#Gülben ergen beyaz güvercin müzik dinle

Demek Sen Filiz Akın & Ediz Hun 01:03

Demek Sen Filiz Akın & Ediz Hun

Nevin Rauf ve Ekrem arasındaki peri masalı aşkı anlatan Türk filmi. Filmin Adı: Sabah Yıldızı Yönetmen:Türker İnanoğlu Oyuncular: Filiz Akın, Ediz Hun Yapım: Erler Film Yapımcı: Türker İnanoğlu Yapım Yılı: 1968 Abone O..

Kübra'nın Münafıkları Hasedinden Delirten Dansı 02:40

Kübra'nın Münafıkları Hasedinden Delirten Dansı

Adnan Oktar'ın 19 yaşındaki beyaz tenli güzel kediciği Kübra Yıldırım müşrik ve münafıkları dansıyla hasetten delirtti..

  • JET TV tarafından
  • 1.373 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv ) 13:51

İlk Terörle Mücadele Şehidimiz Süleyman Aydın ( Arşiv )

Pkk'nın Şehit Ettiği İlk Mehmetçiği Biliyor musunuz? Resmi olarak PKK, hayatımıza 15 Ağustos 1984 gecesi girdi. Eruh'ta patlayan silahlar, Süleyman Aydın isimli gencecik askerin canını aldı. Türkiye'nin terörle mücadele..

 İphone 5 Gold Kasa Değişimi iPhone Servis 06:10

İphone 5 Gold Kasa Değişimi iPhone Servis

iPhone 5 Gold Kasa Değişimi videomuzda teknisyenimiz beyaz iPhone 5 i Gold Kasa ile değişimini yapıyor..

  • BETA tarafından
  • 688 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cheesecake Kurabiye Tarifi 03:54

Cheesecake Kurabiye Tarifi

Cheesecake Kurabiye Tarifi. Yumuşacık Cheesecake tadında nefis bir kurabiye tarifi. Cheesecake Kurabiye için Malzemeler: 1 kutu Krem Peynir (Beyaz & Tuzsuz) 1/2 bardak Tereyağı 1 + 1/4 bardak Şeker 2 adet Yumurta 1 çay ..

Kaz avı 11:28

Kaz avı

Bugüne kadar yaşadığım kazın en iyi günü! Kar kazları, benekli kazlar ve Kanada kazları vurduk! Düzen kör bahislerini atmaya ve kar kaz sıçanlarıyla karışması için beyaz ressam takımlarına koymaya karar verdik ve işe yar..

  • BETA tarafından
  • 783 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Poğaça Mayasız  YumuşacıkTarifi 02:40

Poğaça Mayasız YumuşacıkTarifi

Şipşak Poğaça için Malzemeler: 500 gram Un 1 adet Yumurta 1 bardak Yoğurt 1/2 bardak Zeytinyağı / Sıvıyağ 1 paket Hamur Kabartma Tozu 150 gram Beyaz Peynir Maydanoz Tuz..

Hindistan Cevizi Topları 01:34

Hindistan Cevizi Topları

Çikolata Kaplı Hindistan Cevizi Topları Tarifi İçin Malzemeler Çikolata Kaplı Beyaz Rüya için Malzemeler 1 poşet krem şanti 1 su bardağı soğuk süt Alabildiği kadar hindistan cevizi (200 gr ) İçi için; İsteğe göre biraz..

Sen Yanımda Kal Diye Binlerce Kağıt İmzalarım 00:35

Sen Yanımda Kal Diye Binlerce Kağıt İmzalarım

Aynı fabrikada çalışan adı bir soyguna karışan şoför Ali (Kartal Tibet) ile santral memuresi Gül'ün (Hülya Koçyiğit) aşk öyküsü. Filmin Adı: Parmaklıklar Arkasında Yönetmen: Türker İnanoğlu Oyuncular: Hülya Koçyiğit, Ka..

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi 01:15

Trump'ın Bilim Politikaları Protesto Edildi

Trump yönetiminin 2018 bütçe tasarısında, çevre koruma, bilim ve araştırma harcamalarını kesmek istemesi, başkent Washington başta olmak üzere dünyanın dört bir yanında protesto edildi. Dünya Günü'nde gerçekleşen göster..

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar 05:10

Murat Yıldırımın Gözlerinin Dolduğu Anlar

Mersin’den yarışmaya katılan Nail Erdoğan’ın yaşam öyküsü tüm stüdyoyu özelikle de Murat Yıldırım’ı çok etkiledi. 39 yaşında evli ve üç çocuk babası Nail Erdoğan 1999 yılında asker arkadaşının bir operasyon esnasında yan..

  • ANKA tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Japon Cheesecake Nasıl Yapılır 05:58

Japon Cheesecake Nasıl Yapılır

Krem Peynirli Harç: 250 gram Beyaz Krem Peynir 6 adet Yumurta Sarısı 60 gram Toz Şeker 60 gram Tereyağı 100 ml Süt 1 yemek kaşığı Limon Suyu 2 yemek kaşığı Limon Kabuğu Rendesi 60 gram Kek Unu 20 gram Mısır Nişastası 1 ç..

Karpuz & Peynir SalatasıTarifleri 03:36

Karpuz & Peynir SalatasıTarifleri

Malzemeler 2 su bardağı Karpuz 1 Kırmızı Soğan 100 gram Siyah Zeytin Nane Maydanoz 2 adet Misket Limonu 1 bardak Beyaz Peynir..

Karpuz  Peynir Salatası Tarifi 03:36

Karpuz Peynir Salatası Tarifi

Malzemeler: 2 su bardağı Karpuz 1 Kırmızı Soğan 100 gram Siyah Zeytin Nane Maydanoz 2 adet Misket Limonu 1 bardak Beyaz Peynir..

Güneş Alerjisinin Belirtileri Nelerdir 01:28

Güneş Alerjisinin Belirtileri Nelerdir

Güneş alerjisi özellikle beyaz tenli kişilerde görülür. Basit döküntülerle veya daha ciddi yanıklarla kendini gösterebilir. Kaşıntı, ağrı veya yanma gibi şikayetlere yol açar...

  • NABIZ tarafından
  • 676 görüntüleme
  • 7 yıl önce
120 Yıllık Gizem Siz Hangi Rengi Görüyorsunuz 04:00

120 Yıllık Gizem Siz Hangi Rengi Görüyorsunuz

Sosyal medyada tartışma yaratan 'elbise rengi' paylaşımı sonrası yeni bir renk polemiği başladı. İngiliz oyuncakçı Charles Benham'ın 1895 yılında yarattığı Benham Topacı , 120 yıl sonra bile gizemini koruyor. İlk bakışt..

Sevmek Hüner Değildir Kendini Sevdirmeyi Bilmeli 00:43

Sevmek Hüner Değildir Kendini Sevdirmeyi Bilmeli

Şehbal (Filiz Akın) İzmir’de öğretmenlik yapmaktadır. Kuzeni Mübin (kartal Tibet) tatilini geçirmesi için Şehbal’i İstanbul’a yanına çağırır. Bunun yıllardır beklediği evlilik teklifi olduğunu düşünen genç kız heyecanlan..

Oruçluyum Deyip Bebekli Kadına Bağıran Otobüs Şoförü 00:30

Oruçluyum Deyip Bebekli Kadına Bağıran Otobüs Şoförü

İstanbul'da Yeşilpınar-Eminönü seferini yapan 99Y adlı İETT otobüs hattının şoförü, kullandığı otobüsü yol ortasında durdurarak bir kadın yolcuya saldırdı. Şoförün, kucağında çocuğu bulunan kadının üzerine bağırarak yürü..

  • JET TV tarafından
  • 985 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maskeli Süvari Film İzle 2:29:32

Maskeli Süvari Film İzle

4 SENE ÖNCE EKLENDİ Maskeli Süvari izle 149 dakikalık güzel bir hikaye. Asıl adı John Reid olan Lone Ranger lakaplı bir kovboyun, Kızılderili ruhani yardımcısı Tonto ile haksızlıklara karşı verdiği mücadeleyi anlatan ünl..

  • Tv Series tarafından
  • 5.580 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır Ekmeği Nasıl Yapılır 05:39

Mısır Ekmeği Nasıl Yapılır

Malzemeler: 1 adet yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı Zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tuz 1 su bardağı beyaz peynir 3 su bardağı mısır unu 1 su bardağı sıcak su 1 paket kabartma tozu Taze Kekik Kırmızı Biber Taze Fesleğen T..

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi 06:19

Tavada Kolay Peynirli Börek Tarifi

malzemeler 1 paket hazir satilan ücgen yufka icine koymak icin az tuzlu az yagli olan beyaz peynir isterseniz maydonozda dograyin.ben tercih etmedim. sosu icin gerekenler yarim cay bardagi siviyag 2 tane yumurta 2 cay ba..

Rusya'da Yağan Mavi Kar Panik Yarattı 00:23

Rusya'da Yağan Mavi Kar Panik Yarattı

Rusya'nın St. Petersburg şehrinde geçtiğimiz gün beklenmedik bir olay yaşandı. Normalde beyaz renkte yağması gereken kar mavi renginde yağınca, pek çok kişi bu durumu şaşkınlıkla karşıladı. Olayın, insanların dünyaya ver..

  • JET TV tarafından
  • 1.039 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yeni Gelin 15. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Yeni Gelin 15. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Cumali Ceber Fragman (4 Ağustos'ta Sinemalarda) 03:04

Cumali Ceber Fragman (4 Ağustos'ta Sinemalarda)

Cumali Ceber “Allah Seni Alsın” filmimizin fragmanı sizlerle! Sosyal medya hesaplarınızda paylaşarak bize destek olabilirsiniz. 4 Ağustos’ta sinemalarda buluşalım. Emekliliğine bir gün kala patronunu döverek işten atıl..

Evim Lokanta- Pastane Pizzası 04:24

Evim Lokanta- Pastane Pizzası

Şef Burak Zafer Sırmaçekici 20. Bölüm'de Pastane Pizzası tarifi verdi! Pastane Pizzası MALZEMELER Hamuru için: 6 Su Bardağı Un 1 Tatlı Kaşığı Tuz 2 Tatlı Kaşığı Şeker 2,5 Tatlı Kaşığı Maya 1 Su Bardağı Süt 1 S..

  • ANKA tarafından
  • 749 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Sinan Akçıl, Hristiyan Sevgilisine İmam Nikahı Kıymış 01:05

Sinan Akçıl, Hristiyan Sevgilisine İmam Nikahı Kıymış

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, konuk olduğu programda iki kez imam nikahıyla evlendiğini itiraf etti. Akçıl'ı imam nikahı kıydığı sevgililerinden birinin Rumen Otilia olduğu konuşuluyor. Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Beyaz TV'de ..

  • ANKA tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Blondie Nasıl Yapılır 05:42

Blondie Nasıl Yapılır

Malzemeler: 110 gram erimiş tereyağ 1/2 bardak Esmer Şeker 1 yumurta 1 çay kaşığı vanilya özütü 1 bardak un 1 çay kaşığı Tuz 1 bardak Beyaz Çikolata 1 bardak Ceviz..

Fırında Mücver Tarifi 04:51

Fırında Mücver Tarifi

Malzemeler: 2 adet havuç 4 adet kabak 1 bardak Maydanoz 3 dal Taze soğan 1/2 bardak Dereotu 2 adet yumurta 1 bardak Beyaz Peynir 3 yemek kaşığı un 1 paket Kabartma tozu Tuz, karabiber Sızma Zeytinyağı 1/2 bardak Kabak Çe..

Izgara Sebzeli Makarna Tarifi 03:45

Izgara Sebzeli Makarna Tarifi

Malzemeler: 1 kutu Barilla glutensiz Penne 1 bardak Çeri Domates 1 yemek kaşığı Taze Kekik Zeytinyağı Kırmızı biber 1 adet Kabak 1 adet Patlıcan 1 bardak Beyaz Peynir..

34 İnç ve Kavisli- Philips 349X7 Monitör İncelemesi 05:10

34 İnç ve Kavisli- Philips 349X7 Monitör İncelemesi

Philips 349X7 beyaz kasası ve kavisli tasarımıyla dikkat çeken bir monitör. 21:9 görüntü oranı ve 3440x1440p çözünürlüğe sahip bu farklı monitörün incelemesinde neler sunduğuna birlikte bakalım..

  • BETA tarafından
  • 904 görüntüleme
  • 7 yıl önce