#Görev süresi

Suriye'de Ruslar'a Ait  Su-24 Savaş Uçağı Düştü 02:50

Suriye'de Ruslar'a Ait Su-24 Savaş Uçağı Düştü

Rusya'nın, Suriye'deki Lazkiye kenti yakınlarında yer alan Hmeymim hava üssünde bir Su-24 savaş uçağının kalkış sırasında düştüğü, uçaktaki mürettebatın tümünün öldüğü belirtildi. Rusya'nın, Suriye'deki Lazkiye kenti yak..

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı 05:50

ABD Büyükelçisi John Bass’ın FETÖ ile Dansı

ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda irtibat görevlisi olarak görev yapan FETÖ mensubu Metin Topuz siyasi, askeri casusluk ve Türkiye Cumhuriyeti'ni yıkmaya teşebbüs suçlamasıyla tutuklanmıştı. Metin Topuz'un itirafları sonu..

Türk Ordusu Suriye'nin İdlib Şehrine Girdi 00:50

Türk Ordusu Suriye'nin İdlib Şehrine Girdi

Türk Ordusu, İran ve Rusya ile varılan anlaşma gereği çatışmasızlık bölgeleri kurulması için perşembe gecesi saat 22.00 civarında Suriye’nin İdlib şehrine girdi. Operasyonda 30 zırhlı araç ve 100’ü aşkın asker yer aldı...

Nobel Ekonomi Ödülü Abd'li İktisatçı Thaler'ın 00:45

Nobel Ekonomi Ödülü Abd'li İktisatçı Thaler'ın

İsveç Kraliyet Bilim Akademisi’nin 2017 Nobel Ekonomi Ödülü ABD’li iktisatçı Richard Thaler’in oldu. Şikago Üniversitesi’nde akademisyen olarak görev yapan Profesör Thaler, İsveç merkez Bankası’nın (Sveriges Riksbanks) ..

Profesörün yılan sevgisi görenleri şaşırtıyor 06:32

Profesörün yılan sevgisi görenleri şaşırtıyor

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi'nde görev yapan bir profesörün sürüngen sevgisi görenleri şaşırtıyor...

Doğa Polisleri Eğitime Başlıyor 02:31

Doğa Polisleri Eğitime Başlıyor

Türkiye Eylül ayında hayvan ve doğaya karşı suçlarla mücadele edecek doğa polisleriyle tanışacak. Bu birimde görev yapacak polisleri eğitecek kursun açılışında Konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, hayvanlara yapılan t..

Mehmetçik İdlib'de bayramlaştı 01:17

Mehmetçik İdlib'de bayramlaştı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), İdlib'de görev yapan Mehmetçiklerin Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma töreni yaptıklarını açıkladı...

Havuzu Podyum Sanan Mankenin Dramı 00:10

Havuzu Podyum Sanan Mankenin Dramı

Bir tanıtımda görev alan manken , yürüyüşünü gerçekleştirmek isterken podyumun bittiğini fark etmemiş ve havuza düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 108 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kanuni Sondaj Gemisi Zonguldak'a Geldi 01:14

Kanuni Sondaj Gemisi Zonguldak'a Geldi

Türkiye'nin 3. Sondaj Gemisi Kanuni yeniden görev başında. Kanuni, Karadeniz’de doğalgaz arama faaliyetleri için Zonguldak'a geldi...

Nusaybinli Uzman Çavuş Afrin'de Şehit Düştü 01:37

Nusaybinli Uzman Çavuş Afrin'de Şehit Düştü

Uzman Çavuş Mehmet Altun Afrin'de görev yaptığı sırada şehit oldu. Mardin'in Nusaybin ilçesindeki evine şehit ateşi düştü...

Yanal Orta Sahaya Çözümü Buldu 01:48

Yanal Orta Sahaya Çözümü Buldu

Trabzonspor'da Teleset Mobilya Akhisar mücadelesi öncesinde Ersun Yanal orta saha haricinde kadrosunu belirledi. Savunmanın önünde forma giyen Juraj Kucka, Ogenye Onazi ve Okay Yokuşlu'nun sakatlıkları nedeniyle forma g..

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı 00:39

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 453. Bölüm Fragmanı yayında! Denizden kurtarılan Selin, tekrar nefes alabilecek mi? Hikaye ve Künye Yüzyıllara meydan okuyan, büyülü, kocaman bir şehir ; İstanbul. Ve bu şehrin her sokağını, herkes için da..

God of War - Be A Warrior- PS4 Gameplay Trailer - E3 2017 05:22

God of War - Be A Warrior- PS4 Gameplay Trailer - E3 2017

From Santa Monica Studio and creative director Cory Barlog comes a new beginning for one of gaming’s most recognizable icons. Living as a man outside the shadow of the gods, Kratos must adapt to unfamiliar lands, unexpec..

  • BETA tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trabzonspor'da Çalımbay Kanunları Yürürlükte 01:10

Trabzonspor'da Çalımbay Kanunları Yürürlükte

Trabzonspor'da ilk antrenmanına çıkan Rıza Çalımbay bordo mavili takımda yepyeni bir sayfa açıyor. Antrenmandan önce oyuncularıyla toplantı gerçekleştiren Çalımbay Hepinizin kalitesini biliyorum. Çok iyi bir takımız, g..

İki Kez Koronayı Yenen Hemşire Görevine Döndü 01:44

İki Kez Koronayı Yenen Hemşire Görevine Döndü

Mersin’de Covid yoğun bakımda görev yapan sorumlu hemşire Ferdi Kovan iki kez korona virüse yakalandı. İkisini de evde tedaviyle yenen Kovan iyileşir iyileşmez yine görevinin başına döndü...

El Arabasında Keyif Yapan Trafik Polisi 00:08

El Arabasında Keyif Yapan Trafik Polisi

Sosyal medyada paylaşım uğruna 7'den 70'e saçma sapan işlere giren yurdum insanına görev başındaki bu trafik polisi de eklenmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 4 yıl önce
118 yaşındaki Zeliha nineden Mehmetçik'e hediye 05:15

118 yaşındaki Zeliha nineden Mehmetçik'e hediye

Doğu’da görev yapan Mehmetçikler için tek tek çorap ören 118 yaşındaki Zeliha Barlas, ördüğü çorapları, yanına bir de mektup yazarak Mehmetçiklere ulaştırılması için oğlunun aracılığıyla Savunma Bakanlığına gönderdi. Gel..

Ördüğü 115 çorabı askerlere gönderdi 01:45

Ördüğü 115 çorabı askerlere gönderdi

SOĞUK KIŞ GÜNLERİNDE İÇİNİZİ ISITACAK BİR HABERLE DEVAM EDELİM..YALOVA'DA YAŞIYOR ZELİHA NİNE, VE TAM 117 YAŞINDA..BU YAŞINDA ELİNDE ŞİŞLERİ YÜNÜ, HİÇ DURMANAN ÇORAP ÖRÜYOR. ÖRDÜĞÜ O BİRBİRİNDEN GÜZEL ÇORAPLARI DA SOĞUK ..

12 Strong Orijinal Fragmanı 02:44

12 Strong Orijinal Fragmanı

12 Strong Orijinal Fragmanı Yayınlandı. Chris Hemsworth ve Oscar adayı Michael Shannon, Alcon Entertainment, Black Label Media ve Jerry Bruckheimer Films'in oynadığı güçlü yeni savaş draması 12 STRONG'da oynuyor. 9/11 ..

Ve Kocaman Derbi 11'ini Belirledi 01:06

Ve Kocaman Derbi 11'ini Belirledi

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman hafta başından itibaren yaptığı çalışmalarla takımını Galatasaray derbisine en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyor. Tecrübeli teknik adam, futbolcularının mental ve fiziksel pe..

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu 01:35

İtalya'nın Veneto Lombardiya Bölgelerinde Özerklik Referandumu

İtalya’nın en zengin bölgeleri arasında bulunan Veneto ve Lombardiya daha fazla özerklik talep etmek için referanduma gitti. Resmi olmayan ilk sonuçlatra göre katılım oranının yüzde 60 olduğu Veneto’da yaklaşık yüzde 97 ..

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı 00:42

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı

Tutsak 7. Bölüm Fragmanı yayında! Elif, Bahadır'a olan duygularını net şekilde söylüyor! Bahadır ve Elif'i birlikte gören Kenan'ın aklından neler geçiyor? Tutsak 6. Bölüm Özeti Tutsak yeni bölümde, Elif tüm dengeleri de..

Trump, Beyaz Saray'a veda etti 01:44

Trump, Beyaz Saray'a veda etti

ABD Başkanı Donald Trump, görev süresinin dolmasının ardından Beyaz Saray'dan ayrıldı...

Koronasavar Ağız ve Burun Spreyi Ürettiler 01:30

Koronasavar Ağız ve Burun Spreyi Ürettiler

Bursa'da görev yapan Op. Dr. Ahmet Ümit Sabancı, bir grup öğretim üyesi ile birlikte yeni tip koronavirüse karşı etkili nanoteknolojik solüsyonlar geliştirdi. Burun ve ağız spreyi olarak kullanıma sunulan solüsyonlar kor..

21 gün esir olan gemici yaşadıkları korku dolu anları anlattı 06:17

21 gün esir olan gemici yaşadıkları korku dolu anları anlattı

Gine Körfezi açıklarında korsanlar tarafından kaçırılan Türk gemisinde reis olarak görev yapan ve girişimler sonra kurtarılarak önceki gün Türkiye’ye getirilen gemicilerden Vedat Aksan “Hiçbir şekilde ümidimizi yitirmedi..

Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum 02:23

Katalonya Yalnız Kalmaya Mahkum

Uzmanlar Katalonya krizi konusunda ne düşünüyor ? Brüksel Üniversitesi’nin Avrupa Çalışmaları Enstitüsü’nde görev yapan siyasi uzman Alvaro Oleart Katalonya parlamentosunda yapılan bağımsızlık ilanın hemen ardından Eur..

İkinci Şans Film İzle 1:34:15

İkinci Şans Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Hitman Game Of The Year Edition PS4 01:17

Hitman Game Of The Year Edition PS4

The HITMAN - Game of The Year Edition includes: - All missions & locations from the award-winning first season of HITMAN - New Patient Zero campaign - 3 new Themed Escalation Contracts - 3 new Outfits - 3 new Weapons ..

  • BETA tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Arkadaşı Dayak Yerken Maske Derdine Düşen Güvenlik Görevlisi 00:19

Arkadaşı Dayak Yerken Maske Derdine Düşen Güvenlik Görevlisi

Görev yerini bölgelerine kimlik göstermeden girmek isteyen adamı uyarmak için ofisten dışarıya çıkan güvenlik görevlisi yediği dayakla çıktığı gibi geri gelmiş. O anlarda mesai arkadaşı maske derdine düşmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 189 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Romanlara konu olacak bir yardım hikayesi 06:01

Romanlara konu olacak bir yardım hikayesi

Zenginlik içinde büyüyüp devlet memuru olan 94 yaşındaki Mehmet Tekerlek'in hayatı, görev için gittiği mahallede gördüğü yoksul insanlardan sonra değişti. Mehmet Tekerlek, 58 yıldır ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor..