#Gökçe her Şey bitmedi bitemez

Söz | 37.Bölüm 2:20:37

Söz | 37.Bölüm

Söz’ün 37. Bölümünde;nAvcı ile Eylem, hayatlarının en büyük acısı ile karşı karşıya…nnAvcı (Burak Sevinç) ve Eylem (Meriç Aral) düştükleri pusuyla baş etmeye çalışsalar da Selim’in kurduğu tuzak ikisini de dönülmez bir ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 97 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 50.Bölüm 2:20:04

Söz | 50.Bölüm

Söz’ün 50. Bölüm Sezon Finalinde;nYavuz, hiç beklemediği bir anda Derman’ın karşısına çıkar!nYavuz (Tolga Sarıtaş), yaralanan Bahar’ı (Aybüke Pusat) hastaneye yetiştirmek için var gücüyle uğraşırken tim Derman’ın (Timur..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 75 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 59.Bölüm 2:16:22

Söz | 59.Bölüm

Nadya’yı (Selin Deveci) teslim alan Yavuz (Tolga Sarıtaş), Dragan’a (Sarp Akkaya) fırsat vermeden çatışma alanından uzaklaşır. Tim ise o sırada çatışmaya müdahale etmek üzeredir. Yavuz bütün bu kıskaçtan sıyrılmasını bi..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sagopa Kajmer - Vazgeçtim İnan 04:41

Sagopa Kajmer - Vazgeçtim İnan

1.KISIM Kendimi bugün onun yerine koydum. Koyamadım onun yerine kimseyi ve uyudum. Oyaladım kendimi durdum. Pili bitik saat gibi durdum. Durdum. Kendimi bugün aynı yerlerde buldum. Çok tenha,pek yalnız bir de yorgun. Oya..

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin 04:30

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin

1.KISIM Ben kirlerden uzak durmak istesem de toz yükselir, yutarım. Kararmış bulutları üzerime üzerime doğru alçalır,kaçarım uzağa. Geçmişim için ötenazi izni verdim doktora (Yap! Yap! Yap!) Son nefeste gözü açılır ve öf..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Oğuzhan Koç - Gül ki Sevgilim (Akustik) 02:50

Oğuzhan Koç - Gül ki Sevgilim (Akustik)

Gül ki Sevgilim; Bu sabah yerini kimler almış Diye düşündüm kalktığımda Hiçbiri seni, hiçbiri beni Hiçbiri bizi anlamamış Bu sabah telefonu hiç açmadım Çaldı durdu aldırmadım Hiç bir şey seni, seni düşünmemi Engellemez ..

Toyota Motor Corporation 01:38

Toyota Motor Corporation

Var olan şehirleri düzeltmek imkansız. Peki o zaman yeni şehirler kuralım mı? Toyota'nın Fuji dağı eteklerinde inşaa etmeyi düşündüğü Woven Şehri buna bir örnek. Şehirde tüm evlerin çatısı solar panellerle kaplı ve yak..

  • PengoTV tarafından
  • 96 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ankaralı evsiz Hasan'a devletten yardım eli 01:52

Ankaralı evsiz Hasan'a devletten yardım eli

Sokaklarda yatıp kalkıyor ama haline yine de şükrediyor. Ankara'da mendil satarak hayatını kazanmaya çalışan ve sosyal medyada bir anda gündem olan evsiz Hasan'a devlet sahip çıktı. Ankara Valiliği, Hasan'ın ihtiyaçların..

  • PengoTV tarafından
  • 538 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ersay Üner - Güm 03:40

Ersay Üner - Güm

Söz & Müzik: Ersay Üner Düzenleme: Ersay Üner Mix&Mastering : Tarik Ceran / Digilog by TC Yönetmen: Bedran Güzel Güm şarkı sözleri ile Uzun zamandır atmıyordu böyle kalbim Güm güm güm güm Tam unutmuştum seni Ne ara..

Ferat Üngür - Gerçekçi Ol (Audio) ft. Seda Sayan 04:35

Ferat Üngür - Gerçekçi Ol (Audio) ft. Seda Sayan

Bana yalan söylüyorsun Gerçekleri gizliyorsun Bakışlarından belli Sen de beni seviyorsun Eğer sevmiyorsan söyle bileyim Aşkını kalbime gömer giderim Bir daha aramam yemin ederim Yeter ki sevgilim gerçekçi ol Biliyorsun..

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akustik) 04:10

Oğuzhan Koç - Sükut-u Hayal (Akustik)

Sükut-u Hayal; Ne varsa içinde ya söyle ya da git Ne kaldıysa bak elde bil ki ben tek sebebi Ne sevdin ne de sövdün hiç bir şey kalmadı ki Ne yandın ne de söndün ateş hiç olmadı ki Yana yakıla sevdiğim ne varsa Hep s..

İrem Derici - Razıyım Ömür Boyu Yalnızlığa 03:58

İrem Derici - Razıyım Ömür Boyu Yalnızlığa

Razıyım Ömür Boyu Yalnızlığa şarkı sözleri ile Kor kor bu ateşler Kor kor bu gidişler Beni almazsan eğer neye yarar bu sevişler Zor zor bu gidişler Kor kor bu ateşler Kor kor bu gidişler Yanmazsan eğer neye yarar bu se..

ANNELERİMİZDEN NELER ÖĞRENDİK ? 01:00

ANNELERİMİZDEN NELER ÖĞRENDİK ?

ANNELERİMİZDEN NELER ÖĞRENDİK ? SABIRLI OLMAYI; Baban eve gelsin, sen görürsün HAKKIMIZI ALACAĞIMIZI; Eve vardığımızda ben bilirim sana yapacağımı DİYALOG KURMAYI; Sana bir şey sorduğumda cevap ver...!! Ne söyliy..

  • PengoTV tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 4 yıl önce
ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay 56:08

ŞEYTAN DAĞINDA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay

Herkese merhaba arkadaşlar.Dikkatlice okumanızı istiyorum, teşekkürler. 100.000 beğeniden sonra yeni bölüm gelecektir.nDaha önce 4 mezar vakasının yaşandığı yerde 1 gece geçirdik, sizlerde çok beğendiniz.Bu seferde şeyt..

Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio) 03:49

Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio)

#manuşbaba Ah Gelemem Ki | Manuş Baba (Official Audio) İki Gözümün Çiçeği Albüm Söz, Müzik, Düzenleme: Manuş Baba Manuş Baba Music Production Söz; Ah gelemem ki Diyemem ben Nasılsın sen iyi misin? Hava nasıl oralarda..

  • TEK KANAL tarafından
  • 52 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hüsnü Arkan - Boşluk 03:43

Hüsnü Arkan - Boşluk

Boşluk Şarkı Sözleri Deli gibi eserdi kavak yellerin Yıkanır derininde serin, mavi bir suyun Göğsünde o bahçe bin bir renkle ne güzel açar Bir sonsuz alem bir çiçeğin adına sığar Bunu kitaplar yazmaz, en zor cevapsız s..

Sertab Erener - Farzet 04:03

Sertab Erener - Farzet

Söz: Sertab Erener & Ersel Serdarlı Beste: Ersel Serdarlı Düzenleme: Sertab Erener - Emre Kula - Ozan Yılmaz Klasik, akustik gitar ve mandolin: Emre Kula Bas: Alp Ersönmez Davul programlama ve tuşlu çalgılar: Ozan Yılma..

Sinop’ta su samuru kameraya böyle yansıdı 01:25

Sinop’ta su samuru kameraya böyle yansıdı

Sinop'ta nesli tükenme tehlikesi altında olan su samurları, denizde cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Sinop kent merkezindeki Kurt Kuyusu mevkisinde arkadaşlarıyla birlikte denize giden Ersin Muhammed Karaman, (35) ..

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştüm 05:54

Koronavirüsü yenen Nallıoğlu- Bu işin şakası yok, öleceğimi düşünmüştü

Diyarbakır'da, 11 günü yoğun bakımda, 21 gün süren tedavisinin ardından koronavirüsü yenen emekli Mehmet Nallıoğlu (67), tedavi sürecinde öleceğini düşündüğün belirterek, Bu işin şakası yok. Tedavim sürecinde öleceğimi ..

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış 08:23

Diyarbakır'da temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranında artış

Diyarbakır'da koronavirüs vakalarındaki artışı önce yoğun bakımda yatan hasta sayısı, ardından ise temaslı kişilerin pozitif vakaya dönüşme oranındaki artış izledi. Mayıs ayına kıyasla Türkiye genelinde 1.3 oranında arta..

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor 09:44

Mesleğe Adanmış Bir Ömür... Gazetecilikte 59 Yılını Kutluyor

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde 59 yıldır gazetecilik yapan Ali Bilgiç, 1963’te kurduğu Yenişehir Gazetesi’ni hâlâ okurlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Ayrıca ilçede 1959 yılından beri çıkan bütün gazetelerin arşivini d..

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı 02:02

Maskeyi Gözüne Kadar Çekip, Elektrikli Bisikleti Böyle Çaldı

Antalya’da şapka ve maskeyle kendisini kamufle eden şüpheli, genç bir kadının işine gelip giderken kullandığı elektrikli bisikletini çaldı. Bisikleti 2 ay önce taksitle aldığını ifade eden genç kadın, “Güvenlik kamera gö..

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları 03:42

Uludağ'da Fırtınaya Yakalanan Atletlerin Zor Anları

Bursa'da bir grup atlet, yürüyüş ve koşu yapmak için Uludağ'ın zirvesine tırmandı. Fırtınaya yakalanan atletler uçmamak için kayalara tutunarak hayatta kaldı. Bursa ve İstanbullu atletler, Uludağ'ın zirvesine çıkmak için..

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor 04:10

Kıratlı Köyündeki Su Değirmeni Babadan Oğula 3 Asırdır Çalışıyor

Bayburt-Erzurum karayolunun Kıratlı köyü mevkiinde, Kop Dağları'ndan çıkan suyla çalıştırılan Kazaroğlu değirmeni, beş kuşaktır çevre köyler ile kent merkezinden gelenlere hizmet veriyor. Bayburt'un Kıratlı köyündeki s..

Ayva Üzerinde Bulunan “Ay ve Yıldız” Görenleri Hayrete Düşürüyor 03:09

Ayva Üzerinde Bulunan “Ay ve Yıldız” Görenleri Hayrete Düşürüyor

Nevşehir’in Avanos ilçesinde 75 yaşındaki emekli öğretmen Ruşen Parlak emekli olmasının ardından kendine yaptığı hobi bahçesinde üzerinde ay ve yıldızın bulunduğu ayvaları yetiştirmesi büyük ilgi gördü. Avanos ilçesinde..

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı 04:37

Patlıcan Tohumu Ekti, Hayatının Şokunu Yaşadı

Ordu’nun Ünye ilçesinde, patlıcan tohumu eken çiftçi, sebzeler büyüyünce hayatının şokunu yaşadı. Büyüyen fide dallarından hem patlıcan, hem de aynı dal üzerinde ceviz büyüklüğünde domates benzeri bir ürün yetişti. Ordu’..

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Tabana Yayılıyor 14:35

Sağlık Bakanı Koca, Bilim Kuru Toplantısı Sonrası Konuştu- -Risk Taban

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “2 aşı adayımız hayvan deneyleri başarıyla tamamlanmış sıra gönüllüler üzerinde yapılacak deneylere gelmiştir” dedi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilkent Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen Kor..

Sertab Erener - Aç Sesini 04:33

Sertab Erener - Aç Sesini

Söz: Sertab Erener Müzik: Ersel Serdarlı Düzenleme: Ozan Yılmaz Gitar: Emre Kula Yönetmen: Gürdeniz Bursalı & Sertab Erener Sanat Yönetmeni: Sertab Erener Işık Şefi: Murat Yeşil Edit: Sertab Erener & Gürdeniz Bursalı Col..

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri 05:24

600 Yıllık Sanatın Son Temsilcileri

Yazmacılığın merkezi olarak kabul edilen Tokat’ta, 600 yıllık sanat yaşatılmaya çalışılıyor. Anadolu’da 15. yüzyıldan beri yapılan Yazmacılığın merkezi olan kadim şehir Tokat’ta kültürel miras sürdürülüyor. Ihlamur ağacı..

18 Yaşındaki Genç, 1 Yılda Otostop Çekerek 50’den Fazla Şehir Gezdi 01:46

18 Yaşındaki Genç, 1 Yılda Otostop Çekerek 50’den Fazla Şehir Gezdi

Yaklaşık 1 yıl önce İstanbul'dan yola çıkan 18 yaşındaki Selçuk Şahin 50'den fazla şehri otostop çekerek gezdi. Son olarak Mardin'e gelen Şahin, Türkiye turunun ardından Güney ve Latin Amerika'yı gezmeyi planlıyor. Ağrıl..