#Gözü

Levent Yuksel - Zalim 04:35

Levent Yuksel - Zalim

Ten beyaz saç kızıl güller Kahkahasında bülbüller Kirpiği kapkara tüller Ben o afete vuruldum Göz değil nakış mübarek Bendeki aşk değil ibadet Elleri sevdi nihayet Ben ebedi saadetten kovuldum Gölgemi aldım yan..

Ahmet Kaya - Baskaldiriyorum 02:53

Ahmet Kaya - Baskaldiriyorum

Cevap veriyorum Eli böğründe analardan Mahpuslardan ve acılardan Çokça bahsediyorum Çünkü başını kuma Saklayanlardan tiksindim Başkaldırıyorum. Yine söylüyorum Kırmızı rujlu sokakların Aşağılık pazarlıkların Ad..

Buray - Seni Sevmiyorum Artık 03:31

Buray - Seni Sevmiyorum Artık

Seni sevmiyorum artık Yalana dolana baktık Ele nispet gülüşler Günü dolmuş vaatler Bana uymaz git yazık Ben yokluklardan Tüm zorluklardan Dipsiz yalnızlıktan Kıvranıp dururken Sen sensiz kaldın Mehtabı hiçe saydın Gün or..

Yonca Evcimik Abone 03:58

Yonca Evcimik Abone

Sana kaptırmam ben onu İki yıl kaç bölüm oldu Daha çok sürer bu dizi Hiç kaçırmam saatini Onu ilk gördüğüm zaman Pat..bayıldım aman aman Annem bu iş olur dedi Ruhumuz uydu tastamam Kızların hepsi peşinde Gözü yo..

1080p Vs 2k Ekran - Bakalım Anlayabilecelekler Mi? 04:37

1080p Vs 2k Ekran - Bakalım Anlayabilecelekler Mi?

Günümüzde akıllı telefonlara baktığımızda en çok tercih edilen çözünürlük 1080p Full HD. Ancak giriş segmentinde 720p HD, üst segmentte ise 2K hatta 4K çözünürlüklü ekranlar yer alıyor. Üst segmente bulunan cihazların ek..

  • JET TV tarafından
  • 995 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irak'ta Bir Lunapark Kazası 01:34

Irak'ta Bir Lunapark Kazası

Bağdat'ta bulunan lunapark alanında, lunapark görevlisi olarak çalışan şahıs, hareket halindeki bir oyuncağın alanına girdi.Platformun karşısına geçmek isteyen görevliye çarpan hareket halindeki oyuncak, şahsı havaya fır..

  • JET TV tarafından
  • 1.003 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Ben Bilmem Eşim Bilir - Hanımların İçinden Canavar Çıktı! 01:40

Ben Bilmem Eşim Bilir - Hanımların İçinden Canavar Çıktı!

Ben Bilmem Eşim Bilir'in 20 Ağustos Pazar bölümünde; Aşkın Gözü Kördür oyununda hanımların eşlerine verdikleri tepkiler, başta Ufuk Bey olmak üzere stüdyodaki herkesi çok şaşırttı!..

  • ANKA tarafından
  • 1.166 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın 02:51

Ben De Seni Seviyorum Ama Evlenmeden Önce Olmaz Filiz Akın

Zengin bir ailenin anne babası ölmüş ve tüm mirasa tek başına sahip olmuş kızı Lale (Filiz Akın) bir gün özel motoruyla deniz gezisi yaparken kadın berberi olan Erol'la (Ayhan Işık) tanışır. Aralarında başlayan yakınlık,..

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak 04:10

Semra San - Feat.Yusuf Güney - Kendine İyi Bak

Kanmazdım, inanmazdım adaleti yok aşkın Söz verdim ikimize seninin canın sağ olsun Değerini bilmezken neden böyle yanmışım sana Kopardın aşkımı, kader kesti biletini ayrıldım Gözü doysun neyin garantisi varki Kendine iy..

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18  Paranormal Olaylar 37:33

Mihrez Cin Büyüsü Bulduk +18 Paranormal Olaylar

Hepinize merhaba arkadaşlar ben Doğukan Temizer, Paranormal olaylar ile ilgili yeni videom için trakya bölgesinde bulunan tekirdağın terk edilmiş ıssız bir köyüne gittik.Gittiğimiz ormanda yerleşim alanı bulunmuyor fakat..

  • ZULMA tarafından
  • 1.454 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kucak Dansı Yaptırırken Sevgilisine Yakalanan Adam 00:44

Kucak Dansı Yaptırırken Sevgilisine Yakalanan Adam

Bikinili hanım abla kibarca dans ederken adamın sevgilisi geliyor ve ortamı bozuyor. Adamın gözü 2 dakika bayram edecekti naptın kız...

  • JET TV tarafından
  • 2.823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İnsan Yüzüne Benzeyen Örümcek - Adana 03:51

İnsan Yüzüne Benzeyen Örümcek - Adana

Adana’nın Kozan İlçesinde Soydan Doğaner (38) adlı vatandaşın aracında bulduğu, latince adı thomisus onustus olan ve insan yüzüne benzeyen görüntüsüyle görenleri hayrete düşüren Köşeli Yengeç Örümceği'ne gözü gibi bakı..

  • JET TV tarafından
  • 807 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emine Erdoğan Arakanlı Sığınmacılarla Yakından İlgilendi 02:02

Emine Erdoğan Arakanlı Sığınmacılarla Yakından İlgilendi

Emine Erdoğan ve beraberindeki heyet, Arakanlı sığınmacıların Bangladeş'te barındıkları Kutupalong Kampı'nı ziyaret ederek yardım dağıttı. Erdoğan, İnsan olarak etkilenmemek mümkün değil. Allah yardımcıları olsun. İnşall..

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri 07:18

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri

Cinlerden Bile Daha Güçlü Varlık Olan İfrit ve Türleri İfrit, kötü ruhlu yaratık demektir. Ölüme, hastalığa, büyüye yol açan yani zarar vermeyi amaçlayan kötü ruhlara verilen isimdir. Daha çok cinlerin çirkin yüzlü ve k..

  • ZULMA tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem 01:30

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Gönül (Gönül Yazar) ünlü ve çok zengin bir şarkıc..

Kadınların İlk Olarak Neresine Bakarsınız?Röportaj 01:54

Kadınların İlk Olarak Neresine Bakarsınız?Röportaj

Bir kadının ilk neresine bakarsınız?'' Bir kadının duruşu mu bir erkeğin ilgisini çeker yoksa saçı mı? Yoksa gözü veya da vücut hatlarımı? '' Gelin hep birlikte öğrenelim...

  • JET TV tarafından
  • 858 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suriyeli Sığınmacılardan Arakanlı Müslümanlara Çağrı 00:35

Suriyeli Sığınmacılardan Arakanlı Müslümanlara Çağrı

Myanmar ordusunun dünyanın gözü önünde Arakanlı Müslümanlara uyguladığı katliam sürüyor. Suriyeli sığınmacılar Arakan'da zulüm gören Müslümanlara çağrı yaptı: “Acınızı hissedebiliyoruz. Yalnız değilsini..

Bahar Candan Artık Oyuncu Olacak 01:27

Bahar Candan Artık Oyuncu Olacak

Adını asıl Murat Bozlu olay gecede duyuran Bahar Candan'ın gözü oyunculuktaymış...

  • ANKA tarafından
  • 726 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neye Öfkelendi Ki Bu Kadar 01:00

Neye Öfkelendi Ki Bu Kadar

Erkeklere de şiddete hayır . Seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 1.073 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet 00:22

Gaziantepte Sokak Ortasında Dehşet

Gaziantep'te bir kadın, sokakta tartıştığı eşi tarafından çocuğunun yanında bıçaklandı.Alınan bilgiye göre, merkez Şehitkamil ilçesine bağlı Zeytinli Mahallesi'nde, Özgür M. eşi Hakkın M. ile sokakta yürürken henüz bilin..

Erkan Oğur Mamoş Türküsü 07:28

Erkan Oğur Mamoş Türküsü

Pencereden bir taş geldi Ben sandımki mamoş geldi Uyan mamoş mamoş uyan Başımıza ne iş geldi Mamoş palton tutayım mı ? Hayrına satayım mı ? Di gah mamoş mamoş di gah Başımıza yığıldı halk Eyvah mamoş mamoş eyvah Tabib ça..

Feride Hilal Akın - Püf 02:02

Feride Hilal Akın - Püf

Kalmadı tahammülüm gücüm göz göre göre tükeniyorum... Mecnun misali pervanenim ama gün be gün soluyorum... Hastayım sana ben tescilli vurgununum... Küt küt atıyor kalbim gönül tutuklunum... akarat: püfle üfle yanıyorum...

Gözleri Geceleyin Far Tutulmuş Tavşan Gibi Olan Adam 02:06

Gözleri Geceleyin Far Tutulmuş Tavşan Gibi Olan Adam

Sarhoş Abimizin Gözü far gibi yanıyor izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 669 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Belediye Otobüsü Şoförüne Böyle Saldırdılar 00:26

Belediye Otobüsü Şoförüne Böyle Saldırdılar

Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir belediye otobüsü şoförü, korna çaldığı gerekçesiyle aracın camını çekiçle kıran iki kardeş tarafından yolcuların gözü önünde darp edildi. O anlar aracın kamerasına yansırken, zanlılar çok g..

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti 01:19

Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti

Beşiktaş, Vodafone Arena'da oynan karşılaşmayı 3-0'lık skorla kazanmasını bildi. 2 / 17 Beşiktaş 3-0 Gençlerbirliği / Maç Özeti Siyah beyazlı ekibe galibiyeti getiren golleri 45+5'te Oğuzhan Özyakup, 61'de Talisca, 86'da..

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası 05:08

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası

İnsanoğlu haddin bilir kem söz söylemez iken Elalemin namusuna yan gözle bakmaz iken Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Or..

Boyu Batasıca Karı 00:25

Boyu Batasıca Karı

İdam Mahkumu. Filmimizin kahramanının adı Ahmet'ti. Ama 'Aslan' adını takmıştı arkadaşları. Çoluk çocuktan yaşlılara, yanında çalışan çıraklardan en kalantor müşterilere, mahallenin ninelerinden arzulu genç kızlarına kad..

Pavyon Artistinin Yıktığı Aile 00:38

Pavyon Artistinin Yıktığı Aile

İdam Mahkumu. Filmimizin kahramanının adı Ahmet'ti. Ama 'Aslan' adını takmıştı arkadaşları. Çoluk çocuktan yaşlılara, yanında çalışan çıraklardan en kalantor müşterilere, mahallenin ninelerinden arzulu genç kızlarına kad..

Demek Sen Filiz Akın & Ediz Hun 01:03

Demek Sen Filiz Akın & Ediz Hun

Nevin Rauf ve Ekrem arasındaki peri masalı aşkı anlatan Türk filmi. Filmin Adı: Sabah Yıldızı Yönetmen:Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ediz Hun Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1968 Abone O..

Hangi Parayla Evlilik Teklif Edeceğim 01:07

Hangi Parayla Evlilik Teklif Edeceğim

Doğan (Kartal Tibet) tamirhanede çalışan fakir bir gençtir. Babası bir barda çalışan Tülin (Zuhal Aktan) ile duygusal bir ilişkisi vardır. Babasının patronu Vural’ın (Önder Somer)Tülin’de gözü vardır. Ve genç kızı sürekl..