çok yakınlarından birden çıkıp atlayan balinanın sıçrattığı sular gezi teknesine geliyor....

  • JET TV tarafından
  • 717 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği'' 08:33

Kanada'nın Gurur Kaynagı''Canadarm 2 Uzay Mekiği''

Robotlar uzay araştırmalarının bir vazgeçilmezi… Bu aygıtlar yörüngede çalışmayı mümkün hale getiriyor. Birlikte çalışması en karmaşık aygıtlardan biri de Uluslararası Uzay İstasyonu’ndaki Canadarm 2 robotu… Bu robotlar..

Oyuncakların Üzerine Lav Dökmek - Deli Mi Ne 15:00

Oyuncakların Üzerine Lav Dökmek - Deli Mi Ne

OYUNCAKLARIN ÜZERİNE LAV DÖKMEK! (EFSANE DENEY) videomuz sizlerle. Arkadaşlar bugün Antalya Hangar Boot Camp de Lav serimizin yeni videosunu çektik ve Oyuncax Barbie Uzaktan kumandalı araba biberon gibi oyuncakların üstü..

  • JET TV tarafından
  • 327 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Hayko Cepkin - Yuh Yuh 02:50

Hayko Cepkin - Yuh Yuh

Yuh ancak memleketine, Ailesine, kendine olana aittir. Yuh memleket çocuğuna değil. Memleket düşmanına aittir. Uzaktan yakından yuh çekme bana Sana senin gibi baktım ise yuh Efendi görünüp bütün insana Hak'kın k..

Kutsi - Kısmetine Güven 04:10

Kutsi - Kısmetine Güven

Doğruyu bulmam zaman aldı Ama inan ben hiç üşenmedim O yolları dağları taşları ben yürüdüm Sevmemişim gibi mi duruyor uzaktan Ben seni nasıl sevdiğimi giderken anladım Kurtulamadım kendi kurduğum tuzaktan Senden k..

Çağla Şikel'in Podyumdaki Zor Anları - Eser Yenenler Show 03:14

Çağla Şikel'in Podyumdaki Zor Anları - Eser Yenenler Show

Podyumda yürümek uzaktan bakıldığında kolay gözükebilir, tabii işin gerçeği çok farklı. Podyum kazalarını ve zorluklarını Çağla Şikel'e sorduk...

  • JET TV tarafından
  • 331 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevginin en saf ve temiz hali..... 00:58

Sevginin en saf ve temiz hali.....

Bir konferansta birbirini görüp aşık olan ve aşklarını uzaktan yaşayan 2 down sendromlu gençlere, Annelerinin sürpriz bir buluşturmaları....Ne güzelsiniz yaa pırıl pırıl bir kalp, çıkarsız beklentisiz bir sevgi. Ne mutlu..

  • PengoTV tarafından
  • 235 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Karneler Nasıl Alınacak 02:52

Karneler Nasıl Alınacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, gündeme dair kritik açıklamalar yaptı. Karnelerin nasıl alınacağından uzaktan eğitime kadar birçok soruyu yanıtlayan Bakan Selçuk sınavlarla ilgili alınan tedbirlere de değindi...

Bakan Selçuk- -EBA TV'deki Sorun Giderilmeye Çalışılıyor- 01:15

Bakan Selçuk- -EBA TV'deki Sorun Giderilmeye Çalışılıyor-

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk uzaktan eğitim aracı EBA TV’de yaşanan sıkıntıya ilişkin açıklama yaptı. Bakan Selçuk “Sorunun çözülmesi için çalışmalar sürüyor” dedi...

Yazlıkçılar dönmedi, nüfus patladı 08:35

Yazlıkçılar dönmedi, nüfus patladı

Başta İstanbul ve Ankara gibi illerde korona virüs bulaşı sayısındaki artış sonrası Muğla’da yazlığı bulunan vatandaşlar dönmek yerine Muğla’da yaşamayı tercih etti. Pandemi ve çocukların uzaktan eğitim süreci ile diğer ..

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Öykü & Berk - Seni Ben Unutmak İstemedim ki 04:26

Öykü & Berk - Seni Ben Unutmak İstemedim ki

Seni ben unutmak istemedim ki Uzayan yollara neden inandın Sevenler verdiği sözden döner mi Şu yalan yıllara neden inandın Seni unutsaydım bekler miydim hiç Bir derdime bin dert ekler miydim hiç Şu sonsuz hasreti ..

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı 03:05

Sınava Giren Annenin Bebeğine Hocalar Baktı

İstanbul’da yaşayan Fen-Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü mezunu evli ve 2 çocuk Merve Seven, 6 ay önce Amasya Üniversitesi Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezinde başladığı formasyon eğitimlerini hamile olmasına r..

Online Derste Mikrofonu Açık Unutan Öğrencinin Zor Anları 00:18

Online Derste Mikrofonu Açık Unutan Öğrencinin Zor Anları

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’nde verilen uzaktan eğitim sırasında mikrofonunu açık unutan öğrencinin hakareti hocası tarafından duyuldu...

  • PengoTV tarafından
  • 129 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Mahallelinin internet isyanı! 02:22

Mahallelinin internet isyanı!

İSTANBUL ESENLER'DE KENTSEL DÖNÜŞÜM KAPSAMINDA YIKILAN BİR BİNA YÜZÜNDEN MAHALLENİN İNTERNET KABLOLARI KOPTU. YAKLAŞIK 1 AYDIR İNTERNETE GİREMEYEN MAHALLELİ İSYANDA. ÇÜNKÜ MAHALLENİN ÇOCUKLARI UZAKTAN EĞİTİME KATILAMIYOR..

Hem öğretmen hem iyilik meleği.. 02:07

Hem öğretmen hem iyilik meleği..

HEP KÖTÜ ŞEYLER DEĞİL, İYİ ŞEYLER DE OLUYOR BU HAYATTA... 25 YAŞINDAKİ BURCU ÖĞRETMEN, HEM ÖĞRENCİLERİNE UZAKTAN EĞİTİM VERİYOR... HEM DE VEFA DESTEK GRUBUNA KATILIP, İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YARDIMINA KOŞUYOR... İŞTE KIRKLA..

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017 03:49

Beşiktaş 1-3 Astra Giurgiu Maçın Özeti Hazırlık Maçı 25 Mart 2017

Beşiktaş'a evinde soğuk duş! Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynadığı hazırlık maçında Romanya ekibi Astra Giurgiu'ya 3-1 mağlup oldu. Milli arayı değerlendirmek isteyen Beşiktaş, hazırlık maçında Rumen ekibi Astra Giurgiu ..

EBA TV'den Dünyaya Örnek Olacak Başarı 02:28

EBA TV'den Dünyaya Örnek Olacak Başarı

Uzaktan eğitim sürecinin başladığı günden 29 Ocak’a kadar 112 farklı branştan alanında uzman yaklaşık bin gönüllü öğretmen ile teknik ekip kırılması zor bir rekora imza attı. EBA TV öğretmenleri 10 ayda 10 bin ders video..

Gören kar yağıyor sandı! 01:14

Gören kar yağıyor sandı!

SAKARYA'DA KELEBEKLERİN 3 GÜN SÜREN ÖLÜM DANSI BAŞLADI. YÜZ BİNLERCE KELEBEK AYDINLATMA DİREĞİNİN ETRAFINDA TOPLANIP ÖLÜME KANAT ÇIRPTILAR. UZAKTAN GÖRENLER İSE İLK BAKIŞTA KAR YAĞDIĞINI SANDI.....

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) 04:24

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017)

Fransa 0-2 İspanya (Maç Özeti - 28 Mart 2017) Fransa ile İspanya arasında oynanan hazırlık maçını konuk ekip 2-0 kazandı. İki futbol devini karşı karşıya getiren maçın ilk bölümünde İspanya üstünlüğü vardı. Yerden kısa..

Gerçek Silahlarla İnanılmaz Eğitim 03:42

Gerçek Silahlarla İnanılmaz Eğitim

Bir grup ABD askeri, gerçek M18A1 Claymore ile, eğitim istasyonundaki madeni istikrara kavuşturmak ve hedeflemek için Bic kalem yardımıyla eğitim görüyor. Bu video aynı zamanda, gerçek AT67 roketatarıyla gerçek M67 bomba..

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları) 06:22

Dünyadaki En Tehlikeli 10 Silah(Tehlikeli Yakın Dövüş Silahları)

Tüm silahların eşit derecede tehlikeli olduğunu söylemek oldukça yanlış bir düşünce olur. Bazı silahlar saplama için iyiyken diğerleri düşmanları uzaktan ekarte etmekte kullanılması için üretilmiştir. Bugün dünyadaki en ..