#Gökçe her Şey bitmedi bitemez

Sezen Aksun Sende Benim Hatalarımdan Birisin Nostalji 03:03

Sezen Aksun Sende Benim Hatalarımdan Birisin Nostalji

Kalınca sebepsiz bir başıma Hatıralar beynimde dans ediyor Günahlarım dizilip bir bir yarşıma Sanki birer birer intikam alıyor Yüreğimden zincire vurulmuşum Anılar her halkayı birbirine bağlıyor Ben duygularımın e..

Sezen Aksu  Belalım.. 05:29

Sezen Aksu Belalım..

Uçurum uçurum gözlerine baktığım sensin Prangalarca boynuma takığım sensin Dağ gülleri gibi gibi hasret çektiğim Her gece uyku diye yattığım sensin Yanarım, yanarım tutuşur yanarım kavurur ateşim seni de beni de ..

4 Yaşındaki Afgan Çocuğun Büyüleyen Sesi (Türkçe-Farfsça-Arapça Sözleriyle) 03:42

4 Yaşındaki Afgan Çocuğun Büyüleyen Sesi (Türkçe-Farfsça-Arapça Sözler

Bahar yağmurun tane tane yağışı güzeldir ve ben seni hatırlıyorum her bahar yağmurunda İçimdeki eski hüzün canlandı, lalezarın nazından Gönlümü kaptırdım, kaybettim, sineme hançer vurdular, bizi -birbirimizden- ayırdılar..

  • PITIRCIK tarafından
  • 966 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İbrahim Dizlek - Yorgunum Tek Kelime Mühtesem Şiir Damar Türkü 04:14

İbrahim Dizlek - Yorgunum Tek Kelime Mühtesem Şiir Damar Türkü

İBRAHİM DİZLEK YORGUNUM ŞİİR SÖZLERİ. Acılar içinde geçiyor dertli ömrüm Dayanacak gücüm kalmadı yorgunum yorgun Ne yapsam iki yakam bir araya gelmiyor Hırkam yırtık,pabuç delik,ben yorgunum yorgun Gözüm ne boyalı şöhret..

Katarlı İş Adamı Erdoğan'ın Zaferi İçin Araba Hediye Etti 01:00

Katarlı İş Adamı Erdoğan'ın Zaferi İçin Araba Hediye Etti

Katar'da her yıl deve yarışmalarını düzenleyen iş adamları bu yıl geleneği değiştirdi. Türkiye'de yapılan seçimler öncesinde Erdoğan kazanırsa 3 otomobil hediye sözü veren Katarlı bir iş adamı, zafer sonrası sözünü tut..

AK Parti Sözcüsü Ünal: Kılıçdaroğlu'nun Kafası Bu Ara 'Koltuğumu Nasıl Koruyacağım' Derdinde 00:54

AK Parti Sözcüsü Ünal: Kılıçdaroğlu'nun Kafası Bu Ara 'Koltuğumu Nasıl

AK Parti Sözcüsü Ünal Kılıçdaroğlu'nun kafası bu ara 'koltuğumu nasıl koruyacağım' derdinde. Kalkmış, girdiği her seçim kazanan, sandıkta milletin onayladığı % 52,76 ile seçimleri kazanmış Erdoğan'la ilgili 'ben onu teb..

Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri 04:13

Kağıt Kebabı Tarifi - Yemek Tarifleri

Tavuk eti ile yapılan kağıt kebabı tarifi videosu etli yemek tarifleri sevenler için nefis bir seçim olabilir. Yapımı da oldukça pratik ve fazla bulaşık çıkmadan hızlıca yapabilirsiniz. Kağıt kebabı nasıl yapılır ve tam..

Klozette Puding Sunmak 00:42

Klozette Puding Sunmak

Midelerinize sahip çıkın bu videodan sonra bulduğunuz her yere kusa bilirsiniz. Hep birlikte izliyoruz efendim.....

  • JET TV tarafından
  • 1.206 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nermine Memedova və Sinan Seid- Evlerinin Önü Yonca 04:35

Nermine Memedova və Sinan Seid- Evlerinin Önü Yonca

Evlerinin önü yonca Yonca kalkmış dam boyunca Boyu uzun beli ince Ninne de yavrum ninne Esmer yarim ninne Ninne ninne Evlerinin önü lale Saki doldur ver piyale Sarhoş olağ düşeğ yola Ninne de yavrum ninne Esmer yarim ..

Trey Songz - 1x1 03:24

Trey Songz - 1x1

Trey Songz - 1x1 Şarkı Sözleri [Intro] It's 3AM, I'm back for more, yeah Just two of us Show me what I'm waiting for One by one, one by one [Verse 1] I saw, I with it I took time, yeah, I spend it First time, in a minut..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trey Songz - #1 Fan 03:56

Trey Songz - #1 Fan

Şarkı Sözleri [Verse 1] I don't wanna do too much I don't wanna speak too much I don't wanna breathe the wrong way I don't wanna kill this moment This moment shared between us 'Cause I been thinking 'bout it all day, oh ..

Trey Songz - Come Over 04:01

Trey Songz - Come Over

Trey Songz - Come Over Şarkı Sözleri [Intro] Yeah I want you (yeah) I want you to (yeah) I want you too, girl [Verse 1] When you need me, all you gotta do is call (do is call) Believe me, all you gotta do is call (do is..

Asu Maralman Bagrı Yanık Dostlara Sigaramın Dumanı da Dumanı 05:09

Asu Maralman Bagrı Yanık Dostlara Sigaramın Dumanı da Dumanı

Pencerede oturmuşum, oturmuş, Türküler tutturmuşum, tutturmuş Şu garip baş bir yerlere vurulmaz Gurbet ellerde gayrı durulmaz. [Nakarat] Sigaramın dumanı da dumanı Yoktur aman şu yarimin imanı Sigaramın dumanı da..

Kara Murat Deve Karşı 01:21

Kara Murat Deve Karşı

Genç hükümdar Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u aldıktan sonra durmamış, yeni hedeflere yönelmiş ve Osmanlı'nın sınırları her gün biraz daha genişlemiştir. Şimdi sıra Muşar Kalesi'ndedir. Dört Türk elçisi Muşar'ın hakimi Ş..

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı 11:11

Rimel Askına Uygun Fiyatlı Ürünler Pahalı Ürünlere Karşı

Merhabalar bu videomda birbirlerine ton olarak benzettiğim uygun fiyatlı ve pahalı ürünleri kullanarak bir makyaj yaptım. Bu video bir muadil videosu değil renklerin tıpatıp aynı olmadığı ürünler var zaten bende makyajı ..

Dürüm Döner Yeme Kapışması Kim Pes Edecek 21:26

Dürüm Döner Yeme Kapışması Kim Pes Edecek

Yeni bir yemeli kapışma ile beraberiz. Bu kez önümüzde döner dürümler var. Her zamanki gibi kartları çekerek kapışıyoruz. Bakalım kimler pes edecek ve kapışmanın kazananı olup para ödülünü kim kazanacak?..

  • JET TV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Duygu Özaslan Kim Kardashian Makyajı Mavi Dumanlı Gözler 16:05

Duygu Özaslan Kim Kardashian Makyajı Mavi Dumanlı Gözler

Bu videoda Kim Kardashian'ın mavi dumanlı göz makyajını yaptım. Her pazartesi, çarşamba ve cuma video yüklüyorum...

Murat Belet - Ah Seyda 03:41

Murat Belet - Ah Seyda

Ağlar dururum kendi halime, Hep yenildim durdum zalim nefsime, Çareler aradım sefil halime, Dediler ki gitmelisin, o gül kokan Menzil'e. Ah Seyda, Seyda, Gül Seyda, Seyda, Nur Seyda, Seyda, Menzil sultanı. *** C..

  • DİYANET TV tarafından
  • 3.121 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gupse Özay Kimdir ? 03:47

Gupse Özay Kimdir ?

Gupse Özay (d. 30 Temmuz 1984, İzmir), Türk oyuncu ve senarist. Gupse Özay, Çerkes kökenli bir aileden İzmir'de dünyaya geldi. Çerkesçe olan adı canımın içi anlamına gelmektedir.[2] Gupse Özay Ege Üniversitesi Radyo Tv..

Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat 05:35

Waleed Al Shami - Sabaa Dokhat

Anahtar Kelimeler: Kazem al - Saadi, Besteci: Velid el- den Shami .. albümün süresi içinde Albümden Adam .. zamn Adam şarkı sözleri Dayekh yedi Dokhat Aalvarguetna Aavc gözlerim için uyku için Aftna Weinak sesli Lech Atr..

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu 18:18

Ölmeden İzleyin!! - Said Hatipoğlu & Nihat Hatipoğlu

Said Hatipoğluunun eşsiz anlatımlarının bir araya gelmesiyle muhteşem bir hal alan sohbet sizleri bekliyor. Eski milletlerden bir adamın sadaka olarak verdiği paranın kendine ve sadaka verdiği kişilere faydası anlatılmak..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.763 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Medyum Keto Şimdi Nerede Ne Yapıyor 02:02

Medyum Keto Şimdi Nerede Ne Yapıyor

Türkiye'de bir dönem furyası esen medyumların en ünlülerinden biri Medyum Keto'ydu. Neredeyse her gün televizyondaydı. Fakat bir canlı yayında Medyum Memiş'ten tokat yedi... İşte o günden sonra göz önünde olmamayı tercih..

  • BETA tarafından
  • 666 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Çok İstenilen Makyaj 17:35

Fatmanur Öztekin Yeni Ürünlerle Çok İstenilen Makyaj

Herkese merhaba bugün sizlerle birlikte hem yeni ürünleri yorumladım hemde benden bir önceki videodaki yapmış olduğum makyajı istediğiniz için bugün her iki başlığıda toparlayarak bir video çektim, umarım sizde izlerken..

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar 45:31

Cinli Define Köyünde Bir GeceTuzağa Düştük Paranormal Olaylar

Anadolu’nun orta vilayetlerinden bir köyde toplanan odunlar, köye yakmak için getirilmiş. Bu odunların getirildiği hane, cinler tarafından adeta cezalandırılıyor ve yasak odunların bulunduğu hanede peş peşe yangınlar çık..

  • ZULMA tarafından
  • 1.765 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kung Fu Yoga Film İzle 1:47:12

Kung Fu Yoga Film İzle

Filmin Konusu : Kung Fu Yoga filminin başrollerinde Jackie Chan ve Aamir Khan ikilisinin rol alacağı duyurulunca Jackie Chan ve Aamir Khan fanlarını büyük bir heyecan , merak ve ilgi uyandırdı. Çok sevilen iki süper yıld..

  • Tv Series tarafından
  • 24.161 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sahil Güvenlik Altyazılı Fragman 01:27

Sahil Güvenlik Altyazılı Fragman

Mitch Buchannon kendini işine adamış, cesur ve sorumluluk sahibi bir cankurtarandır. Sorumlu olduğu koyu korumak onun için her şeyden önce gelmektedir. Onunla birlikte çalışan ekibiyle hiçbir sorunu yoktur ve ekip görevl..

Fatmanur Öztekin Tek Makyajla 3 Farklı Konbin 07:45

Fatmanur Öztekin Tek Makyajla 3 Farklı Konbin

Herkese merhaba bugün benimde son zamanlarda severek kullandığım çok basit 5 dk yapabiliceğiniz her kıyafetle uyabilicek bir makyaj paylaşmak istedim artı olarakta üç farklı kombin önerdim, umarım işinize yarayan bir vi..

Tuğçe Ay Muhteşem Etki Saç Nasıl Böyle Uzar 03:27

Tuğçe Ay Muhteşem Etki Saç Nasıl Böyle Uzar

Merhaba benim ponçik izleyicilerim :) Kadın-erkek farketmeksizin saçlarımıza kullandığımız spreyler, jöleler, kuru şampuanlar vs fazlasıyla mat,cansız,sert olmasına neden oluyor. Bende kendi ölçülerimle kendi eklemel..

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri 03:44

Fantalı Pasta Tarifi - Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri sevenlere özellikle nefis pasta tarifleri yapın diye yazan takipçilerimiz için fantalı pasta tarifi videosu hazırladık. Sünger gibi pandispanyası ve nefis kreması ile çok lezzetli oldu mutlaka tavsiye ede..

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin 1:02:42

İzmir Hayalet Köyde Bir Gece Mutlaka Sonuna Kadar İzleyin

İzmir'in X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı İzmir Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 1.263 görüntüleme
  • 8 yıl önce