#Gökçe her Şey bitmedi bitemez

Fırınlık Köyü'nün Heidi'si! 02:08

Fırınlık Köyü'nün Heidi'si!

NURGÜL AKDOĞAN 21 YAŞINDA... BOLU'NUN FIRINCIK KÖYÜNDE YAŞIYOR. KÖYLÜ KIZI NURGÜL LAKABIYLA KAYDA ALIP PAYLAŞTIĞI VİDEOLARI SOSYAL MEDYADA İZLENME REKORLARI KIRIYOR. TAKİPÇİ SAYISI DA HER GÜN KATLANIYOR...

''Hızlı Gonzales'' kiraz ağacında yakalandı! 01:19

''Hızlı Gonzales'' kiraz ağacında yakalandı!

19 YAŞINDAYDI... HIRSIZLIK SUÇUNDAN 35 SABIKASI, 21 YIL DA KESİNLEŞMİŞ HAPİS CEZASI VARDI. EKİPLER ONA HIZLI GONZALES LAKABINI TAKMIŞTI. HER YERDE ARANAN GONZALES KİRAZ AĞACINDA YAKALANDI...

Astarı Yüzünden Pahalı! Gıdada Yüksek Ambalaj Maliyeti 02:27

Astarı Yüzünden Pahalı! Gıdada Yüksek Ambalaj Maliyeti

Zamlı fiyatları gören tüketici gıda maliyetlerinin yükseldiğini düşünüyor ancak her zaman gıdanın maliyeti artmıyor! Ürünün ambalaj maliyetinde yüksek artışlar yaşanıyor bu da tüketicinin cebine yansıtılıyor. Peki ambala..

Çin Seddi - Kraliçeyi Öldürmek 02:42

Çin Seddi - Kraliçeyi Öldürmek

Çin Seddi - Kraliçeyi Öldürmek Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar ve ..

  • ANKA tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi-  William Garin Bir Taotie Yakalıyor  03:00

Çin Seddi- William Garin Bir Taotie Yakalıyor

Çin Seddi- William Garin Bir Taotie Yakalıyor Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın sald..

  • ANKA tarafından
  • 708 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Taotie Şehre Sızdı 02:19

Çin Seddi - Taotie Şehre Sızdı

Çin Seddi- Taotie Şehre Sızdı Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar ve ..

  • ANKA tarafından
  • 1.128 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı  02:03

Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı

Çin Seddi - Luhanın Fedakarlığı Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar v..

  • ANKA tarafından
  • 1.175 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi  - General Shao Ölüyor  Sahnesi 02:55

Çin Seddi - General Shao Ölüyor Sahnesi

Çin Seddi -General Shao Ölüyor Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına uğrar v..

  • ANKA tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları 03:00

Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları

Çin Seddi- Taotie Saldırısı Ve Ölüm Bıçakları Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldır..

  • ANKA tarafından
  • 1.704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eskişehir'de Şiddetli Yağış Nedeniyle Onlarca Ev ve Yolları Su Bastı! İşte Görüntüler 01:19

Eskişehir'de Şiddetli Yağış Nedeniyle Onlarca Ev ve Yolları Su Bastı!

Zamlı fiyatları gören tüketici gıda maliyetlerinin yükseldiğini düşünüyor ancak her zaman gıdanın maliyeti artmıyor! Ürünün ambalaj maliyetinde yüksek artışlar yaşanıyor bu da tüketicinin cebine yansıtılıyor. Peki ambala..

Çin Seddi  - Wiiliam Garinin Ok Yeteneği 02:01

Çin Seddi - Wiiliam Garinin Ok Yeteneği

Çin Seddi -Wiiliam Garinin Ok Yeteneği Çin Seddi - The Great Wall filminin konusu, Asya bölgesine, barutu bulup Avrupa'ya götürmek için giden kervan, ilk önce bir çetenin sonrada bilmedikleri bir canavarın saldırısına u..

  • ANKA tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu 04:57

Hamile Karısına İşkence Yapıp Tüfekle Vurdu

Gaziantep’te yaşayan 3 çocuk annesi ve 4 aylık hamile Çağlar Aşık, kocası M.A.A. tarafından ağzı bağlanarak, 20 dakika boyunca yumruk, sopa ve bıçakla darp edildi. Cinnet getiren koca, çocuklarının gözü önünde yaptığı iş..

Çin Seddi - The Great Wall Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:02

Çin Seddi - The Great Wall Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Barutun icadından sonra asyadan barutu alan komutan avrupaya barutu götürme yolunda uğradığı saldırı sonucunda çinliler tarafından barut ellerinden alınır. Komutan tüm askerlerini kaybeder sadece 3 kişi kalırlar. Birde r..

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 3. Fragmanı 01:00

İstanbullu Gelin 18. Bölüm 3. Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Delta varyantına karşı en büyük kalkan aşı 02:01

Delta varyantına karşı en büyük kalkan aşı

Türkiye'de aşılananların sayısı her geçen gün artıyor. Özellikle üniversiteye başlayacak ve askere gidecek olanların aşılanması önem taşıyor. Uzmanlara göre, Delta varyantının artmaması da aşılamaya bağlı...

Kadınlar ekmeğini kaktüsten çıkarıyor 01:54

Kadınlar ekmeğini kaktüsten çıkarıyor

ÇİÇEKLERLE İLGİLENMEYİ, ONLARI BÜYÜTMEYİ SEVEN KADINLAR İÇİN ARTIK YENİ BİR GELİR KAPISI VAR... FİYATI 30 LİRA İLA 3 BİN LİRA ARASINDA DEĞİŞEN KAKTÜSLERİ YETİŞTİRİP SATAN KADINLARIN SAYISI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR. ESEN EVR..

Kuruyemiş satışları rekor kırdı! 02:08

Kuruyemiş satışları rekor kırdı!

PANDEMİ SÜRECİNDE EVDE KALDIK, ATIŞTIRMALIK TÜKETİMİNİ DE ARTTIRDIK. TÜRKİYE'DE KURU YEMİŞ SATIŞLARI SON BİR YILDA TÜM ZAMANLARIN REKORUNU KIRDI, HER HANEYE ORTALAMA 25 KİLO KURU YEMİŞ GİRDİ.....

Düğün mü, cenaze mi? 01:12

Düğün mü, cenaze mi?

DAMATLARA DÜĞÜN ÖNCESİ YAPILAN ŞAKALARIN DOZU HER GEÇEN GÜN ARTIYOR. BU KEZ BİR DAMADIN ARKADAŞLARI GIYABINDA ADETA CENAZE MERASİMİ DÜZENLEDİ. HEM BURSA'DA, HEM MUĞLA'DA DAMATLARIN BAŞINA GELMEYEN KALMADI.....

Allı turnaların esrarengiz ölümü 02:16

Allı turnaların esrarengiz ölümü

Tuz gölünün gelini allı turnalardan kötü haber var her yıl bölgede kuluçkaya yatan flamingolar bu yılda geldiler ama esrarengiz bir şekilde telef oldular..

Kanser olan eşini kravatla boğarak öldürdü! 02:19

Kanser olan eşini kravatla boğarak öldürdü!

Ankara'da emekli asker kanser hastası eşini kravatla boğarak öldürdü ardından oğlunu aradı her şeyi ben yaptım hakkınızı helal edin diyerek beylik tabancasıyla da kendi canına kıydı!..

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı 03:45

Kuzey Kore Füzelerini Taşımaya Başladı

ABD ve Güney Kore istihbaratları, başkent Pyongyang yakınındaki roket tesisinde olağandışı bir hareketlilik tespit etti. Kuzey Kore lideri Kim ise, çiftlik denetlerken gülücükler saçtı.Peş peşe yaptığı füze testleriyle d..

İstanbullu Gelin 19. Bölüm Fragmanı 00:58

İstanbullu Gelin 19. Bölüm Fragmanı

İstanbullu Gelin, annesiz babasız büyümüş, genç yaşta hayatın yükünü sırtlamış, çok güzel ve gururlu bir genç kız olan Süreyya’nın, aniden karşısına çıkan zengin ve karizmatik iş adamı Faruk’a aşık olarak Bursa’ya gelin ..

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar 1:29:42

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 Yıllar

Eskimeyen Şarkılar - Nostalji 70-80-90 'lı Yılların En Sevilen Slow Pop Şarkıları .1 saat 30 dakikalık bu müzik ziyafetinde hoşça vakit geçirmeniz dileklerimle.. Şarkı listesinin yan kısmındaki linklerden şarkılar arası ..

Türkiye'nin yüreği yanıyor 03:36

Türkiye'nin yüreği yanıyor

TÜRKİYE'NİN YÜREĞİ YANIYOR... MANAVGAT'TA DÜN ÖĞLE SAATLERİNDE BAŞLAYAN YANGIN, TURİZM CENNETİNİ CEHENNEME ÇEVİRDİ... HER KÖŞEDE YÜREK YAKAN BİR GÖRÜNTÜ, AĞIT, FERYAT, ÇIRPINIŞ VAR... SHOW HABER EKİBİ AFET BÖLGESİNDE... ..

Kılıçdaroğlu Türk Hava Kurumu'nda! 01:38

Kılıçdaroğlu Türk Hava Kurumu'nda!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; İstanbul, Adana, Eskişehir, Hatay, Mersin ve Tekirdağ büyükşehir belediye başkanlarıyla birlikte Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi Türkkuşu Yerleşkesi'nde incelemelerde bulundu. Kı..

Üç il afet bölgesi 03:28

Üç il afet bölgesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan sel bölgesine gitti. Selzedelere seslenen Erdoğan, 1 yıl içinde evler yapılacak. Devletimiz her türlü kaybı telafi edecek güce, imkana, kararlılığa sahiptir” dedi...

Seçim Zamanı Belirlendi!!  Barzani seçime gidiyor 02:30

Seçim Zamanı Belirlendi!! Barzani seçime gidiyor

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi’nde (IKBY) 1 Kasım’da parlamento ve başkanlık seçimleri yapılmasının planlandığı duyuruldu. Gayrimeşru referandumun ardından başta Türkiye olmak üzere İran ve Irak tarafından tecrit edilen IKB..

İbrahim Erkal - Unutmayacağım 04:13

İbrahim Erkal - Unutmayacağım

Ve sen gidiyorsun ben sana aşık Geri dönmene vermeden ışık Ben kendi kendimle aklım karışık Her an sensizliğe ağlayacağım Gezdiğimiz yerler soracak seni Ayrılığın yükü yoracak beni Elini tenini kısık sesini Seni herşeyin..

Harun Kolçak  İstersen 04:25

Harun Kolçak İstersen

Gecelere sığmaz oldu düşler, nede gündüzlere Doldum taşdım bak şu halime Bir sen varsın ki benden daha içeri Kavuruyor ateş gibi içimi Farketmek zordur beni göstermem kendimi Kalbinden giriveririm içeri Her an hey..

Harun Kolçak  Dualarım Yoluna 04:09

Harun Kolçak Dualarım Yoluna

Rüzgara sor beni Haber var mı Yardan diye Yağmura Bak da gör Şu hasretim Neden diye Ayrılık Yara gibi bana Yollarım Kapandı sana Yine bir ümit var Sen geri döneceksin Her gece özlemin deli Eder Beni böyle ..