#Göz morlukları

Doğal Ve Işıltılı Yaz Makyajı! 05:12

Doğal Ve Işıltılı Yaz Makyajı!

Işıltılı makyaj denilince akla simli, pullu farların kullanıldığı yüzümüzü pasparlak hale getirecek bir makyaj uygulaması gelmesin. Çünkü ışıltı kavramı far tonlarında geçerli olan bir teknik değil.Mükemmel bir ışıltılı ..

Aşık Mahsuni Şerif  Bilmem Ağlasam Mı ? 04:55

Aşık Mahsuni Şerif Bilmem Ağlasam Mı ?

Mevlam gül diyerek iki göz vermiş Bilmem ağlasam mı ağlamasam mı Dura dura bir sel oldum erenler Bilmem çağlasam mı çağlamasam mı Milletin sırtından doyan doyana Bunu gören yürek nasıl dayana Yiğit muhtaç olmuş kuru soğa..

Cengiz Coşkuner Komşu Kızı 03:51

Cengiz Coşkuner Komşu Kızı

Pencereden gülerken Hep göz göze gelirken Gizlice el ederken Sevdim seni komşu kız Mektubunu beklerken Resmin bana gülerken Rüyalarda görürken Sevdim seni komşu kız Yollarını beklerken Öpüşünü özlerken Seni b..

Serdal Demir - Özür Dilerim 03:51

Serdal Demir - Özür Dilerim

Özür dilerim, özür dilerim Böyle olmasını hiç istemezdim Çekip giderim, çekip giderim Sen rahat edeceksen eğer Çekip giderim Gönlüm almıyor, kafam almıyor Seni benden bile bile aldılar İçim rahat yemin ederim etmiyor S..

Barış Manço - Gül Bebeğim 05:19

Barış Manço - Gül Bebeğim

sen cennete uçtun ama kokun sinmiş yatağıma odama derin derin soluyorum seni içime hapsediyorum seni alışamadım bir türlü yokluğuna gül bebeğim sensiz yaşamak ne kadar zor ayrılık acısını gel bana sor asıl kıydın ..

Kemal Doğulu Ft. Hande Yener - Bir Yerde 04:23

Kemal Doğulu Ft. Hande Yener - Bir Yerde

Ait Olduğun Yerde Değilsin Yine De Bekliyorum. Kalbimi Yerinden Çıldırtabilirsin Yine De Bekliyorum. Çok Geç Değil Sıfırdan Uzanabiliriz Sonsuza, Biz Eski Sevigiliyiz Heran Barışabiliriz. Anlıyorsun Ne Hissediyorsan ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.069 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kızın Gözünü Boyaması 00:13

Kızın Gözünü Boyaması

Göz boymanın mecaz değil gerçek anlamı. İşte seyrediyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 918 görüntüleme
  • 7 yıl önce
FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi 01:37

FETÖ ile DHKP/C 'nin Ortak 'Kaos Planı' İddanamesi

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi eski polislerin, silahlı terör örgütü DHKP/C'ye eleman yerleştirdiği ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Üsküdar'daki konutunun krokisinin sızdırıldığı bu örgüt elemanları ara..

Gökhan Güney  Ölürsem Kabrime Gelme İstemem 02:35

Gökhan Güney Ölürsem Kabrime Gelme İstemem

Ölürsem kabrime gelme istemem Ölürsem kabrime gelme istemem İnim inim inle ölme istemem İstemem Allah istemem Akan göz yaşlarımı silme istemem Akan göz yaşlarımı silme istemem Acıyıp lütfedip sevme istemem İstemem All..

Ayla Dikmen   Anlamazdin 03:16

Ayla Dikmen Anlamazdin

Sevilirken bilmedin mi? Ben söylerken gülmedin mi? Falımızda hasret var, ayrılık var demedim mi? Anlamazdın anlamazdın, Kadere de inanmazdın. Hani sen acı veren kalpsizlerden olamazdın? Dilerim ki mutlu ol sevgilim, Ben..

Orban'dan Türkiye ve Balkanlar Yorumu 02:00

Orban'dan Türkiye ve Balkanlar Yorumu

Orban'dan Türkiye ve Balkanlar Yorumu Macaristan Başbakanı Viktor Orban, Avrupa Birliği'nin (AB), Sırbistan ve Karadağ ile üyelik müzakerelerini hızlandırması gerektiğini belirterek, Bu, AB'nin Balkanlar'daki durumunu i..

BMW Konsept Z4 (2017). 01:42

BMW Konsept Z4 (2017).

BMW Concept Z4'e bir göz atın: Dinamik, ilerici ve karşı konulmaz heyecan verici. BMW'nin tasarım dili tarafından alınan yeni yön, burada vücudun hacimleri güçlü bir biçimde şekillendirilmişken, açık yüzeyler oluşturan s..

  • BETA tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar 01:51

Nazlı Ilıcak Ve Altan Kardeşler İçin Son Dakika Karar

FETÖ Medya Yapılanması Davasında son dakika bir gelişme yaşandı. Mahkeme ara kararda, Mehmet Altan, Ahmet Altan ve Nazlı Ilıcak'ın da aralarında bulunduğu 6 tutuklu sanığın tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Dur..

Hamiyet Akpınar Esra Bilgiç BeStyle 60 lar Makyaji 06:06

Hamiyet Akpınar Esra Bilgiç BeStyle 60 lar Makyaji

BeStyle Dergisi 60's Concept Makyajı Esra Bilgiç makyajı ürünleri Fondoten Nars radiant creamy light 5. Concealer Shiseido perfecting stick no 22. Göz kapağındaki açık renk far, mac Rice paper. Koyu renk farlar Mac typo..

 Süt Burger Tarifi 01:37

Süt Burger Tarifi

Malzemeler Pankek tarifi 2 adet yumurta 6 yemek kaşığı şeker 2 su bardağı süt 2 su bardağı un 3 yemek kaşığı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı kakao Kreması için : 100 gram sıvı krema 1 çay ..

İki Renkli Puding Tarifi 05:11

İki Renkli Puding Tarifi

Malzemeler : Yarım litre süt Yarım çay bardağı nişasta 1 Çay bardağı seker 2 Tane yumurta sarısı 1 Tane vanilya 1 Yemek kasigi tereyagi Bir cimdik tuz 1 Paket krema(200gr) 100 gr. Bitter cikolata Hazırlanışı Tencereye..

 Havuçlu Rulo Pasta Tarifi 02:16

Havuçlu Rulo Pasta Tarifi

Malzemeleri için Rulo Pasta Keki için 3 adet yumurta 1 su bardağından bir parmak az şeker 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 çay kaşığı kabartma tozu 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı tarçın 1 su bardağı un 2 adet havuç Muhallebis..

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi 01:56

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi

Çikolata Dolgulu Pankek Tarifi İçin Malzemeler 2 adet yumurta 2 yemek kaşığı şeker 1,5 su bardağı un 1 su bardağı süt 1 paket vanilya Yarım paket kabartma tozu İçi için Kahvaltılık sürülebilir çikolata Hazırlanışı: 1.İl..

Pankek Tarifi 05:03

Pankek Tarifi

MALZEMELER 2 tane yumurta Yarim cay bardagi seker Yarim cay bardagi eritilmis tereyagi 3 cay bardagi süt 1 tane kabartmatozu 2 su bardagi un bir cimdik tuz bir tane vanilya Hazirlanisi Yumurta sekeri cirpin sonra yagi..

Glokom Tedavisinde Ne Tür İlaçlar Kullanılır 00:52

Glokom Tedavisinde Ne Tür İlaçlar Kullanılır

Göz tansiyonunun ilaçla tedavisinde göz içi basıncını düşüren damlalar kullanılır...

  • NABIZ tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri 02:53

Sultan Kebabı Tarifi - Nefis Yemek Tarifleri

Yufkadan hazırlanan lezzetli bir kebap tarifi paylaşıyoruz. Hazırlanışı oldukça pratik olan sultan kebabını çay saatlerinde ve akşam yemeklerinde sizlerde hazırlayabilirsiniz. Yufkanın arasında bezelyeli, patlıcan ile ..

Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi 12:49

Arabaşı Çorbası ve Hamurunun Tarifi

Arabasi hamurunun hazirlanisi 1 su bardagi arti yarim cay bardagi una 2 su bardagi soguk suyu koyun cirpin ve süzgecten gecirin. Tencerede 3 su bardagi suyu koyup kaynatin 2 cay kasigi tuzu koyun. Süzdügümüz pürüzsüz unu..

Suyu Bulan Adam 01:41

Suyu Bulan Adam

Bak orda mevcut görmüş olduğunuz suyun üzerine varınca bu çıbığa dikkat edin. şu anda bu bais size bu su elimdeki çıbık suyun üzerine vardımı bana tepki verecek burda su var getme diyecek. tabi tabi tabi suyun olduğunu i..

  • JET TV tarafından
  • 701 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Portakal Rüyası Tarifi 02:34

Portakal Rüyası Tarifi

Lezzetine doyum olmayacak şık görünümüyle iştah açacak olan portakal rüyası tarifi sizlerle paylaşıyoruz. Vazgeçemeyeceğiniz bir lezzet olacağından emin olduğumuz portakallı nefis tatlı tarifini çok beğeneceksiniz. Gün m..

Çapaklanma Mikrobik Bir Sorun Mudur 01:42

Çapaklanma Mikrobik Bir Sorun Mudur

Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Melike Gedar: Göz makyajınızı temizlemeden uyumayın...

  • NABIZ tarafından
  • 501 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kornea Sorunu Nasıl Fark Edilir 02:18

Kornea Sorunu Nasıl Fark Edilir

Göz Hastalıkları Uzmanı Esen Akpek: Bebek doğar doğmaz göz muayenesi olmalı...

  • NABIZ tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Hamiyet Akpınar Gigi Hadid Yılbaşı Makyajı 14:23

Hamiyet Akpınar Gigi Hadid Yılbaşı Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER MURAD HYDRO-DYNAMİC NEM SERUMU. YVES ROCHER DUDAK NEMLENDİRİCİSİ. SHİSEİDO PORE SMOOTHİNG CORRECTOR, GÖZENEK KÜÇÜLTÜCÜ. https://goo.gl/fNAOTR CLC CRİSTALİTY, GÖZ ALTI ŞİŞLİK İNDİRİCİ. SHİSEİDO SYNCHRO..

Hamiyet Akpınar Burçin Terzioğlu Altın Kelebek Makyajı 05:59

Hamiyet Akpınar Burçin Terzioğlu Altın Kelebek Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER MURAD HYDRO-DYNAMIC NEM SERUMU SHISEIDO SYNCHRO SKIN FOUND.GOLDEN 4 - https://goo.gl/FzZJUR MAKEUP FOR EVER no 152 FOUND. FIRÇASI SISLEY CONCEALER NO 3 MAKEUP FOR EVER NO 242 CONCEALER FIRÇASI NARS TR..

Hamiyet Akpınar Mezuniyet Makyajı Nasıl Yapılır 10:13

Hamiyet Akpınar Mezuniyet Makyajı Nasıl Yapılır

KULLANILAN ÜRÜNLER Dudak nemlendiricisi Carmex Primer Makeup For Ever Rednes Göz kremi Shiseido Fondoten Nars Sheer Glow no liglt 1 Fondoten fırçası Makeup Fır Ever no 152 Concealer Paleti Makeup For Ever Concealer Nar..

Hamiyet Akpınar Derya Şensoy InStyle Çekim Makyajı 10:13

Hamiyet Akpınar Derya Şensoy InStyle Çekim Makyajı

KULLANILAN ÜRÜNLER Primer Makeup For Ever Redness Fondoten Nars pure Radiant tinted Alaska Light 2 Fondoten Fırçası Makeup For Ever no 152 Göz altı bazı Mac Fast Response Eye Cream Concealer palet Mac pro medium Conceal..