#Görkem baharoğlu aslında müzik dinle

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin Değişimi İle Şoke Etti 17:17

Hercai'nin Reyyan'ı Ebru Şahin Değişimi İle Şoke Etti

Hayranları Hercai'nin yeni bölümlerini iple çekerken oyuncular da tatilin tadını çıkarıyor. Atv geçtiğimiz yayın döneminde reytingleri Hercai dizisi ile alt üst etti. Başarılı dizinin şu sıralar yayınlanan eski bölümleri..

  • BETA tarafından
  • 448 görüntüleme
  • 5 yıl önce
2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10 10:45

2019 izlenmesi gereken filmler Liste 10

Sinema filmi çekmek, özellikle de çok pahalı sahneleri, iyi oyuncuları ve üst düzey sahne malzemelerini içeriyorsa, uzun bir süreç gerektirir. Sizlere en iyi full hd 1080p Türkçe dublaj film izleme ayrıcalıklarını ve fil..

Miray Daner Kubilay Aka Sorularına Sessiz Kaldı 00:50

Miray Daner Kubilay Aka Sorularına Sessiz Kaldı

Hem Güzelliği Hem De Başarısıyla Son Dönemde Yıldızı Parlayan Oyuncu Miray Daner De Dün Akşam Onur Saylak Ve Şükran Ovalı’nın Rol Aldığı “Evlat” Oyununu İzlemeye Gelenler Arasındaydı. Yeni sezon için görüşmelerinin oldu..

  • BETA tarafından
  • 119 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 17.Bölüm 2:19:14

Sevda Kuşun Kanadında 17.Bölüm

Ömer’in Solaklı’yı Bitirme PlanınGeçtiğimiz hafta Solaklı’nın isteğiyle Kıbrıs Mücahidi Asım’ın peşine düşen Ömer, Solaklı’nın oyununa geldiğini öğrenince karşı hamle yapmaya karar verir. Asım’ın aslında bir kahraman ol..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yumurcak 1961 Türk Filmi İzle 1:47:43

Yumurcak 1961 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, iki gazetecinin Yumurcak adındaki çocuğun şahit olduğu bir cinayeti çözme hikâyesini anlatır. Gazete müdürü, Fikret ve Doğan’dan Çekmece’de işlenen bir cinayetle ilgili haber hazırlamalarını ister. Cinayet..

  • Tv Series tarafından
  • 602 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Rusya'daki Sarrac ve Hafter görüşmesinin perde arkası 03:10

Rusya'daki Sarrac ve Hafter görüşmesinin perde arkası

Hacıoğlu Rusya'daki Sarrac ve Hafter arasındaki görüşmelere ilişkin programı Rus tarafının da tam olarak bilmediğini belirtirken, ikilinin Moskova'da nasıl bir atmosferde bir araya geleceklerini programın gidişatının bel..

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı 06:54

Şişli'de 'yeni normal'in ilk davetli nikah töreni yapıldı

Koronavirüsle mücadele kapsamında ara verilen davetli nikahlara bugün yeniden başlandı. Salon kapasitesinin yarısı kadar davetli kabul edilecek olan nikahlarda sosyal mesafe ve maske kuralı uygulanacak. Normalleşme süre..

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyor 10:38

ELİSA testi ile hem koronavirüs hem de antikorun düzeyi tespit ediliyo

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi Fizyoloji Ana Bilim Dalı Geliştirme Laboratuvarı'nda, 2 ay önce başlanan ve çalışması tamamlanan ELİSA testi sayesinde vücuttaki hem koronavirüsün, hem de antikor düzeyi..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

Ayva Üzerinde Bulunan “Ay ve Yıldız” Görenleri Hayrete Düşürüyor 03:09

Ayva Üzerinde Bulunan “Ay ve Yıldız” Görenleri Hayrete Düşürüyor

Nevşehir’in Avanos ilçesinde 75 yaşındaki emekli öğretmen Ruşen Parlak emekli olmasının ardından kendine yaptığı hobi bahçesinde üzerinde ay ve yıldızın bulunduğu ayvaları yetiştirmesi büyük ilgi gördü. Avanos ilçesinde..

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan 05:45

Türkiye’nin Yer Fıstığı Üretiminin Yüzde 60’ı Adana’dan

Türkiye’nin yer fıstık ihtiyacının yüzde 60'ını tek başına karşılayan Adana'da hasat başladı. Fıstığın kilogramı ortalama 9 ile 10 liradan alıcı bulurken fiyatı ve verimi çiftçiyi sevindirdi. Türkiye genelinde 440 bin de..

Gaziantep’in Tarihi Duvarlara Yansıtılıyor 02:46

Gaziantep’in Tarihi Duvarlara Yansıtılıyor

Gaziantep’in tarihi yerleri, sokaklarda bulunan duvarlara resmediliyor. Tarihi ve kültürüyle ön plana çıkan Güneydoğunun kadim kenti Gaziantep’te sokak duvarlarına tarihi yerler resmediliyor. Gaziantep Büyükşehir Belediy..

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında 03:03

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında

İzmir’de rampaya park ettiği aracın el freni kopunca şoke olan adam, aracın çocuğa doğru ilerlediğini görünce bir anda araç camından içeriye atladı ve aracı durdurup çocuğu ezilmekten kurtardı. İzmir’in Karabağlar ilçesi..

Bu Mahallede Her Ev Kırmızı Beyaz 05:45

Bu Mahallede Her Ev Kırmızı Beyaz

Ordu’nun Mesudiye ilçesine bağlı Yeşilce Mahallesi'ndeki tüm evler kırmızı-beyaz renk ve her evde Atatürk portresi yer alıyor. Dağınık yerleşim yapısıyla bilinen Karadeniz Bölgesi'nde bu mahalle ezber bozarken mahalle ha..

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor 03:00

Her Kış Fiyatı Düşen İkinci El Otomobillerde Bu Kış Düşüş Beklenmiyor

Vatandaşlar son dönemlerde fahiş oranda artan ikinci el otomobil fiyatlarından yana dert yanarken, kış sezonuna doğru fiyatlarda her yıl olduğunu gibi bir düşüş olmayacağı tahmin ediliyor. İkinci el otomobil pazarında Ko..

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılmaz feryadı.. 00:31

Akdeniz'de batan göçmen teknesinde bebeğini kaybeden annenin dayanılma

Akdeniz üzerinden Avrupa'ya kaçmak isterken batan teknede bebeğini kaybeden bir annenin feryadı yürek dağladı. Bebeğimi kaybettim! Bebeğim nerede? Gözyaşları içerisinde bağırıyordu genç kadın, hayallerine kavuşabilmek..

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir- 04:00

Nedeni bilinmeyen kansızlık, kabızlık, kusma tehlikeli olabilir-

Endoskopi ve kolonoskopi zaman zaman insanların çekindiği ancak kanser gibi önemli hastalıkların erken tanısı için uygulanması önemli bir yöntem. Örneğin, nedeni bilinmeyen kusmalar, kansızlık, kabızlık, dışkıda kan bulu..

Kuzey Güney 5. Bölüm - Full Bölüm 2:01:15

Kuzey Güney 5. Bölüm - Full Bölüm

Güney’le ilgili gerçekleri öğrenen Cemre, her geçen gün Güney’den daha da uzaklaşıyor. nnGüney’in yerine yıllarca Kuzey’in hapiste kaldığını öğrenen Cemre, bu sırra dair tüm gerçekleri öğrendiğinde, büyük bir hayal kırık..

  • Dizi TV tarafından
  • 254 görüntüleme
  • 4 yıl önce
36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu 03:36

Şırnak'ta Terörden Temizlenen Topraklar Tekrar Üretici ile Buluştu

Bursa’dan, pandemi sürecinde memleketi Şırnak’ın Uludere ilçesine gelen Yekta Ürün, kaymakamlık ile İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün desteği ile sera kurdu. Yüzde 70 hibe desteği alan Ürün, kiraladığı 16 dönüm arazinin ..

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü 02:56

60 bin yıllık mağaranın duvarları yazı tahtasına döndü

Karadeniz Bölgesi'nin ve insanlık tarihinin en eski yerleşim yeri olarak bilinen, geçmişi M.Ö. 60 binli yıllara kadar uzanan Samsun'daki arkeolojik sit alanı Tekkeköy Mağaraları, harabeye döndü. Tarihi mağaranın kirletil..

Afganistan’da büyük devletler neden kazanamıyor? 06:00

Afganistan’da büyük devletler neden kazanamıyor?

Afganistan’da son 43 senedir savaş var. ABD, bir daha geri dönmemek üzere bir kaos ortamında Kabil’den ayrılıyor. Boş kalan meydanı Taliban dolduruyor. Afganistan’ı işgal edenlerin tası tarağı toplayıp orayı terk etm..

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm” 03:27

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm”

Covid-19 ile mücadelenin aşılama ile birlikte sürdüğü bu günlerde korona virüsü yenen Doç. Dr. Baki Erdem, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı. Erdem, “Gerçekten çok sıkıntılı dönemlerdi, en çok bir daha işimi yapam..

''Tam üç dil bileceksin! Üç dilde ana avrat dümdüz gideceksin!'' Yeter Artık! 1:31:05

''Tam üç dil bileceksin! Üç dilde ana avrat dümdüz gideceksin!'' Yeter

İnsan hakları, kadın hakları, çocuk hakları, hayvan hakları derken, lgbt hakları ne demek oluyor? İstanbul sözleşmesi, cedaw, lanzarotte. Dünya’da insan hakları sorunu, cevabını arayan soru: hangi insan İnsan! Hangi insa..

  • STUDIO AS tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 2 yıl önce
107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu 05:44

107 Gün Sonra Baba Ocağına Dönen Melek İpek Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya'da 107 gün sonra tahliye olan 2 çocuk annesi Melek İpek, gözyaşları içinde geldiği baba ocağında, “Hayat yeniden başlıyor.Çocuklarıma kavuştum. Bu gece artık rahatça uyuyabileceğim dedi. Döşemealtı ilçesinde serv..

SAĞLIK SİSTEMİ VE DEZENFORMASYON 53:21

SAĞLIK SİSTEMİ VE DEZENFORMASYON

Sağlık sistemi ve günümüzdeki uygulamaları ile ilgili yalanları ve dezenformasyonları açıklamak için Bugün hiçbir ülkede diğerinden farklı, ulusal bir sağlık sistemi yoktur. Sağlık sistemleri Dünya Ticaret Örgütü ile ya..

  • STUDIO AS tarafından
  • 9 görüntüleme
  • 6 ay önce
Fosil Yakıt Aldatmacası 08:18

Fosil Yakıt Aldatmacası

Leroy Fletcher Prouty, Başkan John F. Kennedy'nin Genelkurmay Başkanları için Özel Operasyon Şefi olarak görev yaptı. ABD Hava Kuvvetleri'ndeki eski bir albay, askerlik görevinden banka yöneticisi olmak için emekli oldu...

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 1 ay önce
Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor? 02:32

Koronavirüs aşı karşıtlarının iddiaları ne, tıp dünyası ne diyor?

Koronavirüs can almaya devam ediyor. Dünyanın pek çok yerinde aşı karşıtı eylemler düzenlenmişti. Türkiye'de de 11 Eylül'de aşı karşıtları bir miting yapacak. Mitingin organizatörü neye karşı olduklarını anlattı, bilim d..

Fosil Yakıt Aldatmacası 08:18

Fosil Yakıt Aldatmacası

Leroy Fletcher Prouty, Başkan John F. Kennedy'nin Genelkurmay Başkanları için Özel Operasyon Şefi olarak görev yaptı. ABD Hava Kuvvetleri'ndeki eski bir albay, askerlik görevinden banka yöneticisi olmak için emekli oldu...

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 1 ay önce
Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı 05:32

Domatesin fiyatı 5 kilometrede yüzde 176 arttı

Zincir marketlerde fahiş fiyat denetimi sürerken bazı marketlerin fiyatlarda indirime gitmesi dikkat çekti. Antalya'da serada kilosu 2.5 liradan çıkan domatesin 5 kilometre uzaklıktaki markette yüzde 176 farkla 6.90 lira..