#Gökşin derin köründeyim gecenin keşfedilmesi gereken Şarkılar müzik dinle

Emre Kaya - Sorma 03:52

Emre Kaya - Sorma

Ah bu yangın beni beni öldürür Sorma ne haldeyim, sorma kederdeyim Sorma yangınlardayım zaman zaman Sorma utanırım sorma söyleyemem Sorma nöbetlerdeyim başım duman Gün ağırınca boynum bükülür Dalarım uzaklara gönlü..

Ayşegül Aldinç   Alimallah 02:54

Ayşegül Aldinç Alimallah

bıçak kadar keskindir aman benim sevgim arama çok zor bulursun ah benim dengim kapılır giderse deli yüreğim değişir rengim bak olanlar olursa karışmam uzak dur benden yapma etme derkenkavuşursak eğer yanarız alima..

Behiye Aksoy   Bir Garip Yolcu 03:49

Behiye Aksoy Bir Garip Yolcu

Bir garip yolcuyum hayat yolunda Yolunu kaybetmis perisanim ben Mecnun misali gurbet ellerde Ümitsiz sevginin kurbaniyim ben Yalan dünya hersey bombos Hanci sarhos yolcu sarhos Bir gün gibi sanki geçti seneler Üm..

Lecrae - Blessings (Lyric Video) ft. Ty Dolla $ign 03:53

Lecrae - Blessings (Lyric Video) ft. Ty Dolla $ign

If I ever took a loss, I learned a lesson I won't ever think I'm better than the next man I've been down before the come up, I ain't stressin' Baby I'm too busy countin' all these blessings [Lecrae:] Yah, yah, yah Count..

Emre Kaya - Teşekkür Ederim 04:01

Emre Kaya - Teşekkür Ederim

Anladım deli susmaz birisin sen artık İçi boştan dolu olmaz bu nasıl rahatlık Yalnış giden birşeyler var sende belliki Kabullen yanlış gideni boş konuşma bari Akıllanmaz akıl almaz bir halin var gülümseten Bitti ded..

Behiye Aksoy   Elveda 04:39

Behiye Aksoy Elveda

Elvedâ bütün hâtıralar, elvedâ bütün gençliğim Geçmesin baharlar, geçmesin yazlar Bilinmesin karanlık mâzim Beni benden alan, beni yalnız çalan O sahte sözlere, yalancı gözlere, kapandığım dizlere Elvedâ, elvedâ hayata,..

Behiye Aksoy   Nasil Gecti Habersiz 03:37

Behiye Aksoy Nasil Gecti Habersiz

Nasil geçti habersiz o güzelim yillarim Bâzan gözyasi oldu, bâzan içli bir sarki Her ânini eksiksiz, dün gibi hatirlarim Dudaklaimda tuzu, içimde durur aski Hani o saçlarina taç yaptigim çiçekler Hani o güzel gözlü ceyl..

Behiye Aksoy   Rüya Gibi Uçan Yıllar 04:54

Behiye Aksoy Rüya Gibi Uçan Yıllar

Rüya gibi uçan yıllar biraz durun, durun biraz Kaybolan günlerim için hesap sorun, sorun biraz Güzel bir kumral uğruna küstüm esmer beyazlara Bu akılsız garip başa şimdi vurun, vurun biraz..

Rick Ross - I Think She Like Me ft. Ty Dolla $ign 04:07

Rick Ross - I Think She Like Me ft. Ty Dolla $ign

This the fliest shit ever This that rich forever part 2 Uh, uh Layin' in my bed, I'm under these gold chandeliers Can't say too many names in here these kinda years Night sweaters and these icy diamonds on my wrist Ice ..

Emre Kaya - İlizyon 03:38

Emre Kaya - İlizyon

Cam kapılar ardında yaşamışım hayatı Bir başka ten tatmadan öldürmüşüm zamanı Tek sen varsın gibi dünyada kabul etmişim Yanlış olmuş kararım çektiğin son mesajda Gözlerim tüm gerçeği gördü yazdıkların Bir bir kazınd..

Behiye Aksoy   Artık Bu Solan Bahçede 04:18

Behiye Aksoy Artık Bu Solan Bahçede

Artık bu solan bahçede bülbüllere yer yok, Bir yer ki sevenler sevilenlerden eser yok. Bezminde kadeh kırdığımız sevgililer yok, Bir yer ki sevenler sevilenlerden eser yok...

Gönül Akkor   Dost Bildiklerim 05:19

Gönül Akkor Dost Bildiklerim

Sanırdım gündüzdü onlarla gecem, İçimde ümitti dost bildiklerim. Ne zaman yıkılıp yere düştüysem, Bırakıp ta gittik dost bildiklerim. Nerde o sözlere kandığım günler, Her gülen yüzü dost sandığım günler, Acıdan kahrolup..

Gönül Akkor  Ağla Gözlerim Ağla 03:56

Gönül Akkor Ağla Gözlerim Ağla

Artık zamanı geldi Ağla gözlerim ağla Giden geri dönmedi Ağla gözlerim ağla Gönül hasta olsa da Günden, güne solsa da Ağlamak zor olsa da Ağla gözlerim ağla Derdin sığmaz dağlara Döndün viran bağlara Vur başını taşlara A..

Gönül Akkor  Bana Neler Vadettin 04:17

Gönül Akkor Bana Neler Vadettin

Perişan etdin beni yaktın bu genç Yaşımda mahşerde olsa bile iki elim Yakanda bana neler vaat etdin Herşeyimi kaybetdim adım kötüye Çıktı utan etdiklerinden nerden çıktın Karşıma nasıl inandım sana allah şaşırtsın Sen..

Simple - Ozuna, Cosculluela, Ñengo Flow, Baby Rasta & Gringo ( Video Oficial ) 04:58

Simple - Ozuna, Cosculluela, Ñengo Flow, Baby Rasta & Gringo ( Video O

(Baby Rasta) Nadie la pone en su lugar En cuestión de relación es complicada Y eso que lo que ella pide es normal Quiere que le sean real La gente la ve diferente Pero la baby es inteligente Nunca se le va un pret..

Emre Kaya - Toz 04:32

Emre Kaya - Toz

Verdiğin bütün sözler yerini hiç bulmadı Bu olanlar sana hiç yakışmadı Söylediklerinle yaptığın işler hiç uymadı Kazanan sence şimdi kim sormalı Bir lafınla yanına uçarak geldiğim o günler nerde Bi önemi kalmadı B..

Gönül Akkor  Akşamın Olduğu Yerde 04:05

Gönül Akkor Akşamın Olduğu Yerde

Akşamın olduğu yerde bekle diyorsun, gelmiyorsun Çünkü seni çok sevdiğimi biliyorsun, gelmiyorsun Mevsimler gelip geçiyor, sen gülüyorsun, gelmiyorsun Çünkü seni çok sevdiğimi biliyorsun, gelmiyorsun..

Gönül Akkor  Bir Sokak Çeşmesi 03:37

Gönül Akkor Bir Sokak Çeşmesi

Bir sokak çeşmesi oldu gençliğim Uzanan her tasa doldu gençliğim Çerçevesiz kalmış bir resim gibi x2 Eğrildi kırıldı soldu gençliğim On sekiz yaş ile otuz arası Dile destan oldu her macerası Aynaya bakınca yıllar ..

Gönül Akkor   Güller ve Dudaklar 03:45

Gönül Akkor Güller ve Dudaklar

Gülünce dudakların bir gonca güle benzerdi Ben dudaklarını Sense gülleri severdin Güller ve dudaklar şimdi Ne kadar acı ve gizli Eski bir aşkı anlatır Güller ve dudaklar şimdi Döküldü yaprakları mazi denen o bah..

Gönül Yazar  Ömrümce Hep Adım Adım 03:05

Gönül Yazar Ömrümce Hep Adım Adım

Ömrümce hep adım adım Heryerde seni aradım Ben kalbimden başka yerde İnan seni bulamadım Kenarlarda köşelerde Kadehlerde şişelerde Ben kalbimden başka yerde İnan seni bulamadım..

Major Lazer - Run Up (feat. PARTYNEXTDOOR & Nicki Minaj) 03:24

Major Lazer - Run Up (feat. PARTYNEXTDOOR & Nicki Minaj)

They thought that you was a shy girl Until I made you my girl Girl you pushed me like a big button 'Til I cuffed you like you did somethin' You ain't gotta wait for it You ain't gotta wait for me to give you my love You ..

Rober Hatemo - Cehennemi Kapattım 04:37

Rober Hatemo - Cehennemi Kapattım

benim yanmam uzun sürer onun günahını aldım çektikleri yüzünden cehennemi kapattım yazıklar olsun ki bana aşkın tadını kaçırdım hiç sebepler uğruna onu elden kıskandım tutun benim elimden yanardağlara atın yakın yakın ak..

Rober Hatemo - Tanımazsın Beni 03:31

Rober Hatemo - Tanımazsın Beni

Tanımazsın beni aradan çok yıllar geçti Sen başka yerde ben başka yerde günler gelip geçti Benim hala o günlerde sende gözüm var Benim hala hayalimde güzel yüzün var Yüzünde gülücük elinde minicik kırmızı bir gül ..

Gönül Yazar   Biliyorsun Bir Zamanlar 03:06

Gönül Yazar Biliyorsun Bir Zamanlar

Biliyorsun bir zamanlar Seni ne çok seviyordum Kederinle üzülüyor Sevincinle gülüyordum Göz göze gelmek istemem Yüzünü görmek istemem Seninle gülmek istemem Ellerle aldattın beni Beraberce gezdiğimiz O yerlerd..

Gönül Yazar  Ne Birleştik Ne Ayrıldık 02:41

Gönül Yazar Ne Birleştik Ne Ayrıldık

Ne birleştik ne ayrıldık biz Kış geçti, bahar geçti, yaz geçti… Bu aşkın bu sevdanın üstünden Hayat geçti, ömür geçti, yaş geçti…..

Gönül Yazar  Sen Bensiz Ben Sensiz 04:28

Gönül Yazar Sen Bensiz Ben Sensiz

Dışarda bir yaz yağmuru Yaş sokaklar sensiz, bensiz Akşam olmuş ılık rüzgar Loş ışıklar sensiz, bensiz Bir masalmış geçen yıllar Kaç yaprak var elimizde Aşk bir rüyaymış, uyandık Adı kaldı dilimizde Ses vermiy..

Missy Elliott - I'm Better ft. Lamb 03:39

Missy Elliott - I'm Better ft. Lamb

I'mma start it from the bottom Show you how to flip a dollar I got food in my dining room I'm better, I'm better, I'm better It's another day, another chance I wake up, I wanna dance So as long as I got my friends... I'm..

Rober Hatemo - Aşksız Prens 05:43

Rober Hatemo - Aşksız Prens

Bitti aşkının son şansı Beni üzmeye hakkın yok Sana koşa koşa gelmedim Senden başka sevgilim yok Aşığım dedin ağladın Telefonlarda yalvardın Ne zaman çıksam kapıdaydın Benim ol diye paramı saydın Nasılda beni in..

Rober Hatemo - İtirazım Var 05:49

Rober Hatemo - İtirazım Var

İtirazım var bu zalim kadere İtirazım var bu sonsuz kedere Feleğin sillesine hayatın cilvesine Dertlerin cümlesine itirazım var Yarım kalan sevgiye şu emanet gülmeye Yaşamadan ölmeye itirazım var Ben hep yenilmey..

Gönül Yazar   Seni Sordum 03:48

Gönül Yazar Seni Sordum

Seni sordum geçen yıllara Bir haber vermediler Seni sordum hatıralara Bilmiyoruz dediler Nasıl gittin nasıl birden Bak herşey yoksun senin sevginden Zaman durmuş dünya durmuş Dön bana başlasın hayat yeniden Döneceksin ..