#Gökşin derin köründeyim gecenin keşfedilmesi gereken Şarkılar müzik dinle

Veysel Toprak - Aşka Zarar 03:51

Veysel Toprak - Aşka Zarar

Veysel Toprak'ın, Aşka Zarar isimli şarkısı, video klibiyle seyredelim de.....

Kırık Gitar-Gözlerime Çizdim Seni 04:04

Kırık Gitar-Gözlerime Çizdim Seni

Geçiyor günler yine benden habersiz Gidiyorum gidiyorum buralardan sensiz Resmini aldım karşıma ağlıyorum sessiz sessiz Poyrazımdın yüreğimde esip durdun en derinde Yolcuydum son seferinde indirdin beni kayıp şehir..

AHMET ŞAFAK Gün Olur Devran Döner 04:57

AHMET ŞAFAK Gün Olur Devran Döner

Kaç ışık söndü gözbebeğimde.. Kaç soluk kesildi.. Kaç umut asıldı.. Bilmem bahar nasıldı bu şehirde.. Tam yürek erişmişken nazlı hayale.. Hakkımda ferman düşüp.. Başımıza üşüşüp.. Derdime tuz basıldı bu şehirde.. ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.754 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan 04:53

Ahmet - Şafak - Aşk ve Vatan

Sana aşk şarkısı yapmadım diye Bana küşmüssün ey yar boşuna küsme Çok sık söylenen seyler yalan olurmuş Suya yazılır gibi kaybolurmuş Zaman bozuldu yarim tuz bile koktu Eskiden böyle sahte sevdalar yoktu Adam gibi ..

Ahmet -afak - Azerbaycan Türkiye 03:59

Ahmet -afak - Azerbaycan Türkiye

Tarihimiz şanımız bir dilimiz irfanımız bir Kim girecek aramıza canımız kanımız bir Dede korkut bize söyler fuzuli yunusu öper Elbet türktür sever Azerbeycan Türkiye Egeden hazara kadar beşikten mezara kadar Azerbay..

Ahmet  Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi 05:22

Ahmet Şafak - Beyler Bu Vatan Size Neyledi

Bağrımıza talan girdi canım ey Beyler bizi bize düşman eyledi Bağrımıza yılan girdi canım ey Beyler bu vatan size neyledi Doktoruz dediniz candan ettiniz İmamız dediniz dinden ettiniz Yarından bugünden dünden ettin..

Hakan Girit - Sanki Bodrum 04:30

Hakan Girit - Sanki Bodrum

Hakan Girit'in, Sanki Bodrum isimli şarkısı, video klibiyle seyredelim de.....

Bahar Candan Önce Saçları İçin Ağladı, Sonra Dans Etti! 19:06

Bahar Candan Önce Saçları İçin Ağladı, Sonra Dans Etti!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 17 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 95. bölümünde yarışmacılar Neslihan Doğrusöz'ü öarjinal bulduklarını söyleyince Bahar Candan itiraz etti ve Neslihan'ın yanında sürekli arabesk şarkılar söyled..

  • ANKA tarafından
  • 1.103 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ahmet -Şafak - Güzel Türkistan 04:43

Ahmet -Şafak - Güzel Türkistan

Güzel Türkistan sana ne oldu? Seher çağında güllerin soldu Bağ bahçeden berbad, kuşlarda feryat Hepisi bir mahzun...olmaz mı dilşad? Bilmem niçin kuşlar uçmaz bahçelerde...? Birliğimizin sarsılmaz daği Ümidimizin sönmez ..

Ahmet Şafak - Kara Tren Sen OĞlumu Gördün Mü 04:57

Ahmet Şafak - Kara Tren Sen OĞlumu Gördün Mü

Ben bilmem adına yemen diyorlar Orda yokmuş çayır çemen diyorlar Gidenler gidiyorda dönmüyorlar Kara tren sen oğlumu gördünmü Gördünmü gördünmü Köprü köyde vurulduda ölmedi Tüfengini vurulsada vermedi Bunca zaman..

Ahmet Şafak - Karabağ 04:24

Ahmet Şafak - Karabağ

Karabahtım gönül tahtım Maralım benim Öz sinesi dert ortağım yaralım benim Seven sevene kavuşur bekle sen beni Geleceğim göreceğim mutlaka seni Karabağ Karabağ içerim ağlar Elim kolum bağladılar Derde saldılar Karabağ K..

Ahmet Şafak - Karagile 05:52

Ahmet Şafak - Karagile

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bülbül mü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Ahmet Şafak - Karagül 04:12

Ahmet Şafak - Karagül

En güzel şarkıyı kim söyler Ayrılıkmı yoksa bül bülmü Kadir kıymey bilmeyen kimdir Azrailmi yoksa bir gülmü Ben adını kara gül koydum Ah vefasız hep hayal kurdum Ben kendimi bir gülle vurdum Ben adını kara gül ko..

Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız 03:39

Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız

Fransız kaldın güzel gel gel aramıza gel Derinlere daldın güzel gel gel aramıza gel Sen buraya aitsin gel gel aramıza gel Ayrı gayrılık bitsin gel gel aramıza gel Aramıza gel gel bul kendini gel gel aramıza gel Kald..

Agit - Ah Babam 04:05

Agit - Ah Babam

Alnında dağ ateşi Yüreğinde sızı İsyan olup gittin Ah babam ah Ah babam ah (2) Sensiz kalmışam Ah babam ah _ Gökyüzü kandan Toprak çamurdan Sattığım dünyasında Ah babam ah Ah babam ah (2) Sensiz kalmışam Ah babam ah..

Barış Kutupoğlu - Tel Tel Dökülürken 04:06

Barış Kutupoğlu - Tel Tel Dökülürken

Ayrılık habersiz gelmiş kapımıza Yalanlar beyazdan dönmüş siyaha Huzur hiç misafir olmamış bize Aşk kokan çiçekler solmuş ikimize Günahlar ayartmış çoktan ikimizi El görür olmuşuz abcsarkisozleri.com birbirimizi Tel tel..

Buray-Seni Sevmiyorum artik 03:30

Buray-Seni Sevmiyorum artik

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Buray-Sevdalar Sevdalar 03:20

Buray-Sevdalar Sevdalar

Bir gülüşünle başladı Yüreğimde fırtına Bana hiç danışmadan Aşk kapımda Sen bahara ahenk veren Sarmaşık yediveren Güneşimde can bulup Sarılsan Yar ne olur dokun bir kere Yüreğim yaprak döküyor Beni görsen sensiz Halim ..

Sia & Rihanna Ft. David Guetta - Beautiful People 03:47

Sia & Rihanna Ft. David Guetta - Beautiful People

[Verse 1] Oh Hands out stretch, what you got Give me your best and I won't turn you down Cause you're always out to impress (oh!) You're always out to impress (oh!) You're always out to impress [Pre-Chorus] This is the ..

Sean Paul - No Lie ft. Dua Lipa 03:48

Sean Paul - No Lie ft. Dua Lipa

[Intro: Dua Lipa] Feel your eyes, they all over me Don't be shy, take control of me Get the vibe it's gonna be lit tonight [Verse 1: Sean Paul] Baby girl yuh a carry ten ton a fatness, gimme some a dat Mixed with the ba..

İsmail YK - Bir Daha Öldüm 04:34

İsmail YK - Bir Daha Öldüm

Hayatımdan Bezmiş Yüreğim Yana Yana Kül Olmuş Kalbim Saklamayın Boşuna Benden Bir Yabancı Aşka inanmış Duyduklarım Yalan Değilmiş Onu Ben Artık Artık Af Etmem Sevdiğim Artık Ellere Yar Olmuş Bitti Derken Bir Daha Öldüm C..

Demet Aktaş - O Kedi - Teaser 00:20

Demet Aktaş - O Kedi - Teaser

Oooooo O kedi buraya, gelecek buraya O o kedi buraya, gelecek buraya O o kedi buraya, gelecek buraya O o kedi buraya, gelecek buraya..

Hakan Girit - Aşk 04:53

Hakan Girit - Aşk

yine sen gül sen seslen bana beni başka aşklara bırakma bu gece gel kollarıma bıraktım sanma seni yollarda aşk sen demek aşk biz demek Düş yollarında gezer oldum Aşk sarhoşu kalbim yorgunum Düş yollarında kaybo..

The Chainsmokers - Paris (Lyric) 03:48

The Chainsmokers - Paris (Lyric)

[Verse 1: Andrew Taggart] We were staying in Paris To get away from your parents And I thought, “Wow If I could take this in a shot right now I don't think that we could work this out” Out on the terrace I don't know if ..

Genco Ecer - Vur 03:16

Genco Ecer - Vur

Vur çıkardım işte zırhımı Vur hadi al tüm hırsını Vur çıkar tüm hıncını Vur yüzüme içinde kalanı Vur indirdim gardımı Dur, vur dedik sen öldürdün Dur, üzerimde kor söndürdün Dur, bu düpedüz cinayet Duasız helalsiz g..

Hüsnü Arkan - Kırık Hava ( Rubato ile ) 04:58

Hüsnü Arkan - Kırık Hava ( Rubato ile )

Bir sandala oturmuşuz geceymiş Zaman tutuşmuş mekan yanıyor Bir salkım üzüm akıyor damarlarımdan Bahçeler bağlar harman yanıyor Bir salkım üzüm akıyor damarlarımdan Sen gidiyorsun imkan yanıyor Bir dağ yıkılıyor ah içer..

Sancak - Çık Aklımdan 03:47

Sancak - Çık Aklımdan

Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe hevesinle, elimi tut en azından. Madem kalmamışım içinde, o ..

Sancak - Darmaduman 03:27

Sancak - Darmaduman

Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. 'Unutmaya çalış!' deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal değil, nefesin kaldı bende. Ya gel herşeyim ol, ..

Mehmet Fatih - Günül Hikayesi 04:20

Mehmet Fatih - Günül Hikayesi

Mehmet Fatih'in, Günül Hikayesi isimli tekli çalışması, video klibiyle seyredelim de.....

Ertuğ Özel - Yalnız Sevmek - Teaeser 00:28

Ertuğ Özel - Yalnız Sevmek - Teaeser

Ertuğ Özel'in, Yalnız Sevmek isimli tekli çalışması, tanıtım klibiyle seyredelim de.....