#Görünüşleriyle tuhaf olan kadınlar

Lerzan Mutlu'dan Olay Yaratacak Sözler Bana Kumpas Kurdular 14:48

Lerzan Mutlu'dan Olay Yaratacak Sözler Bana Kumpas Kurdular

Lerzan Mutlu’nun olay olan o fotoğrafı, Bülent Ersoy ile arasındaki davaya konu olmuştu. Lerzan Mutlu, Bülent Ersoy ve Nur Yerlitaş’la yaşadığı olaylarla ilgili “Canlı Masa” programına katılarak çarpıcı açıklamalarda bul..

  • BETA tarafından
  • 524 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Portakal Rüyası Tarifi 02:34

Portakal Rüyası Tarifi

Lezzetine doyum olmayacak şık görünümüyle iştah açacak olan portakal rüyası tarifi sizlerle paylaşıyoruz. Vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olacağından emin olduğumuz portakallı nefis tatlı tarifini çok beğeneceksiniz. Gün m..

Thor Ragnarok Hd Türkçe Altyazılı İzle 2:10:44

Thor Ragnarok Hd Türkçe Altyazılı İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:18

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Hugh Jackman 1999'da Erskineville Kings için En İyi Erkek Oyuncu dalında Avustralya Film Enstitüsü adayı oldu. 1998'de, romantik bir komedi olan Aussie filmi Paperback Hero'da rol aldı. Ve 2000 yılında Hugh, ilk büyük bü..

John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:13

John Cena - 6 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

John Cena Jr (23 Nisan 1977), Amerikalı profesyonel güreşçi, rapçi, aktör ve gerçek televizyon süperstarlarının gösteri sunucusudur. SmackDown markasında yaptığı WWE ile anlaşma imzaladı. Cena 1999 yılında Ultimate Pro W..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.359 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:20

Brock Lesnar - 1 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Brock Lesnar (1977 doğumlu), Amerikalı bir profesyonel güreşçi ve eski karışık dövüş sanatçısı, amatör güreşçi ve profesyonel Amerikan futbolu oyuncusu olarak WWW'ye Raw markası ile imzalandı. Dört kez bir WWE Şampiyonu,..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.270 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir 05:22

Sizce Beyniniz Uykusuzluğa Kaç Gün Dayanabilir

Aralık 1963'te iki erkek öğrenci, okuldaki fen bilgisi projesi için ne kadar süreyle uyanık kalacaklarını denemeye karar verdi. Bu deney, uykusuzluk halinde beyinde olup bitenlere ışık tuttu. 1963 yılının son günlerinde..

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi 02:35

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi

Banyolu Buzluk Böreği Tarifi (Çıtır Çıtır Börek Severlere) İçin Malzemeler; 4 adet yufka Sosu için 100g tereyağı 1 çay bardağı süt İç harcı için Maydanoz Peynir Üzeri için: Yumurta sarısı Susam Çörekotu Hazırlanışı; 1.Ra..

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:32

Kanye West - 2 Yaşından 40 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Kanye Omari West aka Yeezy veya Yeezus, Atlanta, Georgia'da dünyaya gelen Amerikalı bir rapçi ve plak şirketi. Roc-A-Fella Records'da bir yapımcı olarak ün kazandı ve Jay-Z'nin albümü The Blueprint'de yaptığı çalışmalarl..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.586 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:00

Jason Statham - 9 Yaşından 49 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jason Statham, İngiliz aktör ve eski model ve rekabetçi dalgıç. Statham, Guy Ritchie suç filmleri Lock, Stock ve Two Smoking Barrels (1998), Snatch (2000) ve Revolver (2005) rolleri ile tanınır. Aktör gerilim filmi The T..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.402 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çizgi Ötesi Türkçe Dublaj İzle 1:49:46

Çizgi Ötesi Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:25

Michael Jackson Tribute - 3 Yaşından 50 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Michael Joseph Jackson 29 Ağustos 1958 yılında Gary, Indiana'da doğdu. 25 Haziran 2009'da Los Angeles, Kaliforniya'da hayatını kaybetti., Pop'un Kralı olarak tanınan Afro-Amerikalı şarkıcı, müzisyen, besteci, söz yazar..

İntizar 1973 Türk Filmi İzle 1:31:45

İntizar 1973 Türk Filmi İzle

Konusu : Matbaa işçisi bir kızla bir şoförün fakirlik yüzünden altüst olan hayatları anlatılır. Neşe, bir matbaada çalışan fakir bir kızdır. Bir nakliye firmasında şoförlük yapan Kemal, Neşe ile evlilik hayalleri kurmakt..

Şeytan Kadar Kara Aşk Kadar Tatlı 01:15

Şeytan Kadar Kara Aşk Kadar Tatlı

1683 deki Viyana kuşatması sırasında Osmanlılar arkalarında çuvallar dolusu yeşil kahve tohumu bırakmışlar. Viyanalılar ilk başta bunun deve yemi olduğunu düşünmüşler ama kuşatma boyunca Türkleri izleyen gizli ajanlar bu..

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:27

Steven Seagal Tribute - 10 Yaşından 65Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Steven Seagal (Стивен Сигал, 10 Nisan 1952 doğumlu) Amerikalı aktör, film yapımcısı, senarist, film yönetmeni, dövüş sanatçısı, Aikido eğitmeni, müzisyen, yedek vekil şerifi ve girişimcidir. Aikido'da 7.'lik bir siyah k..

Izgarada Tavuk Çöp Şiş Fırında Sebze Dizmesi Tarifi 08:04

Izgarada Tavuk Çöp Şiş Fırında Sebze Dizmesi Tarifi

Hazırlanışı 700 gr kadar tavuk göğsünü büyük küp şeklinde doğrayalım.İçerisine yarım çay bardağı süt çeyrek çay bardağı sıvı yağ 1 tatlı kaşığı tuz, pulbiber,kekik, tozbiber ve karabiber ilave edip karıştıralım.bu şekild..

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 05:46

Sylvester Stallone - 7 Yaşından 70 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Sylvester Gardenzio Stallone (Сильвестр Сталлоне) Amerikalı bir oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen. 1976'dan 2015'e kadar Rocky serisinin yedi filminin başlığı karakteri olan boksör Rocky Balboa, özellikle de Hollywoo..

Engin Altan Düzyatan'ın 2. Çocuk Heyecanı 01:14

Engin Altan Düzyatan'ın 2. Çocuk Heyecanı

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, eşi Neslişah Alkoçlar’ın hamile olduğu yönünde çıkan haberleri o sözlerle doğruladı. “Diriliş Ertuğrul” dizisinin yıldızı Engin Altan Düzyatan iş ve aile hayatındaki istikrarla şanslı ol..

  • BETA tarafından
  • 680 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadi Be Oğlum Fragmanı 01:53

Hadi Be Oğlum Fragmanı

Bir balıkçı olan Ali, hayatını küçük oğlu Efe'ye adamıştır. Ali’nin bu hayatta tek tutunduğu dal oğlu Efe olsa da, Efe diğer çocuklardan farklıdır. İletişim sorunu olan Efe, gülüp oynayan, duyduklarına tepki verebilen bi..

Fırın Poşetinde Kabak Tatlısı 01:40

Fırın Poşetinde Kabak Tatlısı

Bugün lezzetli, yumuşacık, fırında poşetinde pratik yapımı ile kabak tatlısı tarifini paylaşıyoruz. Lifi bol bir meyve olan, vücudumuza da bir çok faydası da bulunmaktadır. Türk mutfağında en yaygın yapılan bir tatlı ola..

Müslüm Gürses - Seni Nasıl Özledim 04:47

Müslüm Gürses - Seni Nasıl Özledim

Müslüm Gürses - Seni Nasıl Özledim Dinle Şarkı Sözleri : Seni nasıl özledim Bilemez bilemez bilemezsin Yanıyor kalbim kalbim benim Sönmüyor sönmüyor söndüremezsin Sana olan aşkımı imkanı yok bilemez bilemezsin Sana ol..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.237 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi 03:32

Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi

Müslüm Gürses - Ali Sevilmez Mi Dinle Şarkı Sözleri : Getme turnam getme Dağlar sağımda dağlar sağımdaa Hakkın selamını hey dost kesme dilinden Hakkın selamını hey dost kesme dilinden Sevdiceğim kalmış Kenan elinde k..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Hatipoğlu  Artık Çocuk Yapmanın Zamanı Geldi 05:18

Hakan Hatipoğlu Artık Çocuk Yapmanın Zamanı Geldi

Hakan Hatipoğlu'ndan bebek açıklaması Hakan Hatipoğlu, sorular üzerine bebek fikrine uzak olmadıklarını itiraf etti: “Bizim de zamanımız geldi.” 3. defa Survivor'a katılacak olan Hakan Hatipoğlu şunları söylemişti: 2..

  • BETA tarafından
  • 558 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2018'in İlk Aşk Bombası İrem Derici ve Rıza Kocaoğlu 01:02

2018'in İlk Aşk Bombası İrem Derici ve Rıza Kocaoğlu

Küfelik oldu İrem Derici, Cihangir Hayat adlı mekanda oturan yönetmen Uluç Bayraktar ve Rıza Kocaoğlu’yla görüntülendi. İlerleyen saatlerde sarhoş olan şarkıcı, mekanda nara atmaya, yüksek sesle konuşmaya ve ağza alınma..

  • BETA tarafından
  • 1.127 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saphirblau - Safir Mavi Türkçe Dublaj İzle 1:56:06

Saphirblau - Safir Mavi Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Rubinrot - Yakuz Kırmızı Türkçe Dublaj İzle 2:01:34

Rubinrot - Yakuz Kırmızı Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

2018 Mercedes A-Class  İlk İzlenimler 03:15

2018 Mercedes A-Class İlk İzlenimler

Herkese merhabalar, Sizlere instagram sayfamızdaki hikayelerden Yeni A Serisinin haber videosunu görmek istermisiniz diye sorduk ve oylama sonrasında bu videonun hazırlanması çoğunluğun evet demesiyle sizler için hazırla..

  • BETA tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolay Cevizli  Ev Baklavası Tarifi 17:24

Kolay Cevizli Ev Baklavası Tarifi

Malzemeler 1 çay bardağı su 1 çay bardağı krema 1 tane yumurta 1 yemek kasigi sirke yarım çay bardağı eritilmiş tereyağı bir çimdik tuz yarım paket kabartma tozu Yaklaşık 3 su bardağı un 200 gram çekilmiş ceviz acmak..

Klipte Oynayan Figüranların Torbacı Çıkması 01:26

Klipte Oynayan Figüranların Torbacı Çıkması

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile “silahlı örgüt üyesi olmak” ve “uyuşturucu ticareti yapmak” suçları kapsamında yürütülen soruşturma kapsamında 24 kişi gözaltına alındı. Uyuşturucu çetesini, cinayet suçun..

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Opel Insıgnıa  Baştan Sona Yenilendi 02:29

Opel Insıgnıa Baştan Sona Yenilendi

Opel Insignia baştan sona yenilendi. Daha sportif bir görünüm kazanan ve adı Insignia Grand Sport olarak anılmaya başlanan model, olduğundan daha uzun görünürken, segmentinin çıtasını da yükseltiyor. Aks mesafesi 92 mm ..

  • BETA tarafından
  • 923 görüntüleme
  • 7 yıl önce