#Görev süresi

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı 02:45

Çeviri Yapabilen Google Pixel Buds Tanıtıldı

Google, Pixel 2 ve Pixel 2 XL akıllı telefonlarını tanıttığı etkinliğinde bir de Apple AirPods rakibinin duyurusunu gerçekleştirdi. Şirketin Pixel serisiyle uyum içinde çalışacak olan ilk kablosuz kulaklıkları Google Pix..

Mangal Tadında Fırında Çıtır Tavuk Kanadı Tarifi  Tavuk Kanat Tarifi 02:07

Mangal Tadında Fırında Çıtır Tavuk Kanadı Tarifi Tavuk Kanat Tarifi

Etli yemek tarifleri sevenler için mangal tadında fırında çıtır tavuk kanadı tarifi videosu hazırladık. Soslu tavuk kanadını fırında yaparak mangal lezzetini yakalayabilirsiniz. Üzeri çıtır çıtır oluyor ve lezzeti müthiş..

Ev Yapımı Limonlu Puding Tarifi  Ev Yapımı Puding 01:28

Ev Yapımı Limonlu Puding Tarifi Ev Yapımı Puding

Tatlı tarifleri sevenler için nefis aroması ile ev yapımı limonlu puding tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi oldukça kısa ve az sayıdaki malzemeleri ile nefis bir tat. Limon aroması ile de ferah bir tatlıdır...

Fındıklı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri 02:03

Fındıklı Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için nefis bir fındıklı kurabiye tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi kısa ve malzemeleri evde bulunabilecek malzemelerdir...

Ispanaklı Kaygana Tarifi  Kahvaltılık Tarifler 02:10

Ispanaklı Kaygana Tarifi Kahvaltılık Tarifler

Kahvaltılık tarifler için nefis bir seçim olabilecek ıspanaklı kaygana tarifi videosu hazırladık. Üstelik kaygana hazırlama süresi oldukça kısadır, hemen hazırlanabilir...

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:25

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için nefis kokulu ve lezzetli bir limonlu çatlak kurabiye tarifi videosu hazırladık sizler için. Üstelik yapım süresi kısa ve malzeme sayısı oldukça azdır. Evde bulabileceğiniz malzemeler ile ..

Kartal'a Bir Şok  Da Potada 01:31

Kartal'a Bir Şok Da Potada

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor, uzatmaya giden maçta deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'ı 94-91 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla ligde ilk mağlubiyetini aldı. Yeşilg..

BMW Kablosuz Şarj Edilebilen Arabası 01:31

BMW Kablosuz Şarj Edilebilen Arabası

Bu klipte, daha fazla “BMW Kablosuz Şarj”, enerji transferi yerde kablo kullanmadan almayı sağlayan teknoloji hakkında bilgi edineceksiniz. Kablosuz şarj için yüksek voltajlı pil kullanılabilir 2018 BMW 530e bu iPerforma..

  • BETA tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Persepolis  İran Devrimi (Tamamı) Belgesel İzle 1:31:27

Persepolis İran Devrimi (Tamamı) Belgesel İzle

Persepolis, 2007 yapımı Marjane Satrapi'nin aynı ismi taşıyan ve çizgi roman olarak yazılmış otobiyografisinin sinemaya uyarlanmasıyla yapılmış animasyon filmdir. Film ABD'de Aralık 2007 yılında gösterime sunulmuştur. Fi..

  • PengoTV tarafından
  • 12.364 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beagle Cinsi Köpeklerin Özellikleri ve Bakımı 00:52

Beagle Cinsi Köpeklerin Özellikleri ve Bakımı

Beagle, dayanıklı, sağlam bünyeli, köşeli hatları olan bu ufak tazı, bakımı kolay bir türdür. Kaygan ve kısa tüylü bir kürke sahiptir. Tüyleri üç renkli olur: kızıl ve beyaz, turuncu ve beyaz, sarı ve beyaz. İki cins B..

  • JET TV tarafından
  • 859 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Waffle Yapımı Ev Yapımı Waffle 03:36

Evde Waffle Yapımı Ev Yapımı Waffle

Evde waffle yapımı sanıldığı kadar zor değildir. Hatta çok kolaydır. Ev yapımı waffle için gerekli malzemeler çok azdır ve yapım süresi de çok kısadır...

Közde Patlıcanlı Kırmızı Biberli Meze Tarifi  Meze Tarifleri 02:09

Közde Patlıcanlı Kırmızı Biberli Meze Tarifi Meze Tarifleri

Közde yapılan meze tarifleri sevenler için iki lezzetin buluştuğu bir videolu tarif hazırladık. Közde patlıcanlı kırmızı biberli meze tarifi videosu ile nefis bir meze yapabilirsiniz. Üstelik yapım süresi de çok kısadır ..

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:15

Limonlu Çatlak Kurabiye Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenlere özel nefis bir limonlu çatlak kurabiye tarifi videosu hazırladık. Yapım süresi ve aşaması da oldukça kolay olan bu tarifimizi mutlaka deneyin. Limonlu çatlak kurabiye nasıl yapılır ve tam öl..

Ver Kaç Türk Film İzle 1:29:40

Ver Kaç Türk Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

2001 Uzay Macerası – 2001 A Space Odyssey Türkçe Dublaj izle 2:28:51

2001 Uzay Macerası – 2001 A Space Odyssey Türkçe Dublaj izle

İMDB: ( 8.3 ) ( 1 Oscar ödülü. 13 farklı ödül ve 7 adaylık. IMDb Top 250: #93 ) ( 448.132 kişi oy kullanmıştır. ) 2001: Bir Uzay Destanı (İngilizce: 2001: A Space Odyssey), 1968 yılında Stanley Kubrick tarafından yönetil..

  • PengoTV tarafından
  • 13.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pastane Usulü Un Kurabiyesi Tarifi  Kurabiye Tarifleri 02:18

Pastane Usulü Un Kurabiyesi Tarifi Kurabiye Tarifleri

Kurabiye tarifleri sevenler için pastane usulü un kurabiyesi tarifi videosu hazırladık. Yapımı ve hazırlama süresi oldukça kısa olan un kurabiyesi nasıl yapılır ve tam ölçülü malzemeleri nelerdir her ayrıntısı bu video d..

Doyuran Pasta Tarifi  Tatlı Tarifleri 03:21

Doyuran Pasta Tarifi Tatlı Tarifleri

Tatlı tarifleri, daha doğrusu pasta tarifi sevenler için hazırladığımız nefis ve pratik doyuran pasta tarifi videosu ile kısa sürede muhteşem lezzetli pasta yapabilirsiniz. Doyuran pasta tarifi hazırlama süresi 10-15 d..

Bedelli Askerlikte Yaş Ve Ücret Belli Oldu 01:12

Bedelli Askerlikte Yaş Ve Ücret Belli Oldu

Bedelli askerlikte yaş ve ücret belli oldu AK Parti Grup Başkanvekili Turan, bedelli askerlik düzenlemesinde, 25 yaş sınırı, 25 gün askerlik süresi ve 15 bin lira bedel öngörüldüğünü bildirdi...

Doğum Kontrol Haplarının Yan Etkileri Nelerdir 02:12

Doğum Kontrol Haplarının Yan Etkileri Nelerdir

Doğum kontrol haplarının hafif ve geçici yan etkileri olabilir. Ancak ilaca başlayıp bir süre kullandıktan sonra bu etkilerin kaybolduğu görülür. Bu yan etkiler arasında hafif baş ağrıları, göğüslerde dolgunluk ya da mid..

  • NABIZ tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı 05:19

İGA, 3. Havalimanını Animasyon Filmi ile Anlattı

İstanbul Yeni Havalimanı: Hayallerin Gerçeğe Dönüştüğü Yer. 2018 İçin Uçuşa Hazırız! İstanbul Yeni Havalimanı’nın, kullanım alanlarından yolcu deneyimine kadar sunduğu tüm hizmetlerin tamamı, hazırlanan 3D animasyon vide..

Rulo Poğaça Tarifi 10:03

Rulo Poğaça Tarifi

Rulo Poğaça Tarifi ve Malzemeler : 1 su bardağı yoğurt 1 su bardağı ılık süt 1 su bardağı sıvıyağ 1 su bardağı soda (mineralwasser) 2 tane yumurta (birini hamura tüm kirin diğer yumurtanın beyazı hamura sarısını da üzeri..

Ankara-Sivas YHT'de Testler Başladı 01:45

Ankara-Sivas YHT'de Testler Başladı

Ankara-Sivas arasındaki yüksek hızlı tren hattında son dönemece girildi. Kısa süre içinde açılması beklenen hattın performans testleri başladı. Seferlerin başlamasıyla iki kent arasında 12 saat süren yolculuk süresi 2 sa..

Konya-Karaman YHT Hattında Sona Yaklaşıldı 01:38

Konya-Karaman YHT Hattında Sona Yaklaşıldı

Konya-Karaman yüksek hızlı tren hattında 8 Şubat itibariyle test sürüşlerine başlanacak. YHT ile normalde 1 saat 15 dakika olan iki şehir arasındaki yolculuk süresi 35 dakikaya düşecek...

Vaka sayısında korkutan artış 01:52

Vaka sayısında korkutan artış

MUTASYONLU VİRÜS ALARMI BÜYÜRKEN, SAĞLIK BAKANLIĞI DÜĞMEYE BASTI. GÜNCELLENEN FİLYASYON REHBERİNDE, MUTANT VİRÜSLE ENFEKTE OLANLARIN KARANTİNA SÜRESİ UZATILDI. VAKA SAYILARINDAKİ ARTIŞ SÜRERKEN, MUTASYONUN GÖRÜLDÜĞÜ İL..

İrmik Mantolu İçinde Ceviz Olan Harika Şerbetli Tatlı Tarifi 06:03

İrmik Mantolu İçinde Ceviz Olan Harika Şerbetli Tatlı Tarifi

Malzemeler 125 gr oda isisinda yumusamis tereyagi yada margarin 2 tane yumurta 2 yemek kasigi irmik 1 yemek kasigi seker 1 cay bardagi siviyag 1 paket vanilya 1 tatli kasigi kabartmatozu Yaklasik 2 bucuk su bardagi un(lü..

Fırında Sebzeli Kanat Tarifi 01:41

Fırında Sebzeli Kanat Tarifi

Fırında Tavuk Kanat Tarifi Malzemeler - 1/2 kg. tavuk kanat - 2-3 adet patates - 1 adet küçük soğan - 1 tatlı kaşığı salça - 2-3 diş sarımsak - 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ - tuz, karabiber, kırmızı biber, kekik, kimyon - 1..

Peynirli Çörek Tarifi 10:03

Peynirli Çörek Tarifi

Malzemeler 1 su bardagi yogurt 1 su bardagi süt 1 su bardagi siviyag 2 tane yumurta 2 yemek kasigi seker 2 tatli kasigi tuz(silme) 1 tane yas maya 1 paket kabartmatozu 1 kilo undan 1 su bardagini cekin digerlerini kullan..

Nişastalı Limonlu Kek Tarifi 04:31

Nişastalı Limonlu Kek Tarifi

3 tane yumurta 1 su bardağı seker (çok şekerli seviyorsanız oranı biraz çoğaltabilirsiniz. Mesela 3 yemek kaşığı daha koyun. 1 paket krema (200gr) 1 paket vanilya 1 tane limon kabuğu rendesi Yarım limon suyu 1 paket kaba..

Kıvanç Tatlıtuğ - İyiki Var Canım Karım 00:37

Kıvanç Tatlıtuğ - İyiki Var Canım Karım

Kıvanç Tatlıtuğ: Başak en büyük şansım Kıvanç Tatlıtuğ, Başak Dizer ile 20 Şubat 2016'da Fransa Paris'te nikah masasına oturmuştu. L'officiel dergisine röportaj veren oyuncu, Evlilik seni nasıl bir adam yaptı? sorus..

  • BETA tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İmam Hatipli Öğrencilerden Muhteşem Zeytin Dalı Koreografisi 00:48

İmam Hatipli Öğrencilerden Muhteşem Zeytin Dalı Koreografisi

Muğla'nın Fethiye ilçesinde 200 öğrenci, bir araya geldikleri okulun bahçesinde hazırladıkları koreografi ile Zeytin Dalı yazdı.Fethiye İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Anadolu İmam Lisesi'nde eğitim gören..