#Gülay yine yalnızım müzik dinle

Karışık Meyveli Tart Tarifi 11:05

Karışık Meyveli Tart Tarifi

Tart Hamuru İçin; 100 g küp küp doğranmış donmuş tereyağ, 1 yumurta sarısı, 1/2 su bardağı şeker, 2 su bardağı un, 2-3 küp buz. Kreması İçin; 3 su bardağı süt, 3 tepeleme yemek kaşığı un, 1 yumurta, 1/2 su bardağı şeke..

Ferdi Tayfur  Yuvasız Kuşlar 03:39

Ferdi Tayfur Yuvasız Kuşlar

Garibim halime bakıp ta gülme Yolun düşer gurbet ele sende yanarsın Yolun düşer gurbet ele hasret çekersin Ümitsizde olsa hayırsızda olsa Gönül verdiğin Ölümden korkmayıp yine seversin Kimseden korkmayıp yine seve..

Afrodit Banu Alkan Sosyal Medyayı Salladı 16:41

Afrodit Banu Alkan Sosyal Medyayı Salladı

Afrodit lakaplı Yeşilçam sanatçısı Banu Alkan yıllara meydan okurcasına kendinden söz ettirmeyi biliyor. Ünlü sinema sanatçısı Banu Alkan, bir döneme damga vuran isimler arasında. Geçmişte oynadığı filmler gişe rekorları..

  • BETA tarafından
  • 221 görüntüleme
  • 5 yıl önce
İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ? 02:31

İstiğfar duası okunuşu ve anlamı: Tövbe duası nasıl Yapılır ?

Tövbe İstiğfar duası nedir nasıl yapılır Okunuşu Anlamı Ezberle nEstağfirullah. Estağfirullah. Estağfirullahe’l azim el kerim, ellezi la ilaha illa hüvel hayyül kayyumü ve etubü ileyhi, tevbete abdin zalimin li nefsihi, ..

Sevda Kuşun Kanadında 1.Bölüm 1:50:55

Sevda Kuşun Kanadında 1.Bölüm

Hataları, sevapları, tutkuları, umutları ve hayal kırıklıklarıyla bir dönemin gençlerinin hikayesi, Türkiye’nin yaşanmış ancak anlatılamamış ve belki de yeterince anlaşılamamış öyküsü ... Başrollerini Murat Ünalmış, Den..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 146 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Sevda Kuşun Kanadında 18.Bölüm 2:15:08

Sevda Kuşun Kanadında 18.Bölüm

İşçi Eyleminde Kan DökülürnZafer’in fabrikasında çalışan işçilerin grevi karşıt görüşlü iki grubu karşı karşıya getirmiştir. Ülkücü ve Solcular karşılıklı olarak silahları çekmiş, herkes ilk kurşunu kimin sıkacağını bekl..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 27 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Gülben Ergen - Bu Benim Hayatım 04:45

Gülben Ergen - Bu Benim Hayatım

Bu Benim Hayatım şarkı sözleri ile Sevgilim sen bu satırları okuduğunda Ben gitmiş olacağım Çok demode biliyorum Ama daha iyisini bulamadım Mektup yazmayı da unutmuşum Konuşmaya da cesaret edemedim Ayrılığı yüzüme ..

R.T.E & Devlet Bahçeli - Dolunay (Ft. Enes Batur ) 01:23

R.T.E & Devlet Bahçeli - Dolunay (Ft. Enes Batur )

Herkese Merhaba ben Edit Reyiz, Bugün size Enes Batur'un şarkısı Dolunay'a parodi bir montaj videosu yaptım. Video'da Cumhurbaşkanımıza ve diğer siyasi liderlerimize hakaret amacı güdülmemiştir. Gülmenize, eğlenmenize ..

  • MÜZİKCİ tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor 06:03

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Deprem Bölgesinde Yaraları Sarıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, İzmir’de meydana gelen 6.6 şiddetindeki depremin ardından arama kurtarma çalışmalarına katılan 5 itfaiye aracıyla 17 kişilik arama kurtarma timi, enkazda gece boyunca arama çalışmalarını sü..

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması 05:17

İstanbul'da sanayide esnek mesai uygulaması

Koronavirüs tedbirleri kapsamında İstanbul İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi tarafından alınan karara göre İstanbul'da sanayi sektöründe ve kamuda esnek mesai uygulaması bugün itibarıyla başladı. Sanayi sektöründe çalışanlar ..

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını! 07:15

Sosyete’nin Yeniköy’de ki Korona Partisi’ne Polis baskını!

Sosyete ve ünlü isimler koronavirüs salgınını aldırış etmeden parti skandallarına devam ediyor. İş insanı Caner Karaloğlu, Yeniköy?deki villasında yine bir parti skandalına imza attı. Maske ve mesafe kurallarının hiçe sa..

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofraları süsleyecek 04:52

36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen Divle peyniri, sofral

Karaman'da yerin 36 metre derinliğindeki mağarada 5 ay bekletilen ve özelliğini de mağaranın flora yapısından alan Divle obruk peyniri, sofraları süslemeye başladı. Fransızların dünyaca ünlü 'rokfor' peynirine rakip olar..

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL 02:33

Eminönü’nde En Pahalı Hurmanın Tanesi 5 TL

İftar ve sahur sofralarının vazgeçilmezi hurmalara talep arttı. Eminönü Mısır Çarşısı’nda en pahalı hurma olan “Jumbo Kudüs” hurmasının tanesi 5 TL, kilosu 140 TL’den satışa çıktı. 11 ayın sultanı Ramazan ayının gelmesiy..

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı 02:28

TOKİ'den -Arnavutköy Projesi-ne ilişkin açıklama yapıldı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Arnavutköy Sosyal Konut Projesi ihalesinin, kanunda öngörüldüğü üzere tüm şartlar yerine getirilerek, 6-7 Ekim 2021'de yapılacağını bildirdi. Kurumdan..

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv 2:21:46

Kızılcık Şerbeti 42. Bölüm @showtv

Kızılcık Şerbeti 42. Bölümünde; Nilay ve Mustafa’nın gerçeği ortaya çıkarmak için giriştikleri oyun Abdullah tarafından bozulacak ancak bu olay üçünün arasında sır olarak kalacaktır. Son gelişmeleri konuşmak üzere buluş..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ] 00:48

Sura iSkenderli - Tarifi Zor [#Remix HD Ses 2020 ]

sura iskenderli dinle, sura iskenderli dinle remix, sura iskenderli sevme, sura iskenderli remix, sura iskenderli hayalet remix, sura iskenderli hayalet, sura iskenderli yalancı, sura iskenderli neden, sura iskenderli ak..

Sevcan - Vay Be 03:41

Sevcan - Vay Be

Sevcan - Vay Be Şarkı Sözleri: Her ayrılık, hep aynı Giden gider, kalan sağlar hep ağlar Yok bugünün dünden bir farkı Hasret elimi kolumu bağlar Bu devran böyle sürdükçe Ben hep mutsuz yastayım Zaman bizden götürdükçe..

Zeynep Bastık - Her Yer De Sen 03:42

Zeynep Bastık - Her Yer De Sen

Zeynep Bastık Her Yerde Sen Müzik Dinle Şarkı Sözleri Yalnızlıksa konuyu bilen benim Sorgusuzca yine seven benim Zamansızca karşımda hayalin Rica etsem lütfen gider misin Durmak yoktu aşksa İnanmışım yalancıya Kalbim s..

Ece Seçkin Kimdir? 00:49

Ece Seçkin Kimdir?

Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı. Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazan..

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet 04:46

Farklı Sahne - Sinan Akçıl, Otilia Ve Serdar Ortaç Muhteşem Düet

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 850 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl - Çok Sevmek Yasaklanmalı 04:20

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl - Çok Sevmek Yasaklanma

Mustafa Ceceli & İrem Derici feat. Sinan Akçıl'ın, DMC etiketiyle yayınlanan Çok Sevmek Yasaklanmalı isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te. Söz & Müzik: Sinan Akçıl Düzenleme: Mustafa Ceceli Yönetmen: A..

Berkay - Ayrılmam 03:37

Berkay - Ayrılmam

Berkay - Ayrılmam Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sona ermekte gün yine seninle Akşamlar böyledir hep sessiz Eşyalar başka yerde ben bir yerde Gölgen dolaşır gibi sanki peşimde Işıkları yakın nedir bu his Yokluğunda sen ..

Bilal Sonses - Gel Hayalim  ( Akustik ) 03:09

Bilal Sonses - Gel Hayalim ( Akustik )

Bilal Sonses - Gel Hayalim Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen bana demedin mi? Mavi gözlerin gibi gidelim denizlere Sen beni sevmedin mi? Aşkımızın külleri, yakamaz mı bizi yine Sözler yalan oldu bak, geceler her gün kör ..

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik ) 03:09

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım ( Akustik )

Tuna Kiremitçi & Tuvana Türkay - Diğer Yarım Müzik Dinle Şarkı Sözleri Senden önce yoktu yalnızlığım Sen gidince geldi yanıma Bilmiyordum nasıl bekler insan Geceler nasıl hain, günler nasıl düşman Nerdesin sen diğer ya..

Cihan Çakan - Yana Yakıla 03:11

Cihan Çakan - Yana Yakıla

Cihan Çakan - Yana Yakıla Müzik Dinle Şarkı Sözleri Bilseydim Yüreğime Seni Almazdım Yar Hayatımda Gözyaşımı Sana Dökmezdim Yar Ama Yalan Değil Ne De Güzel Gülümserdin Yar Bu Adam Seni Bilmem Ki Nasıl Unutur Yana ..

Röya - Afaki 03:45

Röya - Afaki

Röya - Afaki Müzik Dinle Şarkı Sözleri Sen değil kim yanımdaki Gece olmuş yine on iki Sensiz bambaşka her şey , anlamsız Uzun oldu bu seferki Dönmez gibi geliyor sanki Bu kadar düşünmem afaki ve faydasız Bir yolunu b..

Sancak - Darmaduman 03:27

Sancak - Darmaduman

Sancak - Darmaduman Müzik Dinle Şarkı Sözleri Güneşim doğ bana bu gece, bura darmaduman. Ne bıraktığın yerdeyim bak, ne de başka bir hal kaldı bende. 'Unutmaya çalış!' deme bana, sen unut o zaman. Ki bıraktığın hayal d..

Gökmen Esgin - Hayal Meyal 03:34

Gökmen Esgin - Hayal Meyal

Gökmen Esgin - Hayal Meyal Müzik Dinle Şarkı Sözleri Son bir defa daha sarılsam Yalvarsam ağlasam kal diye haykırsam Yine gideceksin bana veda edeceksin Yaşanmamış bir aşk düşle diyeceksin Hayal meyal hatırlarsın Bel..