#Gözüm de karnım da doysun İstiyorum sandviçi

Evin çatısına otomobil Düştü 01:09

Evin çatısına otomobil Düştü

Ümraniye'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil bir evin üzerine uçtu. Kazada otomobil sürücüsü yaralanırken, ev sahibi Beycan Söğüt ?Bu evin üzerine düşen 4. araç, bir an önce yetkililerin önlem alma..

  • Serkan Ay tarafından
  • 61 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Cennet Bahçesinde Yüzmek gibi 00:25

Cennet Bahçesinde Yüzmek gibi

Böylesi güzel bir Yerde yüzmek istiyorum.....

  • PengoTV tarafından
  • 582 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Emlakçıya dava açmaya gitti çocuklarıyla ölümden döndü 07:01

Emlakçıya dava açmaya gitti çocuklarıyla ölümden döndü

Adana’da emlakçıya dava açmak için geldikleri adliye binası önünde dün iki grup arasında yaşanan silahlı kavgada 2 oğlu demir sopayla başından yaralanan Ceylan Kaya, “Allah korusun kurşun gelip ölebilirlerdi. Çok şükür A..

Velayeti kendisinde olan kızını 2,5 yıldır göremiyor 03:13

Velayeti kendisinde olan kızını 2,5 yıldır göremiyor

Denizli’de yaşayan Uğur Dinçer, velayeti kendisinde olmasına rağmen 2,5 yıldır kızını göremiyor. Yapılan tüm hukuki mücadeleye rağmen evladına kavuşamayan baba Dinçer, “Nerede olduğunu ve ne şartlar altında yaşadığını bi..

Boşandığı eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia eden Sibel Aslan yaşadığı acıları anlattı 06:58

Boşandığı eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia eden Sibel Asl

Kayseri'de Sibel Aslan, boşandığı eşi tarafından ölümle tehdit edildiğini belirterek yetkililerden yardım istedi. Aslan, 5 yıllık evliliği sürecinde sürekli şiddet gördüğünü, çocuğu için dayanmaya çalıştığını ama en sonu..

Evlilik teklifinde ısrar 'taciz' sayıldı! 01:55

Evlilik teklifinde ısrar 'taciz' sayıldı!

AŞIĞIM, EVLENMEK İSTİYORUM DEDİ, KARŞILIK BULAMASA DA EVLİLİK TEKLİF ETMEYİ SÜRDÜRDÜ. AŞIK ADAMA SADECE SEVDİĞİ KADIN DEĞİL, YARGITAY DA KÖTÜ HABERİ VERDİ...

''Kocası kıskanmasın diye...' 02:44

''Kocası kıskanmasın diye...'

GENCECİK YAŞINDA DOKTOR EŞİ TARAFINDAN KATLEDİLMİŞ, KÜÇÜK KIZININ GÖZYAŞLARI VE ANNEMİ İSTİYORUM FERYATLARI ARASINDA TOPRAĞA VERİLMİŞTİ..O CİNAYETE İLİŞKİN KAN DONDURUCU DETAYLAR ÇIKTI ORTAYA..DİYETİSYEN KADININ KOCASI T..

Ayasofya baş imamı görevden ayrıldı 01:44

Ayasofya baş imamı görevden ayrıldı

AYASOFYA CAMİNİN BAŞ İMAMI SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARIYLA TARTIŞMA KONUSU OLMUŞ, SİYASETÇİLERLE DE POLEMİĞE GİRMİŞTİ. AKADEMİK ÇALIŞMALARIMA DAHA FAZLA ZAMAN AYIRMAK İSTİYORUM DİYEN İMAM MEHMET BOYNUKALIN, GÖREVİNDEN AY..

Adana'da bir kebapçı, aşı olana bedava kebap veriyor! 03:04

Adana'da bir kebapçı, aşı olana bedava kebap veriyor!

Adana’da bir kebapçı aşılamaya teşvik için aşı olup gelen ilk bin kişiye Adana kebap ikram edeceğini duyurdu. Vatandaşlar duyurunun ardından aşılarını olup kebapçıya akın etti. “Destek için kebap ikram edeceğiz” Aşıyla b..

Mete Gazoz 2024 Olimpiyatları'nda Takım Olarak Madalya Hedefliyoruz 01:55

Mete Gazoz 2024 Olimpiyatları'nda Takım Olarak Madalya Hedefliyoruz

Olimpiyat şampiyonu milli okçu Mete Gazoz, 2024 Olimpiyatları için artık ferdiden ziyade takım olarak madalya almayı hedefliyoruz. Bu 3 sene boyunca da katıldığımız bütün organizasyonlarda kazanabildiğim kadar altın mad..

Mesut Özil, Başakşehir’e resmi imzayı attı 11:30

Mesut Özil, Başakşehir’e resmi imzayı attı

Yıldız futbolcu Mesut Özil, Medipol Başakşehir ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Özil, imza töreninde yaptığı açıklamada, Benim hedefim sadece futbol oynamak ve huzurlu olmak. İyiki gelmişim. Sahada top oynayarak takıma..

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan tahıl koridoru açıklaması! 01:31

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan tahıl koridoru açıklaması!

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, İstanbul'da imzalanan anlaşmalarla ilgili Bugün elde edilen sonuçlara katkılarından dolayı Türk ortaklarımıza, şahsen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bir kez daha teşekkür etme..

Çöp evde bitkin halde bulunan çocuğun annesi konuştu. 05:46

Çöp evde bitkin halde bulunan çocuğun annesi konuştu.

Bursa'da çöple dolu evin tahliyesi sırasında kilitli bir odada bitkin halde bulunan 9 yaşındaki çocuğun Antalya'da yaşayan annesi Yasemin A., 3 yıldır çocuğunu aradığını ve kardeşi tarafından kaçırılması nedeniyle ulaşam..

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı 05:33

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı

İnşaatta Kalan Ailenin Yaşam Savaşı Hatay’da sıvası, kapısı, penceresi olmayan bir inşaatta kalan Yıldız ailesi, tuvaleti ve banyosu bulunmayan evlerinde hayata tutunmaya çalışıyor. Çocuklarının okuyup kendilerini kurta..

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video] 03:54

Bruno Mars - When I Was Your Man [Official Video]

Same day but it feels just Aynı gün ama bu sadece A little bit bigger now Şimdi az biraz daha büyük hissettiriyor Our song on the radio Bizim şarkımız radyoda But it dont sound the same Ama aynı ses değil When ou..

  • PengoTV tarafından
  • 910 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar 01:42

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte arıza nedeniyle uygulanan su kesintisine ilişkin sosyal medya üzerinden dile getirilen iddialara tepki göstererek, ..

Carlos Vives, Shakira - La Bicicleta (Official Video) 03:57

Carlos Vives, Shakira - La Bicicleta (Official Video)

La Bicicleta [Carlos Vives] Nada voy a hacer Rebuscando en las heridas del pasado No voy a perder Yo no quiero ser un tipo de otro lado [Shakira] A tu manera, descomplicado En una bici que te lleva a todos lados [Carl..

  • PengoTV tarafından
  • 1.280 görüntüleme
  • 8 yıl önce
J Balvin - Bobo 05:04

J Balvin - Bobo

Bobo No llores por un bobo Si el te deja sola yo te robo Te llevo a un lugar escondido Donde podremos estar solos, solos, solos (x2) La la la la La la la (ieeh) la No llores muñeca Y vamos pa la discoteca mami La la l..

  • PengoTV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden 03:35

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden

Bakan Soylu- 'Elimizde Pkk’nın Önemli Düzeydeki Yöneticilerinden İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ellerinde PKK’nın önemli düzeydeki yöneticilerinden birisinin olduğunu belirterek, “14 Temmuz gecesi telsizlerden gelen me..

Justin Bieber - Baby 03:44

Justin Bieber - Baby

Baby [Justin Bieber] Oh woooah, oh woooooah, oh wooooah, oh. You know you love me, I know you care, you shout whenever and I’ll be there. You want my love, you want my heart and we will never ever ever be apart. Are we ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.108 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Pitbull - Hotel Room Service 04:28

Pitbull - Hotel Room Service

Sanatçı: Pitbull Albüm: Pitbull Starring in Rebelution Pitbull – Hotel Room Service Çevirisi I want everybody to stop what they’re doing. Now if you know you’re with somebody you’re gonna take the hotel room tonight,..

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 03:32

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda Kutlandı 24 Kasım Öğretmenler Günü Taksim Meydanı’nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene çok sayıda öğretmen ve öğrencinin yanı sıra İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Far..

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar 04:07

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar

Kömür Deposundan Altın Çıkardılar MANİSA'da bir grup sporseverin katkılarıyla kömür deposundan spor salonuna dönüştürülen 300 metrekarelik alandan, büyük fedakarlıklarla yapılan düzenli çalışmalar sonrası dünya şampiyon..

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta 02:07

Süleyman Soylu: Allah Şahit Ki Ben Başta

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevik Kuvvet'i ziyaretinde yaptığı açıklamada, “Allah şahittir ki ben başta büyük bir vuslatla bu makamı beliyoruz. Hiçbir endişemiz yok. Bizim bu konuda geri adım atacağımızı düşünenler a..

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi 03:23

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara bürosunu ziyaretinin ardından Darbe fırsatçılığı yapıp, toplumun aydın kesimlerini, düşüne..

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı 01:10

Büyükelçi Karlov'u Moskova'da Çavuşoğlu ve Lavrov Birlikte Karşıladı

Ankara’da suikast sonucu öldürülen Rusya Federasyonu Büyükelçisi Andrei Karlov’un naaşı Moskova’ya ulaştı. Naaşı Ankara’dan Moskova’ya götüren uçağı havaalanında Rus ve Türk dışişleri bakanları birlikte karşıladı. Öte ..

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı 01:36

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı

Besi Çiftliğine Silahlı Baskın 2 Ölü, 1 Yaralı Gaziantep'te besi çiftliğini basan kimliği belirsiz kişiler, Süleyman Aslan, Ali Çelik ve Mervan Aslan’ı tabancayla öldürdü. Besi çiftliğinde dehşet! 3 kardeş vurulmuş ha..

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı 06:01

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı

Bir Annenin Yürek Yakan Feryadı Bursa’da internetten satın alınan pompalı tüfeğe hedef olan 15 yaşındaki lise öğrencisi Doğukan Avcı’nın annesinin feryadı yürekleri dağladı. Kendisine taziyeye gelen oğlunun sınıf arka..