#Gökşin derin köründeyim gecenin keşfedilmesi gereken Şarkılar müzik dinle

Nuray Hafiftaş  Aklı Yok 06:16

Nuray Hafiftaş Aklı Yok

Gönlüm bir sevdalı peşine düşmüş Aklı yok fikri yok deli mi zalim Benliğimse hayat seninle düşmüş Hep böyle yıllardır ömrümün hali..

Ömer Danış  Köyümün Yağmurları 04:19

Ömer Danış Köyümün Yağmurları

Eğer ölürsem buralarda Eğer benim için ağlayan biri varsa baş ucumda Eğer ölürsem buralarda Vasiyetimdir beni götürsünler doğduğum topraklara Beni köyümün yağmurlarında yıkasınlar Baş ucumda biten yediverenleri ah ..

Black M - Sur ma route 04:11

Black M - Sur ma route

Sur ma route, oui, il y a eu du move, oui De l'aventure dans l'movie, une vie de roots Sur ma route, oui, je n'compte plus les soucis De quoi devenir fou, oui, une vie de roots Sur ma route, oui, il y a eu du move, oui D..

Maître Gims - Laissez passer 04:28

Maître Gims - Laissez passer

«Monsieur Djuna, je m'inquiète pour ton avenir» Monsieur le prof', tu ne connais pas l'avenir Il se peut qu'tes propres gosses écoutent ma 'sique Et qu'le 458 soit dans l'parking «Monsieur Djuna, les papiers du véhicule»..

Safiye Soyman  Unutamam Seni 04:26

Safiye Soyman Unutamam Seni

Gün gelir de beni unutursun demiştim Kalbimdeki bu derdi uyutursun demiştim Ne ben seni unutabildim Ne bu gönlümü avutabildim Ne bu derdimi uyutabildim Unutamam seni, unutamam seni Unutamam seni, unutamam Aşkını..

Serkan Kaya  Zor Bela 04:33

Serkan Kaya Zor Bela

Her ihtimali düşündüm bulamadım çaresini Ya seni terk etmeliydim ya vurmalıydım kendimi Körmüşüm, cahilmişim Sen kimmişsin seni sevmişim ben (neyse boş ver) Zor bela unutabildim her şeyi Zor bela avutabildim ken..

Soprano - Clown 04:11

Soprano - Clown

Désolé ce soir je n'ai pas le sourire Je fais mine d'être sur la piste malgré la routine J'ai le maquillage qui coule, mes larmes font de la lessive Sur mon visage de clown (mon visage de clown) Je sais bien que vous n'e..

Kargo - Yıldızların Altında 03:31

Kargo - Yıldızların Altında

Benim gönlüm sarhoştur Yıldızların altında Sevişmek ah ne hoştur Yıldızların altında x2 Mavi nurdan bir ırmak Gölgede bir salıncak Bir de ikimiz kalsak Yıldızların altında Yanmam gönlüm yansada Ecel beni alsa..

Atiye - Güzelim 04:36

Atiye - Güzelim

Hep beraber coşmaya Eğlenceye koşmaya Sorunlardan kopmaya Dansedip oynaşmaya Çıra gibi tutuşmaya Ateş olup yayılmaya Olta atıp avlamaya Seve seve avlanmaya Güzelim, Gidelim güzelim Girelim, Havaya girelim Taşvan gibi kaç..

Atiye - Dondurma 03:48

Atiye - Dondurma

İşte geliyor bu yazın tatlısı Atiye.. Güneşin sevdalısı Hem izler hem dans edersin Toplansın herkes İşte yılın bombası Dondurma gibi bir şey Vanilya çilek çikolata Dondurma dondurma dondurma Vanilya çilek çikolatayı unut..

Sinan Özen Sigaramın Dumanı Sen 04:27

Sinan Özen Sigaramın Dumanı Sen

Öyle bir inandim Masum çocuk gibi Herseyimle senindim Nereden bagkandim Ah nasil inandim Masum çocuk gibi Herseyimle senindim Neden hep ben agladim Sensiz bir dakika Hata saniyeler bile zor Gittin Bitirdin b..

Şahin  Ağla Yürekli Çocuk 05:16

Şahin Ağla Yürekli Çocuk

Yok hic kimsem yok biliyordun Biliyordun sen son umudumdun Hic birakamam gitmem diyende sen En zor günde birakip gindende sen Simdi bir kenarda hickira hickira Agliyorum cicegim sana degil bana Simdi bir kenarda h..

Çocuk Şarkıları Sayılar Şarkısı ve Fazlası 24:18

Çocuk Şarkıları Sayılar Şarkısı ve Fazlası

Birinci şarkımız: Sayılar ve arkasından diğer çocuk şarkıları... 00:00 Sayılar 03:31 Renkler 06:43 Şekiller 10:35 Kedi Miyav Dedi 12:30 Canım Annem 14:59 Tertemiz Dünya 16:34 Hopla Topla 18:09 Güçlen Geride Kalma 20:10 Y..

  • ÇocukTV tarafından
  • 773 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Atiye - Uyan Da Gel 03:57

Atiye - Uyan Da Gel

Koptum gitti koptum senden Bir mesele kalmadı Sen ayakta uyuklarken Ruhun bile duymadı Dört köşeyim daha şimdi ben Nerdeymiş aklım önceden Hakkaten Heryerde aşk var bi gören yok Seni burda bi tutan yok Sen yolc..

Eylem - Mız Mız 03:59

Eylem - Mız Mız

Mızmız sevgilim,çok isteksizsin Mızmız sevgilim,çocuktan betersin Bir gidip gelirsin,Ne istersin? Mızmız olupta beni kaybettin Hani beni sevgiyle saracaktın Beni sıkı sıkı tutup,benim olduğunu anlayacaktın Gökyüzünden y..

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya 03:51

Yıldız Tilbe - Ben Senin Var Ya

Ne sanıyordun ayrılmamı dağılmamı yada Ne düşünüyordun hakkımda günahın boynuna O onu dedi bu bunu dedi sen sustunmu ki Bana onları anlatıyorsun onlara beni Bırak bu işleri hadi dostum O hikayelere ben çok tokum B..

Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le 05:43

Yildiz.Tilbe - Bu Evde Sen'le

Bu Evde senle her köşesinde Ne yerdeyim ne gökte Beni seninle tanıştıranlar Hepsi girsin cennete Yüzün benim gökyüzüm Ağlarım bulutluysam Tenimdir ipek örtüm Örtmezsen uyuyamam Yani sensiz olamam Sözün benim başım üstü..

Sibel Can - Kıskıvrak 03:39

Sibel Can - Kıskıvrak

Kıskıvrak Yana yana geldim ben sana Bire iki verdim alsana Geçip giderken bak bu hayat Heyecan lazım insana Yürekte kıvrak tende kıvrak Sever de bilmez dur durak Ateşi çıkınca bağlanınca Aşka kıskıvrak Hadi bü..

Burak Yeter - Tuesday ft. Danelle Sandoval 03:10

Burak Yeter - Tuesday ft. Danelle Sandoval

Got the club going up, on a Tuesday Got your girl in the cut, and she ain't choosey. Club goin up, on a Tuesday, Got your girl in the cut, and she ain't choosey. Club goin up, on a Tuesday, Got your girl in the cut, and ..

James Arthur - Safe Inside 03:42

James Arthur - Safe Inside

I remember when you were all mine Watched you changing in front of my eyes What can I say Now that I'm not the fire in the cold Now that I'm not the hand that you hold As you're walking away Will you call me to tell me ..

Yüksel Özkasap  Almanyaya Mecbur Ettin 04:06

Yüksel Özkasap Almanyaya Mecbur Ettin

ayrı düştüm vatanimdan Yurdumdan sermayem yok servetim yok elimden bilinmiyor yoksulların dilinden almanyaya mecbur ettin yoksulluk beni beni fakirlik beni beni yoksulluk beni beni bir garibim kimse bilmez halimden ağlıy..

Yüksel Özkasap  Ayrılık Ateşten Bir Ok 03:05

Yüksel Özkasap Ayrılık Ateşten Bir Ok

Ayrılık ateşden bir ok Nazlı yardan hiç haber yok Benim derdim herkesten çok Ben nasıl yanmıyam, dağlar, dağlar, dağlar İcine düştüm bir selin Kimse bilmez nedir halim Nazlı yarim olmuş gelin Ben nasıl yanmıyam, ..

Zafer Peker  Anlamazsın 04:23

Zafer Peker Anlamazsın

Siliyor dünlerimi yine ah Bir başıma bırakıpta beni Duymazlıktan geliyorsun bak Yapamazsın olmaz ama yalnız kalırsın Geri dönemez misin o günlere yanmaz mısın ah Sabahı getirsem yine bıraksam koynuma sarılmaz mısın yar A..

Flo Rida - Zillionaire 04:35

Flo Rida - Zillionaire

I gotta ask where you been hiding You're like a 20 karat diamond The finer things in life were shining How 'bout that late night wine and dining? You want that expensive clutch And I'mma give that 5-star experience Yeah..

Sage the Gemini - Now & Later 03:18

Sage the Gemini - Now & Later

I can be your life saver Treat me like a jaw breaker You got 31 flavors, baby You can get this now and later, now and later You can get this now and later, now and later It's your choice Stop playing, you acting like I ..

Anneyle Yolculuk 02:19

Anneyle Yolculuk

Annesiyle yolculuk yapan genç radyoda sevdiği şarkılar çıkınca kendinden geçiyor ...

  • JET TV tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Traktörle Tarla Süren Köpek Sosyal Medyayı Salladı 00:37

Traktörle Tarla Süren Köpek Sosyal Medyayı Salladı

Traktörde içli şarkılar dinleyip tarlayı süren köpeğin görüntüsü paylaşım rekorları kırıyor...

Neredesin Firuze  Erol Büyükburç 03:15

Neredesin Firuze Erol Büyükburç

İnleyen nağmeler ruhumu sardı bir rüya ki orda hep şarkılar vardı Uçan kuşlar, martılar Yeşil tatlı bir bahar gülen şen sevdalılar vardı Arzular orada, dert oradaydı bir deniz ki aşk dolu dalgalar vardı U..

Traktörle Tarla Süren Köpek Sosyal Medyayı Salladı 00:37

Traktörle Tarla Süren Köpek Sosyal Medyayı Salladı

Traktörde içli şarkılar dinleyip tarlayı süren köpeğin görüntüsü paylaşım rekorları kırıyor izleyelim efendim..

  • JET TV tarafından
  • 734 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Far East Movement - Don't Speak ft. Tiffany & King Chain 04:12

Far East Movement - Don't Speak ft. Tiffany & King Chain

You're playing shy Don't think that I don't wanna be Treading around you carefully I don't play games I don't play Don't care to know your name I just want you for tonight I wanna dance All night in LA, I'll make your ad..