#Gülay yine yalnızım müzik dinle

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar 03:52

Ömer Korkunç - İmkansızlıklar

İmkansızlıklar şarkı sözleri ile 1.verse Saatim kurulu bu imkansızlık kafamda yok yere türetiyorum Sığmıyor içim içime , istediğim gibi olmuyor hiç birşey Tek çaren hep vasıfsız olmak eskisi gibi hiç iyi gibi değil N..

Yasmin Schmidt - İnsanım 02:46

Yasmin Schmidt - İnsanım

İnsanım şarkı sözleri ile Sabah mı oldu yeniden Farketmedim ne ne güzel Bir çay birde bir şeker Bugün yine birşey yemeden Geçsin, ama ; sen yaz bana Bilirsin zaman alır alışmam İyi misin ,işin ne durumda Sorun olur mu ..

Burak Sayın - İmkansız 04:07

Burak Sayın - İmkansız

İMKANSIZ Kaldım yine kendimle İç seslerim hep peşimde. Gözlerimde pişmanlıklar Cevapsız sorduğum sorular Çok geç artık yıllar tükendi Hayaller bizi çoktan terk etti Görmek imkansız Görmek imkansız seni Düşlerimden başk..

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin 03:33

Ayça Feat Cem - Yürü Anca Gidersin

Yürü Anca Gidersin şarkı sözleri ile Şimdiki aşklar yalan olmuş ben yine aşık Bendeki şansın talihi yok yine yazık Bir yarim var herkesten güzel ama deli Bir gözü bende öbürü nerde bilmem ki Beni al dediğim zaman almadı..

Işık - Ben Aşka İnanırım 03:16

Işık - Ben Aşka İnanırım

Ben Aşka İnanırım şarkı sözleri ile Çok bekledim Doğmayan gecelerde soldum Ama hiç umudum tükenmedi Geçsin yıllar Çok özledim Özleyen anlardı beni Ama hiç umudum bitmedi Ben aşka inanırım Yanımda ol dayanırım Düşelim..

Berksan - Gelme Gelme 04:04

Berksan - Gelme Gelme

Berksan - Gelme Gelme Şarkı Sözleri Rüzgarın sırtına binmiş bir tüy gibi Ne yönüm ne yolum belli Kayboluşum yokluğum Çaresiz düşen bir damla yağmur gibi Kurumaya yenik yüreğim Tükenişim yokluğum Her hüznüm saklı bakamam ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.490 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gökay Gürbüz - Ben Buradayım 03:53

Gökay Gürbüz - Ben Buradayım

Ben Burdaysım şarkı sözleri ile Aklım yolunu şaştı fikrim almıyor Ne yaptıysam sensiz olmuyor Ömrüm tükeniyor Sen kolayı seçtin çektin gittin dönmedin ben hep aynı yerdeyim yine seni bekliyorum ..

Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..

Zara - Akşam Güneşi 04:48

Zara - Akşam Güneşi

Akşam Güneşi Söz-Müzik: Orhan Gencebay Video: Bahar Yılmaz Piyano: Ceyhan Kocabıyık Batarken Ufuktan Bir Akşam Güneşi Bırakıp Gitmiştin Beni Sen Sevgilim Yıllar Yılı Oldu Hala Dönmedin Geri Ne Olur Ne Olur Ne Olur Dön ..

Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez 03:33

Bilal Sonses & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez

Söz: Seda Sular Müzik: Duygun Orhan Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Yönetmen: Ahmet Can Tekin Gitar: Cem Şengül Ud: Özdemir Güz, Eren Aker Klavye: Davut Samet Sarıhan ''Sonu Gelmez'' sözleri: İçimd..

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video) 03:41

Sibel Can - En Büyük Aşkım (Official Video)

Söz-Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix: Koray Püskül Mastering: Emre Kıral Yönetmen: Tamer Aydoğdu Görüntü Yönetmeni: Murat Tuncel Prodüksiyon: Emre Alev Yardımcı Yönetmen: Serhan Yalçın Işık Şefi: Ahmet ..

Sezen Aksu - Çile (Lyrics - Şarkı Sözleri) 04:55

Sezen Aksu - Çile (Lyrics - Şarkı Sözleri)

Söz: Sezen Aksu Müzik: Arto Tunçboyacı Düzenleme: Mithat Can Özer Video Prodüksiyon: Videomite Sorarım soru, sırra eremem Ararım, döne döne duramam Yürürüm, diken diken kanamam Yola düşünce Bilemem, başı sonu nerede Ak..

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video) 00:19

Sezen Aksu - Kendimce (Official Video)

Selamlar, Bir süre ara verdikten sonra, “Demo 2” albümü şarkılarına devam ediyoruz. Şarkımızın adı: Kendimce. Mustafa Ceceli’nin ilk albümünde söylediği, çok öne çıkmamış ama benim sevdiklerimden biri bu. Yayınladı..

Murat Boz - Sevgilim 05:00

Murat Boz - Sevgilim

Söz: Yıldız Tilbe Müzik: Devrim Karaoğlu Producer ve Düzenleme : Devrim Karaoğlu Yönetmen: Murad Küçük Keyboards: Devrim Karaoğlu Strings: Devrim Karaoğlu Guitars: Andre Paxton Mixed by : Will Brierre Studio : “Elephan..

Tuğkan - Yazık (Official Video) 03:01

Tuğkan - Yazık (Official Video)

Yazık ki bakınca maziye benzemiyor Ne bir huzura ne de o çocuk sevinçlerine Sanki bir kavim göçtü üzerimden Kimse dönüp bakmadı Sormadı Sormadı, iyi misin diye Ölemedim yine, yaşıyorum seni Kalamadım uzaklarda hayalin..

Emir Can İğrek - Memur 02:50

Emir Can İğrek - Memur

Söz&Müzik: Emir Can İğrek Düzenleme: Yiğit Avcı Mix&Mastering: Emre Kaya Menajerlik: Hypers Yapım Şirketi : Hypers Prodüksiyon Şirketi: Hype Production Yönetmen: Özgür Ergül Yürütücü Yapımcı: Aytaç Bilgin Proje Yönetici..

Rafet El Roman - Bağışla Beni 04:30

Rafet El Roman - Bağışla Beni

Söz: Barış Ateş Müzik: Barış Ateş Aranje: Steffen Müller Yönetmen: Rafet El Roman Bağışla Beni şarkı sözleri ile Bağışla beni, bağışla kırdım seni Yine ilk gün ki gibi, tut ellerimi sar beni Bağışla beni, bağışla..

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan 02:53

Semicenk & Mustafa Ceceli - Dayan

Söz/Müzik : Semicenk (Cenk Baş) Düzenleme : Mustafa Ceceli Yönetmen : Emre Alev Görüntü Yönetmeni : Batıkan Hitay Video Edit : Eva Yapım Color : The post brothers Make Up : Kübra Bayram Semicenk Styling : Geco Styli..

Sancak - Çık Aklımdan 03:47

Sancak - Çık Aklımdan

Yenilen ben miyim yoksa biz miyiz? Anlamadım. Tutmadın, kırıldı kollarım. Peşinden koşmayı denedim, olmadı. O yollar değişmiş, izini bulamadım. Düştüm en dibe hevesinle, Elimi tut en azından. Madem kalmamışım içinde, O ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.475 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Usmonova feat. Yaşar - Seni Severdim 04:32

Yıldız Usmonova feat. Yaşar - Seni Severdim

Yazık ne mazi yazık Anlatmaya yoruldum Sen benden vaz geçince Ben o gün de vuruldum Yazık günah ben oysa Kardelen gibi Acıyla boy veren gibi Seni severdim Hüznün koynunda Seni severdim Hem uyanık, hem uykumda Seni seve..

Standart Sapma  Merve Yılmaz - Bilmediğin Çok Şey Var 04:18

Standart Sapma Merve Yılmaz - Bilmediğin Çok Şey Var

Bilmediğin Çok Şey Var Şarkı Sözleri İle Doğruyu buldun sandın, yanlışın oldum Yaşamına anlam kattım, nefesin oldum Sessizlik istedin, karanlığın oldum Ne istersen yaptım yine ben yanlışın oldum Son defa gidişini izled..

Kâlfi - Pandora 03:18

Kâlfi - Pandora

Şarkı Sözleri: Bu semtten kimler soruluyor Peki kimler kuruluyor Kapıyı hafif aralıyom Birileri yine gündem karalıyor Hakime sırıtıyom Tam arkanı dönüp ilerlerken Son mermiyi kafana dostun sıkıyor Kelebeği çıkar ama ke..

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video) 03:50

Patron & Sagopa Kajmer - Siyah (Official Video)

Şarkı Sözleri ; PATRON Karanlık sardı semtin sokaklarını Çatılar ve şehir ışıklarını Tuz basar ay bu gece benim yarama Bir saat bile kalamam Bir daha seni aramam Kalbim sanki bi plastik poşet uçuyor Şansım yok hep pus..

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin 04:30

Sagopa Kajmer - Sal Gitsin

1.KISIM Ben kirlerden uzak durmak istesem de toz yükselir, yutarım. Kararmış bulutları üzerime üzerime doğru alçalır,kaçarım uzağa. Geçmişim için ötenazi izni verdim doktora (Yap! Yap! Yap!) Son nefeste gözü açılır ve öf..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 88 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle 1:48:39

Sevimli Tehlikeli Full Hd İzle

Müzikal kimliğinden çok, oyuncu ve yönetmen kimliğiyle görmeye alıştığımız Özcan Deniz’in son filmi Sevimli Tehlikeli, Deniz’in şimdiye kadar yaptığı filmlerden hayli farklı bir yerde. Yine kendi yazıp yönettiği yeni fil..

  • Tv Series tarafından
  • 8.440 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gizem Laçinkaya  Aylar Geçer 02:36

Gizem Laçinkaya Aylar Geçer

Yine bir gün bana geri dönsen Beni de sevsen Yine bir gün bana geri dönsen Beni de sevsen Senin olan anılar Benimle kalsa Seni yoran tüm anılar Benimle kalsa Aylar geçer yıllar geçer Hasret biter ömrüm biter..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.451 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mavi Gri  Ben Sende Yandım 03:52

Mavi Gri Ben Sende Yandım

Sözler Ben de yıkıldım yalnızlıkta Ben de kırıldım paramparça Bu yolun sonu yok, biliyorum Üzülsek de, kırılsak da, darılsak da Sen de kabul et ikimiz de seviyoruz Sanki bir uçuruma yalınayak yürüyoruz Yine de bir yerl..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Mustafa Ceceli  Hüsran 04:30

Mustafa Ceceli Hüsran

Yine soluyor içimde bütün çiçekler Başka bir baharda gülümserler Yorgun kalbim yorgun hayallerim Direniyorlar bana hala yenilmedim Hep bir ümit yüreğimde Hep aynı cesaret İçimden bir ses der sabret sabret Onca dü..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.303 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tarık Mengüç Şakşuka 05:03

Tarık Mengüç Şakşuka

Yine bana tadını tattıramadın Yine kalamadık başbaşa Ayarını canım tutturamadın Yediremedin şakşuka Şakşuka şakşuka şakşuka şakada şuka Doyamadım tadamadım yiyemedim şakada şuka Tarif edeyim öğreteyim sana Hoşun..

Tan Taşçı - Yalvarırım (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans) 03:06

Tan Taşçı - Yalvarırım (#SözMüzikTanTaşçı - Canlı Performans)

Sensizliğe Her Sabah Uyanır Sadece Bakarım Gözlerimi Sımsıkı Kapar Çaresiz Allaha Haykırırım Yalvarırım Yanarım Kim Ne Dese Kanarım Kaybetmem Umutlarımı Yine Açar Yine De Bakarım Sığınıp Yağmura Yağarım Beraber Damlala..