#Gökçe her Şey bitmedi bitemez

Rektum Kanserinin Belirtileri Nelerdir 01:19

Rektum Kanserinin Belirtileri Nelerdir

Rektum kanserinin başlığa belirtisi, dışkılamadaki değişikliklerdir. Öncesinde her gün tuvalete giden biride kabızlık çekmesi veya ishal ataklarının görülmesine neden olur. Ayrıca kanama önemli bir belirtidir...

  • NABIZ tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rektum Kanseri Nasıl Bir Hastalıktır 01:23

Rektum Kanseri Nasıl Bir Hastalıktır

Rektum kanseri, kanserler sıralamasında üçüncü kanserdir. Her senede Dünyada 1 milyon kişi bu kansere yakalanmakta. Hastalar kanseri metastaz yaptığında öğrenmektedir...

  • NABIZ tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kıl Dönmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli 01:12

Kıl Dönmesini Önlemek İçin Nelere Dikkat Edilmeli

Kıl dönmesini önlemek için, kıllı bölgelerin temiz ve kılsız tutulmasıdır. Her gün duş alınmalı, bölgenin nemli ve ıslak kalması engellenmeli. Ayrıca iç çamaşırların temiz olması ve kıyafetlerin bol olması da dikkat edil..

  • NABIZ tarafından
  • 847 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Balıkçılar yüksek balık fiyatını bu nedene bağlıyor 05:16

Balıkçılar yüksek balık fiyatını bu nedene bağlıyor

Bu yıl tezgahlarda her zamankinden daha pahalı olan balık fiyatlarıyla ilgili konuşan yarım asırlık balıkçı Kenan Balcı, büyük balıkların yanı sıra ufak balıkların da yakalanarak gübre olarak kullanıldığını ve yanlış avl..

İndirim çadırı vatandaşları bekliyor 06:06

İndirim çadırı vatandaşları bekliyor

İçerisinde giyimden ayakkabıya, oyuncaktan bijuteriye kadar her çeşit ürün barındıran indirim çadırı müşterilerini bekliyor...

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama 01:05

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanl

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama ABD'li bir subayın, koordinasyon amacıyla, Genelkurmay Karargahı'nda değil, ABD'nin Türkiye'de bulunan Savunma Koordinasyon Merkezi 'ODC' veya An..

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak 01:32

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak ABD'de 225.8 milyon seçmenin 8 Kasım'da sandık başına gideceği başkanlık seçimlerine saatler kaldı. ABD Başkanı Obama'nın üvey kardeşi, oyunun rengini açıklayarak Trump'ta..

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri 01:25

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri

Bahçeli’den Chp’ye Çok Sert Eleştiri MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP’li vekillerin tutuklanmasını eleştiren ve bu yöndeki kampanyaların başını çeken CHP’yi topa tuttu. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, PK..

Doktorların ‘bu bebek yaşamaz’ dedikleri Rüzgar, yardım bekliyor 06:18

Doktorların ‘bu bebek yaşamaz’ dedikleri Rüzgar, yardım bekliyor

Doktorların “Doğum gerçekleşirse ya anneyi ya da bebeği kaybederiz” demesine rağmen çocuğu aldırması için verilen kağıdı “Kalbi atan çocuğuma kıyamam” diyerek yırtıp atan ve her şeye rağmen doğum yapan anne Sevcan Poyraz..

Kudüs'te İsrail zulmü!  95 yaralı 06:18

Kudüs'te İsrail zulmü! 95 yaralı

Filistin İslam güçlerinin çağrısı üzerine, Filistin’inin her yerinde Trump’ın Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma ve büyükelçiliğini Kudüs’e taşıma kararını protesto için gösteriler yapıldı...

Sadettin Saran, gençlere tavsiyelerde bulundu 05:21

Sadettin Saran, gençlere tavsiyelerde bulundu

Medicana International İstanbul Hastanesi ve Yaşam Dergisi işbirliğinde her ay düzenlenen 'Yaşam Tadında Aylık Buluşmalar' etkinliğine, başarılı işadamı Sadettin Saran katıldı. Katılımcılarla spor, eğitim ve iş hayatı so..

Üniversiteli kızlar, ojeli ellerle atlara nal çakıyor 05:39

Üniversiteli kızlar, ojeli ellerle atlara nal çakıyor

Uludağ Üniversitesi'nde atçılık yüksek okulunda eğitim gören genç kızlar, her gün ahıra girip atların bakımını yapıyor, nallarını çakıyor...

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu 01:00

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu

CHP Bildirisi için Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'den Suç Duyurusu Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, Cumhurbaşkanına hakaret ten suç duyurusunda..

Canim Kardeşi̇m 72.Bölüm Canım Öğretmeni̇m 09:52

Canim Kardeşi̇m 72.Bölüm Canım Öğretmeni̇m

Müge öğretmeninin, öğretmenler günü kutlamak için özel bir hediye yapmak ister. Mine ablasından geri kalmaz öğretmenine en güzel hiç görülmemiş çiçekler vermek ister. Mine her yerde hiç görülmeyen bu çok özel çiçeği aray..

  • ÇocukTV tarafından
  • 950 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun 02:15

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun

Gaziantep'de Polis üniforması ile 1.5 Milyon Dolarlık Soygun Gaziantep’te DEAŞ operasyonu yapıyoruz diyerek Suriyeli iş adamı ve ailesini evin bir odasına kelepçeleyen 4’ü polis üniformalı 7 kişi, çelik kasa içerisin..

Bülent Ersoy İle Gülşah Saraçoğlu Arasındaki Kavga Büyüyor 23:55

Bülent Ersoy İle Gülşah Saraçoğlu Arasındaki Kavga Büyüyor

Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, modacı Gülşah Saraçoğlu'nun takılarının sahte olduğunu ima etmesi ile başlayan gerilim her geçen gün artıyor...

  • BETA tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Haluk Levent'e 8 Yıl Sonra Beraat 07:56

Haluk Levent'e 8 Yıl Sonra Beraat

İstanbul'da yağma , tehdit , çek-senet tahsilatı olaylarına karıştığı iddia edilen ve şarkıcı Haluk Levent'in de aralarında bulunduğu 19 sanık hakkındaki dava 8 yıl sonra karar bağlandı. Mahkeme heyeti, “çıkar amaçlı..

  • BETA tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Gelin 33. Bölüm 2. Fragmanı 01:00

Yeni Gelin 33. Bölüm 2. Fragmanı

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Yeni Gelin in her Cumartesi 20.00'de Show TV'de!..

Abdurrahman Önül Mesneviden Ders Aldım 05:21

Abdurrahman Önül Mesneviden Ders Aldım

Mesneviden ders aldım Oldum Mevlana gibi Uçsuz ummana daldım Yüzdüm Mevlana gibi Sağ elimi kaldırdım Sol elimi daldırdım Dilim kalbe indirdim Döndüm Mevlana gibi Yüceldim döne, döne Umudum Hep o güne Giderken ..

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü 00:53

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü

Kazdağları'nda Sonbaharda Renk Cümbüşü Çanakkale ve Balıkesir illeri sınırları kalan ve oksijen zenginliğiyle dünyanın nadir bölgeleri arasında yer alan ve her mevsim farklı güzelliklere bürünen Kazdağları, sonbaharda s..

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi 03:37

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi

Mehmet Şimşek Başkanlık İçin Tarih Verdi Başbakan Yardımcı Mehmet Şimşek, başkanlık sistemi için ilk defa tarih verdi, Önümüzdeki senenin ilk veya ikinci çeyreğinde hayata geçirebilelim dedi Başbakan Yardımcı Mehmet..

İnanılmaz Işık Dalgası Cep Telefonu Işıkları İle Yapılan Muhteşem Meksika Dalgası 01:10

İnanılmaz Işık Dalgası Cep Telefonu Işıkları İle Yapılan Muhteşem Meks

Amerikan futbolu maçı için stadı dolduran seyircilerden enfes bir gösteri. İlk başta ağır çekim gibi gözükse de aslında koreografinin bir planı olan ışık dalgasının enfes görüntüsü her döngüde hızlanarak daha da zevkli h..

  • JET TV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Askerlerine Mangallı Uğurlama 06:59

Türk Askerlerine Mangallı Uğurlama

Erkeklerin sünnetten sonra en istemedikleri şeydir askerlik, bayan üyelere şöyle anlatabilirim, farzedin ki her gün pazartesi. Memleketin diğer ucunda patates soyacak insana hürmet dolu bir uğurlama yapılır önce. Veyahut..

  • JET TV tarafından
  • 1.081 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulak Çınlamasına Karşı TMS Tedavisi Nasıl Uygulanır 01:12

Kulak Çınlamasına Karşı TMS Tedavisi Nasıl Uygulanır

TMS tedavisinde beyin ve kulak bölgesi civarına manyetik uyarı verilir. Akım dozu, hastalığın derecesine ve sebebine göre ayarlanır. Tedavi genellikle günlere bölünerek 10 veya 15 seans uygulanır. Her seans 20-40 dakika ..

  • NABIZ tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kulak Çınlamasında TMS Tedavisi Nedir 01:50

Kulak Çınlamasında TMS Tedavisi Nedir

Transkraniyel Manyetik Stimülatör, oluşturulan manyetik alanıyla kafa ve saçlı deriye ağrısız bir şekilde nüfuz eder. Kulak bölgesine ve beyin hücrelerine bir akım iletilir. Bu akım, hücrelerin çalışmasını düzenler. 10 v..

  • NABIZ tarafından
  • 1.053 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) 01:10

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier)

Almanya Dışişleri- Türkiye'ye İhtiyacımız Var( Steinmeier) Salı günü Ankara'yı ziyaret edeceğini açıklayan Alman Bakan, AB'nin Türkiye'nin üyelik müzakerelerini askıya alması önerilerine karşı çıkarak, Biz Türkiye'nin ..

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor 01:08

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi

Donald Trump- Wenger Maskeli Balodaki Palyaço, Kulübü Kendi Malı Gibi Yönetiyor Koyu Arsenal taraftarı olduğu bilinen Donald Trump, mart ayında Wenger maskeli balodaki palyaço. Görevden ayrılsın, yeni menajerin maaşını..

Sahura Özel 5 Muhteşem Kahvaltılık 00:43

Sahura Özel 5 Muhteşem Kahvaltılık

Her zaman olduğu gibi sahur gecelerinde de pratik tariflerle sizlerleyiz. Hem pratik hem doyurucu bir şeyler olsun diyorsanız bu tarifler tam size göre.Ağzınıza layık doyurucu kahvaltılık kızarmış peynirli ekmeklerimiz,p..

Lotus Exige Sport 350 Test Sürüşü 19:14

Lotus Exige Sport 350 Test Sürüşü

Onunla geçirdiğiniz her kilometre buram buram motorsporları kokuyor. Sürücü otomobili dendiği zaman ilk akla gelen markalardan biri Lotus'tur. Bunu yaşarak insanların neden bu markaya bu kadar bağlı olduğunu anlayabildi..

  • BETA tarafından
  • 567 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..