#Gülay havada bulut yok mızıka Çalınır müzik dinle

Filiz Ağar - Kara Bulut Çöktü Kuyu Dereye & Geri Dönsen Ne Fayda (CANLI) 05:50

Filiz Ağar - Kara Bulut Çöktü Kuyu Dereye & Geri Dönsen Ne Fayda (CANL

FİLİZ AĞAR MENAJERLİK :0531 712 60 60..

Hakki Bulut  İkimiz Bir Fidanız 03:30

Hakki Bulut İkimiz Bir Fidanız

yola cikmiş ariyorum kaybettigim aşkimi sakın bana umit verme seveceksen başkasini bana toz pembe gorunmez sensiz dunyam çok karanlik beni senden daha fazla sevecek kimsem yok artık ikimiz bir fidanin guller..

Hakki Bulut Sevginin Bedeli 04:44

Hakki Bulut Sevginin Bedeli

inanıpta sevmenin bir bedeli var ayaklar altında ez demedimki bir sevgi uğruna kölen olduysam..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emirhan Bulut - Belki 02:26

Emirhan Bulut - Belki

Belki şarkı sözleri ile Bu sabah Erken uyandım Sırf daha çabuk gelebilmek için yanına Baktım saatime özledim her geçen saniye Anladım sensiz geçmez bu hayat Bilmiyorum kimde asıl kabahat Bende mi seni sevdiğim için Yo..

Bulut Atlası - Ölü Şehir 05:09

Bulut Atlası - Ölü Şehir

Nedensiz Bir Ağlayış Mıydı Benimkisi Ne Zaman Kurtulucağını Bilmeden Üstelik Her Yeri Karanlık Tıpkı Bir Gece Gibi Belki Uzun Sürer Bu Çığlık Her Defasında Kanarcasına Sanki Ellerin Elimde Fazla Yalan Bu Rüyada Bu Son Pa..

Hande Erçel ve Aras Bulut İynemli Defacto Reklamı Kamera Arkası 00:45

Hande Erçel ve Aras Bulut İynemli Defacto Reklamı Kamera Arkası

De Facto koleksiyonlarının yeni yüzü olan iki ümlü oyuncunun kamera arkası görüntüleri sizlerle, iyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 930 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aras Bulut İynemli Uyuşturucudan Gözaltına Alındımı 03:15

Aras Bulut İynemli Uyuşturucudan Gözaltına Alındımı

Önceki gün narkotik polisleri tarafından gözaltına alınmasının asıl sebebi uyuşturucumu....

  • ANKA tarafından
  • 986 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme 01:13

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Sevmedim Deme

kargo..

Burak Bulut & Ebru Yaşar & Kurtuluş Kuş - İçime Ata Ata 00:52

Burak Bulut & Ebru Yaşar & Kurtuluş Kuş - İçime Ata Ata

kuku..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Hasat 00:33

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Hasat

opera..

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Es Deli Deli 00:36

Kurtuluş Kuş & Burak Bulut - Es Deli Deli

boy..

Burak Bulut - Tabut 01:03

Burak Bulut - Tabut

iphone 11 pro max..

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş & İrem Derici - Alev Alev 01:09

Burak Bulut & Kurtuluş Kuş & İrem Derici - Alev Alev

xperia..

Hakki Bulut  Ben Buyum 04:19

Hakki Bulut Ben Buyum

Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ben buyum, ben buyum, ben buyum sevgilim Ne köşküm, sarayım, ne servetim var Ne malım, ne mülküm, ne servetim var Sana bir saltanat vaat edemem ki Yalnız seni seven temiz bir..

Hakki Bulut  Faydasız 04:59

Hakki Bulut Faydasız

Ümitsiz olsada sevmeye razıyım biranlık Hasretinle yaşamam imkansız belkide Bu aşkdan ecelim doğacak susmayan Kalbime nasihat faydasız Gücümüz yetermi geriye dönmeye Kaderse ayrılık razıyım ölmeye Zaman sensiz geç..

Hakki Bulut  Kul Hatasız Olmaz 04:52

Hakki Bulut Kul Hatasız Olmaz

Allah'ım sevdiğime çile dert verme İstersen her gün bana bin azap versin Ne olur ümitsiz günler verme İstersen derdime bin dert eklesin Kul hatasız olmaz, o da öyledir Belki de suç bende, günah bendedir Bence yaşa..

Dilan Açelya - Yol Yok ( Erkan KILIÇ Remix ) 02:58

Dilan Açelya - Yol Yok ( Erkan KILIÇ Remix )

'' Yol Yok '' Şarkı Sözleri Bir kazancın yok dertler aşar boyunu ya bir kazancım yok pes ettim çok yoruldum ya Denedin hep bir yol yok delirmek tek çaren derinden yaralarken zaman bir çıkış yol yok Dört duvara tut..

Afak Algan - Soran Yok 03:51

Afak Algan - Soran Yok

Afak Algan - Soran Yok Dinle Soran Yok şarkı sözleri ile Yıllardır yolları gözler oldum Çocuk gibi köşelerde ağlar oldum Sormayın beni bana sormayın yıllara Bir tek can borcum var o da allaha Yüreğime gömdüm seni bi..

İbrahim Tatlıses - Kurşuna Gerek Yok 04:25

İbrahim Tatlıses - Kurşuna Gerek Yok

Hayatıma bir son vermek istersen, Hancere gerek yok gözlerin var ya Eğer ki kalbimden vurmak istersen, Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Kurşuna gerek yok sözlerin var ya Taş olsam erirdim avuçlarında, Dağ olsam ç..

Yasak - Geri Takip Yok 03:04

Yasak - Geri Takip Yok

Geri Takip Yok şarkı sözleri ile Bu benim tarzim. Yasak stil , kafa leş... Benden uzak durun artik ortamlariniz leş.. Bul beni arayip, Geceler bana aydinlik hep. Para avcisi sürtüklere geri takip yok! Net. Bu benim ta..

Nahide Babashlı - Faydası Yok 03:49

Nahide Babashlı - Faydası Yok

Nahide Babashlı - Faydası Yok Müzik Dinle Şarkı Sözleri Daha kaç bedel ödemem gerek senin hatalarına Suçum mu var söyle sevmekten başka Şimdi gidiyorum çaresiz çaresiz Zaten kırıldım, küstüm aşka Nakarat Durma! Durana..

Göksel - Hiç Yok 04:10

Göksel - Hiç Yok

Göksel - Hiç Yok Müzik Dinle Şarkı Sözleri: Muhteşemdi gözümden düşüşün Son masum parçamı çaldın gördüm Ağlıyordum kahkahalarla güldüm Aslında ben bunu biliyordum Acı da yok gözyaşı da Kaybedecek bi’ şey kalmadıysa Al..

Göksel - Hiç Yok (Akustik) 04:20

Göksel - Hiç Yok (Akustik)

Söz/Müzik: Göksel Gitar/Video: Osman Şahin Kurgu: @leonardodamusti Hiç Yok şarkı sözleri: Muhteşemdi Gözümden Düşüşün Son Masum Parçamı Çaldın Gördüm Ağlıyordum Kahkahalarla Güldüm Aslında Ben Bunu Biliyordum Acı Da Y..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Yok Artık 1 Hd İzle 1:32:54

Yok Artık 1 Hd İzle

‘Taksici Fikret’ bir sabah her zamanki gibi işe gitmek için evden çıkarken ayağını merdivenlerde burkar. Seke seke taksi durağında, arkadaşlarının yanına gider. Müşteri gelmeden önce laflarken muhabbet muhabbeti açar ve ..

Yok Artık 2 Hd İzle 1:20:33

Yok Artık 2 Hd İzle

İlki bir takside geçen serinin 2. filmi ise bir berber dükkanını temel alıyor. Berber Adnan mahallenin dedikodu kazanıdır. Mahalledeki müşterileri hakkında her şeyi bilmektedir. Adnan, işten kovulacağını öğrenince işin..

Kaya Giray - Yarınım Yok (Official Video) 03:03

Kaya Giray - Yarınım Yok (Official Video)

Yarınım Yok şarkı sözleri: Yarınım yok ama geriye dönemem bu yoldan asla Sanırım çok sona yürüdüm kalbimde koca bi yasla Umudum yok yeni bi hayal kuramam bu kadar fazla Sevgiye muhtaçtım ne geçti elime yetinip azla Ge..

Enes Altuğ & Cengizhan - Vicdanı Yok (Official Video) 02:27

Enes Altuğ & Cengizhan - Vicdanı Yok (Official Video)

Söz - Müzik : Cengizhan & Enes Altuğ Düzenleme: Pnzr Beats Mix & Mastering : Kadim Tekin Klip Montaj : Enes Altuğ Kapak : Enes Yücel Kamera : Burak Güneş & Enes Altuğ Klip Yönetmeni : Enes Altuğ Şarkı Sözleri: Ne badir..

Deniz Tekin Senden Başka Kimse Yok İçimde 01:53

Deniz Tekin Senden Başka Kimse Yok İçimde

Şarkı sözleri: İnanki senden başka senden başka senden başka Hiçkimse yok içimde Kimse yok içimde Yüzüne bakmasamda Başımı çevirsemde Seni her gördüğümde Seni her gördüğümde İnanki senden başka senden başka senden başk..

Emre  - Dili Yok ki Gönlümün 03:00

Emre - Dili Yok ki Gönlümün

Sancak: Düştün öyle gözlerimden yaş misali bak tutamadım. Bana öyle bakma yeniden. Dili yok ki ah şu gönlümün, sevemem ki şimdi seni ben. Sen ne hayaller kurdun göğsümde bensiz? Ah ben ne savaşlar verdim, öldüm de ..