#Görüntüleri yayınlandı

Nisa hemşire'yi böyle kurtardılar 02:21

Nisa hemşire'yi böyle kurtardılar

ESKİ KIZ ARKADAŞININ HEMŞİRE KARDEŞİNİ HASTANEDE REHİN ALMIŞ, BİR EMNİYET MÜDÜRÜNÜN MÜDAHALESİYLE ETKİSİZ HALE GETİRİLMİŞTİ... BUGÜN,,, YARIM SAAT SÜREN O KABUSUN GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI... NİSA HEMŞİRENİN KURTARILMA AN..

Akıncı PT-3 Testleri Başarıyla Tamamlandı 01:23

Akıncı PT-3 Testleri Başarıyla Tamamlandı

Türkiye'nin merakla beklediği Akıncı PT-3'ün testleri tamamlandı. Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar başarıyla tamamlanan o testlere ait görüntüleri paylaştı. İşte o anlar.....

Kardan adam çaldılar! 01:45

Kardan adam çaldılar!

HIRSIZLIK TARİHİNDE BİR İLKİN HABERİ GELECEK ŞİMDİ...ÜSTELİK KARLA DA YAKINDAN ALAKALI..SU SAATİ, MUSLUK, KAPI, PORTAKAL... SİZLERE ŞİMDİYE KADAR ÇEŞİT ÇEŞİT VE ÇOK ACAYİP HIRSIZLIK HABERİ VERDİK. AMA BUNU NE GÖRDÜK, NE ..

Eski sevgiliden iğrenç tuzak! 02:39

Eski sevgiliden iğrenç tuzak!

50 YAŞINDA BİR KADIN... SEVGİLİ TUZAĞINA DÜŞTÜ, UYGUNSUZ GÖRÜNTÜLERİ İNTERNET SİTELERİNE SERVİS EDİLDİ... TAM 15 YILDIR O VİDEOLARI SİLDİRMEYE ÇALIŞIYOR... 'YOLDA YÜRÜYEMEZ HALE GELDİM, ÇOCUĞUM BİLE BENİ İSTEMİYOR' DİYEN..

TCG GÜR denizaltısından AKYA Talim Torpidosu atışı 00:25

TCG GÜR denizaltısından AKYA Talim Torpidosu atışı

TCG GÜR denizaltısı Marmara Denizi’nde AKYA Talim Torpidosu atışını başarıyla gerçekleştirdi. Görüntüleri Milli Savunma Bakanlığı yayınladı...

''Kilitledi, yumrukla saldırdı'' 02:07

''Kilitledi, yumrukla saldırdı''

GEÇTİĞİMİZ HAFTA PATRONU TARAFINDAN DARBEDİLEN KADIN MADEN MÜHENDİSİNİN, YAŞADIĞI DEHŞETİN YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI... İLK SEFERİNDE SERBEST BIRAKILAN PATRON 2. ŞİKAYETİN ARDINDAN TUTUKLANDI...

Zincirsiz pitbull böyle saldırdı! 01:16

Zincirsiz pitbull böyle saldırdı!

İSTANBUL ATAŞEHİR'DE ZİNCİRSİZ GEZDİRİLEN PİTBULL, BİR KAÇ GÜN ÖNCE ARKADAŞLARIYLA BULUŞMAYA HAZIRLANAN 16 YAŞINDAKİ İREM GÜLİZAR DEMİR'E SALDIRDI. O ANLARIN GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI...

Kadıköy’de doktoru dolandıran sahte teknik servisçiler kamerada 01:33

Kadıköy’de doktoru dolandıran sahte teknik servisçiler kamerada

Kadıköy’de sahte teknik servis tamircisi kılığına girerek yüzlerce vatandaşı dolandıran şahısların görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı...

Bursa'daki tır faciasına saniyeler kala yeni görüntüler ortaya çıktı - İhlas Haber Ajansı 07:39

Bursa'daki tır faciasına saniyeler kala yeni görüntüler ortaya çıktı -

Bursa’da 4 kişinin öldüğü 2’si ağır 34 kişinin yaralandığı kazaya sebep olan tırın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Faciadan saniyeler önce çekilen görüntülerde Akiniş rampasında freni patlayan tırın son sürat yokuş aşağı ..

Avukat kadın ile taksicinin adres kavgası! 02:38

Avukat kadın ile taksicinin adres kavgası!

İSTANBUL FATİH'TE YAŞANAN HARARETLİ BİR TARTIŞMANIN GÖRÜNTÜLERİ GELECEK ŞİMDİ EKRANA... NİŞANLISIYLA BİRLİKTE TAKSİYE BİNEN AVUKAT KADIN, ŞOFÖRLE ADRES KAVGASINA TUTUŞTU... SÖZLER HAKARETE VARINCA ORTALIK FENA KARIŞTI...

Adana’da 'çocuk gelin' kavgası kamerada 05:12

Adana’da 'çocuk gelin' kavgası kamerada

Adana’da 15 yaşındaki kızı isteme meselesi yüzünden 7 kişinin yaralandığı silahlı sopalı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı...

Lüks Cip Sürücüsünün Park Etme ile İmtihanı 01:03

Lüks Cip Sürücüsünün Park Etme ile İmtihanı

Londra'da lüks cipini park etmek isteyen sürücünün aracını bir türlü park edemeyip diğer araçlara vurması bu görüntüleri oraya çıkarmış...

  • PengoTV tarafından
  • 50 görüntüleme
  • 3 yıl önce
Fotokapana taş attı! 01:09

Fotokapana taş attı!

SONUNDA BU DA OLDU, BİR KADIN AYDIN BEŞPARMAK DAĞLARINDA YABAN HAYATI GÖZLEMLEMEK İÇİN KURULAN FOTOKAPANI VURDU. GÖRÜNTÜLERİ İZLEYEN EKİPLER MAKSADINI ANLAMASA DA HER YERDE TAŞLI SALDIRGANI ARAMAYA BAŞLADI...

Kuraklığın Etkili Olduğu Barajda Afrika’yı Aratmayan Görüntüler 05:40

Kuraklığın Etkili Olduğu Barajda Afrika’yı Aratmayan Görüntüler

Sivas’ta Suşehri ilçesinde bulunan Kılıçkaya Barajı yaşanan kuraklık sebebiyle adeta hayvanlara mera oldu. Büyükbaş hayvanların barajda karşıdan karşıya geçmesi ise belgeselleri aratmadı. Dünyayı etkisi altına alan kurak..

Evini başına çaldı! 02:22

Evini başına çaldı!

Show Ana Haber 2,08 Mn abone İDDİAYA GÖRE İKİ YIL BOYUNCA NE KİRA ÖDEDİ, NE DE APARTMAN MASRAFLARINI... EV SAHİBİ 'ÇIK' DEYİNCE DE SİNİRLENDİ... ADAMIN EVİNİ BASIP, CAMI ÇERÇEVEYİ İNDİRDİ... EVDE SAĞLAM TABAK ÇANAK BİLE ..

Yozgat'ta selin geliş anı ortaya çıktı 01:01

Yozgat'ta selin geliş anı ortaya çıktı

Yozgat’ın Çekerek ilçesinde sağanak ve dolu etkili oldu. Hacıilyas ve Bazlamaç köyü yakınlarında kuvvetli yağmur ve dolu, sele neden oldu. Dün akşam saatlerinde yaşanan selin görüntüleri ortaya çıktı...

Göle dönen caddede yaşam savaşı 02:07

Göle dönen caddede yaşam savaşı

ARTVİN ARHAVİ'DE GEÇEN HAFTA YAŞANAN SEL FELAKETİNİN YENİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI. GÖLE DÖNEN CADDEDE NEREDEYSE GIRTLAĞINA KADAR SUYA BATAN BİR ESNAFI BİR GENÇ BOTLA YANAŞIP KURTARIYOR. İŞTE O ANLAR.....

İBB zabıtasının bir kadına uçan tekme attığı anlar kamerada 03:17

İBB zabıtasının bir kadına uçan tekme attığı anlar kamerada

Taksim Gezi Parkı'nda seyyar satıcılar ile zabıta arasında 17 gün önce sopalı bıçaklı kavganın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Tezgahını kaldırmak istedikleri seyyar satıcılar ile zabıta arasındaki kavganın yeni görüntüle..

Düşe kalka hırsızlık! 02:01

Düşe kalka hırsızlık!

İKİ KADIN HIRSIZ, İŞİ İYİCE ABARTTI. BİR DAİREDEN ÇALDIKLARI KOCA KASAYI KUCAKLADILAR. 4 KAT AŞAĞI, DÜŞE KALKA İNDİRİP GÖTÜRDÜLER. İKİ KADIN HIRSIZIN PES DEDİRTEN O GÖRÜNTÜLERİ VAR SIRADA...

İstanbul'da taksi ve otobüsler uydudan takip edilecek 05:59

İstanbul'da taksi ve otobüsler uydudan takip edilecek

Araç içi kameralar ve uydu tabanlı izleme sistemi GPS ile İstanbul'daki taksiler ve toplu ulaşım araçlarının tamamı 7 gün 24 saat anlık olarak izlenecek, olumsuzluklara anında müdahale edilecek. Yolu uzatan, yolcu almaya..

Tostçu Mahmut Kazada Öldü- 200 KM Hız Paylaşımı Her Şeyi Anlattı 02:13

Tostçu Mahmut Kazada Öldü- 200 KM Hız Paylaşımı Her Şeyi Anlattı

Sosyal medyada fenomen tostçu Mahmut Anıl Kurt, Niğde’de geçirdiği trafik kazası sonucunda hayatını kaybetti. Tostçu Mahmut'un kaza öncesinde hız denemesi yaparken çektiği son Instagram paylaşımları ortaya çıktı. İşte To..

SIRTINDAKİ BIÇAKLA YARDIM İSTEDİ! 01:53

SIRTINDAKİ BIÇAKLA YARDIM İSTEDİ!

Denizli’de iki arkadaşın dehşete düşüren bıçaklı kavga görüntüleri kan dondurdu. Tartıştığı arkadaşına önce bıçak fırlatan kişi, yere düşen bıçağı tekrar alıp yakaladığı arkadaşının bu sefer sırtına sapladı. Canını kurta..

Show Haber ekibi çatışmanın ortasında kaldı! 04:41

Show Haber ekibi çatışmanın ortasında kaldı!

İNSANİ KORİDOR İÇİN VERDİĞİ SÖZÜ TAM ANLAMIYLA YERİNE GETİRMEYEN RUSYA, UKRAYNA'NIN BAŞKENTİ KİEV'İN KUZEY KAPISI İRPİN'DE, SİVİLLERİN TAHLİYESİ SÜRERKEN SALDIRIYA GEÇTİ... BOMBALAR, MERMİLER ARDI ARDINA ATEŞLENDİ.. SHOW..

17 yaşındaki Cemile'nin katili yakalandı! Acılı anne A Haber'e konuştu- Evladım elimden kayıp gitti 02:11

17 yaşındaki Cemile'nin katili yakalandı! Acılı anne A Haber'e konuştu

Sultangazi’de Cemile Şenel'in öldürülmesiyle ilgili aranan firari Nusret T. yakalandı. Olay, 3 Ağustos günü saat 23.00 sıralarında Sultangazi 50.Yıl Mahallesinde meydana gelmişti. Cemile Şenel (18) arkadaşlarıyla evde o..

HDP'li Semra Güzel'in dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e geldi 01:38

HDP'li Semra Güzel'in dokunulmazlık fezlekesi Meclis'e geldi

HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanlığı fezlekesi Meclis'e ulaştı. HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılmasına ilişkin Cumhurb..

Namaz kılmak için camide elektrikli ısıtıcıyı çalıştıran gençten iç ısıtan hareket 00:59

Namaz kılmak için camide elektrikli ısıtıcıyı çalıştıran gençten iç ıs

Çorum'da bir genç camide namaz kıldığı sırada elektrikli ısıtıcıyı çalıştırdı. Gencin namazın ardından ilan panosuna bıraktığı 10 TL para ise yürekleri ısıttı. Olay, merkeze bağlı Güveçli köyünde meydana geldi. Namaz kıl..

Erdoğan İle Tokalaşmak İçin Sıraya Girdiler 05:29

Erdoğan İle Tokalaşmak İçin Sıraya Girdiler

NATO Olağanüstü Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nde gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın üzerindeydi. Birçok ülkenin lideri Erdoğan ile tokalaşmak için sıraya girdi. Zirvedeki görüntüleri Mustafa Yıldız canlı yayında yor..

Goril Kıyafeti Giyerek Arkadaşını Korkutan Astronot 00:15

Goril Kıyafeti Giyerek Arkadaşını Korkutan Astronot

Görüntüleri 2016 yılında Twitter hesabından yayınlayan Kelly, amacının 1 yıl süren görevi sonrası dünyaya dönüşünü kutlamak olduğunu takipçileriyle paylaşmıştı..

Şanghay'da Sokaklarda Dolaşan Robot Köpek Gündem Oldu 00:17

Şanghay'da Sokaklarda Dolaşan Robot Köpek Gündem Oldu

Çin'in en büyük kenti Şanghay'da korona virüs (Covid-19) nedeniyle uygulanan tam kapanma sırasında sokaklarda sırtındaki megafonla salgın kurallarına ilişkin anons yapan robot köpeğin görüntüleri sosyal medyada izlenme r..

3 Kadının Öldüğü Trafik Kazasında İnanılmaz Kurtuluş 01:29

3 Kadının Öldüğü Trafik Kazasında İnanılmaz Kurtuluş

Adana'da refüjde turunç toplarken bir otomobilin çarptığı, diğer otomobilin de altına aldığı 3 kadının hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Kazada bir kişinin ise inanılmaz bir şekilde ..