#Görev süresi

Börü İlk Fragmanı 01:22

Börü İlk Fragmanı

Alper Çağlar'ın yapımcılığını yaptığı, DAĞ serisinden tanıdık yüzlerin yer aldığı kardeş proje BÖRÜ; içleri vatan aşkıyla yanan, özel hayatlarını görev uğruna sineye çeken fedakar insanları anlatıyor. Kadını, erkeği, baz..

Hedefteki Adam Fragmanı 00:48

Hedefteki Adam Fragmanı

Başarısız bir davanın ardından işinden ayrılan emekli bir CIA ajanı olan Devereaux (Pierce Brosnan), çok özel bir görev için tekrar göreve çağrılır. Ancak bu zorlu görevde eski öğrencisi ile karşı karşıya gelecek, yüksek..

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç 01:17

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlı

ABD'li Hukukçudan 'Fetö' Uyarısı- Büyük Sahtekarlık, 19 Milyon Dolarlık Haksız Kazanç Amsterdam & Partners hukuk firmasının yöneticisi, FETÖ'nün, sadece bu yıl ABD ekonomisinden yarım milyar dolar çektiğini ve 60 bine y..

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehir örgütlenmesi YPS üstlendi 02:11

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı-Saldırıyı, PKK'nın şehi

Kaymakamını Şehit Eden Terörist Köstebek Çıktı Mardin'in Derik Belediyesi'ne kayyum olarak atanan Fatih Safitürk'ün şehit olduğu saldırıyı kaymakamlıkta çalışan bir kişinin kardeşi tarafından yerleştirildiğini tespit et..

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü 02:28

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü

ABD Başkanı Barack Obama, Almanya Başbakanı Angela Merkel İle Görüştü ABD’de 8 Kasım’da yapılan seçimlerin ardından görevi Donald Trump’a devretmeye hazırlanan Barack Obama, veda turunun ilk durağı olan Yunanistan’ın a..

Galatasaray'dan Sürpriz Transfer Hamlesi 01:00

Galatasaray'dan Sürpriz Transfer Hamlesi

Galatasaray'da tranfser çalışmaları devam ediyor. Cenk Gönen'in takımdan ayrılmasının ardından kaleci arayışlarını sürdüren Galatasaray Bursaspor forması giyen kaleci Mert Günok'u kadrosuna katmak istiyor. Geçen sezon ..

  • OFSAYT tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Ali Ağaoğlu'ndan Sürpriz Parti 00:35

Ali Ağaoğlu'ndan Sürpriz Parti

Ali Ağaoğlu, şirketinde halkla ilişkiler sorumlusu olarak görev yapan Rose Kar için süpriz bir doğum günü partisi organize etti.. Ali Ağaoğlu'nun çalışma arkadaşlarının yanı sıra sevgilisi Duygu Su Gülpınar'ın da katıldı..

  • ANKA tarafından
  • 625 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış 01:38

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış

Fetö Clinton'a 2 Milyon Dolar Bağış Yapmış FETÖ'nün ABD'deki yapılanmasının, başkanlık seçimlerini kaybeden Demokrat Partinin adayı Hillary Clinton'ın seçim kampanyasına yaklaşık 2 milyon dolar bağış yaptığı iddia edild..

Genç Barack Obama’nın Yaşadıkları Film Oluyor (Barry Fragman) 02:01

Genç Barack Obama’nın Yaşadıkları Film Oluyor (Barry Fragman)

Dünyanın son sekiz yıldır ABD başkanı olarak tanıdığı Barack Obama‘nın yakında Beyaz Saray‘daki görevi son bulacak. Ancak onun başarı yolundaki zorlu serüveni çeşitli yapımlarla ölümsüzleşiyor. Barack Obama, Amerika tar..

  • PengoTV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İtfaiye Usulü Emeklilik Kutlaması 02:23

İtfaiye Usulü Emeklilik Kutlaması

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığında 25 yıl itfaiye personeli olarak çalışan Hüseyin Akkaya, son nöbetinde üzerine su sıkılarak emekliye uğurlandı. Alınan bilgiye göre, meslek hayatı boyunca sayısız..

  • JET TV tarafından
  • 1.100 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kahraman Mehmetçik'ten Bayram Mesajı 00:32

Kahraman Mehmetçik'ten Bayram Mesajı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca Hudut Taburu'nda görev yapan kahraman Mehmetçikler, tüm vatandaşların bayramını kutladı...

Mehmetçik'ten 2 Bin 900 Metrede Bayram Namazı 02:45

Mehmetçik'ten 2 Bin 900 Metrede Bayram Namazı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında 2 bin 900 metre rakımlı tepedeki üs bölgesinde vatani görevini yapan Mehmetçik görev yerinde bayram namazını kıldıktan sonra kurban kesti...

Laz Arap Esprileriyle Kahkahaya Boğdu 02:31

Laz Arap Esprileriyle Kahkahaya Boğdu

Kutsal topraklarda görev yapan ve annesinin Karadenizli, babasının Suudi Arabistanlı olduğunu söyleyen Muhammet Ali, Türk ve Karadenizli hacıların yoğun ilgisini görüyor...

  • JET TV tarafından
  • 784 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jandarmadan Diriliş Ertuğrul Müziğine Klip 02:38

Jandarmadan Diriliş Ertuğrul Müziğine Klip

Jandarma Bandosundan Diriliş Ertuğrul müziğine klip yaptı. 736. Ertuğrul Gazi'yi Anma Şenlikleri kapsamında Jandarma Genel Komutanlığı sosyal medya ekibi tarafından Jandarma Bandosunun icra ettiği Diriliş Ertuğrul müziği..

Işid'  Türk askerine Drone  saldırdı ve 4 asker Yaralı 01:14

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı

Işid' Türk askerine Drone saldırdı ve 4 asker Yaralı Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatının 83'üncü gününde, gün içerisinde yaşanan çatışmalarda 9 Muhalifin şehit olduğu, 52 Muhalifin yaralandığını ..

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda 01:01

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda

Rohingya Müslümanları İçin Binler Meydanlarda Malezya, Bangladeş, Tayland ve Endonezya'da binlerce kişi, Myanmar hükümetinin Rohingya Müslümanlarına uyguladığı zulmü protesto etti. Zulümden kaçıp Bangladeş'e sığınan bir..

Arka Sokaklar - Mesuta Selin ve Tunçtan Sürpriz 05:14

Arka Sokaklar - Mesuta Selin ve Tunçtan Sürpriz

Arka Sokaklar 448. Bölüm'de; Tayin yüzünden Urfa'da görev yapan Mesut, Selin ve Tunç'un sürpriz yaparak gelmesi üzerine yaşadığı zor günlerden sonra bir nebze olsun nefes aldı!..

  • ANKA tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki 06:20

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Avrupa Parlamentosu'na Sert Tepki Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı toplantısında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin AB'ye üyelik müzakereleri için Avrupa Parlamentosu'n..

İsimsizler  - Kor Yakupu Şok Eden Tokat! 05:25

İsimsizler - Kor Yakupu Şok Eden Tokat!

Her sabah düzenli olarak yıllar önce görev uğruna terk ettiği eşi ve kızını gizlice uzaktan izlemeye giden Kor Yakup bu sefer eşi Mehveş tarafından fark ediliyor. Kor Yakup, beklemediği bir anda eşi Mehveş'i yanında bulu..

  • ANKA tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu 05:35

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu

Ögretmen Atanamayınca Madenci Oldu Zonguldak’ta 11 yıl önce biyoloji öğretmenliği bölümünden mezun olan ve atanamayınca madenci olan Yakup Muzaffer, “Gel öğretmen ol deseler, madenciliği seçerim dedi. 2001 yılında On..

Barcelona 1-1 Real Madrid (Maç Özeti - 3 Aralık 2016) 05:36

Barcelona 1-1 Real Madrid (Maç Özeti - 3 Aralık 2016)

İspanya La Liga'nın 14.haftasında karşı karşıya gelen Barcelona ile Real Madrid 1-1 berabere kaldı. Nou Camp Stadı'na 6 puan farkla giden Real Madrid, 53 dakikada Luis Suarez'in golüyle 1-0 geriye düştüğü maçta 90'da Ser..

  • PengoTV tarafından
  • 1.274 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması 06:35

Abdulhamit Gül'den Yeni Anayasa Açıklaması

Anayasa müzakerelerini yürüten AK Partili Abdülhamit Gül ile MHP'li Mehmet Parsak teklif ile ilgili ortak açıklama yaptı. Abdulhamit Gül, Sayın Başbakanımızın imzası ile anayasa değişkilği önergemizi sunduk. Türkiye dem..

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı 00:44

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı

AP Türkiye Oylaması Sonucu Ab Müzakereleri Dondurulacak Mı Avrupa Parlamentosu oylama sonuçları günün en merak edileni zira Türkiye'nin AB müzakereleri AP oylaması sonucuna göre dondurulabilir. İşte AP Türkiye oylamasın..

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti 06:44

Kasımpaşa - Beşiktaş Maçının Özeti

Süper Lig'de Beşiktaş sezonun ilk yenilgisini Kasımpaşa'dan aldı!.. Geçen sezon 2 maçta puan kaybettiği rakibine yine diş geçiremeyen Kartal, 3 dakika içinde yediği gollerle zirve yolunda yara aldı. Spor Toto Süper Lig..

Meclis Karıştı, Sandalyeler Havada Uçuştu 00:51

Meclis Karıştı, Sandalyeler Havada Uçuştu

Uganda Meclisi'nde 31 yıldır iktidarda olan Devlet Başkanı Yoweri Museveni'nin görev süresinin uzatılması girişimi, gerilime neden oldu. Hükümet ve muhalefet partisi vekilleri birbirine girdi. Sandalyaler havada uçuştu...

Uganda Meclisinde Sandalyelerin Havada Uçuşması 00:51

Uganda Meclisinde Sandalyelerin Havada Uçuşması

Uganda Meclisi'nde 31 yıldır iktidarda olan Devlet Başkanı Yoweri Museveni'nin görev süresinin uzatılması girişimi, gerilime neden olmuş. Hükümet ve muhalefet partisi vekilleri birbirine girmiş ve sandalyeler havada uçuş..

  • JET TV tarafından
  • 575 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Bozdağ'dan MTV Açıklaması 00:55

Bozdağ'dan MTV Açıklaması

Başbakan Yardımcısı Bekir Bodağ yüzde 40'lık Motorlu Taşıtlar Vergisi (MTV) zammıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bozdağ 'Bakanlar Kurulumuz MTV'nin kanun tasarısında ön görülen rakamdan aşağı bir rakama, makul b..

Emniyet Personeline İşaret Dili Eğitimi 01:27

Emniyet Personeline İşaret Dili Eğitimi

Emniyet Genel Müdürlüğünce işitme engelli vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmek amacıyla 81 İl Emniyet Müdürlüğünde görev yapan polis memurlarına yönelik “Türk İşaret Dili” eğitimi verilmeye başlandı...

Babayla Kızın Kavuşma Anı 01:01

Babayla Kızın Kavuşma Anı

Doğuda görev yapan asker babasıyla kızının aylar sonra kavuşması...

  • JET TV tarafından
  • 1.149 görüntüleme
  • 7 yıl önce