#Gökşin derin köründeyim gecenin keşfedilmesi gereken Şarkılar müzik dinle

Melodiden Komediye 5.Bölüm İzle 42:55

Melodiden Komediye 5.Bölüm İzle

Sema Özgülüş'ün sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar, skeçler ve Dilek Bale Topluluğu'nun gösterileri yer almaktadır...

Bir Cumartesi Gecesi 8.Bölüm 46:43

Bir Cumartesi Gecesi 8.Bölüm

Ayşe Egesoy’un sunuculuğunu yaptığı programın 8. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır...

 Kadırgalı Coştu 03:11

Kadırgalı Coştu

Aşk acısını çok çabuk unutan Seda Sayan sokak ortasında arkadaşlarıyla şarkılar söyledi...

  • ANKA tarafından
  • 630 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bizden Size 4.Bölüm 42:26

Bizden Size 4.Bölüm

Programının 4. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar ve çeşitli skeçler yer almaktadır...

Hoş Sada 1.Bölüm 49:30

Hoş Sada 1.Bölüm

Gülgün Feyman'ın sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.074 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hoş Sada 4.Bölüm 52:00

Hoş Sada 4.Bölüm

Gülgün Feyman’ın sunuculuğunu yaptığı programının 4. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır...

Hoş Sada 5.Bölüm 48:40

Hoş Sada 5.Bölüm

Gülgün Feyman’nın sunuculuğunu yaptığı programın 5. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır. Programda ayrıca Emin Ongan ile yapılan röportaja yer verilmektedir...

Flört - Ağlamak Yok 03:42

Flört - Ağlamak Yok

Gizledim Umutları, Bıraktım Başka Bir Bahara Durgun, Telaşsız Yüzdüm Serin Sularda Bekledim, Çok Özledim, Aradım Gözlerim Ufukta Bilirsin Nasıl Da Mutluydum Senin Koynunda Bazen Kaybolurum Bazen Seni Bulurum Yanımda Baze..

Hayko Cepkin - Yuh Yuh 02:50

Hayko Cepkin - Yuh Yuh

Yuh ancak memleketine, Ailesine, kendine olana aittir. Yuh memleket çocuğuna değil. Memleket düşmanına aittir. Uzaktan yakından yuh çekme bana Sana senin gibi baktım ise yuh Efendi görünüp bütün insana Hak'kın k..

Redd - İtiraf 03:22

Redd - İtiraf

Ben Hep Koparttım Hep Ama Hep Kanattım Kalbe Düşman Yaşadım Bazen Kendimi, Bazen De Başka Birini Benzin Döküp Yaktım Ama Şimdi Bu Sürtük Bedende Patlayacak Gibi Vuruyor Kalbim Kendi Kendime Kaldığımda Kimse Görmüyorken A..

Gizem Berk - Dönemem 04:26

Gizem Berk - Dönemem

Çok Zaman Oldu, Yalnızlığı Özledim Yanındayken Sen Hiç Anlamadın Nasıl Mutsuz Oldum Ben Geç De Olsa Anladım Hatalarını Cevap Verme Sorulara; Yanıtsız Kalsın, Bırak Durup Baktığımız, Bazen Şaştığımız Tüm Arzularla Sen Ne ..

Kutsi - 20'li Yaşlar 04:16

Kutsi - 20'li Yaşlar

Sadece bilmeni istedim ki Sen 20'li yaşlarımdaki en güzel şeydin Ve hala benimsin Bugün otuzuma giriyorum canım 20'li yaşlarımın son sabahındayım Ellerim telefona gitmiyor canım Otuz yaşımın sabahındayım İçimde ..

Kırkbeşlik (2003) 1.Bölüm 33:07

Kırkbeşlik (2003) 1.Bölüm

Alper Fidaner ve Murat Meriç'in sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; sevilen sanatçıların seslendirdiği şarkılar yer almaktadır. Programda ayrıca Alper Fidaner ve Murat Meriç'in plak dükkanlarına yaptığı geziye y..

Sarmaşık 3.Bölüm İzle 44:05

Sarmaşık 3.Bölüm İzle

Halit Kıvanç'ın sunuculuğunu yaptığı programın 3. bölümünde; mehtap konulu sohbetler, sevilen sanatçıların seslendiriği şarkılar ve çeşitli skeçler yer almaktadır...

Sarmaşık 4.Bölüm İzle 41:04

Sarmaşık 4.Bölüm İzle

Halit kıvanç’ın sunuculuğunu yaptığı programın 4. bölümünde; düğün konulu şarkılar ve skeçler yer almaktadır...

Katy Perry - Dark Horse Parodi 04:06

Katy Perry - Dark Horse Parodi

Katy Perry - Dark Horse Parodi İzle..

  • JET TV tarafından
  • 1.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğün Dernek 2 Sünnet - Şamama Klip 02:43

Düğün Dernek 2 Sünnet - Şamama Klip

İzleyici rekorları kıran Düğün Dernek macerası son sürat devam ediyor. İlk filmde oğlunu evlendiren İsmail, ikinci filmde torununu sünnet ettirme telaşına giriyor. Eski takım bir araya geliyor, başını olmadık belalara so..

  • PengoTV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kutsi - Kısmetine Güven 04:10

Kutsi - Kısmetine Güven

Doğruyu bulmam zaman aldı Ama inan ben hiç üşenmedim O yolları dağları taşları ben yürüdüm Sevmemişim gibi mi duruyor uzaktan Ben seni nasıl sevdiğimi giderken anladım Kurtulamadım kendi kurduğum tuzaktan Senden k..

Kutsi - Melek 04:03

Kutsi - Melek

Kaybedecek zamanımız yok sevgilim Bizi bundan sonra mutluluk ifade ediyor Bırak bizi kendi halimize Aşka borçlu kalmayalım Ayrılığın esiri olmak yerine Her saat her dakika göz göze yanyana kalalım Benim senden baş..

Kutsi - Bambaşka 03:47

Kutsi - Bambaşka

Bana kalan bir yerde sensiz düşlerim nerde Konuşulan herşey boş herkes farklı dillerde Biliyorsun zor anlarda kaçtığım o yer varya Yine çıktım aynı yola sende gel biraz sonra Niye küsersin sen aşka çok zor kalbin at..

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan 03:56

Sezen Aksu - İhanetten Geri Kalan

Duydum ki el koynundan Çok çabuk sıkılmışsın Dönmek için bin çare Bin yol arıyormuşsun Gel gör ki bende rüzgar En sert poyrazdan esti Taze çiçeklenmiş bahar ayaza kesti İstemem artık geriye dönme Dönersen bile bu ev..

Sezen Aksu - Hakkımda Konuşmuşsun 04:00

Sezen Aksu - Hakkımda Konuşmuşsun

Hakkımda konuşmuşsun Dargınmışsın bana meğer Dargınken sevgililer Erken konuşan kaybeder Bilmediğin şeyler var Söz etmediğim bugüne kadar Çok canım yandı Senden koparken azar azar Ruhun çekilirken Yenik düşerken Yas..

Bağımlılık Yapan Şarkı ! 10:20

Bağımlılık Yapan Şarkı !

Bağımlılık yapan şarkılar ve ağzımızdan düşmeyen nakaratları..

  • JET TV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yazın Sıkılınca Yapılabilecek Şeyler? 10:08

Yazın Sıkılınca Yapılabilecek Şeyler?

Şarkılar: Carla Bruni- Quelqu’un m’a dit Damien Rice- Cheers Darling The Chainsmokers ft. Daya- Don’t Let Me Down Son Feci Bisiklet- Bu Kız Alex&Sierra- Little Do You Know Coldplay- The Scientist Yüksek Sadakat-Aşk Durd..

  • JET TV tarafından
  • 896 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eski Şarkı Söyle ! - Scorp 10:36

Eski Şarkı Söyle ! - Scorp

Eski şarkıları tekrardan dile getiren fenomenler derlemesi seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 844 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Koray Avcı - Benim Özel Bir Tarzım Olmadığı İçin 05:39

Koray Avcı - Benim Özel Bir Tarzım Olmadığı İçin

Son yılların popüler sanatçılarından Koray Avcı konser için geldiği Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde özel açıklamalarda bulundu. Sokaklarda şarkılar söyleyerek, bu söylediği şarkıları çektiği videolarla sosyal paylaşım si..

  • ANKA tarafından
  • 661 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sıladan Yeni Şarkı Muhbir 10:31

Sıladan Yeni Şarkı Muhbir

Sıla'nın Heybeden Şarkılar adını verdiği konser serisinin ilk ayağı 22 Temmuz Cemil Topuzlu Açıkhava sahnesinde gerçekleşti. Konserin en büyük sürprizi ise Mabel Matiz ile birlikte yaptığı ve yeni albümünde yer alacak şa..

  • ANKA tarafından
  • 1.075 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu - Koca Kıçlı 04:29

Sezen Aksu - Koca Kıçlı

Neredesin be adam Kaç gece oldu Nerede söndürdün feneri yine, Nerede Seni sokak süpürgesi Yine unuttun adresi Elim kolum bağlı Ayrılmak yok adetimizde Ne hayallerim vardı Bir Türk filmiydi Sözüm ona parlak istikbalim ..

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim 03:33

Sezen Aksu - Üfle de Söneyim

Biraz Pop Biraz Sezen - Üfle de Söneyim Durumumuz malum kimileri karun Kimisi yokluktan bir lokmadan mahrum Kimi ağlaşıyor kimi kıs kıs gülüyor Kimi yolunu buluyor, yalan dünya dönüyor Benim de boğazıma diziliyor l..

Sezen Aksu - Hu Hu 04:14

Sezen Aksu - Hu Hu

Hangi ara yaşanmış da bitmiş onca anı ah be cancağzım Kelimeler düğüm düğüm yakıyor boğazımı, acıyor ağzım Yok oluru, gideri yok bu dünyanın, burası bir acıhane Yok ya dedim, o zaman dedim, kalk dedim, tez yaşamamız laz..