#Gördügü

Anneyi Fena Korkutan El Şakası 00:07

Anneyi Fena Korkutan El Şakası

Şakası kız annesine sosyal medyada gördüğü bir şakayı yapmak istemiş. Kamera karşısına oturttuğu annesine hain şakayı yapmış...

  • PengoTV tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Şiddetten kaçan kızını bıçakladı! 01:10

Şiddetten kaçan kızını bıçakladı!

Adana’da 56 yaşındaki İsa D., şiddet gördüğü iddiasıyla evden kaçan kızı 24 yaşındaki Ümmü G. A.’yı boğazından, göğsünden ve kolundan bıçaklayarak ağır yaraladı..

Çamaşır makinesinden hırsız çıktı! 02:41

Çamaşır makinesinden hırsız çıktı!

GÜNDÜZ VAKTİ, BEYAZ EŞYA TAMİRCİSİNİ SOYMAYA KALKAN HIRSIZ, ÇALIŞANLAR ONU FARK EDİNCE ÇAMAŞIR MAKİNESİNİN ARKASINA SAKLANDI... YAKALANACAĞINI ANLAYINCA ÖFKELENDİ... ELİNE ÇEKİCİ, KESERİ ALDI, GÖRDÜĞÜ HER ŞEYİ PARÇALADI..

Bajrangi Bhaijaan Türkçe Altyazılı Fragman 01:51

Bajrangi Bhaijaan Türkçe Altyazılı Fragman

Bajrangi Bhaijaan, konuşamayan küçük bir kız ile yolları kesişen bir adamın hikayesini anlatıyor. 5 yaşında bir kız olan Shahida doğuştan konuşamıyordur. Kızının konuşması için elinden geleni yapan annesi, Shahida’yı ted..

Antalya'nın Elmalı İlçesini Sel Yıktı Geçti 01:26

Antalya'nın Elmalı İlçesini Sel Yıktı Geçti

Antalya'nın Elmalı ilçesinde bu akşam saatlerinde ikinci sel vakası yaşandı. Yılmazlı ve Salur'dan sonra Karaköy Mahallesi'ni de sel vurdu. Saat 18.00 saatlerinde başlayan sağanak yağış Karaköy Mahallesi'nde büyük çapta ..

Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti 07:17

Beşiktaş 1 - 0 Galatasaray Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de haftanın en önemli maçında gülen Galatasaray'ı 1-0 yenen Beşiktaş oldu. Karşılaşmın tek golü Ljajic'in penaltısıyla geldi. Galatasaray'ı konuk eden Beşiktaş, derbi mücadelesine UEFA Avrupa Ligi'n..

Öldürdüğü kocasından hamile kaldı! 02:02

Öldürdüğü kocasından hamile kaldı!

Balıkesir'de şiddet ve cinsel istismar gördüğü eşini tüfekle vurarak öldüren kadın 1,5 aylık hamile olduğunu öğrendi. Bebeği doğurmak istediğini söyleyen Rümeysa Aydın, Eş katili oldum, bir de bebek katili mi olayım de..

16 ve 22 yaşındaki iki genç koronadan öldü! 01:21

16 ve 22 yaşındaki iki genç koronadan öldü!

Kırıkkale'de 16 yaşındaki Murat Aktaş ile 22 yaşındaki Nurcan Keskin, tedavi gördüğü hastanede corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti...

Koronaya yakalandı bebeğini göremedi! 01:38

Koronaya yakalandı bebeğini göremedi!

Gümüşhane Devlet Hastanesi'nde ebe olan Duygu Ömrüuzun doğum yapmasına 3 hafta kala corona virüse yakalandı. Karnındaki bebeği ameliyatla alınıp kuvöze konulan ebe, tedavi gördüğü Ankara'daki hastanede hayatını kaybetti...

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ 00:50

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİ

KORONAVİRÜS TEDAVİSİ GÖRDÜĞÜ HASTANEDE YAŞAMINI YİTİREN GENÇ KIZ EDEBİYATA UĞURLANDI..

Nasreddin Hoca Öteye Giden Yol 11:57

Nasreddin Hoca Öteye Giden Yol

Nasreddin Hoca bir gün uyanır ve kendini geldiği zamanda, kendi evinde bulur. Nasıl geri döndüğünü anlamaz. Eşi Ayşe Nene için Nasreddin Hoca hiç gitmemiştir. Günümüz yaşam tarzın alışan Hoca eski hayatına adapte olmak..

  • ÇocukTV tarafından
  • 332 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Dört X 4'Lü - 7. Bölüm İzle 12:42

Dört X 4'Lü - 7. Bölüm İzle

Kaptan ve Poğaça sabah kahvaltısında babalarından mahallelerini güzelleştirme faaliyeti kapsamında çiçeklerin ekildiğini ve devamı için de çocuklardan duvar resmi yapmaları beklendiğini öğrenirler. Dörtlümüz heyecan iç..

  • ÇocukTV tarafından
  • 283 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şampiyon 1. Bölüm 2:03:01

Şampiyon 1. Bölüm

#Şampiyon Her Perşembe 20.00'de #TRT1’de!nnArtvin, büyük ve önemli bir boks müsabakasına ev sahipliği yapmaktadır. Bir yanda Kafkas lakaplı genç ve yetenekli boksör Fırat Bölükbaşı, diğer yandaysa Türkiye’nin en sevilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Buğday ekili tarlayı traktörle ezdiler! 01:22

Buğday ekili tarlayı traktörle ezdiler!

HATAY'DA ÇİFTÇİLİK YAPAN ASLI EMİNE GÜLER, TARLASINA EKTİĞİ BUĞDAYI KONTROLE GİTTİ, AMA GÖRDÜĞÜ MANZARA DÜNYASINI BAŞINA YIKTI! ÇÜNKÜ KİMLİĞİ BELİRSİZ VİCDANSIZLAR TÜM EMEĞİNİ BİR GECEDE YIKIP GEÇMİŞTİ...

'Kime geldiniz-' dedi öldüresiye dayak yedi- Apartman içindeki dehşet anları kamerada 03:44

'Kime geldiniz-' dedi öldüresiye dayak yedi- Apartman içindeki dehşet

Esenyurt'ta aldığı ekmeklerle işinden evine dönen bir vatandaş, apartmanında gördüğü iki kişiden şüphelenerek “Kime geldiniz?” diye sordu. Cevap olarak ise “Sana ne, seni döveriz bak” cevabını alan adam, apartman yönetic..

Bu Da Kebap Yiyen Horoz 01:04

Bu Da Kebap Yiyen Horoz

ADANA'NIN HOROZU BİLE KABAPÇI ÇIKTI, SAHİBİYLE KENTTEKİ PORTAKAL ÇİÇEĞİ KARNAVALINA GİDEN MİNİK İSİMLİ HOROZ GÖRDÜĞÜ HER YERDE KEBAP YEDİ... ONU GÖRENLER SEVİP FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ...

Broadway Görünce Dayanamayan Dayı 00:49

Broadway Görünce Dayanamayan Dayı

Broadway model arabası olan dayı için, Broadway arabadan da öte birşey... Yolda gördüğü Broadway arabalara bile büyük bir zevkle bakıyor. Etiketler:..

  • PengoTV tarafından
  • 205 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Abramoviç Zehirlendi Mi 01:53

Abramoviç Zehirlendi Mi

RUS İŞ İNSANI ROMAN ABRAMOVİÇ ZEHİRLENDİ Mİ? SORUSUNA YANIT ARANIRKEN, ÜNLÜ MİLYARDERİN ANKARA ŞEHİR HASTANESİNDE TEDAVİ GÖRDÜĞÜ İDDİA EDİLDİ. MERAK UYANDIRAN O ZİYARETİN DETAYLARI GELİYOR...

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An 04:59

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An

Sancak Feat. Taladro & Canfeza - Gözümden Düştüğün An Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sancak: Kim için gülüşün değiştiyse ona git o zaman. Sen gidince benden bir şeyler kalır mı bana? Ben derim de dinleme, içimden söylerim ..

Şampiyon 8. Bölüm 2:30:27

Şampiyon 8. Bölüm

Şampiyon 8. Bölüm Özet:nnYaman, salonda illegal boks organizasyonu düzenlediği iddiası ile gözaltına alınırken, mühürlenen salon ve ekipler tarafından götürülen hocaları karşısında Kerem dahil salonda çalışan diğer çocuk..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Üçüncü Çocuklarının da Kız Olduğunu Öğrenen Adamın Hüsranı 01:20

Üçüncü Çocuklarının da Kız Olduğunu Öğrenen Adamın Hüsranı

2 kız çocuğu olan aile, üçüncü çocukları için cinsiyet partisi yaparken bir kızları daha olacağını öğreniyor. Babanın pembe konfetileri gördüğü an verdiği tepki ise sosyal medyada viral oldu...

  • PengoTV tarafından
  • 159 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Sakarya’da şaşırtan olay- Kargalar evi bakın ne hale getirdi 02:48

Sakarya’da şaşırtan olay- Kargalar evi bakın ne hale getirdi

Sakarya'nın Karasu ilçesinde oğlunun iş için şehir dışına çıktığı ve 2 yıldır boş durumda bulunan eve giren anne gördüğü manzara karşısında şok oldu. Üç katlı evin en üst katında bulunan banyo camından içeri giren kargal..

Pençe Kilit şehitlerine veda 02:04

Pençe Kilit şehitlerine veda

Irak'ın kuzeyinden, Pençe Kilit harekatı bölgesinden acı haber geldi. Teröristlerle çıkan çatışmada Üsteğmen Nuri Melih Bozkurt ve Uzman Çavuş İslam Sancak şehit düştü. Diyarbakırlı Uzman Çavuş Muhammed Serttaş ise 3 gün..

Söz | 9.Bölüm 2:17:30

Söz | 9.Bölüm

Türkiye’nin en büyük prodüksiyonlu asker dizisi, ‘SÖZ’ her Pazartesi YAYIN GÜNLERİ SADECE Star TV ekranlarında! n nTürkiye’de ilk defa Genel Kurmay Başkanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı iş birliği ile gerçekleştirilen ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 121 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor 06:04

İşitme cihazı kırılan minik Süleyman, yardım bekliyor

Diyarbakır'da, işitme cihazı kırılan Süleyman Yılmaz (4), 2 aydır sessizliğe mahkum oldu. Süleyman'ın yürüme engelli annesi Ceylan Yılmaz (32), işitme cihazının tamiri için firma tarafından kendilerine gönderilen ve yakl..

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi 1:04:54

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi

Boys Over Flowers (BOF) 4. Bölüm Türkçe Altyazılı Kore Dizisi izle.nnAdı: Boys Over Flowers | 꽃보다 남자nTür: Romantik, Komedi, GençliknYönetmen: Jeon Ki-SangnSenarist: Yoon Ji-RyeonnYayıncı KBS2nimdb: 8.1nBölüm Sayısı: 25nY..

Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı! 00:56

Trump Konuştu: Nefes Alamayınca ABD Karıştı!

Koronavirüs olan Trump Beyaz Saray'a döndü... Maskesini çıkardığı ve nefes alırken zorlandığı anlar gündeme bomba gibi düştü!Koronavirüse yakalanan ABD Başkanı Donald Trump günlerdir dünya gündeminin bir numaralı maddesi..

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı 08:00

Rize’de selin hasarı, gün ağarınca ortaya çıktı

Rize’de son 24 saatte metrekareye düşen 250 kilogram yağış, sel ve heyelanlara yol açtı. Sel sularına kapılan Ali Uzun'un sabah saatlerinde cansız bedenine ulaşılırken, 11 kişi yaralı kurtarıldı, 2 ev çöktü, mahsur kalan..

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı! 10:59

Tsunami depremin habercisi oldu! Yeni görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir’in Seferihisar açıklarında bir hafta önce meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından Sığacık Mahallesi’ndeki tsunaminin yeni görüntüleri ortaya çıktı. Depremden iki dakika önce denizde oluşan farklı dalgalanm..

Yüksek Kesimlere Kar Yağdı, Kars Eksi 5’i Gördü 03:12

Yüksek Kesimlere Kar Yağdı, Kars Eksi 5’i Gördü

Kars'ta, yüksek kesimlere kar yağışının ardından etkili olan soğuk hava hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Hava sıcaklığının gece eksi 7’yi gördüğü kentte su birikintileri dondu. Vatandaşın havaya serptiği suyun yere düş..