#Göztepe taraftarının koç başı taktiğiyle stad kapısı kırması

Gezelim Görelim (Iğdır-Ağrı Dağı) 29:56

Gezelim Görelim (Iğdır-Ağrı Dağı)

Nuray Yılmaz'ın sunculuğunu yaptığı programda; Iğdır Korhan Yaylası, Ağrı Dağı ve Dilucu Sınır Kapısı tanıtılmaktadır...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.291 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Birinin Çöpü Diğerinin Ekmek Parası 02:33

Birinin Çöpü Diğerinin Ekmek Parası

Diyarbakır’ın 40 kilometre dışındaki şehir çöplüğü, civar köylerde yaşayan onlarca kişiye ekmek kapısı oluyor. Çok sayıda insan, yıllardır çöpten topladıkları kağıt, plastik ve metalleri satarak geçimini sağlıyor..

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir 01:03

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir

Bunlardan Kesinlikle Ücret Almamamız Gerekir Cumhurbaşkanı Erdoğan, kanser ilaçlarından dahi ücret alınmaması gerektiğini belirterek, Geçen Başbakanımız ve Sağlık Bakanımızla konuştuk. Dedim ki bakın kesinlikle, kanser..

8 Bin Suriyeli Türkiye'ye Geri Döndü 04:06

8 Bin Suriyeli Türkiye'ye Geri Döndü

Kilis'in Öncüpınar Sınır Kapısı üzerinden Ramazan Bayramını geçirmek için ülkelerine giden Suriyelilerden 8 bini Türkiye'ye döndü...

Kapı İle Verdiği Mücadeleyi Kazanan Keçi 01:00

Kapı İle Verdiği Mücadeleyi Kazanan Keçi

ABD'de bir ofisin kapısını boynuzlarıyla kıran ve işe gelen ofis çalışanlarının paniğe kapılmasına sebep olan keçi, internette izlenme rekorları kırdı. İşte o görüntüler. Kolorado'daki ofisin çalışanları, pazartesi sabah..

  • JET TV tarafından
  • 1.138 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gurbetçilerin Kapıkule İsyanı 03:00

Gurbetçilerin Kapıkule İsyanı

İzin sezonunun sona ermesinin ardından yaşadıkları Avrupa ülkelere dönerken, Kapıkule Sınır Kapısı'nda kilometrelerce kuyruk bekleyen gurbetçiler isyan etti...

  • JET TV tarafından
  • 716 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evleneceğine Bin Pişman Oldu 01:21

Evleneceğine Bin Pişman Oldu

Bilecikte dünya evine girecek olan damadın düğün günü işkenceye dönüştü.Önce taşla sopayla evlerinin kapısı camlar kırıldı, sonra tıka basa yedirildi...

Wonder Woman-  Almanlar Türklere Silah Yaptırıyordu  04:44

Wonder Woman- Almanlar Türklere Silah Yaptırıyordu

Amazon prensesi Diana Price, nam-ı diğer Wonder Woman dünyayı keşfetmek için tropik topraklarını geride bırakıp demir ve camın hüküm sürdüğü dünyamıza dalar. Birçok inanüstü yetenek ve kıvrak bir zekayla donatılmış olan ..

  • ANKA tarafından
  • 958 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat 05:10

Emniyet Uyardı! Sosyal Medya Kullanıcıları Dikkat

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, gençleri sosyal medya konusunda uyardı. Siber zorbalığa dikkat çeken ekipler, DEAŞ, PKK gibi terör örgütlerinin kendilerine eleman sağlamak ..

Çinlilerden Arda Tran'a 60 Milyon Euro Teklifi 00:54

Çinlilerden Arda Tran'a 60 Milyon Euro Teklifi

Çin kulüplerinin peşini bırakmadığı Arda Turan'a formasını giydiği İspanya'nın ünlü kulübü Barcelona'dan yine izin çıkmadı. Bir Çin kulübü Arda Turan'a daha önce talip olmuş ve rekor transfer ücretiyle hem milli yıldız..

Firari Rus Kadın Bavuldan Çıktı 01:49

Firari Rus Kadın Bavuldan Çıktı

Gürcistan uyruklu bir adamın, valiz içinde Sarp Sınır Kapısı'ndan Gürcistan'a sokmaya çalıştığı Rus kadın, görevlilerin dikkati sayesinde yakalandı!..

  • JET TV tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Wonder Woman  Kiyafet Giyme Sahnesi 03:08

Wonder Woman Kiyafet Giyme Sahnesi

Amazon prensesi Diana Price, nam-ı diğer Wonder Woman dünyayı keşfetmek için tropik topraklarını geride bırakıp demir ve camın hüküm sürdüğü dünyamıza dalar. Birçok inanüstü yetenek ve kıvrak bir zekayla donatılmış olan ..

  • ANKA tarafından
  • 603 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Silopi Habur Bölgesinde Barzani'ye İlk Mesaj 00:51

Silopi Habur Bölgesinde Barzani'ye İlk Mesaj

Irak'taki Bölgesel Kürt Yönetiminin 25 Eylül'de yapacağını açıkladığı bağımsızlık referandumuna kısa bir süre kalırken, Türk Silahlı Kuvvetleri bu sabah Irak sınırının sıfır noktasındaki Habur Sınır Kapısı yakınlarında t..

TSK Sıfır Noktasında Tatbikata Ara Vermiyor 00:26

TSK Sıfır Noktasında Tatbikata Ara Vermiyor

TSK'nın, Türkiye'nin Irak sınırının sıfır noktasında, Silopi ilçesi ile Habur Sınır Kapısı arasındaki tır parkı karşısında bulunan boş arazide önceki gün başlattığı tatbikat 3'üncü gününde devam ediyor. Alanda, ZPT ve ta..

Tatbikat Alanında Hilal Taktiği 00:37

Tatbikat Alanında Hilal Taktiği

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı yakınlarında 18 Eylül'de başlattığı tatbikat sürüyor. Öğle saatlerinde hareketlenen tatbikat alanında tank ve diğer zırhlı araçlar Hilal T..

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak 04:01

20 Bin Vatandaş Suriyelilerin Tahliyesi Bitene Kadar Nöbet Tutacak

İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım, Halep'teki insan kıyımına karşı bin 500 yardım tırının akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını ve beraberinde gelen 20 bin kişinin, bölgeden son ..

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı 00:55

Hollanda Firmasının Tırından Uyuşturucu Ham Maddesi Çıktı

Edirne'de jandarma tarafından durdurulan ve Hollanda firmasına ait faturalarda kağıt yüklü olduğu beyan edilen bir tırın dorsesinde 9 milyon TL değerinde eroin yapımında kullanılan asit anhidrit ele geçirildi. Tırda ayrı..

İnanılmaz Kaza!  Bir Anda Açılan Kapı Sonu Oldu! 00:29

İnanılmaz Kaza! Bir Anda Açılan Kapı Sonu Oldu!

Çin'de aracın dikkatsiz biçimde açılan kapısı, bir bisikletlinin ölümüne yol açtı...

Türk ve Irak Askerleri Tozu Dumana Kattı 00:57

Türk ve Irak Askerleri Tozu Dumana Kattı

Şırnak'ın Silopi ilçesindeki Habur Sınır Kapısı yakınlarındaki tatbikatta 3'üncü safha bugün başladı. Alana getirilen Irak askerleri, Türk askerleriyle birlikte tatbikat yaptı. Yaklaşık 1 saat süren tatbikatta, başta tan..

Sınır Kapılarının Neden Kapatılmadığını Açıkladı 00:27

Sınır Kapılarının Neden Kapatılmadığını Açıkladı

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal Irak'taki gayrimeşru referandum sonrası Türkiye'nin sınır kapılarının neden kapatmadığı ile ilgili olarak açıklama yaptı. Ünal 'Irak merkezi yönetimi sınır kapılarını teslim almak için hareket..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

TSK Tatbikatta Düşman Mevzilerine Saldırdı 00:45

TSK Tatbikatta Düşman Mevzilerine Saldırdı

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Irak sınırındaki Şırnak'ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat 15'inci gününde devam ediyor. Tatbikatta, Türk ve Irak askerleri, üç koldan düşman mevzileri ..

Ejder Kılıcı Film İzle 1:43:41

Ejder Kılıcı Film İzle

Filmin Konusu Romalı bir lejyon General Lucius’un liderliğinde İpek Yolu üzerinde ilerlemektedir ve görevleri Consul Crassus’un oğlu Publius’u, hain kardeşi Tiberius’a karşı korumaktır. Publius’u yanına alarak doğuya kaç..

  • Tv Series tarafından
  • 2.863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Beyin Ameliyatı Oldu Mani Söylemeden Duramıyor 04:06

Beyin Ameliyatı Oldu Mani Söylemeden Duramıyor

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde ikamet eden Ümmani Uysal (53), beyninden ameliyat olduktan sonra her derdini manilerle anlatmaya başladı. 2010 yılına köyünden ilçe merkezine gitmek için bindiği minibüsün kapısı açılınca ..

  • JET TV tarafından
  • 817 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantep'te Deaş Operasyonu 02:08

Gaziantep'te Deaş Operasyonu

Gaziantep'te terör örgütü DEAŞ'e yönelik operasyonda, çok sayıda örgütsel malzeme bulundu.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Şehitkamil ilçesinin 8 Şubat Mahallesi'nde önceden belirlenen 3 adrese eş z..

Habur’daki Tatbikat Gece De Devam Etti 01:15

Habur’daki Tatbikat Gece De Devam Etti

Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) Irak sınırındaki Şırnak’ın Silopi ilçesi Habur Sınır Kapısı yakınlarında başlattığı tatbikat gece de devam etti...

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi 01:29

İran - Türkiye Arası Milli Para Dönemi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İran Cumhurbaşkanı Ruhani arasındaki görüşmeye ekonomik konular damga vurdu ve çok önemli açıklamalar geldi. Buna göre önümüzdeki dönemde Türkiye ile İran arasındaki ticaret milli p..

Kedi Kapısından Kolayca Geçemeyen Kız 02:22

Kedi Kapısından Kolayca Geçemeyen Kız

O bedenle kedi kapısından geçmeye çalışıyor..

  • JET TV tarafından
  • 953 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD'nin Kudüs'ü 'İsrail'in Başkenti' Olarak Tanıması Protesto Edildi 00:34

ABD'nin Kudüs'ü 'İsrail'in Başkenti' Olarak Tanıması Protesto Edildi

Gazze'nin Beyt Hanun (Erez) Sınır Kapısı'nda toplanan Filistinliler, ABD Başkanı Donald Trump'ın Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıma kararını protesto etti...

Reyhanlı'da Sıcak Saatler 02:49

Reyhanlı'da Sıcak Saatler

İdlib'de çatışmasızlık bölgesi için başlatılan operasyonda önemli gelişmeler yaşanıyor. Hatay'a gelen paletli zırhlı personel taşıyıcı ve askeri araçlar, sınır karakollarına sevk edilerek sınır hattında konuşlandı. İdli..