#Gökçe her Şey bitmedi bitemez

Dünyanın En Pinti İnsanı - Haftada Bir Sifon Çekmek Mi - The Aslı 15:48

Dünyanın En Pinti İnsanı - Haftada Bir Sifon Çekmek Mi - The Aslı

Bugün dünyanın en pinti insanlarından birini izliyoruz. Haftada bir sifon çekmeler, kıyafetleriyle duş almalar vs vs ... Her saniyesinde şok oldum, midem bulandı. Like ve yorum atmayı unutmayın. İyi seyirler...

  • JET TV tarafından
  • 221 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aydamaya 2. Bölüm - Mayakon'a Nasıl Döneceğim 41:07

Aydamaya 2. Bölüm - Mayakon'a Nasıl Döneceğim

Aydamaya ile Ada'nın arasında harika bir dostluk başlıyor. Ancak Ada'nın anne ve babası Aydamaya'yı bilmiyor. Bir uzaylıyı evde saklamak Ada için oldukça zor olsa da bu dostluk her zorluğa değer. Aydamaya gezegeni mayako..

  • ÇocukTV tarafından
  • 449 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emre Aşık Canlı Yayını Aradı - Delilli Belgeli Olarak 32:37

Emre Aşık Canlı Yayını Aradı - Delilli Belgeli Olarak

Eski Milii futbolcu Emre Aşık Beyaz Magazin canlı yayınını arayarak dikkat çekici bir açıklama yaptı. Emre Aşık, ''Günü geldiği zaman delilli, belgeli olarak her şeyi tek tek açıklayacağım.'' dedi...

  • BETA tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Seren Serengil 2.5 Saat Yolda Kaldı Yayına Yetişemedi 11:57

Seren Serengil 2.5 Saat Yolda Kaldı Yayına Yetişemedi

Hafta içi her sabah olduğu gibi Duymadık Duymayın programı için yola çıkan Seren Serengil, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki çalışmalar nedeniyle trafiğe takıldı. Saatlerce yolda kalan Seren Serengil, canlı yayına bağlan..

  • BETA tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Millet Eğilmez RTE 03:00

Millet Eğilmez RTE

Arkadaş! Yurduma alçakları uğratma sakın; Siper et gövdeni, dursun bu hayasızca akın. Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın... Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın. Bastığın yerleri ''toprak!'' diyerek geç..

FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti 02:43

FT Southampton 0 - 3 Manchester City Maç Özeti

Manchester City, Vincent Kompany'nin Southampton'u 3-0 yenmesiyle 20 aylık kuraklıkla sonuçlanmasının ardından Premier Lig'de üçüncü oldu. Vincent Kompany, Ağustos 2015'ten bu yana ilk Premier League hedefini attı ve Ma..

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Uğur Aydın - Kimsesiz Rüyalar 03:39

Uğur Aydın - Kimsesiz Rüyalar

Kimsesiz Rüyalar şarkı sözleri ile Kimse anlamıyor ama bakma Tüm notalar seni bana (hep) anlatıyor İşte bundandır en güzel şarkıların seni anlatmaktan geçişi… Bırakma hiç, ayırma yanından Gerekirse kuytu bakışlarında s..

Aleyna Tilki Yine Yaptı Yapacağını 06:18

Aleyna Tilki Yine Yaptı Yapacağını

Gündemde kalmak için her türlü yolu deneyen ünlü şarkıcı Aleyna Tilki bir kez daha sosyal medyada gündem oldu...

  • BETA tarafından
  • 77 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Saudade - Hala Çok Güzelsin 02:21

Saudade - Hala Çok Güzelsin

Sözler/Lyrics Hala çok güzelsin Hala çok güzelsin Hala benim her an içimdesin Nasıl anlatsam nereden başlasam Tesadüf mü kader mi ah bi anlasam Yıllar sonra seni karşıma çıkaran Bir aşk ki büyümüş durmuş durmadan Söyl..

Mesut Yılmaz - Sokak  Lambası 04:22

Mesut Yılmaz - Sokak Lambası

Sokak Lambası şarkı sözleri ile Her gecenin ikisinde Sokak lambası kadar yalnızım Kimseler bilemez Dipsiz ve karanlık bir kuyudayım Bilmem neden hep yağmur yağar Gece üzerime Sadece ıslanırım üşümem Unuttum gün saymayı ..

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı

36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir nedenden tartışıp, yollar..

Middlesbrough 1-2 Arsenal Maç Özeti 03:10

Middlesbrough 1-2 Arsenal Maç Özeti

Middlesbrough 1-2 Arsenal (Maç Özeti - 17 Nisan 2017) Sıkıntılı günler geçiren Arsenal, Middlesbrough deplasmanında iki yıldızıyla üç puana uzandı. Premier Lig'de 33. hafta karşılaşmalarında lige tutunma mücadelesi ver..

MFÖ - Ele Güne Karşı 04:13

MFÖ - Ele Güne Karşı

Arayıp sormasan da unuttum seni sanma Dünya bir yana sen bir yana Aşık ettin beni kendine sonra da terkettin gizlice Aradım seni her yerde hiç kimselere soramadım Bekledim dön diye dönmedin bile bile Bile bile sevd..

Igorrr - ieuD 03:59

Igorrr - ieuD

Serbestlik, Savage Sinusoid i tamamen örnek olmayan bir kayıt olarak gerçekleştirmek için, vokalist Laurent Lunoir ve Laure Le Prunenec ile birlikte davulcusu Sylvain Bouvier ile bir araya geldi ve önceki albümlerinden..

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı 00:35

Hangimiz Sevmedik - 36.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

1 Dakika'da Oje Challenge - Terlik Cezalı - Ne Dersin 06:31

1 Dakika'da Oje Challenge - Terlik Cezalı - Ne Dersin

Merhaba Sevgili Ponçikler :) Artık Her Salı ve Cuma 18:00'Da NeDersin? videoları sizinle. Bu salı videomuzda kim daha iyi oje sürecek bakalım İzle..

  • JET TV tarafından
  • 145 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mia And Me - 1. Sezon 7.  Bölüm - Mitler Yıkılır 23:09

Mia And Me - 1. Sezon 7. Bölüm - Mitler Yıkılır

Okulda, Mia alışılmıştan daha dalgın görünüyor! Centopia çok önemlidir,tabiiki ev ödevleride! Ama başka bir problem görünür: Violetta Mia'nın sihirli kitabı hakkında her zamankinden daha meraklıdır ve Vincent'den arkada..

  • ÇocukTV tarafından
  • 383 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mia And Me - 1. Sezon 9. Bölüm - Periler Ve Ejderha 23:05

Mia And Me - 1. Sezon 9. Bölüm - Periler Ve Ejderha

Bayan Hofstetter'ın yardımı sayesinde, Mia biraz tahrip olan Centopia Kitabını onarır!. Ancak Violetta, her zamanki kötü planlarını tasarlar ve değerli kitabın kapağına biraz tutkal dökmek için Paula'ya görev verir! An..

  • ÇocukTV tarafından
  • 399 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kadınlara Kızan Kadın Nilgün Bodur 18:35

Kadınlara Kızan Kadın Nilgün Bodur

Türkiye’nin yeni YÜZ’ü tv100 son dakika haberleri, Okan Bayülgen, Cengiz Semercioğlu programları Muhabbet Kralı, Uykusuzlar Kulübü ve canlı yayınlarla yeni video serileriyle her an elinizin altında...

  • BETA tarafından
  • 256 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mia And Me - 1. Sezon 23. Bölüm - Tarafını Seçmek 23:43

Mia And Me - 1. Sezon 23. Bölüm - Tarafını Seçmek

Su, her yerde su var. Onun bulundugu yer evi olan adalar...

  • ÇocukTV tarafından
  • 253 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mia And Me - 1. Sezon 26. Bölüm - Bir Dönemin Sonu 23:36

Mia And Me - 1. Sezon 26. Bölüm - Bir Dönemin Sonu

Simdi her zamankinden çok lazımsın...

  • ÇocukTV tarafından
  • 255 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Evanescence - Bring Me To Life 04:12

Evanescence - Bring Me To Life

Without a soul, my spirit sleeping somewhere cold Cansız bir şekilde, ruhum soğuk bir yerde uyuyup duracak, Until you find it there and lead it back home ta ki sen onu bulup ait olduğunu yere geri döndürene dek! ..

Okan Bayülgen'e Mafya Traşı 01:28

Okan Bayülgen'e Mafya Traşı

Yapımcılığını Erler Film'in yaptığı, Nesli Çölgeçen imzalı Oyun Bozan filmi. Nişanlısı Semiha (Melda Arat Mutu) ile evlilik planları yapan taksi şoförü Metin (Okan Bayülgen) hasta ve çok az ömrü kalan şair Kemal'i (Zeki ..

Sarp Kaya - Kır Dök 03:54

Sarp Kaya - Kır Dök

Kır Dök şarkı sözleri ile Olurda aşk, mütemadiyen iz Bırakır ya, yansakta devam ederiz. Kapım sana, kapanmadı kapanmaz Uğra bir gün, eskileri yad ederiz Rafa kaldır, bir gün bahaneleri Şenlensin gönlüm, görünce şahanel..

Cem Ege - Gülümsemen 02:20

Cem Ege - Gülümsemen

Gülümsemen Şarkı Sözleri İle Her gün seni görmek için geliyorum O kafede çalışırken seni izliyorum Göz göze geldiğimizde bana olan Gülümsemenle günlerimi harcıyorum Gülümsemen var ya ah o gülümsemen Gözlerimi alamıyorum..

Eda Metin Özülkü Ferda Anıl Yarkın Yeşim Salkım - Aramadın Aylardır 04:05

Eda Metin Özülkü Ferda Anıl Yarkın Yeşim Salkım - Aramadın Aylardır

Aramadı Aylardır Şarkı Sözleri İle Buna can denir a canım yaralıyım dokunma Belki de halimi bir gören vardır Bana aşk denir a canım Kaderime dokunma Kim bilir bir yerde bekleyen vardır Sadece sen misin benim ilacım..

Fatih Ürek - Havam Yerinde 03:25

Fatih Ürek - Havam Yerinde

Havam Yerinde şarkı sözleri ile Damgamızı vuralım biz bu geceye Zaten hazırım ben, her şeye... Çakır keyif yürekler sonsuz istekler Boşalsın durmadan kadehler Yasakları yıkalım gel seninle Çıldırsan arzular delice ..

Chris Brown - Grass Ain't Greener 03:23

Chris Brown - Grass Ain't Greener

Chris Brown - Grass Ain't Greener Şarkı Sözleri [Verse 1] You ain't the girl that you used to be You say you're done, you're moving on This ain't the world that it used to be Looks like you've won, looks like you've won ..

Chris Brown - Leave Broke 02:58

Chris Brown - Leave Broke

Chris Brown - Leave Broke Şarkı Sözleri Chris Brown] She working that pole, she so unbelievable She outta control, up and down, unbelievable She be working that body, I'mma leave broke Throwing 1s, 5s, 10s, 20s, 100s, I'..