#Görevlendirilen savcı

Şanlıurfa'da Patlama 02:31

Şanlıurfa'da Patlama

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bombalı araçla düzenlenen saldırıda 1 çocuk hayatını kaybetti, 15 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Viranşehir ilçesinde hakim ve savcı lojmanları yakınında bombalı araçla yapıla..

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar 04:14

'FETÖ'yle Korkuttukları Tamircinin 30 Yıllık Emeğini Çaldılar

Adana'da telefonla aradıkları oto tamircisine polis olduğunu söyleyip, kimlik bilgilerinin FETÖ'cülerin eline geçtiğini belirterek 37 bin lira parasını dolandırdığı ileri sürülen 2 kişi yakalandı. Edinilen bilgiye gör..

Muhbir Snitch Film İzle 1:46:56

Muhbir Snitch Film İzle

Muhbir Snitch Film Hd izle Snitch (Muhbir), Ric Roman Waugh yönetmenliğinde aksiyon, macera ve dramın iç içe geçtiği sürükleyici bir film İşadamı John Matthews (Dwayne Johnson - Scorpion King), 18 yaşındaki oğlu Jason (R..

  • Tv Series tarafından
  • 2.567 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceralar Kralı 1963 Türk Filmi İzle 1:26:24

Maceralar Kralı 1963 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, mafya lideri Erol ile savcı kızı Nevin’in aşkını anlatır. Erol, şartlı salıverilmiş eski bir mahkûmdur. Hapisten çıktıktan sonra dikkat çekmemek için taksici rolüne girer. Nevin, Erol’un hapse girmesine n..

Söz | 53.Bölüm 2:20:21

Söz | 53.Bölüm

Savcı Derya’ya (Deniz Baysal) yapılan saldırıyı önlemek isterken yaralanan Yavuz (Tolga Sarıtaş) hastanede tedavi altına alınırken, Dragan (Sarp Akkaya) en yakın adamlarından biri olan İvan’ı hapishaneden kaçırmak için ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 84 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sınıra İkinci Askeri Sevkiyat Başlıyor 01:47

Sınıra İkinci Askeri Sevkiyat Başlıyor

Sınıra İkinci Askeri Sevkiyat Başlıyor Sınıra zırhlı araç sevkiyatı kapsamında görevlendirilen 28'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı birliklerine ait unsurlar, sevkiyata hazır hale getirildi..

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ü' Rahmetle Anacağız 02:00

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ü' Rahmetle Anacağız

Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk'ü' Rahmetle Anacağız Derikliler, İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) ile Derik Belediyesine görevlendirilen ve terör saldırısında şehit olan Kaymakam Muhammet Fati..

  • Haberler tarafından
  • 607 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fas'ta Hükumet Kurma Görevi el Değiştirecek 00:41

Fas'ta Hükumet Kurma Görevi el Değiştirecek

Fas Kralı 6'ıncı Muhammed, hükumet kurma görevini Başbakan Abdulilah Benkiran'dan alıp aynı partiden başka bir milletvekiline vereceği açıkladı Kraliyet Basın Ofisi'nden yapılan açıklamada, mevcut siyasi tıkanıklığın g..

Vatanım Sensin 25.Bölüm- Hoş Geldin Kara Fatma! 04:54

Vatanım Sensin 25.Bölüm- Hoş Geldin Kara Fatma!

Vatanım Sensin 25. Bölüm'de; Mustafa Kemal Paşa tarafından Rıza Bey'i korumakla görevlendirilen Kara Fatma, İzmir'e geliyor; Cevdet ile iş birliği yapıyor!..

  • ANKA tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Basınç Pressure Film İzle 1:31:14

Basınç Pressure Film İzle

Filmin Konusu:Denizin derinliklerinde arızalan petrol boru hattının tamiri için görevlendirilen bir ekip, yüzlerce metre derinlikteki bu görevi yerine getirmek için korku ve gerilimli anlar yaşayacak. Ölüm kalım savaşına..

  • Tv Series tarafından
  • 1.504 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suç Şehri Zulu Film İzle 1:46:41

Suç Şehri Zulu Film İzle

Film Özeti Film, Güney Afrika'ya illegal bir maddenin girişiyle beraber oluşan ırkçı bir katliam ile ilgili soruşturmada görevlendirilen polisler Ali Sokhela ve Brian Epkeen'in başından geçenleri anlatıyor. Yapımı : 2013..

  • Tv Series tarafından
  • 2.463 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mezarlıkta Çiftetelli Oynayan Kadınlar 00:11

Mezarlıkta Çiftetelli Oynayan Kadınlar

ZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde, 'Toplum Yararına Çalışma Programı' (TYÇP) kapsamında belediye mezarlıklar müdürlüğünde görevlendirilen 2 kadın, mezarlıkta çiftetelli oynarken çekilen videonun sosyal medyada yayılması ard..

  • JET TV tarafından
  • 1.240 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Komandolar Cuma Namazı Kıldı 02:05

Komandolar Cuma Namazı Kıldı

Zeytin Dalı Harekatı'nda görevlendirilen özel harekat birlikleri ve güvenlik korucularının konuşlandığı İçişleri Bakanlığı Müşterek Görev Merkezinin açılışı yapıldı...

Karakolda Ayna Var 1966 Türk Filmi İzle 1:15:26

Karakolda Ayna Var 1966 Türk Filmi İzle

Konusu : Amiri tarafından gizli bir operasyon için görevlendirilen Demir Çiçek lakaplı Ferhunde. Hızır Paşa semtinde yaşanan cinayet ve kayıp olaylarını çözmek için gönderilir. Şüpheler ise semtin belalı serserisi Taşka..

Pompalı Tüfekli Şahsı Bakan Süleyman Soylu İkna Etti 02:50

Pompalı Tüfekli Şahsı Bakan Süleyman Soylu İkna Etti

Trabzon'un Uzunsokak caddesinde elinde pompalı tüfekle bir restorana giren ve etrafa rastgele ateş ederek 1 saat boyunca korku ve paniğe neden olan şahıs ikna edilmesinin ardından eylemine son verdi. Son olarak İçişleri ..

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi 04:00

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi

Toki Heyeti Gaziantep Arena’yı İnceledi Yaklaşık 3 yıl önce yapımına başlanan Gaziantep Arena için TOKİ tarafından görevlendirilen geçici kabul heyeti dün stada gelerek raporunu hazırlamaya başladı. Yaklaşık 3-4 gün sü..

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı 00:31

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı

İşte 'O' 3 Fetö Üyesinin Yakalanma Anı AYDIN'ın Kuşadası İlçesi'nde geçtiğimiz pazartesi günü Suriyeli göçmenlerin içine karışarak Yunanistan'a kaçmaya çalışan ve FETÖ/PDY üyesi oldukları belirtilen 3 kişi yakalandı. Sa..

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak 02:22

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesine Kamudan Kayyum Atanacak Tutuklanan Kışanak'ın yerine daha önce çıkan KHK kapsamında İçişleri tarafından kamu görevlisi olan bir Vali Yardımcısı ya da Kaymakam'ın kısa sürede atanacağı ..

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama 01:05

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanl

Genelkurmay Karargahı'nda Abd'li Subay Görev Yapacak' İddiasına Yalanlama ABD'li bir subayın, koordinasyon amacıyla, Genelkurmay Karargahı'nda değil, ABD'nin Türkiye'de bulunan Savunma Koordinasyon Merkezi 'ODC' veya An..

Murphy Has A Case For Gideon - Season 1 Ep. 5 - APB 01:00

Murphy Has A Case For Gideon - Season 1 Ep. 5 - APB

Gideon'un kendisi tarafından üretilen en son teknoloji ile bu eksantrik ama parlak yabancı, kentin polis teşkilatına, suçla mücadele yöntemiyle ilgili her şeyi yeniden düşünmeye meydan okuyor. Fakat şehrin en gelişmiş po..

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB 00:55

Tech Report With Caitlin Stasey- Taser - Season 1 - APB

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı 00:20

Preview Season 1 Ep. 12 Fragmanı

Polis çalışması roket bilimi değildir. Daha zor. Gerçek olaylardan esinlenerek APB, yönetici yapımcı / yönetmen Len Wiseman'ın (LUCIFER, Underworld ) ve yönetici yapımcı / yazar Matt Nix'in ( Burn Notice ) yüksek teknol..

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor 04:00

Avrupa Sahte Şarap Üretimine Karşı Nasıl Mücadele Ediyor

Avrupa’da gıda dolandırıcılığı milyonlarca Euro’ya mal oluyor ve sahtelicekten en çok etkilenen tarımsal ürünlerin başında şarap geliyor. En son gelişmiş teknoloji ve teknikler sayesinde üzümlerin kalitesini ve kökenini..

40 İlde FETÖ Operasyonu 134 Kişi Hakkında Yakalama Kararı 00:10

40 İlde FETÖ Operasyonu 134 Kişi Hakkında Yakalama Kararı

22 Kasım 2017 09:00 PaylaşTweetlePaylaşPaylaşGönder Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından darbe girişimi ardından FETÖ/PDY'ye yönelik başlatılan soruşturma kapsamında Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla..

Hsyk’da Bylock Depremi 00:30

Hsyk’da Bylock Depremi

Hsyk’da Bylock Depremi 184 hakim ve savcı açığa alındı. Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 2. Dairesi, Fetullahçı Terör Örgütü soruşturması kapsamında, Bylock kullandığı tespit edilen 184 hakim ve savcıyı açığa aldı...

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..