#Gölü

Atiker Konyaspor - Kardemir Karabükspor (Özet) 2-0 03:19

Atiker Konyaspor - Kardemir Karabükspor (Özet) 2-0

Hafta içinde UEFA Avrupa Ligi'ne veda eden Atiker Konyaspor, lige galibiyetle döndü. Yeşil beyazlılar, 15. haftanın kapanış maçında sahasında Karabükspor'u 2-0 mağlup etti. Maçın etkili başlayan Konyaspor, aradığı golü 1..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.090 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursa'da Dev Gemiyi Karadan Böyle Yürüttüler 00:39

Bursa'da Dev Gemiyi Karadan Böyle Yürüttüler

İznik Gölü'nde gezi gemisi olarak hizmet veren Akşemseddin isimli gemi, yeterli talep görmeyince satışa sunuldu. Bir turizm şirketi tarafından alınan gemi, İznik Gölü'nün Orhangazi ilçesine bağlı Gölyaka Mahallesi sahili..

Gölde Dana Kurtarma Operasyonu Kamerada 01:30

Gölde Dana Kurtarma Operasyonu Kamerada

Van merkez İpekyolu ilçesinde sahibinden kaçarak Erçek Gölü'ne düşen dana, balıkçılar tarafından kurtarıldı. Erçek Mahallesinde Aslan Katar'a ait dana, kaçarak yakınlarında Erçek Gölü'ne doğru kaçtı. Yaklaşık 2 saat göld..

  • JET TV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti 06:14

Beşiktaş 3-1 Fenerbahçe Maç Özeti

por Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçı Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki derbiydi. Rakibini 3-1 mağlup eden siyah beyazlılar, şampiyonluk yarışında 'ben de varım' dedi. SON ANDA OĞUZHAN ŞOKU Spor Toto Süper Lig..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti 06:00

Beşiktaş 2 - 3 Antalyaspor Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Antalyaspor, Vodafone Park'ta Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti ve ligdeki ilk 3 puanını aldı. Süper Lig'de sahasındaki son yenilgisini 2015-2016 sezonunun 13. haftasında, 3. İstanbul Başak..

  • OFSAYT tarafından
  • 18.939 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı 02:58

Adilcevaz’ın Bal Kavununun Hasadına Başlandı

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde bulunan Gülistan Ovası’nda yetiştirilen bal kavunun hasadına başlandı. Halk arasında ‘bal kavunu’ olarak adlandırılan Adilcevaz kavunu, Bitlis ekonomisine 20 ile 30 milyon TL gelir katması b..

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti 07:17

Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında gülen Galatasaray'ı 1-0 yenen Beşiktaş oldu. Karşılaşmın tek golü Ljajic'in penaltısıyla geldi. Galatasaray'ı konuk eden Beşiktaş, derbi mücadelesine UEFA Avrupa Ligi'n..

Jamie Vardy Golünü Attı Dondu Kaldı 01:27

Jamie Vardy Golünü Attı Dondu Kaldı

İngiltere ve İspanya arasında oynanan hazırlık maçı 2-2 beraberlik ile sonuçlandı. Maçta takımını 2-0 öne geçiren golü atan Jamie Vardy attığı gol sonrasında sosyal medyanın yeni akımı olan Günlük hayatın donması harek..

  • Cowboy tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kayserispor 1-0 Bucaspor 00:57

Kayserispor 1-0 Bucaspor

Kayserispor 1-0 Bucaspor maçın geniş özeti..

Google Earth Aral Gölünün 33 yıl içinde nasıl değiştiğini gösterdi 00:12

Google Earth Aral Gölünün 33 yıl içinde nasıl değiştiğini gösterdi

Google Timelapse Google Earth 33 yıl içinde nasıl değiştiğini gösterdi. Google tanıttı yeni bir hizmet Timelapse - bir şirket blog'unda geliştiriciler söyledi. Timelapse size 33 yıldır gezegenimizin farklı bölümlerini de..

  • Cowboy tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edildi 03:31

Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edil

Eskişehirspor Sahadan Çekildi; Göztepe - Eskişehirspor Maçı Tatil Edildi TFF 1. Lig’in 8. hafta maçında Eskişehirspor’u konuk eden Göztepe, 90. dakikada skoru 2-1 yapan golü kaydetti bu sırada bir pozisyona sinirlenen r..

Davetsiz Misafir _ Kars 1:17:56

Davetsiz Misafir _ Kars

Davetsiz Misafir'in bu haftaki durağı Anadolu'nun bembeyaz karlarla örtülü şehri Kars oluyor. Turgay Başyayla, Kars'ın eşsiz güzelliklerini ekrana getirirken, aynı zamanda Çıldır Gölü'nde tutulan balıkların lezzetine de ..

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum 03:25

Futbol Maç Sahası, savaş alanına döndü. 2 kişi yaralandı -Bodrum

Bodrum'da oynanan Konacıkspor - Menteşe Yerküpespor maçının bitişi düdüğüyle saha karıştı. Sahaya giren taraftarla futbolcuların birbirine girdiği olaylarda 1 futbolcu ile 1 taraftar yaralandı. Muğla 1. Amatör Küme A Gru..

Maceracı _ Tekirdağ 1:04:51

Maceracı _ Tekirdağ

Maceracı bu hafta Trakya’nın rengarenk kenti Tekirdağ’ı ekrana taşıyor. İlk olarak müthiş bir lezzet olan Tekirdağ köftesinin tüm yapım aşamalarını ekrana getiren Murat Yeni, ardından Burma Sucuğu'nun yapılışını izleyenl..

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak 07:49

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak

Kanal İstanbul'da İkinci Haliç Yapılacak Kanal İstanbul kapsamında yer alacak projelerin ayrıntıları ortaya çıkmaya başladı. Kanal İstanbul, Boğaz'a benzeyecek. Kanalda, ikinci Haliç de yer alacak. Kanal İstanbul kaps..

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba 03:39

Darıca Gençerbirliği- 1 - Beşiktaş- 2 (ÖZET) - 30 Kasım 2016 Çarşamba

Türkiye kupası Beşiktaş kupaya Darıca Gençlerbirliği galibiyetle başladı. İki futbolcu dışında sahaya tamamen yedek oyuncularla çıkan siyah-beyazlılara 3 puZiraat Türkiye Kupası D Grubu’nda Beşiktaş, Darıca Gençlerbirliğ..

Ömer Akbel Attığı Fantastik Gol İle Almanya'yı Salladı 00:42

Ömer Akbel Attığı Fantastik Gol İle Almanya'yı Salladı

Almanya'da forma giyen 18 yaşındaki Ömer Akbel, attığı rövaşata golü ile Alman basınında gündeme oturdu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.026 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere'de Atılan Golün Futbolcuları Bile Şaşırtması 00:32

İngiltere'de Atılan Golün Futbolcuları Bile Şaşırtması

Championship'in 34. haftasında Brighton & Hove Albion ile lider Newcastle United karşılaştı. Newcastle, rakibini 2-1 yenerek liderliğini sürdürürken maça Mohamed Diame'nin golü damgasını vurdu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 586 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bordeaux vs Lyon 1 1 maç özeti 03-03-2017 05:59

Bordeaux vs Lyon 1 1 maç özeti 03-03-2017

16'ıncı dakikada v.vada 'nın golü ile öne geçen Bordeaux skoru koruyamadı 79 dakikada E.Mammana yedigi golle Lyon'la puanları paylaştı.....

Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET) 03:56

Barcelona - Real Madrid: 1-1 (ÖZET)

El Clasico'da Real Madrid, kaptanıyla son dakikada geri döndü ve 1-1'le Camp Nou'dan istediğini alarak dönen takım oldu. Camp Nou'daki karşılaşma iki taraf için de gergin başladı. İlk 15 dakikada Real Madrid daha etkil..

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2 04:23

Kasımpaşa - Galatasaray: 1-2

Spor Toto Süper Lig'de zirve adaylarından haftayı en karlı kapatan Galatasaray oldu. Kasımpaşa'yı 2-1 yenen sarı kırmızılılar, puanını 26'ya yükseltip Fenerbahçe'yi geçip ve haftayı 3. sıra tamamladı. Spor Toto Süper ..

Osasuna - Barcelona: 0-3 01:56

Osasuna - Barcelona: 0-3

LaLiga 15. hafta mücadelesinde Barcelona, Osasuna'yı Suarez ve Messi'nin iki golüyle 3-0 mağlup etti. Estadio El Sadar'da oynanan karşılaşmaya baskılı bir oyunla başlayan Barcelona, 8. dakikada Suarez ile çok net bir po..

Galatasaray - Gençlerbirliği (3-2) Maç Özeti ve Tüm Goller - 11 Mart 2017 06:11

Galatasaray - Gençlerbirliği (3-2) Maç Özeti ve Tüm Goller - 11 Mart 2

Galatasaray-Gençlerbirliği karşılaşması deyim yerindeyse 'nefesleri kesti.' 5 gol, 3 penaltının olduğu müthiş mücadeleyi Galatasaray 3-2 kazanarak kritik bir galibiyete imza attı. Maçta 1 dakika içinde 2 kez penaltı kara..

Küçük Oltasıyla Büyük Balık Tutan Çocuk 01:19

Küçük Oltasıyla Büyük Balık Tutan Çocuk

Kanada'da bulunan Simcoe Gölü'nde bir buz kulübesinde boyunun yarısı büyüklükte bir balık tutmayı başaran çocuğun görüntüleri babası tarafından kameraya böyle yansıdı...

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.039 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eskişehirspor 4 – 0 Göztepe Maç Özeti 19.03.2017 04:14

Eskişehirspor 4 – 0 Göztepe Maç Özeti 19.03.2017

TFF 1. Lig'de 25. hafta heyecanı yaşanıyor. 25. haftada Eskişehirspor evinde Göztepe'yi ağırladı. Ligin zirvesini yakından ilgilendiren mücadeleden Eskişehirspor 4-0'lık galibiyet ile ayrılmayı başardı. Eskişehirspor da..

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1 03:43

Kayserispor-Trabzonspor: 0-1

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasındaki maçta Trabzonspor, Kayserispor'u deplasmanda Bero'nun attığı golle 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın 10. dakikasında Murat Duruer'in yaklaşık 30 metreden çektiği şutta top üstten aut..

Davetsiz Misafir _ Bitlis 1:20:14

Davetsiz Misafir _ Bitlis

Samanyolu TV’nin beğeniyle izlenen gezi eğlence programı Davetsiz Misafir, Anadolu’nun birbirinden ilginç hikayelerini, gezilecek eşsiz yerlerini, dillere destan lezzetlerini ve muhteşem türkülerini getirmeye devam ediyo..

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin 01:13

Konyanın Beyşehir'ini Bir de Böyle İzleyin

Türkiye’nin en büyük tatlı su gölüne sahip Konya’nın Beyşehir ilçesi, günlerdir aralıklarla etkili olan kar yağışının ardından bembeyaz bir görüntüye büründü. Karla birlikte gelen soğuk havalar sebebiyle göl kıyıları b..

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi 00:52

Caber Kalesi IŞİD Örgütünden Temizlendi

Rusya, Suriye’deki askeri varlığını azaltma kararı aldı. Duyurunun ardından Suriye Genelkurmay Başkanı Ali Abdullah Eyüp, misyonunu tamamlayan Rus gemilerini ziyaret etti. Eyüp, Suriye’den ilk ayrılacak olan Amiral Kuzn..