#Gökşin derin köründeyim gecenin keşfedilmesi gereken Şarkılar müzik dinle

Sezen Aksu - Göç 04:53

Sezen Aksu - Göç

Bu görmüş geçirmiş raylar Bu istasyonlar Bu liman Bu boş ya da dolu kalkan vapurlar Kimbilir ne çok şey bilir Anlatamazlar Bitmez umuda yolculuk Bağlayamazlar Ya bayram ya matem her şehre varışları Kadere kısmet bitiş..

 Sıla Konserinde Sinekler Yüzünden Zor Anlar Yaşadı 00:59

Sıla Konserinde Sinekler Yüzünden Zor Anlar Yaşadı

Sıla, Heybeden Şarkılar adlı turnesi kapsamında önceki akşam Bodrum'da konser verdi. Bodrum Antik Tiyatro'da verdiği konser büyük ilgi gören şarkıcı, yaklaşık 3 bin kişiye şarkılarını söyledi. Sıla, konser sırasında sine..

  • ANKA tarafından
  • 907 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bu Haftanın En Çok Dinlenilen Türkçe Pop Şarkıları Top 10 04:31

Bu Haftanın En Çok Dinlenilen Türkçe Pop Şarkıları Top 10

Sizler İçin Özel Hazırladığım Bu Haftanın En Çok Dinlenilen Türkçe Pop Şarkıları Seyredelim.Com Farkıyla..

Bu Haftanın En Çok Dinlenilen Türkçe Pop Şarkıları Top 10 05:21

Bu Haftanın En Çok Dinlenilen Türkçe Pop Şarkıları Top 10

Sizler İçin Özel Hazırladığım Bu Haftanın En Çok Dinlenilen Türkçe Pop Şarkıları Seyredelim.Com Farkıyla..

Bu Haftanın En Çok Dinlenilen Türkçe Pop Şarkıları Top 10( 29 Temmuz 2017 ) 06:58

Bu Haftanın En Çok Dinlenilen Türkçe Pop Şarkıları Top 10( 29 Temmuz 2

Sizler İçin Özel Hazırladığım Bu Haftanın En Çok Dinlenilen Türkçe Pop Şarkıları Seyredelim.Com Farkıyla..

Demet Akalın'dan Yeni Albüm Açıklaması 01:09

Demet Akalın'dan Yeni Albüm Açıklaması

Demet Akalın yeni albüm yapmak için erken olduğunu ama boş durmadığını Sen Olsan Bari şarkısı ile Türkiye sıralamasında zirveyi yakalayan Aleyna Tilki'den Ayla Çelik'ten Cansu'dan yeni albümü için şarkılar topladığını di..

  • ANKA tarafından
  • 848 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sezen Aksu - Günaydın Memur Bey 04:44

Sezen Aksu - Günaydın Memur Bey

Günaydın memur bey Uzun zamandır hasretim Hem güneşten hem tenimden nefesimden Mahrumum hepsinden Günaydın memur bey Simsiyah bir çukur tıkıldığım sıkıştığım Kemiklerimi saydığım Dünya seyretti ben giderken Erimiş c..

Sezen Aksu - Benim Karanlık Yanım 05:48

Sezen Aksu - Benim Karanlık Yanım

Hiçbiriniz bilmezsiniz Görmezsiniz karanlık yanımı Kaç suçtan, cezadan sanık Saklandığımı Çok eski tarihlerden Bütün insanlık günahlarını İşlemişim, hala işliyorum Kopara kopara canımı Geldim defalarca Gittim defala..

Sezen Aksu - Kördüğüm 04:37

Sezen Aksu - Kördüğüm

Bu kördüğüm eski bir yara Ta çocukken kestiler beni Bir gün bile iyileşmedi ki Ben kopardım hep kabuğundan Aynı yerden vurulmuşuz biz Aynı sele kapılmışız Usanmadan hep ummuşuz biz Defalarca unutulmuşuz Lakin hayat fış..

Sezen Aksu - Köz 03:56

Sezen Aksu - Köz

Yürüyoruz ateşe hep bir heves Dönülür mü başa bembeyaz Sineye çekilen yangınlardan Bir avuç kül, biraz alaz Halimiz darmaduman Sırrını gel çöz Sönmeyiz de ah inceden Tüter oluruz köz Bitmeyen bu sevdada Perişanız h..

Sezen Aksu - Manifesto 03:34

Sezen Aksu - Manifesto

Niye herkes bu kadar ciddi Okunmamış kitaplar ama ciltli Asık asık yüzlü insanlar Ta yüreğine kadar kilitli Ne gülümseme ne günaydın, yok E tabi üçüncü sayfada olay çok Haberler hep son dakika şok şok Yaşamak inadına h..

Tivorlu İsmail Hela Vela Velvela Türkçe Altyazılı 01:54

Tivorlu İsmail Hela Vela Velvela Türkçe Altyazılı

Tivorlu ismail hela vela velvela türkçe altyazılı çok komik seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.660 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kedilerin Sesi Şarkı Oldu 01:00

Kedilerin Sesi Şarkı Oldu

Kedilerin Sesi Şarkı Oldu. Seyredelim...

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sibel Can   Padişah 03:56

Sibel Can Padişah

Sakın üstüme gelme inanamam Beni ben gibi sevmeni bilirim Bu seferde yalancı ben olamam Seni bir kalemde rezil ederim Korkuyorum sana aşktan söz etmeyemem İnatçıyım derdim çok Dostum çok hiç dermanım yok Ah ne zaman bu ..

Sibel Can   Emret Öleyim 04:23

Sibel Can Emret Öleyim

Ben zaten çıldırdım, yüreyim çöllerde. Avaren olmuşum, sevdam dillerde. Zaten çıldırdım, yüreyim çöllerde. Avaren olmuşum, sevdam dillerde. Deli dolu sözlerin, o güzel gözlerin. Yakıyor yüreğimi bitmek bilmez bu se..

Sezen Aksu - Canımsın Sen 04:18

Sezen Aksu - Canımsın Sen

Adın başka, tadın başka Sığmıyorsun ele avuca delisin sen Dilerim ki benle yaşa Bildiklerin ezber değil, yenisin sen Boşuna mı yaprak gibi rüzgarına kapıldım ben Unutup kendimi bir divaneye takıldım ben Ayağı eşikten..

Sezen Aksu - Baba Evi  04:36

Sezen Aksu - Baba Evi

Baba evindeyim bugün tepemde dolunay Nasıl doluyum birikmiş yalnızlıklar Ayın umrunda mı cama vurmuş şavkı Adamın biri de tutturmuş damar bir şarkı Belki artık kavuşmak hayal Belki beni çoktan sildin Öldürsen iflah olma..

Sezen Aksu - Ben Kedim Yatağım 05:09

Sezen Aksu - Ben Kedim Yatağım

Özledim koynunda uyanmayı yarı baygın sabahlara Hiçbir şey düşünmeden, konuşmadan Dalıp gitmek uzaklara Sonra düşmek ölüm gibi uçurumlara Nerdesin sesin nerde Kirpiğinden düşen hüzün hala yerde Hepsi boş Kazanmalar baş..

Sezen Aksu - Ey Benim Çocukluğum 04:17

Sezen Aksu - Ey Benim Çocukluğum

Yorgunum hatırlamaktan Hangi bir günahıma yanayım Kendine düşman bin pişman Bulabilsem yalvarayım Bu dünyanın aşk bilgisi Bir kara tahta silgisi Nefsimin yenilgisi Sonsuza dek cezalıyım Ey benim dikenli yolum Çocukluğu..

Drake - Fake Love (Lyrics) By KidTravisOfficial 03:31

Drake - Fake Love (Lyrics) By KidTravisOfficial

I've been down so long it look like up to me They look up to me I got fake people showin' fake love to me Straight up to my face, straight up to my face I've been down so long it look like up to me They look up to me I g..

Ebru Gündeş  Ben Seçilmem Seçerim 04:33

Ebru Gündeş Ben Seçilmem Seçerim

Ararsam ben bulurum senden iyisini Yeniden yakarım aşkın aşkın ateşini Bulunmaz hint kumaşı değilsin canim İstersen dönersin geldiğin gibi Ask eski bir yalansa En büyük yalan sensin Gönlün acı gerçeği Gözlerimden..

Ebru Yaşar   Yeminim Var 04:45

Ebru Yaşar Yeminim Var

Senden önce boşa geçmiş hayatım Anladım ki sen baş tacım olacaksın Seni kader diye yazdım anlıma Bir ömür boyu koynumda uyuyacaksın Yeminim var ah yeminim var Benim sevdam sarana kadar değil Solana kadar değil, s..

Harun Kolçak  Bana Ellerini Ver 03:56

Harun Kolçak Bana Ellerini Ver

Belki sürecek, ömür boyu Bilmiyorum Belki de sona erecek Olsun seviyorum Bana ellerini ver Rüya olsa bile değer Yalnızım ve korkuyorum Saçlarımı okşa yeter Yıllar birer birer Eskiyerek değiştiler Oysa bir zam..

Machine Gun Kelly, Camila Cabello - Bad Things 04:39

Machine Gun Kelly, Camila Cabello - Bad Things

Am I out of my head? Am I out of my mind? If you only knew the bad things I like Don't think that I can explain it What can I say, it's complicated Don't matter what you say Don't matter what you do I only wanna do bad t..

Aminé - Caroline 04:08

Aminé - Caroline

Listen man What's up? I heard you done got you a dime piece, man Hell naw, man One of them Beyoncé, Meagan Good types, man Nah, nah, nah Is that true, man? I just wanna know Probably not I mean, shit to be honest with yo..

Harun Kolçak  Sokul Bana 04:31

Harun Kolçak Sokul Bana

Sevdim evet yine sevdim Seviştim de senden sonra Başkaları çok boş geldi Hiç içime sinmedi Nedense hep istedim seni Karşı koydu benliğim Arzular tek nedenim değil Özledim geri geldim Geldim evet yine geldim Bi..

Harun Kolçak  Derman Olayım 03:54

Harun Kolçak Derman Olayım

Gel gir kalbime acılar bitsin Derman olayım derdini söyle Bir gül bu ne kindir bu hiddet Kurban olayım sevgini söyle Aramızda çok şey olacak Boş yere kendine güvenme Zaman geçiyor yazık oluyor Sensiz geçen şu gün..

Harun Kolçak  Vermem 03:31

Harun Kolçak Vermem

Sevdirdin kendini bana hiç sorma Bundan sonra sana gözüm gibi ben bakarım Seni hiç kimseler alamaz unutma Kimseler üzemez karşılarına ben çıkarım Bana göre sen benim olmalısın İçime nefes gibi dolmalısın Kaderime yön ver..

Rihanna - Love On The Brain 03:39

Rihanna - Love On The Brain

And you got me like oh What you want from me? What you want from me? And I tried to buy your pretty heart, but the price too high Baby, you got me like oh, mm You love when I fall apart, fall apart So you can put me toge..

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say 04:24

Orhan Demir - Ne Sayarsan Say

Bir tek gülüşüne bin şiir yazdım Deli divane de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Hayatın boyunca ilk defa sevdin Canım de gülüm de ne sayarsan say Öldürdün sen beni ..