#Gökçe her Şey bitmedi bitemez

Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video) 04:09

Ellie Goulding - Love Me Like You Do (Official Video)

You're the light, you're the night Sen gündüzüm, gecem You're the color of my blood sen kanımın rengi You're the cure, you're the pain Sen ilacım, hastalığım You're the only thing I wanna touch Sen dokunmak istedi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Deadpool 1:48:06

Deadpool

Deadpool Film Özeti: Eski bir özel kuvvetler görevlisi olan Wade Wilson ordudan ayrıldıktan sonra kendi çöplüğünde, kendi kurallarına göre takılan, kötünün iyisi bir adamdır. Hayatına yeni giren Vanessa ile harika bir uy..

  • Film İzle tarafından
  • 38.515 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adele - Turning Tables (Live at The Royal Albert Hall) 04:04

Adele - Turning Tables (Live at The Royal Albert Hall)

Close enough to start a war, Bir savaş başlatmak çok yakın, All that I have is on the floor, Sahip olduğum herşey yerde, God only knows what we're fighting for, Ne için savaştığımızı yanlızca Tanrı biliyor, Al..

  • PengoTV tarafından
  • 780 görüntüleme
  • 8 yıl önce
TARKAN - Cuppa 04:23

TARKAN - Cuppa

Cuppa Hey tayfa Kalk kalk kalk hadi durma Hey hey tayfa Hey hey hey hey Televizyonu açma Telefona da bakma Ne acıklı ne saçma Sanki kıyamet Her şey satılık Kalplerde katılık Aşklar yatılık Akışta millet Cuppa cuppa c..

  • PengoTV tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios) 05:42

Adele - When We Were Young (Live at The Church Studios)

When We Were Young [Verse 1] Everybody loves the things you do From the way you talk To the way you move Everybody here is watching you Cause you feel like home You're like a dream come true But if by chance you're here..

  • PengoTV tarafından
  • 1.236 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull - International Love ft. Chris Brown 04:08

Pitbull - International Love ft. Chris Brown

Sanatçı: Pitbull Albüm: Planet Pit Çıkış tarihi: 2011 Adaylıklar: En İyi Şarkı Dalında MTV Avrupa Müzik Ödülü, En Çok İzlenen Klip Dalında MuchMusic Video Ödülü Türler: En iyi Hip-Hop'çılar, Hip-hop/Rap Armando Christia..

Emre Aydın - Hoşcakal 03:35

Emre Aydın - Hoşcakal

Emre Aydın - Hoşcakal Şarkı Sözleri Sen hiç görmedin Su vermeye benzedik Plastik çiçeklere Hiç görmedin Sen hiç görmedin Dans ettik durmadan Kırık camlar üstünde Sen öyle sana benzeyen her şey gibi Erirken avuçlarımda ..

  • Breath tarafından
  • 1.716 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik 02:10

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik

Rusya'nın BM Daimi Temsilci- Vaaz Dinlemek İstesek Kiliseye Giderdik Suriye'ye insani yardım ulaştırılması konulu toplantıda, ağır eleştirilerin hedefi olan Rusya'nın BM Daimi temsilcisi, Vaaz dinlemek istesek kiliseye..

Kuzucuk Kaydırak 03:50

Kuzucuk Kaydırak

Kuzucuk bir icat yapmıştır, sabah saatinin çalmasıyla icadı çalışır. Titreyen saat, yanındaki golf topunu, çarparak itekler, sonra top başka bir şeye çarpar, o başka bir düzeneği çalıştırır vs. derken her şey birbirine ç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.168 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı 05:16

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı

Fetö Mağduru Polisler Lokma Dağıttı Polis teşkilatındaki Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından yapılan baskılarla meslekten atılan veya zorla emekli edilen polisler, İstanbul Gayrettepe’de bulunan Asayiş Şube Müdür..

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu 04:48

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu

Giresunlu Trump Sosyal Medyada Fenomen Oldu ABD Başkanı seçilen Donald Trump'a benzerliği ile dikkat çeken Giresun'un Görele ilçesi Köprübaşı eski belde belediye başkanı Abdullah Topçu, belediye başkanlığı döneminde gö..

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı 05:57

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı

15 Temmuz Kahramanları Konya’da Yaşadıklarını Anlattı Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)’nün 15 Temmuz’daki darbe girişiminin etkisiz hale gelmesinde büyük pay sahibi olan vatandaşlar o geceye ilişkin anılarını Konya’da an..

Zamana Karşı 2011 Film İzle 1:49:16

Zamana Karşı 2011 Film İzle

25 yaşından sonra fiziksel yaşlanmanın olmadığı ve sadece zamanla yaşalanılabildiği bir dünyanın olduğu, kollarındaki yazan saat göstergesindeki kadar yaşanabilen bir dünya ve yaşam süresinin olmadığı yani paranın ve güc..

  • mathilda tarafından
  • 30.461 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt  Geldi- Meydan Okuyoruz 00:49

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt Geldi- Meydan Okuyoruz

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt Geldi- Meydan Okuyoruz Suudi Arabistan'ın Kuzey Irak'ta İran karşıtı gruplara silah desteği sağladığını öne süren İran, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ni uyardı, IKYB'den jet ..

Atiye - Kal 03:25

Atiye - Kal

Daha çok küçücüksün yeni bir hayat var önünde Kendini bilirsen yürüdüğün yol seninle Yeni doğmuş bir bebek yeni açmış bir çiçek gibi Bir ömür var önümde yaşarım istediğim gibi Bazen sıkılırsın bazen bunalırsın hayattan..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 2 - En Sevilen Nostaljik Şarkılar 49:06

Çeşitli Sanatçılar - Hey Gidi Günler, Vol. 2 - En Sevilen Nostaljik Şa

ÇEŞİTLİ SANATÇILAR – HEY GİDİ GÜNLER, VOL.2 Şarkılar: Tanju Okan – Öyle Sarhoş Olsam ki 00:00 Ay-feri – Çal Çingene Çal 03.35 Bora Ayanoğlu – Güller Ve Dudaklar 06:55 Nilüfer – Kim Arar Seni 10:28 Marc Aryan – Dünya Dön..

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..

Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET) 03:56

Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET)

El Clasico'da Real Madrid, kaptanıyla son dakikada geri döndü ve 1-1'le Camp Nou'dan istediğini alarak dönen takım oldu. Camp Nou'daki karşılaşma iki taraf için de gergin başladı. İlk 15 dakikada Real Madrid daha etkil..

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam 01:02

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam

ABD'de bir adam karısına şaka yapmak için saç kurutma makinesinin içerisini pudrayla doldurdu. Kapının arkasına geçen adam büyük bir merakla karısının tepkisini beklemeye başladı. ALEV PÜSKÜRMEYE BAŞLADI Saç kurutma mak..

  • Cowboy tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bournemouth - Liverpool: 4-3 04:42

Bournemouth - Liverpool: 4-3

Premier Lig'de Liverpool, Borunemouth deplasmanında beklemediği bir yenilgi aldı. 76. dakikaya 3-1 önde giren Kırmızılar, sahadan yenilgi ile ayrıldı. Zirvedeki rakiplerinin mücadelesinin olduğu haftayı değerlendirmek i..

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum 05:53

Erdoğan: 'Milli Seferberlik İlan Ediyorum

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Milli seferberlik ilan ediyorum' dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlara hitap etti. C..

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 01:52

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşları

Fetö'nün Darbe Girişiminde; Komisyonda O Anları Anlatırken, Gözyaşlarına Boğuldu. 2 sene sonra sizi yargılayacağız, asacağız' FETÖ'nün darbe girişiminde, darbecilerle çatışmaya giren ve hastanede 'öldü' sanılan Kartalt..

Ejderhalar Lordu 1982 Türkçe Dublaj Film İzle 1:27:12

Ejderhalar Lordu 1982 Türkçe Dublaj Film İzle

Dragon ve Bull çoğu zamanlarını çapkınlıkla ve birilerini takip etmek için ajanlık yaparak geçiren çocukluk arkadaşlarıdır.Bu ikilinin yakınlarında Çin’den değerli el sanatlarını batıya pazarlayan kaçakçı bir çete vardır..

  • Film İzle tarafından
  • 14.950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı 01:33

Başbakan Yıldırım’dan Kadınlara Çağrı

Başbakan Binali Yıldırım, Buradan bütün kadınlarımıza çağrıda bulunuyorum; gelin Türkiye’den yola çıkarak bir vicdan hareketi başlatalım. Halep’teki acı çeken kadınların seslerini duyuralım. Sessiz dünyanın dört bir köş..

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle 1:26:00

Hz Muhammed (SAV) Son Peygamber Cizgi Film İzle

Hz. Muhammed (S.A.V.), Son Peygamber Filminin Özeti Bundan 1400 yıl önce Mekke bugünkünden çok farklıydı. Kumar, içki, kölelik, kadınlara zulüm, batıl inançlar ve açgözlülüğün kol gezdiği şehirde Kabe’nin içi de çeşit çe..

  • Umut Tv tarafından
  • 7.507 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi 01:02

Rusya'da Ulusal Yas Günü İlan Edildi

Karadeniz’de düşen Tu-154 tipi Rus uçağında bulunan Aleksandrov Kızıl Ordu Korosu’nda 64 müzisyenle birlikte 9 gazeteci ve 8 asker yaşamını yitirdi. Aleksandrov Kızıl Ordu Korusu merkezi önüne gelen çok sayıda acılı ail..

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı 06:16

Kahraman Kabin Memuru 1,5 Aylık Bebeğin Hayatını Kurtardı

Türk Hava Yolları(THY)’nın İstanbul-Şırnak seferi sırasında soluk borusu tıkanan bir buçuk aylık bebeğin hayatını, uçakta görevli kabin memuru kurtardı. THY’nin 16 Aralık tarihinde İstanbul’dan Şırnak’a gerçekleştireceğ..

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin 05:00

Uyku Pozisyonunuza Bakıp Kişiliğinizi Öğrenin

Uyku pozisyonunuz sizin hakkınızda pek çok şey söyler. Peki sizin uyku pozisyonunuz ne söylüyor, hadi bir göz atalım.. 1 – DİZLERİNİZ DIŞARI ÇIKMIŞ HALDE YAN YATARAK UYUMAK Eğer dizleriniz dışarı çıkmış halde yan yatara..

  • PengoTV tarafından
  • 980 görüntüleme
  • 8 yıl önce