#Gölde oluşan hortum

Depremin Ürkütücü Gücü Kamerada 02:10

Depremin Ürkütücü Gücü Kamerada

Geçtiğimiz Eylül ayında Meksika'da meydana gelen 7,1 şiddetindeki depremin güvenlik kamerası görüntüleri sosyal medyada yayınlandı. Şiddetli depremde duvar ve bina kirişlerindeki oluşan hasar saniye saniye kaydedildi...

Sosyete Nedir 03:03

Sosyete Nedir

Sosyete, bir toplumda modayı takip eden zengin ve etkili kimselerden oluşan, toplumun geri kalan kısmından farklı gruba verilen isimdir. 1950'lerde jet yolculuklarının başlamasıyla bunlara jet sosyete denilmiştir...

Dev Fare Kapanından Yapılan İnanılmaz Araba 05:53

Dev Fare Kapanından Yapılan İnanılmaz Araba

Tesla sayesinde otomotiv sektöründe devrim yaşanırken The Backyard Scientist de kendi aracını tanıttı. Dev bir fare kapanından oluşan aracını görücüye çıkardı. Araç Tesla'ya göre çok daha basit kalsa da kendi imkanlarını..

  • JET TV tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Obruklu Köyün Sakinleri Taşınmayı Bekliyor 01:58

Obruklu Köyün Sakinleri Taşınmayı Bekliyor

Çankırı'da, çevresinde yer sarsıntılarına bağlı derin çukurlar oluşan ve bu yüzden tedirgin şekilde yaşayan İnandık köyü sakinleri, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığınca (AFAD) alınan karar doğrultusunda yeni köy yer..

TSK: Türk Askeri Sınırı Geçti 01:56

TSK: Türk Askeri Sınırı Geçti

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden yapılan açıklamada , TSK görevini angajman kuralları içinde sürdürüyor. 8 Ekim'den itibaren keşif faaliyetlerine başlandı. denildi. TSK'nın internet sitesinden yapılan yazılı açıklamaya gör..

Türk Askeri Sınırı Geçti! 07:54

Türk Askeri Sınırı Geçti!

TSK'dan yapılan açıklamada 8 Ekim'den itibaren keşif faaliyetlerine başladığı bildirildi. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Türk Silahlı Kuvvetleri unsurları, İdlib Bölgesinde icra edeceği harekât kapsamında, gözlem noktal..

  • ANKA tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kill Bill Vol.1  - Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 1 09:30

Kill Bill Vol.1 - Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 1

Kill Bill - Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması1 Gelin, zamanında kadın suikastçılardan oluşan bir grubunun parçasıdır. Bill ve öteki suikastçılar ona karşı birleşince konumunu bırakmıştır. Düğün günü kendisine kurulan bir tuza..

  • ANKA tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşgalci İsrail Kudüslüleri Evlerinden Ediyor 00:57

İşgalci İsrail Kudüslüleri Evlerinden Ediyor

İsrail'e bağlı Kudüs Belediyesi Kudüs'ün kuzeyindeki Kefer Akab beldesinde 138 daire ve bir mescitten oluşan 6 binayı Ruhsatsız olduğu ve caddeyi böldüğü iddiasıyla yıkmaya hazırlanıyor. İsrail'in evsiz bırakmakla tehdit..

Üniversite Öğrencileri Yarış Aracı Tasarladı 01:42

Üniversite Öğrencileri Yarış Aracı Tasarladı

YTÜ öğrencilerinden oluşan YTU Racing takımının tasarlayıp ürettiği 4. otomobil YTR-04 tanıtıldı...

Mehmet Erdem Yeni̇ Albümünde Ki̇mi̇nle Düet Yapacak- 05:53

Mehmet Erdem Yeni̇ Albümünde Ki̇mi̇nle Düet Yapacak-

Mehmet Erdem sahne provasında muhabirlerin sorularını yanıtladı. Mehmet Erdem eski ve yeni şarkılardan oluşan yeni albümünü çıkarmaya hazırlanıyor. Ünlü şarkıcı albümün de Rubatu grubuyla bir düetinin olduğunu söyledi. A..

  • BETA tarafından
  • 1.120 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pakistanlı Gencin Doğum Gününde Yanması 01:24

Pakistanlı Gencin Doğum Gününde Yanması

Pakistan'ın Haydarabad kentinde yaşayan 21 yaşındaki Fayaz Ali Memon doğum günü kutlamasında arkadaşları üzerine kar köpüğü sıkmış. Kar köpüğünün alev alması sonucu yüzünde yanıklar oluşan adam hastaneye kaldırılarak ted..

  • JET TV tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat 00:42

Suriye Sınırına Askeri Sevkiyat

sınırındaki Kilis'e, askeri sevkiyat yapıldı. Türkiye'deki çeşitli birliklerden Kilis'e gelen ve çok sayıdaki askeri araçtan oluşan konvoy, Musabeyli ilçesinden Suriye sınırına doğru hareket etti...

Kill Bill Vol 1 -Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 2 07:23

Kill Bill Vol 1 -Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 2

Kill Bill Vol 1 -Mavi Yaprak Evi Hesaplaşması 2 Gelin, zamanında kadın suikastçılardan oluşan bir grubunun parçasıdır. Bill ve öteki suikastçılar ona karşı birleşince konumunu bırakmıştır. Düğün günü kendisine kurulan bi..

  • ANKA tarafından
  • 1.308 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kill Bill Vol1 - İhanetin Adı  - Vertina  09:23

Kill Bill Vol1 - İhanetin Adı - Vertina

Kill Bill Vol1 - İhanetin Adı - Vertina Gelin, zamanında kadın suikastçılardan oluşan bir grubunun parçasıdır. Bill ve öteki suikastçılar ona karşı birleşince konumunu bırakmıştır. Düğün günü kendisine kurulan bir tuz..

  • ANKA tarafından
  • 785 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı 01:58

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı

Arsuz Gençlik Kampı'nda düzenlenen organizasyonun katılımcılarından olan 9 yaşındaki Batu Erilkun, profesyonel olarak ilk defa katıldığı Türkiye Drone Şampiyonası’nda ilgi odağı oldu.Kendinden büyük ağabeyleri ile yarışa..

Avusturya Genç Lidere Emanet 01:45

Avusturya Genç Lidere Emanet

Avusturya’da yapılan genel seçimin sandık çıkış anketlerine göre Dışişleri ve Entegrasyon Bakanı Sebastian Kurz’un liderliğindeki Avusturya Halk Partisi (ÖVP) seçimi önde götürüyor. Avusturya devlet televizyonu tarafınd..

Almanya'da Sokağa İşeyen İnsanlara Karşı Alınan İlginç Yöntem 00:53

Almanya'da Sokağa İşeyen İnsanlara Karşı Alınan İlginç Yöntem

Almanlar geceleri sokaklara ve duvarlara işeyenlerin idrarını geri gönderen duvar boyası sayesinde şehirde oluşan kirliliğe çözüm bulmuş efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.500 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Black Mirror 4. Sezon Tanıtım Fragmanı 01:53

Black Mirror 4. Sezon Tanıtım Fragmanı

Black Mirror 4. Sezon Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Dizi 6 Bölümden Oluşan 4. Sezonun Resmi Fragmanını Yayınlandı. 29 Aralık Cuma Günü Tüm Bölümleri İle Netflix Ve Seyredelim.com 'da :-D..

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine 04:00

Tıbbi Görüntülemede Devrim Yaratacak Teknoloji:Plenoptik Makine

Bilgisayarlı tomografi (CT) tıbbi görüntülemede elde edilen en önemli gelişmelerden biriydi. Ancak, hastalar için bu tekniğin bir bedeli var: kullanılan yüksek dozda x ışını sağlığa zarar veriyor. Daha güvenli bir altern..

Çin Komünist Partisi Kongresi Başladı 01:11

Çin Komünist Partisi Kongresi Başladı

Çin Komünist Partisi’nin (ÇKP) 19. Ulusal Kongresi, başkent Pekin’deki Tienanmen Meydanı’nda bulunan Büyük Halk Salonu’nda başladı. Hükümet, asker, devlet şirketleri ve parti tabanı temsilcilerinden oluşan 2 bin 300’e y..

Regl Nedir 02:34

Regl Nedir

Regl Nedir? PMS Bir Adet midir? Regl, kadınların rahim iç yüzeyinde oluşan damar ve dokuların kan ile birlikte vücuttan atılmasıdır. Ay hali, adet, halam geldi gibi anlamdaşları da var reglin. Bir de kirli diyor kimiler..

Doğum Günü Partisi Faciayla Bitti 00:26

Doğum Günü Partisi Faciayla Bitti

İran'da bir doğum günü partisinde kutlama sırasında sıkılan köpüğün oluşturduğu esinti, mumların alevini büyüttü ve masa bir anda tutuştu. Alevler içinde kalan masa da 2 genç kızın saç ve kıyafetlerini tutuşturdu. Bir an..

Kulağa Kaçan Su Hangi Yöntemlerle Çıkarılabilir 02:12

Kulağa Kaçan Su Hangi Yöntemlerle Çıkarılabilir

Kulağa kaçan su, dış kulaktaki kiri şişirip işitme kaybına sebep olduysa öncelikle dış kulak yolunun temizlenmesi gerekir. Eğer bu işlemi yapabilecek bir hekim yoksa sirke-alkol formülü uygulanabilir. Bu uygulama için ya..

  • NABIZ tarafından
  • 1.032 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diş Hassasiyeti Neden Olur 00:48

Diş Hassasiyeti Neden Olur

Genellikle diş sıkma, diş gıcırdatma gibi sorunlardan dolayı oluşan diş açıklıkları veya diş eti rahatsızlıkları diş hassasiyetine yol açabilir...

  • NABIZ tarafından
  • 578 görüntüleme
  • 7 yıl önce
‘Kan Tazısı' Tüm Zamanların En Hızlı Kara Aracı Olması 04:00

‘Kan Tazısı' Tüm Zamanların En Hızlı Kara Aracı Olması

A TEAM of intrepid engineers are attempting to create the fastest land vehicle of all time. The current land-speed record was made in 1997, when the British Royal Air Force achieved an incredible speed of 763mph. But now..

  • BETA tarafından
  • 1.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vampyr  E3 2017 Trailer  PS4 03:31

Vampyr E3 2017 Trailer PS4

Today’s trailer takes you through flu-stricken streets of 1918 London, as protagonist Dr. Jonathan Reid. As a doctor, you have taken an oath to find a cure for London’s flu-ravaged citizens and save the city. As a vampir..

  • BETA tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Malatya'da Bambaşka Bir Trabzon 00:56

Malatya'da Bambaşka Bir Trabzon

Evkur Yeni Malatyaspor maçıyla Trabzonspor'un başında ilk maçına çıkacak olan Rıza Çalımbay kadrosunu büyük ölçüde belirledi. Kalede Onur'la başlayacak Çalımbay, savunma dörtlüsünü Pereira, Uğur, Hubocan ve Mas'tan oluş..

Harp Akademileri'ndeki Gizli Toplantının Görüntüleri Ortaya Çıktı 07:46

Harp Akademileri'ndeki Gizli Toplantının Görüntüleri Ortaya Çıktı

Darbe girişiminin hareket merkezi olarak adlandırılan Harp Akademileri Komutanlığı’nda görevli generallere ilişkin hazırlanan iddianamede, komutanlık içinde darbe girişimi öncesi ve sonrası yapılan gizli toplantıların gö..

Mardin'de Emekli Edilen Kadrolu Üç Eşek 00:59

Mardin'de Emekli Edilen Kadrolu Üç Eşek

Mardin’in merkez Artuklu ilçesinde belediye bünyesinde çöp toplama işlerinde kullanılan kadrolu eşeklerden 3’ü, hizmet sürelerinin dolması nedeniyle törenle emekli edildi. Törende, semerleri kırmızı kurdelelerin kesilmes..

  • JET TV tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Kızılayından Musullu Sığınmacılara Yardım 02:48

Türk Kızılayından Musullu Sığınmacılara Yardım

Türk Kızılayı, Irak'ın Erbil kentinde 500 Musullu aileye kışlık yardım malzemesi ve gıda kolisi dağıtımında bulundu.Türk Kızılayına bağlı bir ekip, Erbil kentinin güneyindeki Bahırka Sığınmacı Kampı'nda, çoğunluğunu Musu..