#Gökçe her Şey bitmedi bitemez

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal Weapon 00:20

Preview- Riggs Is On The Hunt For Answers - Season 1 Ep. 18 - Lethal W

LETHAL SİLAH, aksiyon ve dramayı dostluk ve mizah ile birleştirerek, günümüz Los Angeles'ında suçla mücadele eden klasik polis ikilisi Riggs ve Murtaugh'u izleyerek hit film franchise'ı yeniden başlatıyor. Genç eşi ve do..

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB 00:55

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

2018'in En Berbat Sürücüleri 10:13

2018'in En Berbat Sürücüleri

Düz yolda gidemeyen, şarampol seven, yakından takip eden yada frene basamayan. Her türlü amatör, dalgın belki de sarhoş şoför kazasını izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 971 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar 06:29

Fetö Güneş Harekatı’nın Planlarını PKK'ya sızdırdılar

TGRT Haber’de yayınlanan ve Mehmet Aydın’ın sunduğu Sonra N’Oldu programında dile getirilen iddia Türkiye’de yeni bir tartışma başlatacak gibi. Programın konuklarından Genelkurmay Eski İstihbarat Daire Başkanı İsmail H..

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle 1:58:07

Çılgın Aptal Aşk Türkçe Dublaj Yabancı Film Hd İzle

Kırklı yaşlarında, tutucu bir adam olan Cal Weaver’ın (Steve Carell) rüya gibi hayatı vardır: İyi bir işe, güzel bir eve, harika çocuklara sahiptir ve lise aşkıyla evlidir. Fakat eşi Emily’nin (Julianne Moore) kendisini ..

  • Tv Series tarafından
  • 17.404 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik 30. Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik 30. Bölüm Fragmanı

Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollarını ayırınca, ..

İnternette Karşınıza Çıkabilecek 20 Ürkütücü Fotoğraf 04:40

İnternette Karşınıza Çıkabilecek 20 Ürkütücü Fotoğraf

İnternet artık her anımızda yanımızda. Ancak nette eğlenceli ya da faydalı içeriklerin yanı sıra bazen tuhaflıklarla da karşılaşabiliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Lunaparklarda Yaşanan 10 İlginç Kaza 03:51

Lunaparklarda Yaşanan 10 İlginç Kaza

Lunaparklar eğlence ve heyecanı bir arada sunan her yaştan insanın severek gittiği mekanlar. Ancak bazen, yaşanan kazalar işin rengini değiştirebiliyor...

  • JET TV tarafından
  • 587 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yunuslarla İyi Anlaşan Ufaklık 01:11

Yunuslarla İyi Anlaşan Ufaklık

Yunusların ne kadar tatlı ne kadar sıcak hayvan olduklarını anlatmam gerek yok video her şeyi anlatıyor...

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri 02:47

Browni Kurabiye tarifi Kurabiye Tarifleri

Kakaolu kurabiye tarifi sevenler için nefis bir video hazıladık. Browni kurabiye tarifi videosu ile inanılmaz lezzetli bir kurabiye yapabilirsiniz. Üstelik yapımı da kolay ve kısa sürmektedir. Browni kurabiye ne çok ısl..

Çorumlu Amir - Çorumda Bayram 01:00

Çorumlu Amir - Çorumda Bayram

Sosyal medyanın sevilen adamı Çorumlu Amir Ramazan Bayramı'nda elini öpen çocukları eli boş göndermemiş. Her çocuğa leblebi vermiş...

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Denize Düşmesin Diye Kaputa Oturdular  Olmadık Sorunlara Bulunan 5 İlginç Çözüm 02:40

Denize Düşmesin Diye Kaputa Oturdular Olmadık Sorunlara Bulunan 5 İlg

İnsanlar her gün farklı sorunlarla karşı karşıya kalabiliyor. Bu videoda olmadık sorunlara karşı bulunan en ilginç 5 çözümü derledik...

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı 01:01

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı

“Aşk ve Gurur”un 2. bölüm özeti; Zor durumda kalan Ahmet, son çare olarak ailesiyle beraber yaşadığı evi Kenan’a satar. Bu Zeynep’in artık patronu olan ve zaten anlaşamadığı Kenan’la arasının daha da fazla gerilmesine ne..

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir 09:54

Erdoğan Er ya da Geç Kemal Gidicidir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, Er ya da geç Kemal gidicidir dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bugün Hollanda başbakanı çıkıyor açıklama yapıyor. Türki..

Akrep ve Böcekleri Zevkle Yiyen Çinli Kızı 02:37

Akrep ve Böcekleri Zevkle Yiyen Çinli Kızı

Dünya'nın her tarafında değişik yemek kültürleri mevcuttur, bu yemek kültürlerinde bazı ülkelerde yenilen yemeklerin yada yiyeceklerin farklı olması kiminin hoşuna giderken kimisi içinde mide bulandırıcı olabiliyor,..

  • JET TV tarafından
  • 964 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:15

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir limonlu çatlak kurabiye tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi ve aşaması da oldukça kolay olan bu tarifimizi mutlaka deneyin. Limonlu çatlak kurabiye nasıl yapılır ve tam öl..

Simli Göz Makyajı 00:56

Simli Göz Makyajı

Bu yaz podyumlardan bir misafirimiz daha var: Simli makyajlar! Kullanım kolaylığı ve yakışma miktarı düşünüldüğünde simleri en rahat gözlere uygulayabileceğimizi söyleyebiliriz. Neredeyse her markada makyaj simleri bula..

Öyle Seviyorum Seni - Cemal SÜREYA / Seslendiren: Duks Brandze 02:20

Öyle Seviyorum Seni - Cemal SÜREYA / Seslendiren: Duks Brandze

Şiir : Öyle Seviyorum Seni Şair : Cemal SÜREYA Cemal Süreya- Uzaktan Seviyorum Seni Uzaktan seviyorum seni! Kokunu alamadan, Boynuna sarılamadan. Yüzüne dokunamadan. Sadece seviyorum! Öyle uzaktan seviyorum seni! El..

Yonca Evcimik Abone 03:58

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

Teletubbies Little Bo Peep 24:11

Teletubbies Little Bo Peep

Tinky Winky (Dave Thompson, Mark Heenehan ve Simon Shelton'ın) oynadığı ilk Teletubby karakteridir. Teletubbies'lerin en büyük olanıdır ve en mor kumaş'la kaplıdır ve kafasında bir üçgen anteni bulunur. Onun için her zam..

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri 04:00

Pastane Tadında Browni Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenler özellikle yaklaşan yeni yıl için yılbaşı tarifleri arasından seçim yapmalarına yardımcı olacak nefis bir pastane tadında browni tarifi videosu hazırladık. Yapımı da oldukça kolaydır. Ev yapımı v..

Patatesli Rulo Börek Tarifi  Börek Tarifleri 04:50

Patatesli Rulo Börek Tarifi Börek Tarifleri

Börek tarifleri sevenler için nefis bir patatesli rulo börek tarifi videosu hazırladık sizler için. Görüntüsü ve katlar arasındaki nefis malzemesi ile çok lezzetli bir börek tarifi dir, mutlaka tavsiye ederiz. Patatesli..

Tabii ki Evet (Orjinal) 02:21

Tabii ki Evet (Orjinal)

Büyük bir millet güçlü bir devlet Son güne kadar biz varız elbet Haydi büyük ülkem haydi tam gayret Gelecek nesiller için tabii ki evet Tek millet tek vatan için toprağında yatan için Tüm ecdanın vatan için tabii ki..

  • PITIRCIK tarafından
  • 5.226 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 3. Bölüm Fragmanı (1) 00:36

Hangimiz Sevmedik - 3. Bölüm Fragmanı (1)

Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir ne..

Hollanda Nereye Gidiyor 05:28

Hollanda Nereye Gidiyor

Hollanda eşcinsel evliliğe ve ötanaziye izin veren dünyanın ilk ülkesi olmuştu. Amsterdam uzun zamandır sığınmacılara kucak açan şehir olarak biliniyor. Önce İspanya’daki zulümden kaçan Yahudiler şimdi ise Suriyeli mülte..

Yakalandın Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Yakalandın Türkçe Altyazılı Teaser

Russell Adams'ın 2013 yılı imzalı The Wall Street Journal yazısına dayanan film, bir çocuk oyununu dozunu arttırarak senelerce oynamaya devam eden bir arkadaş grubunu temel alıyor. Beş yakın arkadaş çocukluklarından beri..

Mr. Vik - Pom Pom 03:53

Mr. Vik - Pom Pom

[Chorus x2: V.I.C.] Get Silly, Get Silly, Get Silly, Get Silly [Verse 1: V.I.C.] Yeeeaaaahhhhh I'm feeling myself And with the number one single I am feeling my wealth Yeeeaaaahhhhh Now what'chu know about me Call me mi..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kadayıf Dolması Tarifi 01:04

Kadayıf Dolması Tarifi

Malzemeler 400 gram tel kadayıf 200 gram ceviz içi ( her bir dolma için 1 yemek kaşığı) 5 adet yumurta Şerbeti için: 750 gram toz şeker 500 ml. su 1 yemek kaşığı taze sıkılmış limon suyu Kızartmak için: 2,5 su b..

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı) 04:02

Kanka - İyi ki Varsın (Bak Dünlerimin Anlamı Kalmadı)

Bak dünlerimin anlamı kalmadı Sen gibi kimse yaralarımı sarmadı Seninle aşkı yeniden tanıdım Aşkım iyi ki varsın 1 rap: İlk bakışma, ilk yazışma İlk tanışma dün gibi aklımda Dünyaların en güzelisin İyi günümde kötü gü..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tu Guli Ez Bulbulı Teme 04:43

Tu Guli Ez Bulbulı Teme

Lê Wusa Tî Lîmîn Çi Dîki - Ne yapıyorsun bana böyle Derda Dilim Zide Diki - Gönlümdeki derdimi çoğaltıyorsun Bîrina Dilimin Ve Diki - Kalbimdeki yarayı açıyorsun Emrê Mayî Talan Diki - Kalan ömrümü talan ediyo..