#Gözü

Diriliş Ertuğrul 100.Bölüm İzle 2:12:01

Diriliş Ertuğrul 100.Bölüm İzle

Nikea’dan gelen Tüccar Niko ve Bizans askerî kafilesini basan Ertuğrul, onların kılığında kaleye girip fethi başlatmak için hazırlanmıştı. Hazırlıklar tamamlanıp harekete geçmek üzereyken Yağız Alp, Gündüz’ün kaçırıldığı..

Drenaj Çukuruna Düşen Ördek Yavrularını Kurtaran Kadın 01:42

Drenaj Çukuruna Düşen Ördek Yavrularını Kurtaran Kadın

Su tahliye çukuruna düşen ve hayatlarını tehlikeye sokan tatlı ördek yavrularını kurtaran gözü pek kadın, yavruları annesiyle buluşturmayı başarmış...

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız 02:16

Sokak Köpeğini Saldırdı Diye Pompalı Tüfekle Vuran Vicdansız

Kuşadası’nda gözü dönmüş bir kişi sokak köpeğine bayramda pompalı tüfekle ateş açtı. Köpek yaralanırken, şikayet üzerine polis iki kişiyi gözaltına aldı. Çevre sakinleri yaşanan vahşeti cep telefonu ile saniye saniye kay..

  • JET TV tarafından
  • 798 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Baba Ve Çocuğunun Kendine Has Oyunları 00:51

Baba Ve Çocuğunun Kendine Has Oyunları

Dünyanın Çocuk Gözü Dediği Şey Budur..

  • JET TV tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kobra Yılanı Tarafından Isırılan Aref Yaşadıklarını Anlattı 02:32

Kobra Yılanı Tarafından Isırılan Aref Yaşadıklarını Anlattı

Kobra yılanı tarafından ısırılan Aref yaşadıklarını anlattı İllüzyonist Aref, bir gözü kör, hasta ve yaralı, nadir rastlanan bir yılan tarafından ısırıldığını söyledi. Yılanı bakımı için kafesinden çıkardığını anlatan Ar..

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik 03:11

Neden Yeşilçam Filmlerini Çok Sevdik

Neden Yeşilçamı Çok Sevdik? #Yeşilçam bi mutlu sonlar silsilesi. 1980'e kadar çekilen filmler Türk sinemasının altın çağı olan Yeşilçam dönemine ait. Öyle ki 1960-70 yılları arasında toplam 1700 sinema filmi çekilmiş. Ş..

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle 2:43:27

Blade Runner 2049 Türkçe Dublaj İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Samida - Düz 02:50

Samida - Düz

Samida - Düz Dinle Kaynak Kişi: İhsan EŞ Müzik Düzenleme: Samida / Samida Müzik Topluluğu Vokal Düzenleme: Samida Oy duman kara duman Dolan yanıma dolan İki gözü kör olsun Yarıma sebep olan Yayladan gelen var mı? Yar..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Burak Özçivit'in Bebeği Reklam Yıldızı Mı Oluyor 03:27

Burak Özçivit'in Bebeği Reklam Yıldızı Mı Oluyor

Burak Özçivit – Fahriye Evcen'in gözü gibi sakındıkları oğlu Karan'a ardı arkası kesilmeyen yüksek meblağda reklam teklifleri gelmeye başladı.....

  • BETA tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Ahmet Bb - Yoksun Feat Samet Güler 03:36

Ahmet Bb - Yoksun Feat Samet Güler

Yoksun şarkı sözleri ile Bir Anda Karardı Sokaklar , Göz Gözü Görmüyor Yine Zamanım Yok Artık sen gittin gideli Değişmedim Ben Bıktım Artık yalan yanlış yaşamaktan Yoksun Diye Kırıldı kalbim nerde olduğunu yoktu bilen ..

Taner Güner - Çıkalım Yarına 02:30

Taner Güner - Çıkalım Yarına

Çıkalım Yarına şarkı sözleri ile Toplanmış odamın yankı sesleri Yine yolcu adamın yalnız hali Beceremedim oyunu bittim ben Yine gide gele sürgün misali Yanına yanaşamadım, iki bakış atamadım Bir öpücük alamadım, yalvar..

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı 02:18

Tomb Raider Türkçe Altyazılı 2. Fragmanı

Lara Croft neredeyse genç bir kızken ortadan birdenbire kaybolan egzantrik maceracı babanın asi kızıdır. Şimdiler 21 yaşında, Doğu Londra’da yaşayan, bisikletle kuryelik yapan ve zar zor kirasını ödeyen amaçsız genç bir ..

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m 05:45

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m

Müslüm Gürses - Üstüme Düşme Beni̇m Dinle Babaya Şiir : Müslüm Baba Dedim Efendim Evlat Dedi. Çok Seviyorum Dedim. hangimiz sevmedik dedi bir his var sanki gidecek dedim hasret rüzgarıdır dedi Çok Masum bakıyor De..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 3.555 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Korona Aşısı Rusya'da 40 Bin Kişiye Uygulanacak 01:18

Korona Aşısı Rusya'da 40 Bin Kişiye Uygulanacak

Dünyanın gözü bir kez daha Rusya'ya çevrildi. Tescili alınan ilk korona aşısının, 40 bin kişide uygulanacağı açıklandı...

Trump'tan Koronavirüs İtirafı 02:17

Trump'tan Koronavirüs İtirafı

Dünyanın gözü bir kez daha Beyaz Saray'a çevrildi. Amerikan Başkanı salgını önemsiz gösterdiğini itiraf etti. Halkı paniğe sürüklemek istemedik dedi...

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. Bölüm Fragmanı 00:57

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 33. Bölüm Fragmanı

Kuzey’le Yıldız; bir köprünün üstündeki iki inatçı keçi, aynı denizin iki hırçın dalgasıdır. Yıldız, Kuzey’i, kendini bildi bileli sevmektedir. Ondan başkasını gözü görmemiştir. Aileler de birbirinin can dostu olduğundan..

  • GÜL tarafından
  • 70 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Enerji Casuslarına Kritik Operasyon 01:43

Enerji Casuslarına Kritik Operasyon

Dünyanın gözü Türkiye’nin doğalgaz çalışmalarına kilitlendiği süreçte casuslara yönelik büyük bir operasyon düzenlendi. Ülkenin enerji ithalatına ilişkin kozmik bilgileri yabancı bir enerji devrine sızdıran 6 kişilik hüc..

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:59

Jackie Chan Tribute - 1Yaşından 62 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Jackie Chan (Джеки Чан, doğan Chan Kong-sang, 陳 港 生; 7 Nisan 1954) Hong Kong dövüş sanatçısı, oyuncu, film yönetmeni, yapımcısı, dublör ve şarkıcıdır. Filmlerinde akrobatik dövüş tarzı, komik zamanlama, doğaçlama silah k..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gülizar 8. Bölüm Fragmanı 01:02

Gülizar 8. Bölüm Fragmanı

Gülizar 8. Bölüm Fragmanı yayında! Mine'nin hain planı ile Teksoy, para için Gülizar'ı kaçırıyor! Mine'nin Murat'a olan aşkından gözü iyice kararmıştır. Teksoy'a para teklif ederek Gülizar'ı kaçırmasını istemiş ve tekr..

Göklerde kartal gibi! 01:36

Göklerde kartal gibi!

DÜNYANIN GÖZÜ İSTANBUL'DAYDI... FORMULA 1 TÜRKİYE GRAND PRİX'İ GEÇTİĞİMİZ PAZAR GÜNÜ İSTANBUL PARK'TA YAPILDI... YARIŞLAR BİTSE DE AKILLARDA MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER KALDI... SOLOTÜRK F16'LARI BAKIN YARIŞLARIN YAPILDIĞI PİSTİ..

Damattan şeytani plan! 03:02

Damattan şeytani plan!

MERSİN'DE EŞİNDEN ŞİDDET GÖREN KADIN, İSTANBUL'DAKİ BABA OCAĞINA SIĞINDI.... AMA GÖZÜ DÖNMÜŞ KOCA ADRES DEĞİŞTİREN KADININ EVİNİ BULDU... KARISINI DÖVDÜ KAYINVALİDESİNİ DE BIÇAKLADI..SHOW HABER'E KONUŞAN AİLE 'ÖLMEK İSTE..

Yeni Yılda Asgari Ücret Ne Olacak-? 02:19

Yeni Yılda Asgari Ücret Ne Olacak-?

Milyonlarca asgari ücretlinin gözü kulağı 2021 yılında yapılacak zam oranına çevrilmiş durumda. Aralık ayı başında hükümet, işveren ve işçi temsilcileri pazarlık için masaya oturacak. Peki, bu yıl asgari ücretin ne kadar..

Su Böreği Tarifi  12 Katlı Kıymalı ve Peynirli Su Böreği 12:08

Su Böreği Tarifi 12 Katlı Kıymalı ve Peynirli Su Böreği

750 gr beyaz un- 2 dolu kavanoz* 8 yumurta 1 çay bardağı su 1 çorba kaşığı tuz 200 gr tereyağı 250 gr çift çekim dana döş kıyma 200 gr beyaz peynir 10-12 dal maydanoz *Kavanoz 660 ml lik • Geniş bir kaseye 8 yumurta kı..

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi 11:03

Açım, Param Yok, Gözüm de Karnım da Doysun İstiyorum Sandviçi

1 somun ekmek 1 parça tavuk göğsü 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı domates salçası 1 çay kaşığı toz sarımsak 1 çay kaşığı kekik 1 çay kaşığı karabiber ½ çay kaşığı tuz 4 dilim cheddar peynir 4 yaprak marul 1 adet..

Türksat 5A Bu Ay Uzaya Gönderiliyor 02:44

Türksat 5A Bu Ay Uzaya Gönderiliyor

Türkiye uzayda da söz sahibi olmaya devam ediyor. Bu kapsamda yerli ve milli uydumuz Türksat 5A aralık ayı içinde uzaya fırlatılacak. Yörüngeye yerleştikten sonra da Türkiye'nin uzaydaki gözü olacak. İşte bu önemli proje..

İstanbul değil ''Sistanbul!'' 01:41

İstanbul değil ''Sistanbul!''

BU SABAH SİSTEN BİR ÖRTÜ VARDI SANKİ İSTANBUL'UN ÜZERİNDE ... KARADA, HAVADA VE DENİZDE... KOCA ŞEHİRDE GÖZ GÖZÜ GÖRMÜYORDU... MASAL ŞEHİR SİSTANBUL DAN ŞAHANE MANZARALARI SİZİN İÇİN DERLEDİK.....

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama 00:36

Çiftlik Bank Sahibi Mehmet Aydın'dan Açıklama

Biraz uzun ama geniş ve ayrıntılı bir tahlil yaptım bu konuyla ilgili. Okumanızı tavsiye ederim. 1. Bunların merkezi Türkiye'de değil, KKTC'deydi. Neden? diye sormadınız. Ben söyleyeyim: KKTC'yi tanıyan tek ülke Türkiy..

  • JET TV tarafından
  • 1.311 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Asgari Ücrette BES Detayı 02:00

Asgari Ücrette BES Detayı

Milyonlarca vatandaşın gözü kulağı önümüzde hafta gerçekleşecek asgari ücret görüşmelerinde. Belirlenecek zam oranı, mesela bireysel emeklilikteki devlet katkısında da belirleyici olacak. Hadi gelin, asgari ücretin BES'e..

O ceza yüreğine su serpti 02:38

O ceza yüreğine su serpti

24 YAŞINDAKİ BÜŞRA... BOŞANDIĞI EŞİ TARAFINDAN SOKAK ORTASINDA POMPALI TÜFEKLE KATLEDİLMİŞ, ARDINDA İKİ YAŞINDA BİR EVLAT, GÖZÜ YAŞLI BİR ANNE BIRAKMIŞTI... O KATİLİN CEZASI BUGÜN BELLİ OLDU.....

Gökyüzü trafiği onlardan soruluyor 03:43

Gökyüzü trafiği onlardan soruluyor

Türkiye’nin 1 milyon kilometrekarelik hava sahasında bulunan 55 havalimanının uçuş trafiği, Esenboğa’da bulunan Hava trafik kontrol merkezinde yönlendiriliyor. Merkezden hava trafiğini sağlayan kontrolörler, pilotların a..