#Görüşmeye Çağırdı

Yakınlarını Düğüne Canlı Yayında Davet Eden Vatandaş 01:06

Yakınlarını Düğüne Canlı Yayında Davet Eden Vatandaş

Tokat'ta yaşayan Necmettin Eryılmaz davetiye ulaştıramadığı tanıdıklarını oğlunun düğününe, sosyal medya hesabından canlı yayın yaparak çağırdı...

  • JET TV tarafından
  • 1.072 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yolcuyla Kavga Eden Şoförün Can Verme Anı Kamerada 03:24

Yolcuyla Kavga Eden Şoförün Can Verme Anı Kamerada

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde yolcu midibüsündeki bir yolcu, yüksek sesle konuştuğu için kendisini uyaran sürücüyle tartıştı. Yanında taşıdığı keseri çıkaran şahıs boğuşmaya dönüşen tartışmada şoföre vurdu. Keser darbesi y..

Tek terlikle sokağa kaçtı! 01:04

Tek terlikle sokağa kaçtı!

BİRLİKTE YAŞADIĞI ERKEK ARKADAŞINDAN DAYAK YEDİĞİNİ SÖYLEYEN KADIN ÇOCUĞUNU DA ALIP SOKAĞA KOŞTU. EVE TEKRAR GİREMEYİNCE POLİSİ ÇAĞIRDI. EKİPLER BAKIN NE YAPTI?..

Keşke bekleseydin öğretmenim! 01:35

Keşke bekleseydin öğretmenim!

4 GÜN ÖNCE EMEKLİ OLMUŞTU... YENİ BİR EV ALDI, YAKINDA TAŞINACAK, EMEKLİLİĞİN TADINI ÇIKARACAKTI. BU SABAH ANAHTARINI EVDE UNUTTU. ÇİLİNGİR ÇAĞIRDI... BİRAZ GECİKİNCE KENDİ HALLETMEK İSTEDİ. ÜST KATTAN EVİNE GİRMEYE ÇALI..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Eminem - 1 Yaşından 44 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 03:19

Eminem - 1 Yaşından 44 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Eminem, Detroit'ten bir Amerikalı hip hop sanatçısı, rekor üretici ve aktör. Tüm Zamanların En Büyük 100 Sanatçısı, ona Hip Hop Kralını çağırdı Eminem - En İyi Rapçi . Eminem, Dr. Dre'nin Aftermath Entertainment'la imz..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.118 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir noktaya” ulaştığını söyledi ... 01:28

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir

Dünya Sağlık Örgütü şefi, Coronavirus'un yayılmasının “belirleyici bir noktaya” ulaştığını söyledi ve hükümetleri bunu önlemek için “agresif” önlemler almaya çağırdı.“Her ülke ilk vakasına, ilk kümesine, toplumun bulaşma..

Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım 02:32

Türk Polisinden Çocuğa Duygulandıran Yardım

Kağıthane’de cadde üzerinde bir grup çocuğun yanına giden polis ekipleri, arkadaşlarının su satarak ayakkabı almak istediği 11 yaşındaki çocuğu ekip otosuna alarak götürdüğü pazarda giyindirdi. Yapılan yardıma sevinen ço..