#Gözü

Deccal Aramız Da !  Deccal Kimdir 02:37

Deccal Aramız Da ! Deccal Kimdir

Deccal (Arapça: المسيح الدجّال), İslam mitolojisine göre ahir zamanda, Mesih'in ikinci kez yeryüzüne gelmesinden önce insanları dini inancından saptırarak kötülüğe ve sapkınlığa yönelteceğine inanılan ve şeytanı temsil e..

  • ZULMA tarafından
  • 969 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum? 06:47

Kirpiklerimi Nasıl Boyuyorum?

Şimdi yarım ay şeklindeki pamuğu ikiye ayırıyoruz ve ekstra pamuk almaya çalışıyoruz, pamuğu ince yapmaya çalışıyoruz. Şimdi yüz veya göz altı kremi al ve göz altında koyu bir kat sür. Ince yapılmış pamuk al ve onu göz ..

Hepsi - Yalan 03:58

Hepsi - Yalan

gülcin: Hani bensiz bir hiçtin Nefes bile almak zor derdin seda Ben senin her şeyindim Yalan Yalan cemre: Gözü görmez başkasını Sen ve ben elmanın iki yarısı Bir ömür boyu beraber Yalan Yalan hepsi: Şimdi..

Bu Şehir Arkandan Gelecek 18.Bölüm -Artık Evlenelim Mi? 04:26

Bu Şehir Arkandan Gelecek 18.Bölüm -Artık Evlenelim Mi?

18. bölüm özeti: Veysel’in kaçırılması başta Nesrin olmak üzere herkesi sarsar. Veysel’in hayatını kurtarmanın tek yolu, Ali’nin turnuva maçını kaybedip elenmesidir. Ali için hayalleriyle vedalaşma vaktidir. Ancak Şahin ..

  • ANKA tarafından
  • 1.125 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ersan Er Ft. Murat Başaran - Ceylan Gözlüm 03:45

Ersan Er Ft. Murat Başaran - Ceylan Gözlüm

Sensiz yarım kaldım. Bunu yalnız sen bilirsin. Sensiz solup gittiğimi Kimse bilmez ama sen bilirsin Yağmurda seni düşünüp Gözü yolda bekleyen sen değilsin O Ceylan gözlerini süründüren sözlerini sevdim amma Artık sensiz ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.317 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İdo Tatlıses  Satır Satır 03:53

İdo Tatlıses Satır Satır

Gel Yanalım Ateşlerde Gözü Kara Olacaksın Bu işlerde Bir Boy Var Prenses’de Yüreğim Düştü Aşka Kafeste Tutuldum Ona Bir Hevesle Aşka Yazılmış Sanki Bir Beste Yar Yüreğim Yangın Yeri Zor Bu Yoldan Dönmem Geri Gel Yanalım ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.140 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise Sıfır Tolerans 03:45

Hadise Sıfır Tolerans

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım Ben..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 2.766 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hadise - Sıfır Tolerans Klibi 03:45

Hadise - Sıfır Tolerans Klibi

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım B..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 7.123 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kolera - Pespaye 03:36

Kolera - Pespaye

Plan Var Kaçış Yok, Baş Açık Kafa Yor Başıboş Işin Iş, Kafa Tut Bir De Bak Şu Da Var, Bu Müzik Uçuşur Sıkı Tut Kaçışır Notalar Yarışır Dibe Vur, Şımarık Sana Yok Diledin Daha Dur Daha Var Daha Çok Sana Diyecek Bana Ha..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.337 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Müslüm Gürses - Sadece 03:59

Müslüm Gürses - Sadece

bir kere halimi sordunmu benim kalbime habersiz girdin sadece yedi kat ellerden farkın ne senin uzaktan uzağa gördün sadece kör olsun bu aşkın gözü kör olsun bu sevda oyunu artık son bulsun hayırsız sevgili sen na..

Hadise Sıfır Tolerans 03:44

Hadise Sıfır Tolerans

Herşey Burda Bitti, Toparlan Gidiyorsun Zamana Bırakmadım Tehlike Arz Ediyorsun Suçüstü Tövbeler, Kalbe Ağır Darbeler İlahi Sevgilim Sen Kimi Kandırıyorsun Yalnızlık Bu İlişki Bu Ne Yaman Çelişki Ki Senden Sakınmadım B..

Zohak Fragman 01:37

Zohak Fragman

Cinlerin saldırılarından müzdarip insanlara yardımcı olmayı görev edinen Rüstem bir gün son derece tehlikeli bir cin tarafından cinnet geçirmeye sevk edilir. Bu cinnetin sonu oldukça sarsıcı olacaktır. Bu cinnet esnasınd..

Zohak Teaser 00:59

Zohak Teaser

Cinlerin saldırılarından müzdarip insanlara yardımcı olmayı görev edinen Rüstem bir gün son derece tehlikeli bir cin tarafından cinnet geçirilir. Bu cinnetin sonu oldukça sarsıcı olacaktır. Bu cinnet esnasında altı yaşın..

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) 04:19

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik)

İlyas Yalçıntaş - Şehrin Yolu (Akustik) Dinle Şehrin Yolu şarkı sözleri ile Bu aşkın tozlu yolunu bulduğum yerden Gündüz gözü görmediğim çaldın benden Sürgün gibi çekmediğim kalmadı senden Ellerimle yazdım bu sonu Ş..

Mabel Matiz - Boyalı Da Saçların 05:46

Mabel Matiz - Boyalı Da Saçların

Mabel Matiz - Boyalı Da Saçların Müzik Dinle Şarkı Sözleri boyalı da saçların ruhuma dolanırken tel tel boğuluyorum aman, yok ilacı bunun, tez gel kollarında kördüğümler çözülmez mi gönül? ağrısında durur cevabı ama..

Ferhat Göçer - Yıllarım Gitti 04:01

Ferhat Göçer - Yıllarım Gitti

Ferhat Göçer - Yıllarım Gitti Müzik Dinle Şarkı Sözleri KİMLERİ SEVDİK KİMLERİ SİLDİK KİMLERİN PEŞİNE DÜŞTÜK GENÇ ÖMRÜMÜZDE YÜZ GÖZ OLDUK YAR SENİNLE SÖZÜMÜZÜ ESİRGEMEZ OLDUK GENÇLİĞİMİ GERİ VERSELER BU KEZ EN ÇOK KEN..

Soner Sarıkabadayı - Delalım _ Diyarbekir Yoluna (Cover) 02:31

Soner Sarıkabadayı - Delalım _ Diyarbekir Yoluna (Cover)

Söz & Müzik: Anonim Kayıt & Mix: Thomas Brett Video: Onur Oğuz & Eda Atlas Stüdyo: PDND Müzik ---------------------------------------------- Şarkı Sözleri: Diyarbekir yoluna le diyarbekir yoluna Toydum düştüm toruna le..

Tuğçe Kandemir - Hangimiz Sevmedik 03:54

Tuğçe Kandemir - Hangimiz Sevmedik

Hangimiz Sevmedik şarkı sözleri ile; Hangimiz düşmedik, kara sevdaya Hangimiz sevmedik, çılgınlar gibi Hangimiz bir kuytu, köşe başında Bir vefasız için, yol gözlemedik mi Hangimiz düşmedik, kara sevdaya Hangimiz sevmed..

Sertab Erener - Farzet 04:03

Sertab Erener - Farzet

Söz: Sertab Erener & Ersel Serdarlı Beste: Ersel Serdarlı Düzenleme: Sertab Erener - Emre Kula - Ozan Yılmaz Klasik, akustik gitar ve mandolin: Emre Kula Bas: Alp Ersönmez Davul programlama ve tuşlu çalgılar: Ozan Yılma..

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official Music Video) 03:18

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official M

Söz: Çağrı Sinci & Eypio Müzik: Dj Suppa Mix & Mastering: Savaş Ceyhan Yönetmen: Sertan Özcan DOP: Doğu Gülbağ Edit: Yeeid Asistanlar: Doğukan Yalçın Burak Atasever Drone: Burak Özdemir Sözler: Çiv..

HiraiZerdüş - Masal 04:00

HiraiZerdüş - Masal

Ben 1980'lerin kırıcı yokluğu içinde babasız büyüyen küçük bir kız çocuğuyum.. 7 yaşında öğrendim her kızın bir babası olduğunu. Annemin beni tek başına doğurduğunu sandım hep. Hayatım küçük bir pencere kenarında akıp..

Betonda Domates 02:00

Betonda Domates

Balıkesir’in Kepsut ilçesi yakınlarında faaliyet gösteren et entegre tesisinde 30 santimetrelik betonda yetişen fide görenleri şaşırtıyor. Et entegre tesisinde üzerinde toprak bulunmayan betonda işçilerin yedikleri organ..

Canim Kardeşi̇m 32.Bölüm Eyvah Mete Nerede 10:54

Canim Kardeşi̇m 32.Bölüm Eyvah Mete Nerede

Mete evde oyun oynamaktadır. Oyuncakları ile vakit geçirir. Ama Mete ev halkının gözü önünde oynarken ortadan kayıp olur. Mine, Müge, Galip ve Lale hanımı büyük bir telaş alır. Mete yoktur… Mine kardeşinin kayıp olması ü..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.071 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Canim Kardeşi̇m 54.Bölüm Sürpri̇z Yumurta 09:50

Canim Kardeşi̇m 54.Bölüm Sürpri̇z Yumurta

Mine bahçede bir kuş yumurtası bulur. Ve bu yumurtanın ne yumurtası olduğunu bilmez. Önce dinozor yumurtası olduğunu hayal eder. Daha sonra tavuk yumurtasına benzetir. Ve yumurtaya gözü gibi bakar. Yumurtadan bir yavru k..

  • ÇocukTV tarafından
  • 954 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kalbi Sakat Olmasın 01:44

Kalbi Sakat Olmasın

Hayatımda duydugum en güzel sözlerden birisi ;Kalbi sakat olmasın..

ABD'nin Korku Silahı- Atom Bombası 11:29

ABD'nin Korku Silahı- Atom Bombası

1945'te ABD'nin attığı bir bomba o günden sonra her şeyi değiştirdi. İstediği ülkede istediği planları devreye sokmak için dünyanın gözü önünde önce katliamı başlattı üst akıl, sonra da o katliamları oturup köşesinden se..

Sokaktan Kurtarılan 10 Günlük Yavruya Annelik Yapan Koca Yürekli Bade 01:44

Sokaktan Kurtarılan 10 Günlük Yavruya Annelik Yapan Koca Yürekli Bade

Tek gözü görmeyen koca yürekli Bade sokaktan kurtarılıp eve getirilen 10 günlük yavruya en güzel şekilde bakıcılık yaptı. Sıcak bir yuvaya kavuşan yavru Bade'nin sütüyle de bir güzel karnını doyurdu. ????..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.929 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Hudut Kartalları_ Vatan İçin Nöbette 01:56

Hudut Kartalları_ Vatan İçin Nöbette

Şırnak'ın Uludere ilçesi Irak sınırında Kartal Yuvası olarak adlandırılan Karaçalı üs bölgesinde eli tetikte, gözü hudutta bekleyen Mehmetçik, hem terör tehditleri hem de kaçakçılık olaylarına karşı nöbet tutuyor...

Aylin Aslım - Ben Kalender Meşrebim 03:23

Aylin Aslım - Ben Kalender Meşrebim

Ben kalender meşrebim Güzel çirkin aramam Gönlüme bir eğlence isterim olsun X2 Saçları samur, gözleri mahmur Biraz da şirin olsun Kaşı gözü kara olursa olsun Yanağında bir beni mutlaka olsun Endamı şanlı sohbeti..

Kısmetse Olur Gamze Elenir Elenmez Sevgilisini Gösterdii!! 02:05

Kısmetse Olur Gamze Elenir Elenmez Sevgilisini Gösterdii!!

Kısmetse Olur'da geçen hafta elenen Gamze Elendiği hafta gerçek sevgilisiyle el ele görüntülendi.Evlilik programlarının bir kurmaca olduğuna inanmak istemeyenlere duyurulur!!..

  • ANKA tarafından
  • 816 görüntüleme
  • 8 yıl önce