#Görkem baharoğlu aslında müzik dinle

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video) 00:19

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video)

Selamlar, Bir süre ara verdikten sonra, “Demo 2” albümü şarkılarına devam ediyoruz. Şarkımızın adı: Kendimce. Mustafa Ceceli’nin ilk albümünde söylediği, çok öne çıkmamış ama benim sevdiklerimden biri bu. Yayınladı..

İbrahim Başaran - Yeniden Yak 04:49

İbrahim Başaran - Yeniden Yak

Söz&Müzik: İbrahim Başaran Prodüktör: Oğuzhan Koç Aranje: Çağrı Telkıvıran Perküsyon: Fatih Savaş Bass Gitar: Atakan Arslan Davul: Cenk Saraç Klavye: Adnan Telkıvıran Gitar: Doğukan Aydın Saksafon/Klarnet: Osman Kaya Tro..

Taladro - Risale 3 03:57

Taladro - Risale 3

Söz: Taladro Müzik: Cem Coşkun Mix-Mastering-Düzenleme: Rashness _________________________________________ Yönetmen: Buğra Karaçam Yönetmen Yard. : Merve Duran Karaçam Görüntü yönetmeni : Alpaslan Topal Video kurgu: Am..

Fblood - Dehb 03:12

Fblood - Dehb

D.E.H.B. şarkı sözleri ile Dikkatin eksik, dengen hep bozuk Beyninin içinde bağırır hep bi’ sokuk Sök at kafayı belki de bu senin tek çaren Kurtulamazsın asla sen bunla beraber ölcen. Doktora gittin yazdı kırmızı reçe..

SONGÜL ZAR - BUL BENİ 02:32

SONGÜL ZAR - BUL BENİ

BUL BENİ şarkı sözleri ile Bul beni dön geri affet Kimseyi sevme sakın Benden daha fazla Dert bizi sarıyor yoruyor Sen beni duy ve hisset Farkımız yok aslında Çözüm bulunur elbet Yaşadığımız her anı Durup durup seyr..

Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Ege Çubukçu  Bana Ne 04:16

Ege Çubukçu Bana Ne

Ege Çubukçu - Bana Ne Şarkı Sözleri gülünç olma, hangimiz normal? biri haddini bildirine kadar çal korna caddelerde donla gez uç ama konma şarkı yok fonda, yaşarsın biter, ismin yazmaz sonda hemen asma yüzünü yok sana ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Affedin Bizi Çoçuklar 04:56

Tarkan Affedin Bizi Çoçuklar

Dönme dur az biraz dur dünya Yüzleşme bak tedir ayıbımızla Nasıl yaşanır ki bu utançla nasıl Hesap verme vaktidir vicdanımıza www.sozlerisozu.com Bir yangının orta yerinde Bir namlunun ucunda sönen hayatlar Tertemiz sozl..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 849 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarkan Affedin Bizi Cocuklar 04:56

Tarkan Affedin Bizi Cocuklar

Dönme Dur Az Biraz Dur Dünya Yüzleşme Bak Tedir Ayıbımızla Nasıl Yaşanır Ki Bu Utançla Nasıl Hesap Verme Vaktidir Vicdanımıza Bir Yangının Orta Yerinde Bir Namlunun Ucunda Sönen Hayatlar Tertemiz Hayalleri Ve Ümitleri Ça..

Ben Olmayınca ( Akustik ) - Öykü Gürman 04:23

Ben Olmayınca ( Akustik ) - Öykü Gürman

Ben olmayınca hemen bulmuşsun birini Yol ayrılında unuttun yeminlerini Sen bitirdin hem kendini hemde beni Şimdi git artık dönme geri Kime gidersen git Beni unut artık Birgün aşklar biter hatıralar kalır Kimi seversen ..

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet 02:42

Emir Şamur & Echo Masta - Kısmet

Kısmet şarkı sözleri ile Üzerimden gitmiyo lanet Bi de benden bekliyo davet Bi alamet koptu kıyamet Ne de olsa bu işler kısmet x2 Diye diye yürüyoruz yolunu İnan hiç göremedim sonumu Eli verdim kaptı da kolumu Günler ..

Gökçe Kırgız - Adını Anmam 03:03

Gökçe Kırgız - Adını Anmam

Adını Anmam şarkı sözleri ile Çoktan bitmiş aslında anladım.. Belki de bu aşkı çok zorladım... Sözlerin bir faydası yok duymadın.. Artık ben de vazgeçtim sormadım Bitti seni kalbime sakladım.. Adını da anmam bir d..

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul) 03:33

Gazapizm - Artık Yeter (Live @Harbiye, İstanbul)

Sahne Arkası Görsel Tasarım: Cem Güventürk | Kafa Dergisi | Mart 2020 Orkestra: DJ Sivo Gitar: Ateş Berker Öngören Klarnet/Saksafon: Berkan Keser Bass Gitar: Ecem Otgucuoğlu Davul: Cihad Akbay Trompet: Fırat Akcan Trom..

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

 Cemal Süreya  Kadınlar Susarak Gider 02:50

Cemal Süreya Kadınlar Susarak Gider

Cemal Süreya - Kadınlar Susarak Gider dinle kadinlar susarak gider! çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı ist..

  • Candy tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Soner Gerçeker feat. Rafet El Roman - Hak Etmedim Seni (Official Video) 04:12

Soner Gerçeker feat. Rafet El Roman - Hak Etmedim Seni (Official Video

Biliyorum çok hatalıydım Sana bu yanlışı başta yaptım Beni sevdin, değerini bilemedim Aslında ben seni hiç hak etmedim. Ne olur bir söz söyle Yüzüme bakma böyle Suskunluğun yakar beni Karşımda durma öyle Hiç sevmedim d..

  • PengoTV tarafından
  • 1.933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Aşkın Nur Yengi - Hadi Git Canlı Performans 03:56

Aşkın Nur Yengi - Hadi Git Canlı Performans

Gözlerinden saklanmış yalanlar dolanlar Aslında ben değil sen aldanıyorsun Birgün mutlaka ortaya çıkar bütün olanlar Sen sadece zaman kazanıyorsun Hadi git, hadi git Hadi kendini ellere ver Ne olursa olacak bitsin..

Kerim Tekin Cici Baba 04:08

Kerim Tekin Cici Baba

İstedim ama vermedi ki baban Dengi dengine vurur dedi bana Yıkıldı dünyam kader mi bu ceza Şimdi gelde sen ağlama Ele güne ne derim benim kızımsın Biliyor bunu bütün mahalle Kendini bana sakladın oysa Değmezmiş s..

Norveçli Liselilerin Mezuniyet Gezisi 04:10

Norveçli Liselilerin Mezuniyet Gezisi

Aslında tam olarak mezuniyet değil de Norveçli lise sonlar bir otobüs kiralayıp (genelde sponsorlu) her hafta sonu müzik eşliğinde geziyorlarmış...

  • JET TV tarafından
  • 767 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir İnsandan Aynı Anda İki Ses Çıkabilir Mi 04:47

Bir İnsandan Aynı Anda İki Ses Çıkabilir Mi

Bir insan tek başına çok sesli/polifonik müzik söyleyebilir mi ? sorusunu Anna-Maria Hefele açıklamış. Anna-Maria Hefele bu tekniği ileri düzeyde modernize etmiş ve geliştirmiş bir şarkıcıymış. Aslında bu teknik Moğol, T..

  • JET TV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları 01:43

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları ABD’de askeri darbe hazırlıkları Trump kimsenin sevmediği sakil bir emlak kralı. ABD’de Mavi Omurga ölesiye nefret ediyor Trump’tan. Yazarlar, oyuncular, sanat baronları, yemek gurmeler..

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler 04:27

Hande Yener Ft. Sinan Akçıl - Teşekkürler

Tanıdın zannettin beni üç yılda Bitmez hiç farz ettin, yalan aslında İyi günde sen, kötü günde sen Nasıl desem! teşekkürler, teşekkürler Ayrılık aşkın sessiz kardeşidir Kim kimin bilmem kalpte son eşidir Bunca yıl se..

Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Yine Sevebilirim (Tuna Kiremitçi ve Arkadaşları) 03:48

Tuna Kiremitçi & Yıldız Tilbe - Yine Sevebilirim (Tuna Kiremitçi ve Ar

Darılmazsan bir sözüm var aslında Geçen akşam gördüğüm düş hakkında Kimim kimsem yok bildiğim senden başka Cesaretten mi korkudan mıdır yoksa Yanımda olmasan da yaşıyorum madem Ah yine sevebilirim hayatı Ah yine bulabi..

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy 05:53

Şöhretin Sonu Film Müziği Bülent Ersoy

Bir gazinoda assolist olarak çalışan Bülent bir transgenderdir. Daha fazla saklayamadığı bu durumu artık kadın gibi giyinerek, davranarak açığa vurmakta ve çeşitli tepkiler almaktadır. Yardımcısı Doğan da bu tepkiden kor..

Kendrick Lamar - Humble 03:03

Kendrick Lamar - Humble

Parmesan: Parmesan peyniri. Peynir(cheese) argoda para anlamına geliyor. D'USSÉ: Jay-Z sponsorluğunda, yüksek kalitede bi Fransız konyağı. Kool-Aid: Ucuz bir meşrubat. Drinking the Kool-Aid yani kelime çevirisi olarak ..

Dağların Ardında (Rabi'h) Fragman 01:31

Dağların Ardında (Rabi'h) Fragman

Rabih Malik (Barakat Jabbour) bir müzik topluluğunda şarkı söyleyen görme engelli bir gençtir. Grubuyla birlikte Avrupa turnesine çıkmaları gerektiğinde pasaport başvurusu yapar, ancak sahte kimlik taşıdığı gerekçesiyle ..

Yüz Yüze Dizisi Oyuncuları Karakter Analizleri 06:41

Yüz Yüze Dizisi Oyuncuları Karakter Analizleri

Yüz Yüze dizisinin oyuncuları; Birkan Sokullu, Sinem Kobal, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu ve Başak Daşman; yeni başlayacak olan dizi ve canlandırdıkları karakterler hakkında açıklamalarda bulunuyorlar. ..

  • ANKA tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 7 yıl önce
GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle 1:26:37

GırGıriye Gulşen Bubikoğlu Müjdat Gezen Türk Film İzle

Gırgıriye, 1981 yapımı Türk güldürü filmi. Bir yanda Güllüye, annesi Sabahat ve dayısı Bekir. Diğer yanda Bayram, babası Emin, kız kardeşi Sevim ve halası. Güllüye Bayram’ın, Sevim de Bekir’in sevgilisidir, ama Emin ile ..

  • PengoTV tarafından
  • 16.850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cem Yılmaz Fundamentals 2:14:46

Cem Yılmaz Fundamentals

Yapımcılığını CMYLMZ Fikirsanat'ın üstlendiği, yönetmenliğini Murat Dündar'ın yaptığı, Cem Yılmaz'ın 2011 yapımı tek kişilik gösterisi. Sinema gösterimleri. Baştaki CM'nin Cem olduğu barizdir. 101 aslında yüz bir değil,..

  • Umut Tv tarafından
  • 12.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aleyna Tilki-  Amerika'da Herkes Beni Tanıyor 10:25

Aleyna Tilki- Amerika'da Herkes Beni Tanıyor

İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Tilki, kısa bir tatil için İstanbul’a döndü. Aleyna Tilki boşanmayı olgunlukla karşıladı!İngilizce eğitimi almak amacıyla 3 ay önce ABD’ye giden Aleyna Til..

  • BETA tarafından
  • 1.409 görüntüleme
  • 7 yıl önce