#Gülay aman doğar yaz ayları buymuş kader müzik dinle

Yaşar - Nara 07:35

Yaşar - Nara

Bu gece aşkı biraz fazla kaçırdım Galiba kalbim dönüyor Seni düşündüğüm her an Yangınım buram buram Aşka çakıp bir selam Aklım beni terk ediyor Saçını okşadığım yalnızlığım Seni bir daha buralarda görmeyim dedim ..

Belma Sera - Sarmaşık 04:54

Belma Sera - Sarmaşık

Sarmaşık (Belma Sera) Sevdan sardı dört yanımı Kıskanırdım sarmaşığı Her bir derdi mağlup ettim Yenemedim ayrılığı Aman aman gülüm amman Hasretinden tükendi can Hangi kalem yazsın beni Ne din kaldı ne de iman Çan olay..

Handan Şahin - Uykuda Mısın 03:52

Handan Şahin - Uykuda Mısın

Handan Şahin - Uykuda Mısın Dinle Uykuda mısın sevgili yârim Uyan uyan Aç pencereni göreyim yüzünü Uyan yar Aman yar canım yar Sabah olmadan uyan yar Horozlar ötmeden, gün ışımadan Uyan uyan Eller duymadan usul usul..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat 02:16

Yener Çevik - Vatan İçin Prod. Nasihat

Vatan için şehit olmuş, canlarını ortaya koymuş olanların anısına saygı ile... Bu vatan bizim! Sözler Başladığı yerde bitmesi gerekiyor Birilerinin de bunu demesi gerekiyor Gözden akan yaşı silmesi gerekiyor Yol yokuş..

  • PITIRCIK tarafından
  • 843 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk 03:17

Serin Karataş feat. Sansar Salvo - Doğ Çocuk

Doğ Çocuk şarkı sözleri ile SANSAR SALVO Dum taka dum bunu duy hadi bide koru ve de iç huzuru bul ve de Kolayına kaçmadan uzun yolu yürüyerek uzvunu koru buna bulaşana Bum liriği kum kalesi zelzelesi kan kokan can kaf..

Işın Karaca - Rest 03:31

Işın Karaca - Rest

Rest şarkı sözleri ile Uslanmıyorlar, Uslanmıyorlar Yıllandıkça ,Yollanmıyorlar Ooof kader Kurbanı bu keder Bir hayat seçtim Bin ömüre bedel Restime rest çekip Yine gitmedi Derdime derman ol dedi bitmedi Dene dene..

Oktay Güriş - Sevda Nedir Bilirmisin 04:28

Oktay Güriş - Sevda Nedir Bilirmisin

Sevda Nedir Bilirmisin şarkı sözleri ile Bir yol versen gönül dostuna Geleceğim bir gün sana Çare değil dertler bana Yapma allah aşkına Sevda nedir bilirmisin Bu aşkı nasıl silersin Kader yazdıysa alnına Seni all..

Flört - İzmir Marşı 02:38

Flört - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Tuğçe Kandemir - Yandırdın Kalbimi 02:49

Tuğçe Kandemir - Yandırdın Kalbimi

Tuğçe Kandemir - Yandırdın Kalbimi Yayında! Söz & Müzik: Songül Karlı Yandırdın Kalbimi şarkı sözleri ile; Güzelim yürekten bağlıyam sana Eziyet eder mi seven sevene Güzelim yürekten bağlıyam sana Eziyet eder mi seven..

Sürmenaj - Sonbahar 02:23

Sürmenaj - Sonbahar

Söz & Müzik: Mehmet Morgir Yönetmen: Ümit Yavuz Sonbahar şarkı sözleri ile Yine kapıma dayanı verdi sonbahar Halimi hatrımı hiç sormadan Yine gel (Yine gel) Yağmurlar gibi. Dalımdan kopardı korkmadan Bıraktı kara ..

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5) 04:36

Sagopa Kajmer & Go-Khan - Korsan (4_5)

VERSE 1 Önüme çıkanı yakarım çekilin! Kara bulutlarımı dökerim üzerinize bilin. Dilin kemeği sökük, değilim şirin. Alın başınızı gidin bi başımdan. Geldiyse başıma akılsız başımdan. Varma aman ha üzerime, değme ağır sözl..

Karahan Subaşı - Tahammül 02:16

Karahan Subaşı - Tahammül

Tahammül şarkı sözleri ile Sarmadı yaraladı,kalbimi paraladı Gülmedi bize kader oyununu oynadı Yetmedi bu kumarın bitmedi şu inadın Belki bir gün denk gelirsek eğer Ah be kader,gönül bu sever inatçı tavrın bitermi b..

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı 03:10

T.S.K. Armoni Mızıkası - İzmir Marşı

İzmir Marşı İzmir’in dağlarında çiçekler açar Altın güneş orda sırmalar saçar Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa Adın yazılacak mücevher taşa İzmir’in dağlarına bomba koydular Türk’ün sancağ..

Volkan Konak - İzmir Marşı 02:42

Volkan Konak - İzmir Marşı

Volkan Konak - İzmir Marşı Şarkı Sözleri izmir’in dağlarında çiçekler açar. altın güneş ordu sırmalar saçar. bozulmuş düşmanlar hep yel gibi kaçar. yaşa mustafa kemal paşa,yaşa; adın yazılacak mücevher taşa. izmir dağla..

  • Cowboy tarafından
  • 1.963 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı 03:43

Dj Özgür Adıgüzel feat. Funda Öncü - İzmir Marşı

İzmir'in dağlarında çiçekler açar. Altın güneş orda sırmalar saçar. Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar. Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa; Adın yazılacak mücevher taşa. İzmir dağlarına bomba koydular Türk'ün sancağını ö..

Petek Dinçöz ft Resul Dindar  Teşekkürler 03:30

Petek Dinçöz ft Resul Dindar Teşekkürler

Petek Dinçöz ft. Resul Dindar - Teşekkürler Şarkı Sözleri : Bugün bizim en mutlu günümüz Bize yazılan bir kader var yeniden başlıyoruz Bugün bizim yeniden doğum günümüz Allahım sana sonsuz teşekkürler ediyoruz Sen beni..

  • Candy tarafından
  • 1.955 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taylor Swift - Blank Space 04:32

Taylor Swift - Blank Space

Nice to meet you, where you been? Tanıştığımıza memnun oldun,nerelerde kaldın? I could show you incredible things Sana inanılmaz şeyler gösterebilirdim Magic, madness, heaven, sin Sinir,delilik,cennet,günah Saw you..

  • PengoTV tarafından
  • 991 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sivastopol Marşı - Ruhi Su ve Dostlar Korosu 02:43

Sivastopol Marşı - Ruhi Su ve Dostlar Korosu

Sivastopol önünde yatan gemiler, Atar da nizam topunu yer gök iniler. Yardımcıdır bize kırklar yediler, Aman da padişahım izin ver bize. İzin de vermez isen dök bizi denize. Sivastopol önünde yıkık minare, Düşman dedik..

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası 04:26

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası

Sibel Tüzün - Kaçın Kurası Düzelten : cihanbodur88 Gönül gözüm kapalı Bilerek sana yazılıyorum A penceresi aralı Her yerine bayılıyorum Yavrum baban nereli Nereden bu kaşın gözün temeli Sana neler demeli Ay seni..

ВУР ДАВУЛУ ПАТЛАСИН (Vur davulu patlasin) 04:31

ВУР ДАВУЛУ ПАТЛАСИН (Vur davulu patlasin)

Vurdum sazın teline kına yaktım elime, (x2) Kurban olsun güzelim beni sana verene, (x2) -->(x2) Benim güzel anam güzel babam, (x2) Düğünleri yapar paraları atar anaaam! (x2) Herkes bize bakar yürekleri yanar, Kristal..

Irmak Arıcı - Yağmurum Ol 02:54

Irmak Arıcı - Yağmurum Ol

Yağmurum Ol şarkı sözleri ile Beni bir ben bilir, birde yağmurlar O buz kalbine değse korlar Beni mutlu sanmasınlar Içimden yüreğimi söküp aldılar Başkası dokunmasın aman O gözlere yandım yar Eller sana dokunurken Yap..

Oğuz Taha - Aşk dersi 02:58

Oğuz Taha - Aşk dersi

Aşk dersi şarkı sözleri ile Kalmadı ölüden bir farkım Yaşamadım hayatımı Ruhlar bölgesi, her yerde onun izleri O gitti dönmedi Sorsalar hep iyiyim derim İçim parçalanırken gülerim aman aman Bir aşk acısı yüreğimde o..

Mislina Yıldırım - Gelin Oy 06:34

Mislina Yıldırım - Gelin Oy

Gelin Oy şarkı sözleri ile Aman oy oy oy oy Yüce dağdan bir yol iner Yüce dağdan bir yol iner Gelir dolanı dolanı Bizim elin coşkun çayı Akar bulanı bulanı Bizim elin coşkun çayı Bizim elin coşkun çayı Akar bulanı bula..

Nil Nur Aleks  - Blıck 03:24

Nil Nur Aleks - Blıck

B L I C K şarkı sözleri ile ALEKS: Ich lieb dein strahlen im Blick wenn du lachst Und denk an dich von früh bis in die Nacht Moja Ljubavi ich hoff du fühlst wie ich Denn meine Welt dreht sich nur noch um dich ► NIL: S..

Aşkın Nur Yengi - Elin Oğlu 04:30

Aşkın Nur Yengi - Elin Oğlu

Oradan Oraya Vuruyorum Kendimi Sen Olmayınca Hiç Tadım Yok Zamansız Ayrılıklar Gördük Senli Benli Bizdik Hayallerimiz Bakma Sen Güldüğüme Bu Aralar Kavgam Çok Karışığım Canım Yandı, Yanmasın Ah Aman Kendimi Acıtmaya Al..

Volkan Konak Keklik Gibi 03:35

Volkan Konak Keklik Gibi

Keklik gibi kanadımı süzmedim Murad alıp doya doya gezmedim Bu kara yazıyı kendim yazmadım Alnıma yazılmış bu kara yazı Kader böyle imiş ağlarım bazı Gönül ey sebebim ey Geceleyin uyku girmez gözüme Zalım yastık ..

Saika & Şaika - Mehmet Yıldız 25:26

Saika & Şaika - Mehmet Yıldız

Evlilik kader midir ? Evleneceğim kişiyi dua ederek değiştirebilir miyim? Latife ne demek ? Bu tür soruları merak ediyorsanız kendiniz için ayıracağınız 25 dakikanız vardır herhalde :) İyi Seyirler.....

  • DİYANET TV tarafından
  • 1.231 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Meşhur Tecavüz Sahnesinde Yıllar Sonra Fark Edilen Hata 00:51

Meşhur Tecavüz Sahnesinde Yıllar Sonra Fark Edilen Hata

1984 yapımı 'Kader' filminde 'Tecavüzcü Coşkun'un ilaç attığı bardaktaki içkiyi kendisinin içtiği yıllar sonra fark edildi. Bu hata da Türk sinemasının unutulmazları arasındaki yerini aldı...

  • JET TV tarafından
  • 3.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ünlü Damat Adayı Birkan Key'in Acı Günü 03:12

Ünlü Damat Adayı Birkan Key'in Acı Günü

Katıldığı evlendirme programlarıyla adını duyuran damat adayı Birkan Key'in ablası Kader Key, İstanbul'da v.rularak .ldürüldü. Geçen cumartesi günü yaşanan olayda, evlilik programlarıyla adını duyuran Birkan Key'in eş..

  • BETA tarafından
  • 1.009 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Recep Tayyip Erdoğan  Ey Sevgili (Şiiri) 04:22

Recep Tayyip Erdoğan Ey Sevgili (Şiiri)

Recep Tayyip Erdoğan - Ey Sevgili (Şiiri) Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yar v..

  • PengoTV tarafından
  • 926 görüntüleme
  • 8 yıl önce