#Gökçe her Şey bitmedi bitemez

Darbukaya Gönlünü İşleyen Darbukacı 02:46

Darbukaya Gönlünü İşleyen Darbukacı

Fatih Tezcan isimli bu arkadaş çaldığı darbukanın gerçekten hakkını vermiş. Çalarken gönlünden geçen her şeyi darbukaya vermiş...

  • JET TV tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ferdi Tayfur Merak Etme Sen 02:29

Ferdi Tayfur Merak Etme Sen

Bakışların bana biraz cesaret versin Korkuyorum sana aşktan söz etmeye ben Bir sevdiğin varsa ne olur söyle söyle Giderim bu diyardan merak etme sen Toprak olur taş olurum Yolunda yoldaş olurum İstersen gardaş olu..

Murat Ceylan Kendi Rekorunu Kırdı Acun Ilıcalı Günün Yıldızı 91. Bölüm Survivor 2018 03:27

Murat Ceylan Kendi Rekorunu Kırdı Acun Ilıcalı Günün Yıldızı 91. Bölüm

Ödül oyununda Turabi ile karşı karşıya gelen Murat sayının sahibi oldu. Ödül oyununda parkura çıktığı her oyunda sayıyı kazanan Murat'ı Acun Ilıcalı övdü.....

  • BETA tarafından
  • 540 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tosun Paşa 1976 Film Hd İzle 1:25:38

Tosun Paşa 1976 Film Hd İzle

Osmanlı döneminde iki düşman aile olan Tellioğulları ve Seferoğulları, Yeşilvadi adındaki bölge için rekabet halindedir. İki aile, vadiyi ele geçirebilmek için Daver Bey adlı üst düzey bir devlet memurunun kızı Leyla'yı ..

  • Tv Series tarafından
  • 2.432 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle 1:31:52

Morgan Türkçe Dublajlı Hd Filmini İzle

Çok büyük bir şirketin gizli laboratuarlarda yaptığı çalışmalar sonucunda yetiştirilen , yapay dna'lara ve doğa üstü güçlere sahip morgan (anya taylor-joy), son derece hızlı bir gelişim süreci göstermetedir. 1 ayda konu..

  • Tv Series tarafından
  • 4.244 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lila Ve Gri Saç Nasıl Yapılır 05:58

Lila Ve Gri Saç Nasıl Yapılır

Gri saç rengi ve küllü saç renklerini tercih etmek bir kaç yıl öncesine kadar düşünülemezdi bile. Ancak bir kaç yıl içerisinde saç renkleri içinde çok ciddi bir popülerliğe sahip olmayı başardı. Önceleri kadınlar tarafın..

Ajdar Anık Çikita Muz 03:08

Ajdar Anık Çikita Muz

Şurup gibiyim şurup turp gibiyim turp turp ben ateş sen barut Hmmmm öptüm seni şap şup şap şup şap şup şap şup ha şap Ha şup şaka değil işte şurup krizlere girme beni unutup grup olalım grup ben hudut sen haydu..

Küçük Filistinli Dünya Liderlerini İftara Davet Ediyor 03:39

Küçük Filistinli Dünya Liderlerini İftara Davet Ediyor

Her yıl Ramazan ayına özel klipler hazırlayan Ürdünlü reklam şirketi bu yılki klibinde Filistinli küçük bir çocuğun dünya liderlerine yaptığı iftar davetini ele alarak, Filistin ve Suriye'yede Müslümanların yaşadığı sıkı..

İftara Yetişebilecek Patatesli Dört Tarif 04:58

İftara Yetişebilecek Patatesli Dört Tarif

İftara ne pişirsem? diye düşünüp karar verememiş olanların imdadına koşacak birbirinden pratik 4 tarifimiz var: Tel şehriyeli patates köfte, fırında patates mücveri, patates röşti ve patates paçası! Üstelik hepsi her ha..

Emin Karadayı - Aldırma Gönül (Otobüs Performansı) 01:28

Emin Karadayı - Aldırma Gönül (Otobüs Performansı)

Metroda, Otobüste, Vapurda her an şarkı söyleyebilen Emin Karadayı büyük ilgi görüyor. İstanbul'da toplu ulaşım araçlarında söylediği şarkılarla ünlenen Fethiye'li müzisyen son dönemde sosyal medyada ilgi odağı oldu...

  • JET TV tarafından
  • 799 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İki Renkli Baton Kek Tarifi  Kek Tarifleri 02:32

İki Renkli Baton Kek Tarifi Kek Tarifleri

Kek tarifleri listemize nefis bir kek daha ekledik. İki renkli baton kek tarifi videosu ile sizler de kolayca ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Bu tarifimiz hem kakaolu hem de sade kek tadını sevenler içindir. Yumuşac..

Yüksük Çorbası Tarifi  Çorba Tarifi 02:14

Yüksük Çorbası Tarifi Çorba Tarifi

Çorba tarifi sevenler için doyurucu ve nefis bir video hazırladık. Yüksük çorbası tarifi yapımı oldukça kolaydır. Ayrıca mantıyı yapmakla da uğraşmanıza gerek yok, hazır mantı ile yapılmaktadır. Yüksük çorbası nasıl yap..

Murphy Has A Case For Gideon - Season 1 Ep. 5 - APB 01:00

Murphy Has A Case For Gideon - Season 1 Ep. 5 - APB

Gideon'un kendisi tarafından üretilen en son teknoloji ile bu eksantrik ama parlak yabancı, kentin polis teşkilatına, suçla mücadele yöntemiyle ilgili her şeyi yeniden düşünmeye meydan okuyor. Fakat şehrin en gelişmiş po..

Çok Çikolatalı Pasta 00:55

Çok Çikolatalı Pasta

Çok çikolatalı pastanın tadı müthiş. Özellikle kremasını her yerde kullanıyorum, kremalı tatlılarda, cupcake'lerde Malzemeler; 150 gram tereyağı 1,5 su bardağı tozşeker 3 yumurta 1 paket vanilya 1,5 su bardağı un 1 çay..

A Ha  Take On Me 1985 03:40

A Ha Take On Me 1985

We're talking away Sürekli konuşuyoruz I don't know what Ne konuşuyoruz bilmiyorum I'm to say I'll say it anyway Söylemem gerek bir şekilde söyleyeceğim Today's another day to find you Bugün,çekindiğini anlamak iç..

İngilizce Roman Havası ile Coşturan Kanuni Amca 00:59

İngilizce Roman Havası ile Coşturan Kanuni Amca

Her zaman ortamı coşturan içimizi kıpırdatan roman havasına kanun çalan amcamız farklı bir boyut getirmiş ve ingilizce söylemiş...

  • JET TV tarafından
  • 725 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hilmi Cem Atışlarda Şov Yaptı 93. Bölüm Survivor 2018 01:17

Hilmi Cem Atışlarda Şov Yaptı 93. Bölüm Survivor 2018

Dokunulmazlık oyununda Adem ile karşı karşıya gelen Hilmi Cem, atışlarda şov yaptı. Yaptığı her atışta başarılı olan Hilmi Cem sayıyı aldı.....

  • BETA tarafından
  • 927 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Badem Kabuğu Nasıl Ayrılır 01:34

Badem Kabuğu Nasıl Ayrılır

Bademi kabuksuz olarak da bulmak mümkün aslında, ama her yerde bulunmuyor ne yazık ki. Sürekli satıldığı bir yer de yok. Bir kere bulduğunuz yerde bir sonraki sefer bulamayabiliyorsunuz. O yüzden en temizi evde ayıklama..

Derleme - Çavreşamın 04:30

Derleme - Çavreşamın

Türkçe Çevirisi Ardından çok aradım Seni sordum her yere Tepelerdeki keklik gibi Kara gözlüm Kara gözlüm gel yanıma Hastayım sensin sebebim Kara gözlüm gel yanıma Halsizim sensin sebebim Çok narin güzelsin Bu gönlün i..

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay 00:57

Kıvırcık Saçları Düzeltmek Bu Kadar Kolay

Kıvırcık saçlara sahip pek çok kişi saçlarını düzleştirmek için saç düzleştirici kullanmayı tercih ediyor. Ancak her zaman iyi sonuçlar elde edilemiyor çünkü uygulama öncesinde ve sırasında bazı detaylara özen gösterilme..

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal) 1:51:01

AJDA PEKKAN'IN EN İYİ 30 ŞARKISI (orjinal)

0:00 affetmem seni 5:03 alışmak sevmekten zor 8:43 aşka inanma 12:38 aynen öyle 17:05 baksana talihe 20:59 bambaşka biri 25:46 bang bang 28:27 boşvermişim dünyaya 31:47 dert bende 35:33 dünya dönüyor 38:28 eline gözüne d..

Erkan Güleryüz - Yegane 04:34

Erkan Güleryüz - Yegane

YEGANE Akşam Olunca İnceden Bastırır Sancı Bitirdi Beni Bu Hesaplaşma Herkes Yalancı Tam Ortasında Rüyaların Uyandırır Bir His Azaldı Git Gide Uykularım Her Gece Nöbetçiyiz Ah Etmem Gönül Koymam Tabiatıma Uymaz Peki..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kredi Ve Burs Açıklaması 01:10

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kredi Ve Burs Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TVNET'te Seçim Özel canlı yayınında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan üniversite öğrencilerine verilen kredi ve burslar hakkında ' Her müracat eden ünive..

7 Yaşındaki Trans Çocuk 00:31

7 Yaşındaki Trans Çocuk

ABD'nin Los Angeles şehrinde her yıl haziran ayında yapılan onur yürüyüşüne katılan 7 yaşındaki trans çocuk Milan Tyler damgasını vurmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.102 görüntüleme
  • 6 yıl önce
15 000 Raptiyeyle Yapılan Resim 02:00

15 000 Raptiyeyle Yapılan Resim

Sanata her zaman saygım vardır ki 15 000 raptiyeyle de resim yapmak çok özel bir şeydir ama abicim siz nasıl üşenmiyorsunuz...

  • JET TV tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yatağından Kalkmak İstemeyen Maymun 02:03

Yatağından Kalkmak İstemeyen Maymun

Seni o kadar çok iyi anlıyorum ki ben her sabah yaşıyorum bunu arkadaşlar ...

  • JET TV tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: TANAP İle Türkiye Transit Bir Ülke Olmaktan Çıktı 01:01

Cumhurbaşkanı Erdoğan: TANAP İle Türkiye Transit Bir Ülke Olmaktan Çık

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TANAP ile Türkiye transit bir ülke olmaktan çıkıp, üreticiden nihai tüketiciye uzanan değer zincirinin her aşamasında rol oynayan kritik bir konuma geldi. dedi...

Genç Kadın Çekici Çağırdığına Pişman Oldu  Dünyanın En Yeteneksiz Çalışanları 04:05

Genç Kadın Çekici Çağırdığına Pişman Oldu Dünyanın En Yeteneksiz Çalı

Çalışma hayatında işini iyi yapanlar kadar, sakarlıklarıyla her şeyi berbat edenler de var. Bu videoda sizi güldürecek bu efsane elemanları derledik...

  • JET TV tarafından
  • 1.199 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kadın Askerin Hareketi Herkesi Şaşkına Çevirdi  Dünya Ordularından İlginç Görüntüler 04:05

Kadın Askerin Hareketi Herkesi Şaşkına Çevirdi Dünya Ordularından İlg

İnsanoğlunun bulunduğu her yerde elbette bazı hatalar yaşanabiliyor. Ancak bunlar orduda olunca ortaya pek de alışılmadık görüntüler çıkıyor...

  • JET TV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..