#Gözü

Jet Sosyete 10. Bölüm - Evlenmeden Olmaz 09:14

Jet Sosyete 10. Bölüm - Evlenmeden Olmaz

Özpamukçularda Düğün Zamanı! Yeni kimlik kartı almak isteyen Gizem kötü bir sürpriz ile karşılaşıyor. Nüfus dairesindeki bir yanlışlık üzerine yasal olarak Cengiz Bey ile evli olmadığı keşfeden Gizem tekrar evlenmeyi ka..

Jet Sosyete 10. Bölüm - Manevi Kardeş 07:45

Jet Sosyete 10. Bölüm - Manevi Kardeş

Özpamukçularda Düğün Zamanı! Yeni kimlik kartı almak isteyen Gizem kötü bir sürpriz ile karşılaşıyor. Nüfus dairesindeki bir yanlışlık üzerine yasal olarak Cengiz Bey ile evli olmadığı keşfeden Gizem tekrar evlenmeyi ka..

Karısının başına tabure ile vurdu! 01:55

Karısının başına tabure ile vurdu!

İzmir’in Aliağa ilçesinde T.Y. (27), çocuklarının gözü önünde İranlı eşi K.K.'yi (25) darbedip, başına tabureyle vuruldu. Yaşanan olayın ardından gözaltına alınan T.Y. tutuklandı...

KAYIP GENÇ DENİZİN DİBİNDE BULUNDU! 02:22

KAYIP GENÇ DENİZİN DİBİNDE BULUNDU!

Antalya’da 4 gün önce annesine telefonda ‘Geliyorum’ dedikten sonra bir daha haber alınmayan 19 yaşındaki Muhammet Ali Uğur'un cesedi denizin 10 metre derinliğinde bulundu. Oğlunun ölüm haberiyle yıkılan gözü yaşlı anne ..

Uçakta Yolculara Aldırış Etmeden İç Çamaşırını Yıkayıp Kurutan Kadın 00:36

Uçakta Yolculara Aldırış Etmeden İç Çamaşırını Yıkayıp Kurutan Kadın

Uçakta bir kadın diğer yolcuların gözü önünde çıkardığı iç çamaşırını, yıkadıktan sonra elleriyle sıkarak kurulamış. Ardından da diğer yolcuların bakışları arasında havadaki klimaya doğru kaldırmış...

  • PengoTV tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Jet Sosyete 10. Bölüm - Bul Şu Kadını 09:54

Jet Sosyete 10. Bölüm - Bul Şu Kadını

Özpamukçularda Düğün Zamanı! Yeni kimlik kartı almak isteyen Gizem kötü bir sürpriz ile karşılaşıyor. Nüfus dairesindeki bir yanlışlık üzerine yasal olarak Cengiz Bey ile evli olmadığı keşfeden Gizem tekrar evlenmeyi ka..

Jet Sosyete 10. Bölüm - İffetsiz Kadın Derler 07:21

Jet Sosyete 10. Bölüm - İffetsiz Kadın Derler

Özpamukçularda Düğün Zamanı! Yeni kimlik kartı almak isteyen Gizem kötü bir sürpriz ile karşılaşıyor. Nüfus dairesindeki bir yanlışlık üzerine yasal olarak Cengiz Bey ile evli olmadığı keşfeden Gizem tekrar evlenmeyi ka..

Sana Sakladım - Aslı Demirer 04:16

Sana Sakladım - Aslı Demirer

Sana Sakladım - Aslı Demirer Dinle Söz-Müzik: Aslı Demirer & Mert Carim Düzenleme: Serkan Ölçer Mix-Mastering: Barış Büyük Yönetmen: Bora Çifterler Renk Düzenleme: Emir Yanat (1000 Volt) Şarkı Sözü: Ne var ne yoksa i..

ikikardesh - Haleluya 03:08

ikikardesh - Haleluya

Sözler: Gel gel rüyalarıma Çicek koyuyorum yollarına Kandım yeniden oyunlarına Dünlerine yarınlarına Düştüm gecelerin ortasına Daha var güneşin doğmasına Kim döner bakar arkasına Öncesine sonrasına Dışarıda deli gibi..

Bora Yoltay - Kahpe Bizans 03:33

Bora Yoltay - Kahpe Bizans

Kahpe Bizans şarkı sözleri ile Hayal peşinden mi koştum onca zaman Nasıl da harcandı verdiğim yıllar Hesapta bulmuşken özlenen kadını Bir anda kaybettim öylece kaldım Ooof ve hiç anlamadım Ooof kafa darmadağın O beni..

TEK TEK UYARDI! Ruhunuzu Kurtarın! Kaçış Projeleri 1:39:42

TEK TEK UYARDI! Ruhunuzu Kurtarın! Kaçış Projeleri

09:24 Gündem değerlendirmesi 17:21 Bu bir yardım çağrısı mı? 28:19 İnsanı insan yapan... 35:14 Gözü doymak bilmeyenler... 43:09 Onların karakterleri böyle 50:26 Milleti düşünen insan... 01:00:54 Ruhunuzu kurtarın! 01:1..

  • STUDIO AS tarafından
  • 15 görüntüleme
  • 9 ay önce
Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin 03:33

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin

Yürü Anca Gidersin şarkı sözleri ile Şimdiki aşklar yalan olmuş ben yine aşık Bendeki şansın talihi yok yine yazık Bir yarim var herkesten güzel ama deli Bir gözü bende öbürü nerde bilmem ki Beni al dediğim zaman almadı..

Simge - Misafir ( Remix ) 04:50

Simge - Misafir ( Remix )

Simge - Misafir (Remix) Müzik Dinle Şarkı Sözleri Gözü korktu sıkılıp kaçtı Ne kadar masumdu Ne kadar utangaçtı Masalın kahramanı gitti Ve masal böyle bitti Yoluna devam etti Anılar kaybolmadan Ve sabır usanmad..

Kalben - Al Beni 04:16

Kalben - Al Beni

Kalben - Al Beni Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kör suların kuyusunda, gönül gözü bulanınca Kalabalık kuytusunda, salındım ben tek başıma. Aynı olmaz dedi ayna: kendin çal ve kendin oyna. Mutsuzluğuna hiç doyma, suçlusun se..

Sevda Kuşun Kanadında 18.Bölüm 2:15:08

Sevda Kuşun Kanadında 18.Bölüm

İşçi Eyleminde Kan DökülürnZafer’in fabrikasında çalışan işçilerin grevi karşıt görüşlü iki grubu karşı karşıya getirmiştir. Ülkücü ve Solcular karşılıklı olarak silahları çekmiş, herkes ilk kurşunu kimin sıkacağını bekl..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 27 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Söz | 69.Bölüm 2:27:00

Söz | 69.Bölüm

Yavuz (Tolga Sarıtaş) yaptığı büyük hamleyle Dragan’ı (Sarp Akkaya) köşeye sıkıştırır. Yavuz’un gözü karalığı karşısında çaresiz kalan Linda (Melis Birkan), Dragan’ı ona bırakmak zorunda kalır. Kopuk’un (Genco Özak) da y..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 100 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sagopa Kajmer - Sal Gitsin 04:30

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin

1.KISIM Ben kirlerden uzak durmak istesem de toz yükselir, yutarım. Kararmış bulutları üzerime üzerime doğru alçalır,kaçarım uzağa. Geçmişim için ötenazi izni verdim doktora (Yap! Yap! Yap!) Son nefeste gözü açılır ve öf..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Patron - GOAL (Official Video) 03:12

Patron - GOAL (Official Video)

Söz : Patron/ Müzik : Astral Mix & Master : Kupa A Director : Utku Kundakcı Director of Photography : Ömer Aslan Director of assistant : Eren Çukurova Production Manager : CMZ Post Production : The Post Brothers Art Dir..

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney 1:20:54

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney

Yönetmen: Yılmaz Güney Oyuncular: Hüseyin Zan, Sami Tunç, Ahmet Koç, İhsan Gedik, Enver Dönmez, Çetin Başaran, Necla Aksoy, Danyal Topatan, Nihat Ziyalan, Nebahat Çehre Devamını Gör... Ödüller: En İyi Müzik , En İyi Gör..

İffet Araba Camı Sahnesi -  İffet Türk Filmi 12:17

İffet Araba Camı Sahnesi - İffet Türk Filmi

Cemil, iffet'i kandırarak gezme bahanesiyle arabasına alıyor. Kır alana geldikten sonra da Cemil'in niyeti ortaya çıkıyor. İffet; Müjde Ar ve Faruk Peker'in başrollerini paylaştığı 1982 yıl yapımı Türk Filmidir. İffet ..

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video) 03:33

Ebru Gündeş - Cennet (Lyric Video)

CENNET (Şarkı Sözleri) Ben gözü görmeyene resim gösteremem Değerimi bilmeze değer öğretemem O önce, e haddini öğrensin Biten sevgiye imrenip özenemem Boş sözü duyup düstur edinemem Eden, kendine ah etsin Bildim lakin s..

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı 06:27

Tescilli Diyarbakır Karpuzunda Hasat Zamanı

Coğrafi işaret belgesi alan Diyarbakır'ın tescilli karpuzunda hasat başladı. Diyarbakır’ın Dicle Nehri bölgesinde çakıllı ve kumlu arazide güvercin gübresi verilerek yetiştirilen, ağırlığı nedeniyle geçmişte develerle ta..

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı 00:40

Cilt kanseri Salih'in tedavisi Ankara'da başladı

Erzurum'da yaşayan ve cilt kanseri hastalığı nedeniyle gün ışığına çıkamayan Salih İğneci'nin (8) tedavisine Ankara'da başlandı. Salih’in babası İdris İğneci, İyileşme oranıyla ilgili hocalarımız umutlu bakıyor. İlaç so..

Özlem Akgüneş - Dünyanın En Uzun Cümlesi 03:54

Özlem Akgüneş - Dünyanın En Uzun Cümlesi

Dünyanın En Uzun Cümlesi şarkı sözleri ile... Sustum. Dünyanın en uzun cümlesiyle vurdum onu. O an içim söndü, gözü döndü. Yüzüm yere düştü. Eğilip almadın, ses çıkartmadım Gözünü kırpmayan zalimsin anladım Gözündeki ..

Gazapizm - Yol (Official Video) 05:22

Gazapizm - Yol (Official Video)

Bitmek tükenmek bilmeyen uzun bir yol Çocuk eminim zor Ama tercihin çok Vazgeçmek de yol seçmek de bi’ yol Yol Muğlak dönemde bir mucize Sağlam bedende kanser gibi Alışmak da yol savaşmak da yol Yol Kazandık gözüm ba..

80 Yaşındaki Kimsesiz Adam Aylardır Yatağa Mahkum Yaşıyor 04:02

80 Yaşındaki Kimsesiz Adam Aylardır Yatağa Mahkum Yaşıyor

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Cerrah Mahallesi'nde ikamet eden ve yalnız yaşayan 80 yaşında adam ayladır tek başına kaldığı evde yatağa mahkum şekilde yaşıyor. Kimsesi olmayan talihsiz adamın yardımına komşuları yetişi..

Rozz Kalliope - Babacan 02:57

Rozz Kalliope - Babacan

Babacan şarkı sözleri ile... Bitmez enerjim Gece gündüz enerjik Güldük eğlendik Nice yıllar devirdik Teker teker Söndük birer birer Düştük hep Kalktık tek Gördük neler neler Karala Karalama kampanya Rakı do..

Yarım Asırlık Vefa Örneği Benim İçin Her Gün 14 Şubat 03:54

Yarım Asırlık Vefa Örneği Benim İçin Her Gün 14 Şubat

Amasya’nın Suluova ilçesinde yaşayan Halil Öksüz (72), kötü huylu beyin tümörü sebebiyle felç kalan ve yaşamını 16 yıldır yatağa bağımlı sürdüren eşi Hacer Öksüz’e (66) gözü gibi bakıy 25 sene içerisinde birçok kez ameli..

Seyyar Satıcı, Sahte Para ile Hem Soğanından Hem Parasından Oldu 02:39

Seyyar Satıcı, Sahte Para ile Hem Soğanından Hem Parasından Oldu

Tokat’ta, seyyar satıcı sahte para ile hem soğanından hem parasından oldu. Edinilen bilgiye göre; Behzat Bulvarında seyyar satıcı Uğur Uzun (38), bir şahsa 2 çuval soğan sattı. 100 lira ile alışveriş yapan şahıs 80 lira ..

HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ 01:03

HUSÜMET TARLADA KANLI BİTTİ

4 çocuk babası Kenan Osanmaz, husumetlisi tarafından ailesinin gözü önünde öldürüldü. 38 yaşındaki 4 çocuk babası arazisinde çalışırken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.Olay, Nizip ilçesine bağlı Kocate..