#Gözdeki batma hissinin nedenleri neler olabilir

Kukuli - Sulu Boya 10:08

Kukuli - Sulu Boya

Bakalım Kukuli ve arkadaşlarının en yeni bölümü Sulu Boya’da neler olacak. Tinky’nin yaptığı resme neler oluyor? Minky ne yapıyor? Tinky neden bir daha resim yapmak zorunda? Bu yeni bölümde neler oluyor hep beraber izley..

  • ÇocukTV tarafından
  • 593 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Can Sönmez - Kadın 05:23

Can Sönmez - Kadın

Can Sönmez - Kadın Dinle KADIN Şarkı Sözleri Gözlerin sarhoş eder ya Sözlerin içime yolculuk yapar ya Kalbin içinde bir sayfa Anılar satır olur ya Hani demiştin bana O anılarda Bir şarap bir kadeh Dökülüyor ya içime ..

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor- 02:31

Berk - Senin Ağzın Ne Söylüyor-

Senin Ağzın Ne Söylüyor? şarkı sözleri ile Senin ağzın ne söylüyor Kafan mı iyi neler duydum Senin ağzın ne söylüyor Beni yalnızlığımda boğdun Senin ağzın ne söylüyor Bela çiçeğim hepten soldun Ağır kan kaybındayım ölü..

Yiğit Mahzuni & Afşin Akyol-Duruyor Mu Yerinde- 03:03

Yiğit Mahzuni & Afşin Akyol-Duruyor Mu Yerinde-

Söz : Yiğit Mahzuni - Savaş Can Kula Müzik: Yiğit Mahzuni Düzenleme: Çağrı Telkıvıran Mix-Mastering: Özgür Yurtoğlu Prodüktör: Yiğit Mahzuni - Mert Altınkaya Yönetmen: Ali Erkan Öztürk Işık Şefi:Emre Çakıroğlu Sözler ..

Selen Uçer  Cennet 03:43

Selen Uçer Cennet

Cennet şarkı sözleri ile Beraber cennetten kovulduk buralara geldik, nerdesin? Dünya hapishanesinde bir tek sana güvenirdim, kimlesin? Ve ben bir kırılgan serseriydim, seni sevdim Yalancı, yılandan neler öğrendim… Bell..

Başbakan Yıldırım_ Mhp Son Derece Milli Bir Yaklaşım Sergilemiştir 01:46

Başbakan Yıldırım_ Mhp Son Derece Milli Bir Yaklaşım Sergilemiştir

Başbakan Yıldırım_ Mhp Son Derece Milli Bir Yaklaşım Sergilemiştir Başbakan Yıldırım, MHP, başkanlık sistemine karşı olabilir, parlamenter sistemin devamını da istiyor olabilir ancak kararı millete bırakmak gibi son d..

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok 01:00

Kurtulmuş, İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgi

Kurtulmuş- İnternet Kesintisinin Kışanak'ın Gözaltına Alınmasıyla İlgisi Yok Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesin'ndeki internet kesintisinin Diyarbakır Belediye Başkanı Gültan Kışana..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz 07:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz

Cumhurbaşkanı Erdoğan- 'Nazinin Ta Kendisi Sizsiniz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı Jean Asselborn’ın 'Nazi' benzetmesine yanıt verdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lüksemburg Dışişleri Bakanı ..

Yarına yemekte ne var ? 04:23

Yarına yemekte ne var ?

Sağlıklı ve hızlı. Çağımızın beslenme trendi bu ikisi olabilir mi? Peki gelecekte yazıcıdan çıkan pizzalar mümkün olabilir mi? Geleceğin tabaklarına bir göz attık...

  • PengoTV tarafından
  • 640 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Elnur Huseynov - Sil Baştan (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) Canlı Performans 02:34

Elnur Huseynov - Sil Baştan (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) Canlı Perform

Elnur Huseynov - Sil Baştan Şarkı Sözleri Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi Yorgun gibi ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.652 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Wonder Woman Official Comic-Con Trailer (2017) - Gal Gadot Movie - 02:44

Wonder Woman Official Comic-Con Trailer (2017) - Gal Gadot Movie -

00:44 Danny Huston büyük olasılıkla filmde bir cani olduğunu. O kılık Ares olabilir 00:55 o Elena Anaya tarafından oynanan rağmen, biz bu kadın henüz kim olduğunu tam olarak emin değiliz. Bir teori, o Wonder Woman kötü ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
OCR Kullanarak Altyazı Gömülü Videodan Altyazıyı - Ayırma - - extracting subtitle from hardsubbed 08:33

OCR Kullanarak Altyazı Gömülü Videodan Altyazıyı - Ayırma - - extracti

selamlar. video profesyonel bir amaçla çekilmemiştir. tamamen 7-8 saat sırf bu işlemi yapmak için süren araştırmalarımda çektigim acıyı sizlerin çekmemesini istedim. telaffuz hatalarım olmuş olabilir. veya diğer hatalar ..

  • TRT OKUL tarafından
  • 8.720 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Simetri Hastalıgı Animasyon İzle 02:24

Simetri Hastalıgı Animasyon İzle

Bu kişiler, objelerin hizasız ve düzensiz olmasından çok rahatsız olabilir. Bununla ilişkili olarak, nesnelerin mükemmel görünmüyor olması da rahatsız edici olabilir. Tüm harflerin muntazaman dizilmediği yazılardan huzur..

Cinli Evde Çinli Annenin Ruhunu Çağırdık 11:44

Cinli Evde Çinli Annenin Ruhunu Çağırdık

Balatta bulunan Cinli bir eve gidip, Çinli çocuğun annesini çağırdık. Paranormal bir olay yaşadık, tam yollamaya çalışırken evdeki cam kırıldı ve biz de o panikle hemen kendimizi dışarı attık. Üç harfliler olabilir, evsi..

  • ZULMA tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz 03:12

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değ

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bu Devletin Sınırlarını Gönüllü Kabul Etmiş Değiliz Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhuriyet bizim ilk değil, son devletimizdir. Bu devletin sınırlarını gönüllü olarak kabul etmiş de değiliz. dedi. C..

Gündeme Bomba Gibi Düştü Yürüyüşe Türk Bayrakları Alınmadı 02:36

Gündeme Bomba Gibi Düştü Yürüyüşe Türk Bayrakları Alınmadı

Berlin'de düzenlenen CHP yürüyüşünde Türk Bayrağı krizi yaşandı. Gündeme bomba gibi düşen olayda görevlilerinin, yürüyüşe Türk Bayraklarının alınmayacağını söylediği görüntüler sosyal medyada büyük tartışmalara sebep old..

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti 05:08

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti

Fetö, Kendi Okullarında Okuyan Öğrencileri De Mağdur Etti Gaziantep'te Fethullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) finansman sağladığı gerekçesiyle kapatılan Zirve Üniversitesi'nin öğrencileri, FETÖ'nün en çok kendilerine zarar..

Şebnem Ferah - Sil Baştan 05:16

Şebnem Ferah - Sil Baştan

Şebnem Ferah - Sil Baştan Albüm Adı : Perdeler Düzelten : dilan.0121 Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuy..

  • PengoTV tarafından
  • 3.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı 03:54

Kara Mamba Yılanının Yumurtadan Çıkış Anı

Kara mamba (Dendroaspis polylepis), Elapidae familyasından son derece saldırgan ve zehirli bir yılan türü. Anavatanı Afrika olup, dünyanın ikinci en uzun zehirli yılanıdır. Erişkin kara mambaların ortalama boyu 2,5 metr..

  • PITIRCIK tarafından
  • 639 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller 01:13

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değille

Abd Dışişleri Bakanlığı Yetkilisinden 'Fetö' Açıklaması- Masum Değiller ABD Dışişleri Bakanlığından üst düzey yetkili, FETÖ için Masum bir dini hareketten ziyade organize suç örgütlerinin kara para aklamak için para sa..

Kız Kavgalarının Ağababası 00:58

Kız Kavgalarının Ağababası

Bilmiyorum bu içerik, kıyıda köşede bi yerlerde var mı.? Ama gördüğüm en feci yumruk sallamalı kız kavgalarından biri olabilir. Olabilir değil oldu hatta...

  • JET TV tarafından
  • 826 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik 02:36

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik

Karargâhı Kurtarma Operasyonunu İmamın Evinden Yönettik VAN Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Korgeneral Arif Çetin, 15 Temmuz darbe girişimi gecesi Jandarma Genel Komutanlığı'nın Beştepe'deki karargahını kurtarmak için ..

Kimlerde Dış Gebelik Görülme Riski Daha Fazladır 02:40

Kimlerde Dış Gebelik Görülme Riski Daha Fazladır

Dış gebelik, Pelvik İnflamatuar Hastalık yani PID geçiren kadınlarda daha sık görülür. Bu enfeksiyon tüplere zarar verir, tüplerde tıkanmalara neden olur. Daha önce çikolata kisti geçiren kadınlarda da tüplerde yapışıklı..

  • NABIZ tarafından
  • 833 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri olursa Abd çok karışacak 02:05

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir- Bu 3 ihtimalden biri

Abd Dergisi Newsweek- Trump Başkan Olamayabilir ABD Başkanlığına seçilen Donald Trump Beyaz Saray'daki koltuğa oturamayabilir. Bu 3 ihtimalden biri olursa ABD çok karışacak. ABD'de tarihi bir sürprize imza atan Donald..

Burcu Güneş - Tamamdır 04:35

Burcu Güneş - Tamamdır

Hayatında kalma sözü Versem tutabilir miyim Tutabilir miyim Seninle her durumda Var olmayı istesem Sona giden yollarda Olabilir miyim olabilir miyim Her durumda sınanmaya hazırım ben Gücümü önce Tanrı'dan Sonra..

Dış Gebelik Belirtileri Nelerdir 01:19

Dış Gebelik Belirtileri Nelerdir

Adet gecikmesi, adet görememe, lekelenme, ciddi karın ağrısı dış gebeliğin belirtisi olabilir. Dış gebelik fallop tüpünde gerçekleşmediyse belirtiler daha geç ortaya çıkabilir. Hastalar genellikle şiddetli karın ağrısıyl..

  • NABIZ tarafından
  • 815 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ağız Kuruluğunun Sebepleri Nelerdir 00:42

Ağız Kuruluğunun Sebepleri Nelerdir

Burun tıkanıklığı gibi basit sebepler ağız kuruluğuna yol açabildiği gibi bu problemin ardında daha ciddi sistemik hastalıklar da olabilir. Radyoterapi ve kemoterapi gibi işlemler de ağız kuruluğunun ortaya çıkmasına seb..

  • NABIZ tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diş Eti Kanaması Neden Olur 00:39

Diş Eti Kanaması Neden Olur

Diş eti kanamalarının birçok farklı sebebi olabilir. Dişlerin arasına takılan bir yiyecek parçası diş etini tahriş ederek kanamaya yol açabilir. Bunun dışında diş eti kanaması bazı önemli diş eti hastalıklarının habercis..

  • NABIZ tarafından
  • 876 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam 01:02

Şaka Yapmak İsterken Karısının Yüzünü Yakan Adam

ABD'de bir adam karısına şaka yapmak için saç kurutma makinesinin içerisini pudrayla doldurdu. Kapının arkasına geçen adam büyük bir merakla karısının tepkisini beklemeye başladı. ALEV PÜSKÜRMEYE BAŞLADI Saç kurutma mak..

  • Cowboy tarafından
  • 1.154 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Doğum Kontrol Haplarının Yan Etkileri Nelerdir 02:12

Doğum Kontrol Haplarının Yan Etkileri Nelerdir

Doğum kontrol haplarının hafif ve geçici yan etkileri olabilir. Ancak ilaca başlayıp bir süre kullandıktan sonra bu etkilerin kaybolduğu görülür. Bu yan etkiler arasında hafif baş ağrıları, göğüslerde dolgunluk ya da mid..

  • NABIZ tarafından
  • 633 görüntüleme
  • 7 yıl önce