#Gördügü

En Zor Veda Yeliz Şar Babasının Tabuta Sarılıp Hüngür Hüngür Ağladı 08:23

En Zor Veda Yeliz Şar Babasının Tabuta Sarılıp Hüngür Hüngür Ağladı

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 675 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonspor 0 -  2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti 06:13

Trabzonspor 0 - 2 Beşiktaş SüperLig Maç Özeti

Derbide Fenerbahçe'yi deviren Beşiktaş, deplasmanda Trabzonspor'u da yenerek şampiyonluk yarışını sürdürdü: 2-0. Negredo'nun oyuna girişiyle maçın kaderi değişirken, Kartal'ı uçuran goller Babel'den geldi. Düşük tempod..

  • OFSAYT tarafından
  • 928 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı 01:07

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 21. Bölüm Fragmanı yayında! Kendisini tanıyamayan Aslı, Ferhat ile olan ilişkisinde önemli bir karar almaya kalkıyor! Abisi Cem'in ölümü, Aslı'nın hayatını yeniden sorgulamasına sebep olur. Aslı, artık a..

Koronaya yakalanan doktordan mesaj var! 01:06

Koronaya yakalanan doktordan mesaj var!

MANİSA'DA GÖREVLİ DOKTOR CANAN SABAY'IN HEPİMİZE SÖYLEYECEKLERİ VAR. MASKESİNİ, SİPERLİĞİNİ HİÇ ÇIKARMAMIŞ, BÜTÜN ÖNLEMLERİ ALMIŞTI.. AMA VİRÜSTEN KAÇAMADI. 2 GÜNDÜR KOVİD TEDAVİSİ GÖRDÜĞÜ HASTANE ODASINDAN ÖZELLİKLE ''B..

Yolda çırpınan kuşlar için kendi canını hiçe sayan vatandaş o anları anlattı - 06:26

Yolda çırpınan kuşlar için kendi canını hiçe sayan vatandaş o anları a

Sakarya’nın Hendek ilçesinde D-100 karayolunda gördüğü manzara karşısında canını hiçe sayarak, yolda can çekişen kuşları kurtarmaya çalışan Kenan Esenboğa olay anını anlattı. Esenboğa, “Sadece vatandaşlık ve vicdani göre..

Arabanın Motorunu Depo Olarak Kullanan Sincap 00:43

Arabanın Motorunu Depo Olarak Kullanan Sincap

Garajdaki aracını uzun süredir kullanmayan adam, aracı sıkıntılı bir şekilde çalışınca motoru açmış ve gördüğü şey karşısında şaşkınlık yaşamış..

  • PengoTV tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Otel çalışanı havada duran esrarengiz cismi görünce şoke oldu 03:47

Otel çalışanı havada duran esrarengiz cismi görünce şoke oldu

Antalya'nın Serik ilçesinde kıyıdan açıkta, deniz üzerinde havada duran esrarengiz bir cisim gören otel çalışanı, gördüğü manzara karşısında hayrete düştü. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntüyü izleyen otel çalışanı, “D..

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı Teaser 00:30

Pasifik Savaşı İsyan Türkçe Altyazılı Teaser

Babasının uzaylılara karşı kahramanca ölümü sırasında Jaeger pilotluğu eğitimine devam etmekte olan Jake, babasının ölümünün ardından eğitimini terk eder. Bir zamanların umut vadeden pilotuyken suç dünyasına bulaşan Jake..

Avengers Sonsuzluk Savaşı Orijinal Fragmanı 02:18

Avengers Sonsuzluk Savaşı Orijinal Fragmanı

Kaptan Amerika ve Iron Man'in arasında yaşanan olayların ardından bölünen kahramanlarımız, birbirlerinden uzaklara savrulurlar. Hepsi kendi yandaşlarıyla dünyayı korumaya çalışmaktadır. Ancak dünyanın kaderi bir kez daha..

Merhamet 1967 Türk Filmi İzle 1:18:10

Merhamet 1967 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, yıllardır ayrı olduğu babasını arayan küçük bir kızın hikâyesini anlatır. Osman, karısına tecavüze kalkışan arkadaşını vurur. Bu olayda karısını da suçlayan Osman, Nevin ve kızı Ayşe'den ayrılır. Ayşe, yı..

Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018 07:16

Galatasaray 2-0 Beşiktaş Maç Özeti 29.04.2018

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci hafta derbi maçında Galatasaray, sahasında Beşiktaş'ı 2-0 yenerek liderliğini sürdürdü. Ezeli rakibini Fernando ve Rodrigues'in golleriyle mağlup eden Aslan, zorlu virajı kayıpsız geçerek ş..

  • PengoTV tarafından
  • 2.870 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Midilliye Binmek İsteyen Kadının Dramı 00:26

Midilliye Binmek İsteyen Kadının Dramı

Kahvaltıya gittiği mekanda gördüğü midilliye binmek isteyen kadın bu isteğinin büyük bir hata olduğunu düşerek anlamış...

  • PengoTV tarafından
  • 159 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Tenekede Tavuk Yaparken Hüsrana Uğramak 00:21

Tenekede Tavuk Yaparken Hüsrana Uğramak

İnternette gördüğü tenekede tavuk olayını eşine dostuna yapmak isteyen dayı , süre dolup tenekeyi kaldırdıktan sonra hüsrana uğramış...

  • PengoTV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kız kardeşlerden meydan dayağı! 01:35

Kız kardeşlerden meydan dayağı!

İDDİAYA GÖRE YOLDA GÖRDÜĞÜ 2 KIZ KARDEŞTEN TELEFON NUMARARALARINI İSTEMİŞTİ.. SOKAK ORTASINDA O KIZ KARDEŞLERDEN DAYAK YEDİ. ARAYA GİRENLER ONU ÖFKELİ ABLA KARDEŞİN ELİNDEN ZOR KURTARDI...

TikTok Hevesine Anne Müdahalesi 00:10

TikTok Hevesine Anne Müdahalesi

Yolun ortasında duran çocuk TikTok videolarında gördüğü hareketleri yapmak istemiş. Ancak annesinden sert bir müdahale gelmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 136 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Hüner Çoşkuner hayatını kaybetti! 02:07

Hüner Çoşkuner hayatını kaybetti!

TÜRK SANAT MÜZİĞİ SANATÇISI HÜNER COŞKUNER, BİR SÜREDİR AMANSIZ BİR HASTALIĞIN PENÇESİNDEYDİ... DÜN AKŞAM FENALAŞTI, YOĞUN BAKIMA ALINDI... ANCAK NE YAZIK Kİ, TEDAVİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDEN KÖTÜ HABER GELDİ... HÜNER COŞKUNER,..

Karamanın Koyunu Full Hd İzle 1:44:41

Karamanın Koyunu Full Hd İzle

Konusu : Bahtiyar, koşulları oldukça rahat olan bir kışlada askerlik yapmaktadır. Bir gün çeşme başında gördüğü Mhriban adlı kadına ilk görüşte aşık olur ve onunla evlenmek ister. Mihriban'ın da Bahtiyar'da gönlü vardır..

Üç Tekerlekli Bisiklet 1962 Türk Filmi İzle 1:30:02

Üç Tekerlekli Bisiklet 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, sevdiği iki adam arasında seçim yapmak zorunda kalan Hacer’in hikâyesi anlatılır. Hacer, İzmir’e çalışmaya giden kocası Reşat’ı uzun yıllardır beklemektedir. Kocasının yokluğunda çocuğunu büyütür ve ev..

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle 1:16:27

Korkusuz Kaptan Swing 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Bir erkek uzaktan gördüğü kızı kaçırır ve kızın gönlü olmamasına rağmen hayatına ortak eder, bu olay uzun soluklu, tutkulu ve nefret dolu bir ilişkiyi başlatır. Bu beraberlikte erkek-kadın arasındaki iktidar ve..

Reyhan Şerbeti Tarifi 02:18

Reyhan Şerbeti Tarifi

Malzemeler: 1 demet reyhan, 1 su bardağı şeker, 1 adet limonun suyu, 3 lt kaynar su. Limonata, komposto, şerbet... Elimin altında içeceğe dönüştürülecek bir şey bulduğum anda affetmiyorum. Reyhan Şerbeti Tarifi de bu so..

6 yıldır peşini bırakmıyor! 02:10

6 yıldır peşini bırakmıyor!

EV SATIN ALIRKEN, TOPU TOPU 5-10 DAKİKA GÖRDÜĞÜ EMLAKÇI, HAYATININ KABUSU OLDU... ONU SAPLANTI HALİNE GETİRDİ, PEŞİNE TAKILDI, 6 YILDIR DA BIRAKMADI... UZAKLAŞTIRMA KARARLARI DA İŞE YARAMAYINCA NE YAPACAĞINI ŞAŞIRAN GENÇ..

Romanlara konu olacak bir yardım hikayesi 06:01

Romanlara konu olacak bir yardım hikayesi

Zenginlik içinde büyüyüp devlet memuru olan 94 yaşındaki Mehmet Tekerlek'in hayatı, görev için gittiği mahallede gördüğü yoksul insanlardan sonra değişti. Mehmet Tekerlek, 58 yıldır ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor..

Bursa'da toprak kayması 04:23

Bursa'da toprak kayması

Bursa'da tarihi tophane surları ve hisarının bulunduğu mahallede toprak kayması meydana geldi. İlk bilgilere göre bazı binaların hasar gördüğü bu binalarda oturan vatandaşların polis ve itfaiye ekipleri eşliğinde tahliye..

3 çocukla çaresizdi 5 çocukla ortada kaldı 02:35

3 çocukla çaresizdi 5 çocukla ortada kaldı

ŞİDDET GÖRDÜĞÜ KOCASINDAN BOŞANMIŞ 3 ÇOCUĞUYLA GEÇİM DERDİNE DÜŞMÜŞTÜ. HATTA BİRİKMİŞ ELEKTRİK FATURASINI ÖDEYEMEDİĞİ İÇİN HAPİS YOLU GÖRÜNEN TALİHSİZ KADININ SESİNİ SHOW HABER DUYURMUŞ, YARDIMLAR SAYESİNDE BORÇLARINDA..

Nadide Hayat - Anne Yaşıtların Umreye Gidiyor 00:50

Nadide Hayat - Anne Yaşıtların Umreye Gidiyor

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Nadide Hayat - Bu Geminin Kaptanı Benim 00:49

Nadide Hayat - Bu Geminin Kaptanı Benim

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Nadide Hayat - Kaptanın Kuralları 00:55

Nadide Hayat - Kaptanın Kuralları

Demet Akbağ'ın başrolünü oynadığı, çekimleri İstanbul ve Muğla'nın Dalyan ilçesinde yapılan film; 50'sinden sonra hayatı değişen Nadide'nin hikayesini konu alıyor. Eşini kaybettikten sonra gençlik hatalarını telafi etmek..

Tamam Mıyız - Temmuz'un İhsan ile İlk Görüşmesi 08:19

Tamam Mıyız - Temmuz'un İhsan ile İlk Görüşmesi

Tetra-amelia sendromu olan bir gençle kurduğu dostluk ile hayattaki amacını, kendini bulan bir heykeltıraşın hikayesi... Son eserinde yaratıcılık konusunda tıkanmış bir heykeltıraş olan Temmuz rüyasında bir yüzün kendisi..

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman 01:30

Şeytan Kulesi Türkçe Altyazılı Fragman

Şeytan Kulesi, deniz feneri onarımı için adaya giden bir adamın hikayesini konu ediyor. Tom Doherty, deniz fenerini ilk gördüğünde lanetlendiğinden bihaberdir. Gazetede gördüğü ilan ile adaya gelen Tom, eski bir deniz fe..

Siccin 5 Orijinal Fragman 02:16

Siccin 5 Orijinal Fragman

Siccin 5, yıllar önce yapılan ayin sonrası hayatları kabusa dönen ailenin hikayesini anlatıyor. Hale, ailesiyle birlikte Nevşehir'deki tarihi bir evde yaşayan 12 yaşındaki genç bir kızdır. Değişik görünümü ve tuhaf davra..