#Gökşin derin köründeyim gecenin keşfedilmesi gereken Şarkılar müzik dinle

Gönül Yazar  Sevenlerin Kaderi 03:02

Gönül Yazar Sevenlerin Kaderi

Ne olurdu Tanrım sevenler ayrılmasa Aşka dolu şu kalpler yalnız kalmasa Hayat acı, zor yaşamak Sevip sevip de sonunda unutulmak Çok sevenin kaderi bu Bir köşede yalnız kalmak Ne olurdu Tanrım sevenler mutlu olsa ..

Gönül Yazar  Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini 03:43

Gönül Yazar Söyleme Bilmesinler Bu Aşkın Bittiğini

söyleme bilmesinler bu aşkın bittiğini eden beni bırakıp terk edip gittiğini yolumuz ayrılsa da dost kalalalım seninle yalan olan sevgimiz düşmesin el diline hiç kimse dolduramaz kalbimdaki yerini yok artık benim i..

Wale - Running Back (feat. Lil Wayne) 03:37

Wale - Running Back (feat. Lil Wayne)

[Hook: Wale] Bitches want money stacks, I just want my percent She told me to hit the hole, I used to play running back You niggas be fumbling, don't you give 'em no gun again These bitches be flying out, yeah, 'cause mo..

Ödül - Bunu Sen İstedin 03:48

Ödül - Bunu Sen İstedin

Yaz geldi,evden çıkmam gerek. Yeniden umudu bulmam gerek. Yaz geldi,yeniden sevmem gerek. Yarın’a yüzümü dönmem gerek. Seninle yürüdüğüm o yollardan, Yalnız başıma dönmem gerek. Bunu sen istedin, “Seni sevmem” d..

Gönül Yazar  Gün Be Gün Yaşanan O Hatırayı 04:54

Gönül Yazar Gün Be Gün Yaşanan O Hatırayı

Gün be gün yaşanan o hatırayı Unutup bir yana atmak olmaz ki Gönül yarasına yoksa ilacım Talihe boş yere çatmak olmaz ki Ölsem de kurtulmam ben bu acıdan Aşkın ateşidir içimde yanan Sensin beni halden hallere koyan Tanr..

Gönül Yazar  Artık Mum Yakta Ara 03:41

Gönül Yazar Artık Mum Yakta Ara

Bakıyorum pişmansın Benden ayrıldığına Çok sevindim buna ben Acımıyorum sana Çünkü büyük söyledin Unuttun mu sen bana Artık mum yakta ara Sen benim gibisini Benden sna fayda yok Bul başka birisini Kaçtı artık s..

Gönül Yazar  Buruk Acı 03:35

Gönül Yazar Buruk Acı

gurbet içimde bir ok herşey bana yabancı hayat öyle bir han ki acı içinde hancı sevmek korkulu rüya yalnızlık büyük acı hangi kapıyı çalsam karşımda buruk acı yıllar yılı gönlümde bir gün sabah olmadı bu ne b..

Gönül Yazar  Elimi Sallasam 03:22

Gönül Yazar Elimi Sallasam

Gönül Yazar Elimi Sallasam Dinlesem... Seyredelim..

Ödül - Madam 03:34

Ödül - Madam

Korkularına sığınıp,hayattan kaçıyorsun. Kendine aldanıp,büyük lokma yutuyorsun. Hiç değişmezsin,kıymet ne bilmezsin, İşine gelmeyince,hemen çekip gidersin. Adam mısın söyle yoksa madam mı? Tüm söylediklerin yalan dolan..

Ödül - Ada 04:01

Ödül - Ada

Bir “Son”,sebep olur her başlangıca, Bir “Son”,yanına usulca sokulunca, Gidersen,yanılıp kendinden çok uzağa, Geri dönüş yolun,uzar uzadıkça. Gel buradan gidelim,bir çılgınlık edelim, Yanımıza Üç-Beş şey alıp,bir Ada’ya..

Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok 04:51

Gökhan Türkmen - İnsanız Ayıbı Yok

Zamanla eskiyor her şey Şimdi! Aylar sonra ışığın tükendi. Bitik bir gaz lambası gibi Yanıp sönüyorsun zihnimde Dönüş yok! İzin yok! Zor olmalı yokluğum, kendimi kandırmam Bir o kadar kolay olmalı, insanız ayıbı yok! T..

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim 02:07

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim

Winter Fest için Uludağ'da bulunan sosyel medya fenomeni Kerimcan Durmaz, şarkıcı Fatih Ürek'e övgüler yağdırdı. Uludağ'da gerçekleşen ve yüzlerce gencin yoğun ilgi gösterdiği Winter Fest, dün gece kış turizminin gözbebe..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.396 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gönül Yazar  Kalbime Koy Başını Doktor 03:18

Gönül Yazar Kalbime Koy Başını Doktor

Kalbime koy başını doktor nabzımı bırak Gülen gözüme değil ağlayan gönlüme bak Bir an yaşa ruhumda gör çaresi ne uzak Gülen gözüme değil ağlayan gönlüme bak...

Gönül Yazar  Kıskanırım Seni Ben 02:54

Gönül Yazar Kıskanırım Seni Ben

Saçın yüzüne değse tenini kıskanırım Birine söz söylesen dilini kıskanırım Kıskanırım seni ben kıskanırım kendimden Bu nasıl aşk Allahım öleceğim derdimden Deli ediyor beni gezinir her yerini Okşadıkça tenini elini kıs..

Gönül Yazar  Şikayetim Var Kaderden Yana 04:00

Gönül Yazar Şikayetim Var Kaderden Yana

Şikayetim var kaderden yana Bir avuç kül oldum ben yana yana Allahım ya onu kavuştur bana Yada bir an önce al kollarına Tanrım gönlümdeki muradı versin Sen yanımda olda dert üst üste gelsin Yemin etme boşyere vefa..

Gönül Yazar  Derdimi Ummana Döktüm Asuman İnledim 03:47

Gönül Yazar Derdimi Ummana Döktüm Asuman İnledim

Gönül Yazar Derdimi Ummana Döktüm Asuman İnledim... Seyredelim..

Tripkolic - Sonu Gelmez  Lyrics 03:03

Tripkolic - Sonu Gelmez Lyrics

içimdeki hasretin yine rüzgarla döndü dolaştı sevdiğim yine vurdu gözlerime gözyaşlarımı saklayamadım gizleyemedim sensiz geçen her akşamda yorgun bu bedenim geri dönmeni bekledim gidemem yapamazdım sensiz gecel..

tripkolic-yalniz beni sev 02:58

tripkolic-yalniz beni sev

Yine SancıLar beni buLdu. Derdim beni Vurdu. KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki. Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder. Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi. Sen yoksan varsın beni yanına..

Kahraman Deniz - Hiçbir Şeyin Anlamı Yok 04:02

Kahraman Deniz - Hiçbir Şeyin Anlamı Yok

hüzün değil yüzünde gördüğüm üzüldüğünde söndüğüm olmaz ben öfkeliyim her şeye bugün kendimi tutamam söylerim kimseye uymaz mı sözlerim? yorulur bedenim çöker dizlerim ah! düşeyazdım belki daha feryat etsem gözler güzeli..

Evren Uysal & Billur Yapıcı - Mona Lisa 03:25

Evren Uysal & Billur Yapıcı - Mona Lisa

Yıldızını kaybetmişsin Yokuşları yol seçmişsin Ardına bakmadan yılları saymadan Kararından dönmemişsin Farklı yüzlere dokunmuş ama Farklı ellere vermişsin Ne kadar çok ağlamış ve az gülmüşsün Yeniden özlemişsin Bir l..

Gönül Yazar  Bırakın Seviyorum 04:27

Gönül Yazar Bırakın Seviyorum

Çok görmeyin ne olur Bırakın seviyorum Dünyalar sizin olsun Ben onu seviyorum Razıyım aldatsa da Naz edip yalvartsa da Dertten derde atsada Ben onu seviyorum Bu ilk tattığım aşktı Bütün ömrüm boyunca Belki oda seviyor Be..

Gönül Yazar  Bir Değil İki Değil 03:04

Gönül Yazar Bir Değil İki Değil

Gönül Yazar Bir Değil İki Değil... Seyredelim..

Zeynep Başkan  Nefesin Nefesime 04:43

Zeynep Başkan Nefesin Nefesime

Zeynep Başkan Nefesin Nefesime..

Aynur Haşhaş  Doldur Meyhaneci 04:36

Aynur Haşhaş Doldur Meyhaneci

Doldur meyhaneci bir daha doldur Beşlira borç aldım paralıyım ben Dolusunu getir boşunu galdır Bugün sabahçıyım buralıyım ben İçipiçip serhoş olmak istiyom Sızıp bir köşede kalmak istiyom Yaşamayı degil ölmek isti..

Daiya Daiya Daiya Re - Dil Ka Rishta 04:51

Daiya Daiya Daiya Re - Dil Ka Rishta

Dayya Ho Dayya Dayya Ho Re Dayya Dayya Dayya Re..(4) Aashiq Mere Maine Tujhse Pyaar Kiya Re Dayya Dayya Dayya Re..(4) Aankhon Se Chori Chori Izhaar Kiya Re Dayya Dayya Dayya Re..(4) Main Nazre Milaaon To Kaise Milaaon M..

Yeh Ladka Hai Allah - K3G - Shahrukh Khan - Kajol 05:11

Yeh Ladka Hai Allah - K3G - Shahrukh Khan - Kajol

Banno Ki mehndi kya kehna Banno Ka joda kya kehna Banno Lage hai phoolon ka gehna Banno Ki aankhen kajrari Banno Lage sabse pyaari Banno Pe jaaon main vaari vaari Ho ho.. o.. ho.. Banno ki saheli.. Resham ki dori Chhu..

Akon ft Wiz Khalifa - Dirty Work Legendado 03:34

Akon ft Wiz Khalifa - Dirty Work Legendado

Its a dirty job but somebodys gotta do it I see you working go and put your back into it Baby Imma watch,you just keep it moving You know exactly what youre doing So go and do your dirty work Go and do your dirty work [..

Coşkun Sabah  Sen Bambaşkasın 05:27

Coşkun Sabah Sen Bambaşkasın

Dinlediğim en güzel şarkılardasın En güzel gülüşlerde bakışlardasın Sen kalbimin sahibi kara sevdamsın Kimseye benzemez sen bammaşkasın Her halin öyle güzel hep sıcacıksın İçimde yaşıyorsun benim aşkımsın Seni sorsalar b..

Esengül Zalim 05:03

Esengül Zalim

Ümit veren sen Cefa çeken ben Vefasızsın sen İnsafsızsın sen Taş kalplisin sen zalim x 2 [Nakarat] x 2 Anlamıyorsun gönül derdinden Çıkarıyorsun çabuk kalbinden Böyle giderse seni sevemem zalim Bilmem ki sen..

Bole Chudiyan K3GKabhi Khushi Kabhie Gham 08:22

Bole Chudiyan K3GKabhi Khushi Kabhie Gham

Bole chudiyan.. Bole kangna Haaye main ho gayi.. Teri saajna Tere bin jiyo naiyo lag da main te margaiya.. (Female) Le jaa le jaa Le jaa le jaa soniye le jaa le jaa Le jaa le jaa soniye le jaa le jaa (Group- Repeat once..