#Görünmez

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç 03:23

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç

Kubilay Karça & Şehinşah - Kıskanç Kıskanç şarkı sözleri ile Delirtiyor beni itin teki Ey Uğraşıp durur da Vaktimi çalamaz Boşa serzeniş Ey Kolla kendini Gücüme güç katıyo Her gün daha da ileriye gidiyom Birileri ba..

Baturalp – Olsaydın Kadınım 04:33

Baturalp – Olsaydın Kadınım

Pardon istemeden çarpıldım sana Hissetmemiş olamazsın Görülmez, görünmez kazaydı Sadece ben hasarlıyım Gözlerinden kaçırdım hep kendimi Fark etmişsindir biraz utangacım Cesaretim yok sarhoşluk bunun adı Yalpalar sana doğ..

Nilgün Belgün Ft. Türker Otcu - Sanat Varsa Hayat Var 03:10

Nilgün Belgün Ft. Türker Otcu - Sanat Varsa Hayat Var

Sanat Varsa Hayat Var Bir şarkının notalarında Bir şiirin dizelerinde Sanatın büyülü yollarında Hep beraber yürüyelim Bir tiyatro sahnesinde Kahramanlar biz olalım Sanatın görünmez ipleriyle Birbirimize bağlanalım San..

Baturalp – Olsaydın Kadınım 04:33

Baturalp – Olsaydın Kadınım

Pardon istemeden çarpıldım sana Hissetmemiş olamazsın Görülmez, görünmez kazaydı Sadece ben hasarlıyım Gözlerinden kaçırdım hep kendimi Fark etmişsindir biraz utangacım Cesaretim yok sarhoşluk bunun adı Yalpalar sana doğ..

Yeşim Ayan - Adını Sen Koy 03:24

Yeşim Ayan - Adını Sen Koy

Adını Sen Koy şarkı sözleri ile Kanatlarım kırıktı Sevdayla çektin içine Sen çektikçe nefessiz kaldım Görünmez duvarlarına çarpıp yere düştükçe Enkazının altında kaldım Duyacaksın kalbimin haykırışlarını Artık soruları..

Polemick  - Alev Alıyor Dünyam 04:50

Polemick - Alev Alıyor Dünyam

Polemick - Alev Alıyor Dünyam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yak, zaten alev alıyor dünyam Dayan bir gün kötü bitecek rüyan Adım atarak başarıya rastlanmaz Çok depar attım, yetişemedim sana Helal, nasıl da çekip gidiyo..

Altın Nağmeler - Alaturka Fasıl - (Türk Sanat Müziğinin Usta Yorumcularıyla) 49:14

Altın Nağmeler - Alaturka Fasıl - (Türk Sanat Müziğinin Usta Yorumcula

Türk Sanat Müziği aşıklarına özel olarak hazırlanan Altın Nağmeler Alaturka Fasıl albümü Türk Sanat Müziği'nin Klasik ve Modern eserlerini bir arada sunuyor. Eserler : 1- Ud Taksimi ..

Gülben Ergen - Bu Benim Hayatım 04:45

Gülben Ergen - Bu Benim Hayatım

Bu Benim Hayatım şarkı sözleri ile Sevgilim sen bu satırları okuduğunda Ben gitmiş olacağım Çok demode biliyorum Ama daha iyisini bulamadım Mektup yazmayı da unutmuşum Konuşmaya da cesaret edemedim Ayrılığı yüzüme ..

Yaşanan Kuraklığı Minareye Bakıp Ölçüyorlar 08:17

Yaşanan Kuraklığı Minareye Bakıp Ölçüyorlar

Sivas’ta baraj suları altında kanan Pusat camisinin minaresi her geçen yıl artan kuraklığı gözler önüne seriyor. Sivas'ın Hafik ilçesinde 2009 yılında inşası tamamlanan ve su toplamaya başlayan Pusat İçme Suyu ve Sulama ..

BECERİKSİZ KATİL - Among US 03:56

BECERİKSİZ KATİL - Among US

Merhabalar, ben Youtube'da oyun videoları çeken bir kanal olarak yoluma devam edeceğim. Eğer videolarımı beğenirseniz kanala abone olabilirsiniz :DnnEtiketler;namong us,namong us nasıl oynanır,namong us türkçe,namong us ..

  • Emrullah tarafından
  • 69 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kurşun - Kahretsin 02:27

Kurşun - Kahretsin

Kahretsin şarkı sözleri ile KANIYOR SÖZLERİ DUDAKLARIN KININDA BIÇAKLARIM FISILTI SABAHIN KINASINDA GECE SARMAŞIKLI YANGINDAN ÇIKTIM YALIN AYAK KOŞTUM YILDIZLARA ... * KARANLIK İÇMELİ AVUÇLARINDA SIZIYORKEN BASİT BI D..

Ayshe – Hovarda (Mustafa Ceceli Versiyon) 03:16

Ayshe – Hovarda (Mustafa Ceceli Versiyon)

Hovarda şarkı sözleri ile Hüküm giymiş hayaller Görünmez uzaklarla Günah bunun neresinde Sarıldık tuzaklarla Yine de aşk boyun eğmez Yine de aşk boyun eğmez Yine de aşk boyun eğmez Yasaklarla..... A ciğerim söy..

Sinop'ta selin denize taşıdığı 35 bin ton tomruk sahilden toplanıyor 02:05

Sinop'ta selin denize taşıdığı 35 bin ton tomruk sahilden toplanıyor

Sel, Sinop'ta tonlarca ağırlıktaki tomruğu aldı, Karadeniz'e taşıdı. Sinop sahili tomruklarla kaplandı. Tomruk adacıkları oluştu. Tekneler şimdi o tomrukları topluyor. Batı Karadeniz'deki sel felaketinin izleri Karadeni..

Nigar Muharrem - Gidene Sor 02:41

Nigar Muharrem - Gidene Sor

Söz/Müzik : Burak Bulut Aranje : Rabil Seferli Mix/Mastering : Koray Püskül Müzik Yönetmeni : Sadiq Haji Bağlama : Can Kahraman Gitar : Altan Turan Vokal Koç : Rabil Seferli Yönetmen : Ahmet Can Tekin Yönetmen Yardımcısı..