#Gül böreği tarifi

Pofidik Tarçınlı Çörek 09:36

Pofidik Tarçınlı Çörek

Hamuru için, 500 gr un- 1,5 kavanoz* 250 ml süt- kavanozda 3 parmak yüksekliğinde 1 yumurta 4 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı toz şeker 1 çay kaşığı tuz 1 paket instant maya 10 tane kakule İçi için, 3 çorba kaşığı t..

El Yapımı Börek 00:19

El Yapımı Börek

Böreği Böyle güzel nasıl yaparım diyenler için..

  • PengoTV tarafından
  • 1.197 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ İzmir - Bergama[1] 57:08

Maceracı _ İzmir - Bergama[1]

Murat Yeni’nin sunduğu, Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı Programı’nın yeni bölümü olan İzmir Bergama Bölüm'ünde neler olacak? Maceracı Programı İzmir Bergama Bölümü yeni fragman izle… Yıllardır Anadolu’nun..

Etli Kesme Hamur Çorbası 02:11

Etli Kesme Hamur Çorbası

Et suyu ile besleyici hem de çok lezzetli bir çorba yapmaya ne dersiniz? Bugün sizlere etli kesme hamur çorbası tarifi ile karşısındayız. Et parçalarının ve minik hamur parçalarıyla lezzetli at sulu çorba tarifimizi sizl..

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır 03:03

Bostan Kebabı Nasıl Yapılır

Bostan kebabı nasıl yapılır? Davet sofralarınız için son derede lezzetli bir ana yemek tarifi. Bostan patlıcanın arasındaki kuşbaşı sarımsak ve soğanın lezzetiyle bütünleşen salçalı sosuyla enfes lezzeti denemenizi öneri..

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Öğretmenler Günü'nün Gülleri Samsun'dan 01:03

Öğretmenler Günü'nün Gülleri Samsun'dan

Öğretmenler Günü'nün Gülleri Samsun'dan 19 Mayıs ilçesindeki serasında gül yetiştiren Aydın, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla başta büyükşehirler olmak üzere Türkiye geneline 40 bin dal kesme gül gönderdi..

Brenna MacCrimmon - Sabah Sabah Seyredelim Yalıyı 06:35

Brenna MacCrimmon - Sabah Sabah Seyredelim Yalıyı

Brenna MacCrimmon - Sabah Sabah Seyredelim Yalıyı Sabah sabah seyredelim yalıyı Aşkım çoktur ver içelim doluyu Bulamazsın benim gibi deliyi Mihrabımdır çatma da kaşın arası Meskenimdir gül memelerin arası Sabah sabah ..

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap 03:31

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap

Fifth Harmony - All In My Head (Flex) ft Fetty Wap Beşinci Uyum - Tümü Başımda (Flex) ft Fetty Wap Flex, time to impress Come and climb in my bed Don't be shy, do your thing It's all in my head [Fetty Wap:] I wanna fl..

  • Candy tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fatih Erkoç - Antep Türküsü 02:46

Fatih Erkoç - Antep Türküsü

Fatih Erkoç - Antep Turkusu Fatih Erkoç - Antep Turkusu Şarkı Sözleri Bahçalarda mor beni Verem ettin sen beni Nasıl verem olmayım Eller sarıyor seni(2) Ben sana yandım gelin Yanağı allı gelin Gaziantep yolunda Öldürd..

  • Candy tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Murat Belet - Senle Mekke Medine 04:42

Murat Belet - Senle Mekke Medine

Sen sultаsın ben gedа Cаnım kurbаn yа Resul Bu cаn yolunа fedа Ashаb gibi yа Resul Senle Mekke Medie döndü gül bаhçesine Senin güzel emrine buyurduk biz yа Resul Yürekler pаrepаre hicrаnındа yа Resul Bаğlаnmış sinelerin..

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yüz Numaralı Adam Mimik Sahnesi 00:41

Yüz Numaralı Adam Mimik Sahnesi

Gül...Daha çok gül.Sert bak...Daha sert bak..

Şebnem Ferah Yağmurlar 05:07

Şebnem Ferah Yağmurlar

Sokaklar sakin geceler karabasan Ellerim titrer Kim bu ben kim bu susan Ne soran var ne bilen sebebim yok Bana kıyan erkeğim sen gül Vazgeçtim rüyalardan Beni sevmezsen yağmurları sev Bulutlar ağlasın sen gül güne..

Mevlana Müzesi'nde Tarihi Mezar 00:43

Mevlana Müzesi'nde Tarihi Mezar

Konya'da Mevlana Müzesi gül bahçesindeki ek bina inşaatı sırasında kemik parçaları ve mezar taşları bulundu, inşaat çalışması durduruldu. Uzmanlarca yapılan incelemelerde, söz konusu alanın 38 düzenli gömünün yapıldığı m..

Sibel Can - Boş Çerçeve 05:02

Sibel Can - Boş Çerçeve

Sibel Can - Boş çerçeve Şarkı Sözleri ŞARKI SÖZLERİ Bırakma ellerimi Bırakma yalnız beni Son defa seyredeyim O yaşlı gözlerini Artık bülbül ötmüyor Gül dolu pencerede Yalnız hatıran kaldı Ah boş kalan çerçevede ..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Anne ve Kız 25 Yıl Sonra Kavuştu 02:22

Anne ve Kız 25 Yıl Sonra Kavuştu

Bir buçuk aylık bir bebekken yanında notla bırakılan Gül, 25 sene sonra annesine kavuştu. Annesinin İstanbul Gaziosmanpaşa'da yaşadığını öğrenen Gül, duygusal anlar yaşadı...

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hep Yek Vay Delikanlı Gönlüm Vay 01:20

Hep Yek Vay Delikanlı Gönlüm Vay

Hep Yek'te Gül Gül Öleceğiniz Görüntüyü İzliyoruz Efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cennet Mahallesi Yunus'un Komiser'e Sorduğu Tüm Saçma Sorular 23:48

Cennet Mahallesi Yunus'un Komiser'e Sorduğu Tüm Saçma Sorular

Gül gül öleceğiniz cennet mahallesinden alınmış bu komik görüntüleri hep birlikte izleyelim efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Siyaseti Yeniden Dizayn Etme Senaryolarından Birisi 02:52

Siyaseti Yeniden Dizayn Etme Senaryolarından Birisi

Yeni Şafak Köşe yazarı Ayşe Böhürler TVNET'te katıldığı Akıl Odası programında gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Böhürler, Abdullah Gül'ün aday gösterilmeye çalışılmasının sebebinin seçimi ikinci tura taşıyıp b..

Ümit Ateş - Seviyorum Kal 04:06

Ümit Ateş - Seviyorum Kal

Ümit Ateş - Seviyorum Kal Dinle Seviyorum Kal şarkı sözleri ile Ellerim yorgun Dillerim suskun Gözlerim dalgın yar Gül-i terimsin Kalbimin atışı Sıcağınla yar Seviyorum kal Uğruna yavrum Üzgünüm artık Sözleri..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yasemin Kay Allen'in Muhteşem Espirisi 00:16

Yasemin Kay Allen'in Muhteşem Espirisi

Oyuncu Yasemin Kay Allen, muhteşem espri yaptığı kısa videoyu sosyal medyaya atmış. Espri de ne komikmiş ama, gül gül öldük...

  • PengoTV tarafından
  • 160 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bahçalarda Mor Meni - Cengiz Özkan 05:32

Bahçalarda Mor Meni - Cengiz Özkan

Bahçalarda Mor Meni Şarkı Sözleri: Gaziantep-Yöre Ekibi-Ahmet Yamacı Bahçalarda Mor Meni Verem Ettin Sen Beni Nasıl Verem Olmayım Eller Sarıyor Seni Ben Sana Yandım Gelin Yanağı Allı Gelin Gaziantep Yolunda Öldürdü..

Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD 04:39

Sıla Seni Görmeseydim [Akustik] HD

İçimde bir sıkıntı var Akşam çöktü ondan mı Seni görmeseydim yoklar mıydı bilmem Bu hasret ağrısı Davetsiz bu hayatın mutlaktır oyunları Kaybettik mi yoksa kazandık mı Ben sustum cevabını Seni görmeseydim yoklar mıydı bi..

Gökhan Özen - Sitemkar 03:45

Gökhan Özen - Sitemkar

Benle Çıktığın Yolu Benle Bitirmedin Benim Kara ünlerimi Göğüslemedin Ne Benimle Ağır Konuş Nede Beni Buna Mecbur Et Ben Sitemkar Değilim Ben Gül Dalı Değilim Eğileyim Ben Dana Ne Diyeyim Git Gözünü Seveyim Belki Bir Gün..

Ziynet Sali - Çeyrek Gönül 03:55

Ziynet Sali - Çeyrek Gönül

Mutsuzluğumu al götür Ben başedemedim hayat Kendimi ele verdim Sen söyle az mı çektim Yetmedi kesmedi mi Bu kader, kedere hazır ve nazır Hilafsızdır, ortaksızdır Ah be gönül çeyrek gönül Ah yarıma razı gönül Zaman kırsın..

3 Hür-El - Sevenler Ağlarmış (1974, High Quality) 05:56

3 Hür-El - Sevenler Ağlarmış (1974, High Quality)

Üç Hürel Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demekmiş wmv Ölmeyen şarkı Bir yârim olsun isterdim gözleri yeşil, Bir yârim olsun isterdim gül yüzü gülen, Onu çok sevmek isterdim delice sevmek, Peşinden koşup koşup sonunda almak..

İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider (Trt1 1983 Nostalji) 04:13

İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider (Trt1 1983 Nostalji)

İbrahim Tatlıses - Karanfil Deste Gider Trt1 1983 Nostalji Şarkı Sözleri Karanfil deste gider Kokusu dosta gider Üç deste gül kokladım Kendi gülünden güzel Nanay ellerin malı Çürük beylerin malı Gün olur devran döner El..

Mustafa Ceceli - Can Parçam 03:42

Mustafa Ceceli - Can Parçam

kalemin günahı yok söz bittiyse çıksın yerinden göz değdiyse yaşanıyormuş nefessiz yanıyorum ben ateşsiz dualarım dilsiz Allah’a yaşatmasın sensiz can parçam tut ellerimi sakın bırakma ölene kadar sınıyor hak belli ki b..

Mustafa Ceceli - Ömrümüzün Baharı 03:41

Mustafa Ceceli - Ömrümüzün Baharı

Ömrümüzün baharı birlikte geçsin Ömrümüzün baharı birlikte geçsin Sen beni sev güzelim Ben seni seviyorum Sen beni sev güzelim Ben seni seviyorum Sensiz yaşayamam Nefes alamam ki Ne olur, bana gel, beni sev Bil ki gül..

Kenan Doğulu & Yalın - Ünzile 04:14

Kenan Doğulu & Yalın - Ünzile

Ünzile insan dölü On kardeş beşi ölü Büyüdükçe un ufak Ve gelir de görücü İnci gibi dişi Görücü bilir işi Söğüdüm ağlar gider Olur hatun kişi Varmadan sekizine Ergin oldu Ünzile Hem çocuk hem de kadın Onikisinde ana Bir ..