#Görüntüleri yayınlandı

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

Bruce Lee'nin Filmleri Dışındaki Kaydedilmiş İlk ve Tek Dövüş Videosu! 01:46

Bruce Lee'nin Filmleri Dışındaki Kaydedilmiş İlk ve Tek Dövüş Videosu!

Bruce Lee'yi bilmeyeniniz yoktur. Kendisi dövüş sanatları ustası ve aynı zamanda çok başarılı bir oyuncu. Kendisini çok genç yaşta kaybettik ancak bizlere bıraktığı filmlerinden hala etkilenmemek elde değil. Ted Wong isi..

  • JET TV tarafından
  • 2.035 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Adı Efsane 18.Bölüm - Melis Ve Tayfa Duvara Tosladı! 05:31

Adı Efsane 18.Bölüm - Melis Ve Tayfa Duvara Tosladı!

Okuldan atılan Tarık'ın tekrardan işe başlaması için Melis ve tayfa iş başında! Kıvanç'ın babası Gürol yüzünden işten atılan Tarık'ı kurtarmak Melis ve tayfaya kalıyor. Koçlarını tekrardan okulda görmek isteyen Hakan, Fi..

  • ANKA tarafından
  • 973 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Star Tv Tanıtım Fragmanı Kamera Arkasi Görüntüler 01:22

Star Tv Tanıtım Fragmanı Kamera Arkasi Görüntüler

Star Tv tanıtım filminde Ateşböceği ekibinin kamera arkası görüntüleri sizlerle....

  • ANKA tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tartışma Konusu Yaratan Kedi Yürüyüşü 00:29

Tartışma Konusu Yaratan Kedi Yürüyüşü

Sosyal medyada yayınlanan bir kedinin yürüyüş görüntüleri tartışmaya sebep olmuş. Kedilerin arka ayaklarının her zaman ön ayaklarının bastığı yere bastığını iddia eden görüntüleri izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yük Treni Dediğin Böyle Olur! 01:55

Yük Treni Dediğin Böyle Olur!

Sosyal medyada paylaşılan bir yük treninin görüntüleri büyük ilgi görüyor. Trenin sonu gelmeyecek hissi uyandıran görüntüleri izleyenler 'yük böyle taşınır' yorumunu yapıyor...

Sosyal Medyayı İkiye Bölen Görüntüler 01:50

Sosyal Medyayı İkiye Bölen Görüntüler

Kangal köpeğiyle oyun oynayan küçük çocuğun görüntüleri sosyal medyada tartışmaya yol açtı. Köpeğin üzerine oturan ve elini köpeğin ağzına sokan çocuğun görüntüleri sosyal medyada bazı kullanıcılar tarafından tepki alırk..

Otobüs Şoföründen Ders Gibi Dönüş 02:19

Otobüs Şoföründen Ders Gibi Dönüş

Otobüs şoförünün dik dağ yolunda beceri isteyen sürüş görüntüleri büyük ilgi görüyor. Endonezya'da turistlik Lembang Maribaya Dağı'na yolcu taşıyan otobüsün görüntüleri sosyal medyada en çok izlenilenilenler arasına gird..

Otobüs Şoföründen Ders Gibi Dönüş! 02:19

Otobüs Şoföründen Ders Gibi Dönüş!

Otobüs şoförünün dik dağ yolunda beceri isteyen sürüş görüntüleri büyük ilgi görüyor. Endonezya'da turistlik Lembang Maribaya Dağı'na yolcu taşıyan otobüsün görüntüleri sosyal medyada en çok izlenilenler arasına girdi. D..

Böyle İnsanlık Olmaz Olsun 00:31

Böyle İnsanlık Olmaz Olsun

Lokantasına giren fareyi yakalayıp kırbaçlayan adamın görüntüleri sosyal medyada büyük tepkiye sebep oldu. Hindistan'da çekilen görüntüleri izleyenler dükkan sahibine dava açılması için çağrıda bulundu...

Trafik Polisinden Alkışlanacak Hareket 00:17

Trafik Polisinden Alkışlanacak Hareket

Lokantasına giren fareyi yakalayıp kırbaçlayan adamın görüntüleri sosyal medyada büyük tepkiye sebep oldu. Hindistan'da çekilen görüntüleri izleyenler dükkan sahibine dava açılması için çağrıda bulundu...

Leopardan İnanılmaz Atlayış 01:03

Leopardan İnanılmaz Atlayış

Güney Afrika'da iki leoparın yüksek bir ağaçtan atlama görüntüleri büyük ilgi çekiyor. Görüntüler 30 yaşındaki turist rehberi Warrick Davies tarafından çekildi. Davies çektiği görüntüleri şimdiye kadar vahşi doğada görd..

Hastanede Dehşet Anları Kamerada 00:36

Hastanede Dehşet Anları Kamerada

Ünlü kabadayı Alaattin Çakıcı'nın hasta mahkum koğuşu bulunmadığı gerekçesiyle yatış izni verilemediği Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde silahla etrafa ateş eden şahsın görüntüleri ortaya çıktı. G..

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var 04:05

Münevver Karabulut Davasında Şok İddia Fetö Parmağı Var

Evdeki kayıp 700 bin euro davası çözülemedi. 3 hakimin değiştiği, 8,5 yıl süren davada sona gelindi. Dava karar için Ocak ayına ertelendi. Davanın 8,5 yıl sürmesine isyan eden Avukat Epözdemir, FETÖ terör örgütünün mensu..

Engin Altan Düzyatan Röportaj 01:33

Engin Altan Düzyatan Röportaj

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 806 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada 00:50

Yaşlı Adama Otobüsün Çarptığı Anlar Kamerada

Kastamonu'da yolun karşısına geçmek isterken otobüsün çarpması sonucu hayatını kaybeden yayanın, güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kastamonu'da Plevne Caddesi üzerinde bir firmaya ait Mehmet T. idaresindeki 06 ..

Yürüyen Merdiven Kazasına Yolcular Sebep Olmuş 01:09

Yürüyen Merdiven Kazasına Yolcular Sebep Olmuş

Geçtiğimiz günlerde yaşanan ve görüntüleri sosyal medyada kısa zamanda yayılan 'yürüyen merdiven' kazası hakkında açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediyesi, hem merdiven kazasında yaşananlara açıklık getirdi hem de y..

Katliam Gibi Kaza Kamerada 01:21

Katliam Gibi Kaza Kamerada

Kartal Köprüsü mevkisinde Murat Polat'ın kullandığı otomobilin tur otobüsüne çarpması sonucu 4 kişinin ölümü, 1 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Kamera görüntüleri, kazaya E-5 Karayolu'..

Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkladı 03:52

Öykü Gürman - Sen Anlat Karadeniz Dizisinin Başarısının Nedenini Açıkl

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı 00:55

Otomobil Anne İle Kızına Böyle Çarptı

Kahramanmaraş'ta anne ile kızının bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybettiği kazanın görüntüleri ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, Onikişubat ilçesi Azerbaycan Bulvarı'nda plakası öğrenilemeyen bir otomobilin..

Dünyanın En Garip Farklı Komik Hayvanlar Alemi 01:22

Dünyanın En Garip Farklı Komik Hayvanlar Alemi

dünyanın en garip farklı ve inanılmaz işlerini yapan hayvanlar en komik saçma sapan hayvan görüntüleri bu kadarda olmaz diyeceğiniz inanmakta güçlük çekeceğiniz inanılmaz olaylar zinciri gibi bu hayvanlar ne yapıyorlar b..

  • JET TV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hastane Önünde Cinayet Kamerada 00:43

Hastane Önünde Cinayet Kamerada

Ümraniye'de hastane önünde karı kocayı silahla öldürülmesine ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Sabah saatlerinde Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil girişi önünde meydana gelene olayda, kapüşon..

Kızına Sepet İçinde Roller Coaster Heyecanı Yaşatan Baba 01:00

Kızına Sepet İçinde Roller Coaster Heyecanı Yaşatan Baba

Roller coaster treninin TV'deki görüntüleri eşliğinde kızını sepete koyan baba ona eğlenceli unutamıcağı anlar yaşatıyor. Bu güzel görüntüleri tebessümlerle izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İşte bizim bayrak sevgimiz 04:20

İşte bizim bayrak sevgimiz

Bursa'da sokakta yürürken internet kafenin önünde asılı Türk bayrağını 3 kere öperek alnına koyan yaşlı kadının o görüntüleri, İşte bizim bayrak sevgimiz dedirtti. O görüntüleri izlediğinde duygulandığını söyleyen işle..

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı 02:18

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı

Muhalifler, Türkmen Barah Köyü'nü Daeş'den böyle kurtardı 24 Ağustos 2016 tarihinde başlayan Fırat Kalkanı Harekatı'nda bugüne kadar muhaliflerin, 119 meskun mahalde yaklaşık 1010 km2'de kontrolü sağladı. Muhaliflerin T..

Panda, kafesine izinsiz giren adamı güreşerek kaçı.... 01:05

Panda, kafesine izinsiz giren adamı güreşerek kaçı....

Çin'in Nanchang kentinde bulunan bir hayvanat bahçesinde, parmaklıkları aşarak uyuyan pandanın yanına giden adam, Melling adlı pandanın tepkisiyle karşılaştı. Eliyle, uyuyan 12 yaşındaki pandanın kafasına dokunan davetsi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.135 görüntüleme
  • 8 yıl önce
7 Yaşındaki Filistinli Çocuğu Gözaltına Aldılar 01:37

7 Yaşındaki Filistinli Çocuğu Gözaltına Aldılar

Filistin’in Batı Şeria bölgesinde 7 yaşındaki bir Filistinli çocuğun İsrail askerleri tarafından yaka paça gözaltına alınmasının amatör görüntüleri yayınlandı..

Yeni Gelin 1.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de başlıyor! 00:55

Yeni Gelin 1.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de başlıyor!

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Yeni Gelin in ilk tanıtımı yayınlandı. Etkileyici müziği ve doğal görüntüleri ile dikkat çeken tanıtımda Jessica May güzelliği ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 599 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un Ağabeyinin Suikaste Uğradığı An 01:15

Kuzey Kore Lideri Kim Jong-un Ağabeyinin Suikaste Uğradığı An

Büyük tartışmalara neden olan Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ağabeyinin suikate uğradığı anın görüntüleri yayınlandı. Kim Jong Un'un başka bir anneden olan kardeşi Kim Jong Nam'ın Malezya'da uğradığı o saldırı anı.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 657 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Gelin 2.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de Başlıyor! 01:18

Yeni Gelin 2.Tanıtım - Çok Yakında Show TV'de Başlıyor!

Yapımcılığını Süreç Film Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin heyecanla beklenen dizisi Yeni Gelin in ilk tanıtımı yayınlandı. Etkileyici müziği ve doğal görüntüleri ile dikkat çeken tanıtımda Jessica May güzelliği ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 8 yıl önce