#Göztepe taraftarının koç başı taktiğiyle stad kapısı kırması

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik 02:55

Zeynep Bastık & @Oğuzhan Koç - Aşkın Mevsimi Akustik

Akustik Gitar: Nihat Üney Klasik Gitar: Doğukan Aydın Bass: Kerim Emre Türkoğlu Davul: Cenk Saraç Kayıt - Mix: Akın Erdem Kadız Yapım & Menajerlik Şirketi: Hypers New Media Yönetmen: Mali Ergin Uygulayıcı Yapımcı: Aytaç..

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı 03:42

FETÖ Şüphelileri Yunanistan'a Kaçarken Yakalandı

FETÖ şüphelisi karı koca, Edirne İpsala Sınır Kapısı’nda, yasa dışı yollarla Yunanistan’a geçmek isterken yakalandı. Gözaltına alınan çift ve aileye organizatörlük yaptığı tespit edilen 2 organizatör ve hudut kapısında i..

Cilvegözü'nde 'Tahliye' Tedbiri 00:41

Cilvegözü'nde 'Tahliye' Tedbiri

Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'nda, ateşkesin sağlandığı Halep'ten olası yaralı gelişlerine karşın ambulans bekletilmeye başlandı. Halep'teki sivil ve yaralıların tahliye edilme girişimleri nedeniy..

Yılmaz Vural'dan Çılgın Galibiyet Sevinci 00:06

Yılmaz Vural'dan Çılgın Galibiyet Sevinci

Türkiye 1.Lig'de Göztepe ve Giresunspor arasında oynanna maçı Göztepe 2-1 kazandı. Türkiye'nin efsane teknik direktörü Yılmaz Vural maç sonu yaptığı kazanma sevinci kameralara böyle yansıdı.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 846 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Fenerbahçe_4 Gaziantepspor_3 Gaziantepspor'un şampiyonluğu kaçırdığı tarihi maç GENİŞ ÖZETİ 19:07

Fenerbahçe_4 Gaziantepspor_3 Gaziantepspor'un şampiyonluğu kaçırdığı t

2000-2001 Sezonunun 29. Haftası'nda karşılaşan 2 ekipten haftaya Fenerbahçe 61, Gaziantepspor 58 puanla girmişti. Kadıköy'de oynanan maça Gaziantepspor fırtına gibi başlamış, 16. dakikada Hakan Bayraktar, 40. dakikada Er..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 585 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amatör Maçta Arbede 02:53

Amatör Maçta Arbede

Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyespor-Kestelspor maçının ardından sahaya inen taraftarları güvenlik güçleri havaya ateş ederek durdurdu. Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyes..

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu 04:39

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu

Boynuz Ve Ağacın Sanat Yolculuğu Sabır ve emek sonucu ortaya çıkan Ahlat bastonları, zarafeti ve üzerindeki desenleriyle göz kamaştırıyor. Ustalık, sabır ve maharet gerektiren bir zanaat olan bastonculukta Ahlatlı us..

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü 01:41

Akbil Hırsızı Karganın Görüntüleri Güldürdü

İstanbul’da Sultanahmet’teki iş yerine gitmek için metro ulaşımını kullanan Nesibe Koç’un Terazidere istasyonunda başına gelenler güldürdü. Koç’un ulaşım için kullandığı akbil kartının dolumunu gerçekleştirdikten sonra b..

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı 00:32

Otomobiliyle, Yanan Aracın Önünü Keserek 4 Kişilik Aileyi Kurtardı

Kocaeli’de içinde 4 kişilik ailenin bulunduğu bir otomobil seyir halindeyken yanmaya başladı. Yangının farkında olmayan aile, başka bir sürücünün aracını, yanan otomobilin önüne kırmasıyla ölümden döndü. Olay, İzmit 28 ..

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda 03:13

Acun Ilıcalı Şeyma Benim Her Zaman Yanımda

Acun Ilıcalı, eşi Şeyma Subaşı’yla birlikte, O Ses Türkiye’nin yılbaşı çekimi sonrası görüntülendi. Her yılbaşı gecesi olduğu gibi bu sene de O Ses Türkiye’de birbirinden ünlü isimleri ağırlayacak olan Ilıcalı, “Bu kadar..

  • BETA tarafından
  • 795 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İşte Sabri Sarıoğlu'nun Yeni Takımı 01:04

İşte Sabri Sarıoğlu'nun Yeni Takımı

Göztepe, Sabri Sarıoğlu'yla 2 yıllık anlaşma sağladı. Deneyimli oyuncu, yarın sağlık kontrolünden geçecek. Galatasaray'la yollarını ayıran Sabri Sarıoğlu'nun yeni adresi belli oldu. Alt yapısından yetiştiği sarı kırmızı..

  • OFSAYT tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sabri Sarıoğlu Ve Başarısız Çalım Denemesi 00:29

Sabri Sarıoğlu Ve Başarısız Çalım Denemesi

Spor Toto Süper Lig'de sezonun flaş ekibi Göztepe deplasmanda Demir Grup Sivasspor'u 3-2 mağlup ederek averajla 3. sıraya yükseldi. Maça Sabri Sarıoğlu başarısız çalımıyla damgasını vurdu...

  • JET TV tarafından
  • 1.177 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sabri Şov Yaptı Jahovic Krallığa Koştu 00:31

Sabri Şov Yaptı Jahovic Krallığa Koştu

Göztepe 74. dakikada Jahovic'in golüyle maçta 3-1 öne geçti. Golün asistini yapan Sabri Sarıoğlu'nun müthiş çalımı da görülmeye değerdi. Öte yandan Makedon yıldız, bu golle gol sayısını 11'e çıkardı ve krallık yarışında ..

Balinanın Akıl Dolu Kuş Avlama Taktiği 00:44

Balinanın Akıl Dolu Kuş Avlama Taktiği

Dev balina kuş avlama taktiğiyle izleyenleri kendine hayran bırakıyor. Havuzda yüzen balina havuzun kenarındaki kuşları gözüne kestiriyor. Küçük bir balığı havuzun kenarındaki kuşların önüne bırakarak geri çekilen balina..

  • JET TV tarafından
  • 931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dilencilerin ''bez bebek'' taktiği! 01:16

Dilencilerin ''bez bebek'' taktiği!

TÜRLÜ NUMARALARLA VİCDAN SÖMÜRÜSÜ YAPAN DİLENCİLER, BEZ BEBEK TAKTİĞİYLE YİNE SOKAĞA ÇIKTI. YOL KENARINDA DİLENEN SAHTEKAR KADININ OYUNUNU ZABITALAR BOZDU. O ANLAR SHOW HABER WHATSAPP İHBAR HATTI'NA İSTANBUL'DAN YOLLANDI..

Gülmek İsteyenler İzlesin :-D 00:39

Gülmek İsteyenler İzlesin :-D

Koç ve Adam karşı karşıya oyunu haydi seyredelim..

  • Cowboy tarafından
  • 880 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Senden Bana Kalan Full Hd İzle 1:52:06

Senden Bana Kalan Full Hd İzle

Senden Bana Kalan (Yerli Film)(2015) Drama,Duygusal,Romantik,Yerli Filmler Ülke: Türkiye Süre: 118 Dakika Yönetmen: Abdullah Oğuz Oyuncular: Doğa Konakoğlu, Ekin Koç, Neslihan Atagül, Sabri Özmener, Wilma Elles Ekin Koç'..

  • Tv Series tarafından
  • 84.276 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 3 Adamdan İkisi Kamera Karşısına Geçiyor 02:28

3 Adamdan İkisi Kamera Karşısına Geçiyor

İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç, yeni film çalışmalarına başlıyor. '3 Adam' ekibinden Eser Yenenler, yeni filmde rol almayacak. '3 Adam' ekibinin sevilen isimlerinden İbrahim Büyükak, senaryosunu yazdığı yeni filminin çek..

  • ANKA tarafından
  • 727 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yol Arkadaşım 2 Orijinal Fragman 02:30

Yol Arkadaşım 2 Orijinal Fragman

Yol Arkadaşım 2, 12 Ekim’de sinemalarda! Onur (Oğuzhan Koç) ve Şeref (İbrahim Büyükak) bir yıl içinde hem ev hem iş arkadaşı olmuştur. Şeref başarısız bir şekilde Onur’un menajerliğini yapmaktadır. Onur eski işine dönmey..

Cinayet Zanlıları Saklandıkları Camide Yakalandı 00:52

Cinayet Zanlıları Saklandıkları Camide Yakalandı

Van Edremit'te 2016 yılında kız kaçırma yüzünden aralarında husumet bulunan Koç ve Karabulut aileleri arasında çıkan kavgada, Ahmet Koç silahla vurularak öldürüldü. Polis ekiplerinin 3,5 yıl süren teknik takibi sonucu Ko..

Jamal Slitine - Hobbi Lak 06:56

Jamal Slitine - Hobbi Lak

Ya Hobby Lek Ya Hobby Lek Ya Hobby Lek Ya Hobby Lek la enek enta ahlahom we teswahom Ya Hobby Lek kether ma serte taa'neeny Ya Hobby Lek weshoogy lek ya aghlahom wala tehaty mahad fi galbeyew 'einy la enak enta ahlaho..

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması 05:17

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karara göre İstanbul'da sanayi sektöründe ve kamuda esnek mesai uygulaması bugün itibarıyla başladı. Sanayi sektöründe çalışanlar ..

Altında Büyük Sahtecilik 01:39

Altında Büyük Sahtecilik

Altında Büyük Sahtecilik Fiyatlardaki yükselişle birlikte son dönemde tüketiciler tarafından büyük rağbet gören gram altın, kalpazanların yeni gelir kapısı oldu...

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Makam kapısız başkan 03:24

Makam kapısız başkan

Samsun’da Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in makam kapısının bulunmaması görenleri şaşırtıyor. Canik Belediye Başkanı Osman Genç, 28 Mart 2004 yerel seçimi sonrasında görevi devralınca makam kapısını söktürdü. 3 döne..

FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi 03:02

FETÖ’cüleri Yurt Dışına Kaçıran Çete Çökertildi

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kapıkule Sınır Kapısı’nda konsolosluk aracı kullanarak FETÖ/PDY üyeleri ve ailelerini yurt dışına çıkışlarını sağlayan araları..

İnsansız Hava Araçları, İdlib İçin Havalandı 00:42

İnsansız Hava Araçları, İdlib İçin Havalandı

Cilvegözü Sınır Kapısı'nın Suriye tarafındaki Bab el-Hava Kapısı'nın El Kaide uzantısı El Nusra'nın eline geçmesi üzerine Türk Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) sınır hattındaki kara ve hava hareketliliği arttı. Özellikle Tür..

Hayattaki Şansımız 00:03

Hayattaki Şansımız

Kedinin Kuşu kapışı.Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 654 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..