#Görkem baharoğlu ne yaparım müzik dinle

Gökçe - Reva 04:07

Gökçe - Reva

Dolaştım bütün gece sensiz bomboş sokaklarda Bak Esengül çaldı yine avaz avaz radyolarda Biri geldi yine seni sordu biz ayrıldık diyemedim Üzüldüm, kırıldım Bazı şeyler bitse bile kabul etmek istemedim Dayandım, savaştım..

01:55

"Açılmak Şeytana Hizmet Etmektir" Diyen Niran Ünsal "Ticari Kayıp Yaşa

Güçlü sesi ve yorumuyla milyonların gönlünde taht kuran, Niran Ünsal'dan çarpıcı açıklamalar.Kapanarak hem inancımı hem de işimi yaparım diye yola çıktım ama hep engellerle karşılaştım.Anladım ki bu ülkede kapalıdan sana..

  • ANKA tarafından
  • 1.642 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tosun Paşa Unutulmaz Hamam Sahnesi 01:56

Tosun Paşa Unutulmaz Hamam Sahnesi

-Kalleş herif nasıl yaparsın.. +Ben tosun paşayım her şeyi yaparım :)..

El Yapımı Börek 00:19

El Yapımı Börek

Böreği Böyle güzel nasıl yaparım diyenler için..

  • PengoTV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İskambil Kağıdı İle Salatalık Kesen Kız 00:14

İskambil Kağıdı İle Salatalık Kesen Kız

Görüntüde iskambil kağıdı ile salatalığı ortadan ikiye ayran kızı izlicez herkes şimdi oturduğu yerden bende yaparım bunda ne var ki demelere başlamıştır..

  • JET TV tarafından
  • 778 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yılmaz Erdoğan'ın Kızı Berfin Erdoğan Oyunculuk İstemiyor 01:41

Yılmaz Erdoğan'ın Kızı Berfin Erdoğan Oyunculuk İstemiyor

Oyunculuk istemiyor BKM Uniq Sahne’nin genç patronu Berfin Erdoğan, önceki gece Ata Demirer’in gösterisini izledi. Erdoğan, “Babanız Yılmaz Erdoğan, ‘Organize İşler-2’ filminde size de rol vermek isterse, kabul eder mis..

  • BETA tarafından
  • 1.228 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çiftler İçin Yapılmış Kilit Ekranı 00:15

Çiftler İçin Yapılmış Kilit Ekranı

İlla bunu yapmak için çift mi olmamız gerek ben arkadaşımla yaparım Allah Allah ya ...

  • JET TV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Murat Boz Ve Aslı Enver Beyaz Perdede Mi Buluşuyor 03:51

Murat Boz Ve Aslı Enver Beyaz Perdede Mi Buluşuyor

Romantik aşıklar Murat Boz ve Aslı Enver çifti sinema filminde bir araya mı gelecek ? Murat Boz bu soru üzerine ''Aslı ile her şeyi yaparım, Aslı gibi bir oyuncuyla oynamak büyük bir mutluluk ve gurur meselesi olur'' ded..

  • BETA tarafından
  • 667 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Elmalı Kurabiye Tarifi 08:59

Elmalı Kurabiye Tarifi

Malzemeler 250 gr.eritilmis tereyagi yada margarin 1 cay bardagi yoğurt Yarim cay bardağı siviyağ 1 paket kabartmatozu Minnacik tuz 2 tatli kasigi dolusu pudra sekeri yada 1 yemek kasigi toz seker yada hic koymayin ben ..

Emlakçılardan Fatih Terim Motivasyonu! 00:42

Emlakçılardan Fatih Terim Motivasyonu!

Fırsat buldukça sürekli Fatih Terimin soyunma odası videolarını izleyen emlak sektörü çalışanlarının, bizde isteriz yalvarmaları ardından müdire nin kırmızı beyaz giyinirseniz yaparım demesiyle sıraya dizilmesi.Siz kı..

  • JET TV tarafından
  • 866 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şeyda Erdoğan Erkek Kuaföründe Saçımı Kazıttım 14:05

Şeyda Erdoğan Erkek Kuaföründe Saçımı Kazıttım

Merhabalar! Yeni bir seriye başladım. Bu seride erkeklere özgü olarak bilinen yerlere gideceğiz, onlara özgü olarak bilinen eylemleri yapacağız. Yeni serimiz ben de yaparım! Bakalım daha neler yapacağım :)..

İskelede Ters Takla Deneyen Kızın Çakılması 00:10

İskelede Ters Takla Deneyen Kızın Çakılması

İskele üzerinde ben yaparım arkadaş deyip ters takla deneyen kız yüzüstü çakılmış. Etraftaki kıza öyle bir bakmış ki izlerken başkası adına utandık...

  • JET TV tarafından
  • 194 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Metrobüste Yer Kavgası Kameraya Yansıdı 00:31

Metrobüste Yer Kavgası Kameraya Yansıdı

E-5 Karayolu Sefaköy mevkiinde metrobüse binen 2 şahıs, körük bölümündeki yer nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine birbirlerine küfürler yağdıran şahıslardan biri diğerine, “seni çok kötü yaparım” d..

Plajda Ters Taklada Hüsranı Yaşayan Genç 00:08

Plajda Ters Taklada Hüsranı Yaşayan Genç

Plaja giden gençlerden biri ters takla konusunda yetenekliymiş. Taklacı gence özenen arkadaşı ise bende yaparım demiş. Ancak sonuç hiçte öyle olmamış...

  • PengoTV tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kapıyı yavaş kapat- kavgası! 01:35

Kapıyı yavaş kapat- kavgası!

KAPIYI YAVAŞ KAPAT DEDİ CANINDAN OLDU!! 24 YAŞINDAKİ KİRACISI KAPIYI SERT KAPATIYORDU... EV SAHİBİ DEFALARCA UYARDI AMA SONUÇ ALAMAYINCA BİR KEZ DAHA SÖYLEMEK İÇİN KAPISINA GİTTİ... PARASINI BEN VERİYORUM İSTEDİĞİMİ YA..

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch 01:07

Trump'ın Anayasa Mahkemesi Yargıç Adayı Neil Gorsuch

ABD Başkanı Donald Trump, Anayasa Mahkemesi yargıçlığı adayının Neil Gorsuch olduğunu açıkladı. Kameralar karşısına Gorsuch ile birlikte geçen Trump, bu seçimle Amerika’da uzun zamandır beklenen bir karara imza atmış ol..

Burcu Biricik Kimdir? 01:22

Burcu Biricik Kimdir?

Üniversite eğitimini İzmir Ege Üniversitesi’nin Arkeoloji bölümünde tamamladı. Üniversite eğitimi devam ederken Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosunda oyunculuk eğitimi aldı. Eğitimi sırasında Yaşlı Hanımın Ziyareti, Vazi..

Onu Değil Anasını Öldürecektim 03:25

Onu Değil Anasını Öldürecektim

Balıkesir'in Edremit ilçesinde okula giden anne ve kızına pompalı tüfekle ateş ederek 7 yaşındaki kızı öldüren, anneyi de yaralayan zanlı Mehmet Salik Mumcu, yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Çelik y..

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ' yü Anlattı 10:07

Ablaların Gizli Kamera Görüntüleri - Cemaat Ablası Derya Turgut FETÖ'

Derya Turgut Ablalar Haftada bir gün bölge toplantıları yapıldığını belirten Turgut, şöyle konuştu: Bölgenin başkan ablaları olurdu. O evlerde toplanılır, tüm öğrenciler gelirdi. Daha çok FETÖ kitapları okunurdu. Onun ü..

Çikolatalı Tiramisu Tarifi 07:27

Çikolatalı Tiramisu Tarifi

Çikolatalı Tiramisu Tarifi ve Malzemeler : 1 buçuk paket kedidili kullandım. Kreması için gerekenler : 700 gr. krema (schlagsahne) 1 paket mascarpone (250gr.) 2 yemek kaşığı labne peyniri (frischkäse) 3 yemek kaşığı pu..

Karnabahar Köftesi Mücveri Tarifi 04:45

Karnabahar Köftesi Mücveri Tarifi

Malzemeler 1 tane orta boy karnabahar 1 su bardagi kasar peyniri rendesi 1 cay bardagi un 1 cay bardagi galeta unu 2 tane yumurta tuz kimyon karabiber pulbiber 1 dis sarmisak arzu ederseniz maydonozda dograyip katin. kiz..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A 7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğle..

Ezhel - Geceler ft Arda Baba 03:42

Ezhel - Geceler ft Arda Baba

7/A Ezhel - Geceler Sözler Lyrics : [Verse 1] Kırmızı fren, kırmızı bira Hırlısı hem hırsızı bir arada Kırmışım ben fıttırırken Geceler daha acımasız gündüzden. der Gencebay Geceleğin hem dert, hem iş, hem eğ-eğlence ..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.695 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması 01:42

Serdar Ortaç Ve Chloe Loughnan'dan Şok Bebek Açıklaması

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şambali Tarifi 06:40

Şambali Tarifi

Malzemeler Su bardagi ölcüm 250 ml 3 su bardagi irmik 1 su bardagi şeker 1 bucuk su bardagi yogurt 1 yemek kasigi silme karbonat Şerbeti icin gerekenler 5 su bardagi su 4 su bardagi seker Bir kac damla limon(benim ..

Çikolatalı Mousse Tarifi 03:04

Çikolatalı Mousse Tarifi

100 g bitter Çikolata, 100 g sütlü Çikolata, 200 ml (1 paket) krema, 60 g tereyağı, 1/4 su bardağı süt, 1 adet yumurta (sarısı ve akı ayrılmış). ************************* Bugün Ankara’da hava o kadar soğuk ki, yaz mevs..

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi  Çikolata Soslu Kek Yapımı 05:25

Portakallı Haşhaşlı Kek Tarifi Çikolata Soslu Kek Yapımı

Yerken çıtır çıtır ağza gelen haşhaş ve üzerine çikolata sosu dökülmüş portakal kabuklarıyla lezzetlendirilmiş nefis bir haşhaş kek tarifi ile bugün sizin o daha sonra yaparım diye kaydettiğiniz kekler arasına girecek bi..

Karnabahar Kızartması Tarifi 02:46

Karnabahar Kızartması Tarifi

MALZEMELER 1 orta boy karnabaharın yarısı, 1 yumurta, 3/4 çay bardağı süt, 3 yemek kaşığı un, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 silme çay kaşığı karabiber, Kızartmak için sıvı yağ. **************************** Birçok kişinin kar..

Ali Nazik Kebabı Tarifi 03:52

Ali Nazik Kebabı Tarifi

Ali Nazik Kebabı Tarifi MALZEMELER 7 adet patlıcan, 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yemek kaşığı domates salçası, 1 yemek kaşığı biber salçası, 500 g yoğurt, 2 diş sarımsak, 4 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı..

Sütlaç Tarifi 07:02

Sütlaç Tarifi

1 lt + 1 su bardağı süt 1/2 çay bardağı kırık pirinç (kırık yoksa normal pirinci bir miktar rondodan geçirebilir veya havanda dövebilirsiniz) 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı pirinç unu. ******************************..