#Gördügü

Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı 01:44

Tamir İçin Bırakılan Koltuktan 10 Bin TL'lik Altın Çıktı

Erzincan’da tamir için bırakılan koltuktan 10 bin TL'lik altın çıktı. Gördüğü manzara karşısında şaşıran esnaf, koltukları bırakan müşterisine ulaşarak aynı gün içerisinde altınları teslim etti. Erzincan Merkez Çarşısınd..

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat 04:08

Sessiz Canlara Adanmış Bir Hayat

Müzik öğretmeni Betül Fatma Yalım, yıllardır yardıma muhtaç hayvanlara el uzatarak, barınma, sağlık, yiyecek ihtiyaçlarını gönüllü olarak karşılıyor. Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da müzik öğretmenliği yapan Yalım, ömrü..

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar nereye kaçacağını şaşırdı 01:07

Kastamonu'daki sel felaketi saniyeler içinde şehri yuttu! Vatandaşlar

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketinde can kaybı, Çatalzeytin ilçesinde heyelanda yaşamını yitiren 1 kişi ile 34'e yükseldi. İlçede arama- kurtarma çalışmaları sürüyor. Kastamonu'da çarşamba günü ..

Sinop Türkeli'deki selde fabrikanın yıkılma anı kamerada 00:31

Sinop Türkeli'deki selde fabrikanın yıkılma anı kamerada

Sinop'un Türkeli ilçesinde 11 Ağustos'ta meydana gelen sel felaketine dair yeni görüntüler ortaya çıktı. İlçeye bağlı Düzler köyü Yılanlık mevkisinde bulunan kereste fabrikasının sel nedeniyle yıkılma anı kameraya yansıd..

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi yanan kadının evini yaptırdı 03:40

Demet Akalın, Fatma teyzenin haline kayıtsız kalamadı! Manavgat'ta evi

Şarkıcı #DemetAkalın, Antalya'nın Manavgat ilçesindeki büyük yangında evi yanan Alzheimer hastası Fatma Öksüzoğlu için verdiği sözü tutarak prefabrik ev yaptırdı. Haftaya tamamlanması beklenen evin girişine 'Demet Akalın..

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mesajı 01:55

TBMM Başkanı Şentop ve siyasi liderlerden 30 Ağustos zafer Bayramı mes

Büyük Zaferin 99'uncu yıldönümü siyasilerin de gündemindeydi. Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve siyasi parti liderleri 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla birer mesaj yayınladı. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolasıyla Meclis..

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu 00:35

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde bir asker şehit oldu

Bakanlıktan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: Irak kuzeyi Avaşin bölgesinde, 17 Eylül 2021 tarihinde Piyade Uzman Çavuş Ümit Solak, EYP patlaması sonucu ağır yaralanmış ve kaldırıldığı hastanede yapılan tüm..

Merve Özbey - Çilingir 03:37

Merve Özbey - Çilingir

Çilingir şarkı sözleri ile Gün batarken bu şehirde Senden bir sürü belirir gökyüzünde. Derdimi çok iyi bilir sakiler. Tüm yıldızlar bu gece masamda benim. Sen girmeyen eve rakı girer. Birlikte girseniz, ah ne güzel bu..

1.BÖLÜM Adnan Oktar Epstein zihniyetinin Ajanıydı!  Doların İpini Çekecekler! 34:18

1.BÖLÜM Adnan Oktar Epstein zihniyetinin Ajanıydı! Doların İpini Çeke

1:42 ???? Epstein adası her yerde! Türkiyedeki uzantısı da biliniyor! 4:40 ???? Uğur mumcu Narko terörü gördüğü ve yazdığı için öldürüldü! 5:52 ???? Fehriye Erdal süikasti, Susurluk kazası, 15 Temmuz… Hiçbirini anlatılan..

  • STUDIO AS tarafından
  • 16 görüntüleme
  • 7 ay önce
Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..