#Gülben ergen beyaz güvercin müzik dinle

Tekneye Atlayan Köpekbalığı 'nın Korkuluklara Sıkışması 00:57

Tekneye Atlayan Köpekbalığı 'nın Korkuluklara Sıkışması

Honolulu açıklarına gölete açılan fransızların uzay gemisine beyaz köpekbalığının zıplaması olayıdır. Korku filminden bir sahne gibi. Bunun hatırına açın bi jaws izleyin. İyi seyirler..

  • JET TV tarafından
  • 696 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Mayalı Yumuşacık Poğaça Tarifi 08:55

Mayalı Yumuşacık Poğaça Tarifi

Mayalı Pamuk Poğaça İçin Malzemeler: 1 su bardağı ılık süt (bardak ölçüsü 250ml) 2 yemek kaşığı tozşeker yarım su bardağı sıvıyağ yarım paketten biraz fazla yaşmaya (25-30gr.) 1 yumurta (sarısını üzeri için ayırın) 2 ça..

Çerkez Tavuğu Tarifi 04:44

Çerkez Tavuğu Tarifi

1 tane tavuk göğsü (haşlamak için su bardağı su) 2 dilim tost ekmeği 1 su bardağı robottan çektiğimiz ceviz Yarım çay bardağı süt 1 diş ezilmiş sarımsak Tuz karabiber 2-3 yemek kaşığı sıvıyağ toz biber Hazırlanışı : Ta..

Labirent 3: Son İsyan Film İzle 2:23:51

Labirent 3: Son İsyan Film İzle

Bilim kurgu kategorisine bambaşka bir hava katmayı başaran Labirent serisi, labirente takılı kalmış olan gençlerin hikayesini konu ediniyor. Serinin ilk 2 filminde arkadaşlarıyla beraber kendisini de kurtarmayı başaran T..

Sebile Ölmez Sık Yapılan Makyaj Hataları 08:29

Sebile Ölmez Sık Yapılan Makyaj Hataları

Elbette makyaj zaman isteyen birşey, ve bizim bu hızlı yaşantımızda daha pratik şeylere ihtiyacımız var. O yüzden biçoğumuzun yaptığı şeyler, hata denir mi? Bilemedim, moda denen bişey var, bi gün ben de onu kontrol edeb..

Fırında Peynirli Biber Nasıl Yapılır 01:53

Fırında Peynirli Biber Nasıl Yapılır

Kevserin Mutfağından Fırında Peynirli Biber Tarifi Malzemeler: 2 adet yeşil kapya Biber, 2 adet kırmızı kapya Biber, 2 adet sarı kapya Biber, 2 adet turuncu kapya biber, 250 gr beyaz Peynir veya lor peyniri, 1 yemek kaş..

Nişastalı Çıtır Börek Şahane Bir Tarifi 06:41

Nişastalı Çıtır Börek Şahane Bir Tarifi

Nişastalı çıtır börek 3 adet böreklik yufka 150 gr tereyağı Yarım çay bardağı süt 250 gr böreklik beyaz peynir bir tutam maydanoz Yarım su bardağı nişasta (buğday Mısır farketmez) 1 yumurta sarısı Susam ve çörek otu..

En Kolay Nar Temizleme Yöntemi 01:59

En Kolay Nar Temizleme Yöntemi

Narın üst kısmından yaklaşık 5’er cm’lik kenarları olan bir kare şeklinde kesikler atın narları hissedecek derinliğe kadar.Kesiklerin bir kenarından diklemesine soktuğunuz bıçakla şapka gibi kestiğiniz bu kısmı kaldırın..

Tencerede Fincan Kek Tarifi 08:42

Tencerede Fincan Kek Tarifi

Tencerede fincan kek tarifi Bu ölceden tam 6 kahve bardagi cikiyor.Ister benim gibi hamuru ikiye bölün bu sekilde yapin yada sadece kakaolu veya hamuru sade beyaz birakin.Icine ekstra olarak cikolata parcasi ceviz findik..

Yeni Gelin 46. Bölüm 1. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 46. Bölüm 1. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi 07:44

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi

Patatesli ve Pazılı Gül Böreği Tarifi İçin Malzemeler: 1 kilo (6 adet yufka) Yufkacılardaki yufkalar 1 kilo için genellikle 5 tane geliyor yufkaları ıslatmak için: 3 yumurta 1 su bardağı süt 1 su bardağı veya biraz daha ..

Sahibiyle Göz Göze Gelemeyen Köpek 00:46

Sahibiyle Göz Göze Gelemeyen Köpek

Güzel beyaz kardeşimiz sahibi çatalına batırdığı meyvesini yemek üzereyken sesleri dinliyor yiyecekken bakıyor ama göz teması anında hemen kaçırıyor gözleri. Ne de tatlı köpecikk...

  • JET TV tarafından
  • 1.023 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rüzgar Erkoçlar Tuğba Beyazoğlu Dokuz Ay Önce Evlendiler Biz Artık Üç Kişiyiz 02:25

Rüzgar Erkoçlar Tuğba Beyazoğlu Dokuz Ay Önce Evlendiler Biz Artık Üç

Rüzgar Erkoçlar'ın eşi Tuğba Beyazoğlu Erkoçlar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerini şaşkına uğrattı. Evlendikleri günden bu yana yaptıkları her şey merak edilen Rüzgar Erkoçlar Tuğba Beyazoğlu çi..

  • BETA tarafından
  • 792 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Selma Çiçekdal Mermer Tırnaklar Siyah 04:52

Selma Çiçekdal Mermer Tırnaklar Siyah

BUGÜN SİZE SİYAH MERMER DESENLİ TIRNAKLAR YAPTIIM Yves Rocher Tırnak Güçlendirici Baz NYX Black Out Siyah Oje NYX White Lie Beyaz Oje H&M Instant Armour Top Coat Üst Cila..

Selma Çiçekdal Yüz Tüylerimi Traş Ediyorum 07:43

Selma Çiçekdal Yüz Tüylerimi Traş Ediyorum

Videomda gördüklerinizin aynılarını tıpatıp edinmek zorunda değilsiniz, Gratis ve Watsons’larda satılmıyor ama Rossman’larda oluyordu bir ara , hem beyaz gri renklerde pilli olan hem de Kaş Şekillendirici adı altında ust..

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi 14:44

Fıstıklı Ve Cevizli Baklava Tarifi

Malzemeler: 1 adet iri yumurta yarım su bardağı mısırözü veya zeytinyağı 1 su bardağı süt veya su-süt karışımı yaklaşık 4 buçuk su bardağı un 1 paket kabartma tozu 1 çimdik tuz arasına: bir buçuk iki su bardağı kadar ço..

Tereyağlı Sünger Kek Tarifi 05:42

Tereyağlı Sünger Kek Tarifi

200 gr. Yumuşak tereyağı 4 tane yumurta 1 su bardağı süt (250ml) 1 buçuk su bardağı şeker (300gr) 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu Bir tutam tuz 1 buçuk yemek kaşığı kakao (30gr) 2 buçuk su bardağı un (330 gr) Haz..

Büşra Yılmaz Sivilce ve Siyah Noktalar İçin Ev Yapımı Maske 05:16

Büşra Yılmaz Sivilce ve Siyah Noktalar İçin Ev Yapımı Maske

Gereken Ürünler: -Beyaz Kil -Gül Suyu (benim kullandığım Aksuvital marka) -Çay Ağacı Yağı (benim kullandığım Karden marka)..

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye İçin Bakın Hangi Bomba İsim İle Anlaştı 03:17

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye İçin Bakın Hangi Bomba İsim İle Anlaştı

İki gün önce yeni yayın dönemiyle ilgili, “Bomba 1-2 transferimiz daha var ama şimdi söylemeyeceğim” diyen Acun Ilıcalı’nın sürprizi belli oldu. Hürriyet'ten Sinem Vural'ın haberine göre Beyaz Show programıyla tanınan..

  • BETA tarafından
  • 674 görüntüleme
  • 6 yıl önce
O Ses Türkiye'de Bir Ayrılık Daha Yeni İsim Bakın Kim 02:51

O Ses Türkiye'de Bir Ayrılık Daha Yeni İsim Bakın Kim

Yeni yayın dönemiyle ilgili, “Bomba 1-2 transferimiz daha var ama şimdi söylemeyeceğim” diyen Acun Ilıcalı’nın sürprizi Beyaz Show programıyla tanınan Beyazıt Öztürk O Ses Türkiye ekibine katıldı...

  • BETA tarafından
  • 560 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Çocuklardan Yetişkinlere Eşek Şakası 00:57

Çocuklardan Yetişkinlere Eşek Şakası

AVM koridorundaki bir standta, bir kavanoz içerisinde bulunan beyaz şekerleri insanlara ikram ediyorlar. Çocuklar insanların beğenisini aldıktan sonra şekerlerin kaynağı olan pisuvara gidiyor ve kavanozu dolduruyor. Naft..

  • JET TV tarafından
  • 664 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yeni Gelin 46. Bölüm 2. Fragmanı 00:59

Yeni Gelin 46. Bölüm 2. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..

Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle 2:23:51

Labirent - Son İsyan Türkçe Altyazılı Hd İzle

2015 yılının mart ayında Maze Runner 1 ve Maze Runner 2’nin yardımcı yazarı T. S. Nowlin, Maze Runner The Death Cure filmi içinde kalemi eline alacağını açıklamıştı. Bundan kısa bir süre sonra da Wes Ball yönetmen koltuğ..

Beyazıt Öztürk'ün ilk Konuğu Yılmaz Erdoğan Oldu 12:43

Beyazıt Öztürk'ün ilk Konuğu Yılmaz Erdoğan Oldu

Ünlü şovmen Beyazıt Öztürk youtuber olam konusunda emin adımlarla ilerliyor. Resmi youtube kanalı açan Beyaz'ın ilk konuğu Yılmaz Erdoğan olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 2.451 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Demet Şener Sevgilisi Cenk Küpeli İle Evleniyor 04:22

Demet Şener Sevgilisi Cenk Küpeli İle Evleniyor

Demet Şener ile Cenk Küpeli evlilik kararı aldı. Demet Şener sevgilisi Cenk Küpeli'nin yarın yani 21 Haziran cuma günü bir otelde nikah kıyacakları iddia edildi. Demet Şener Cenk Küpeli'nin her fırsatta kamera karşısına ..

  • BETA tarafından
  • 98 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Emre Aşık Canlı Yayını Aradı - Delilli Belgeli Olarak 32:37

Emre Aşık Canlı Yayını Aradı - Delilli Belgeli Olarak

Eski Milii futbolcu Emre Aşık Beyaz Magazin canlı yayınını arayarak dikkat çekici bir açıklama yaptı. Emre Aşık, ''Günü geldiği zaman delilli, belgeli olarak her şeyi tek tek açıklayacağım.'' dedi...

  • BETA tarafından
  • 110 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Şeyma Subaşı'ndan Kafaları Karıştıran Hareket 09:59

Şeyma Subaşı'ndan Kafaları Karıştıran Hareket

Sadece Şeyma kitabıyla gündemdeki yerini sağlama alan Şeyma Subaşı'ndan Beyaz Magazin'e özel açıklamalar!..

  • BETA tarafından
  • 99 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Eylül Metin - Bülent Ersoy'un Hepatit B Olayını Ben Uydurmadım 08:14

Eylül Metin - Bülent Ersoy'un Hepatit B Olayını Ben Uydurmadım

Beyaz Magazin'e canlı yayında bağlanan Eylül Metin , Bülent Ersoy'un Hepatit B olduğu konusunu kendisinin uydurmadığını söyledi...

  • BETA tarafından
  • 71 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kokostar Kek Tarifi 04:26

Kokostar Kek Tarifi

Kokostar kek tarifinin malzemeleri; 3 adet oda ısısında yumurta 1, 5 su bardağı toz şeker 1 su bardağı demli çay 1 su bardağı sıvı yağ 1 paket kabartma tozu 3 yemek kaşığı silme kakao 3 su bardağı un İç malzemesi: 2 ade..

Yeni Gelin 47. Bölüm 1. Fragmanı 00:58

Yeni Gelin 47. Bölüm 1. Fragmanı

Yeni Gelin, doğuyla batının buluştuğu İstanbul’da filizlenen Bella ile Hazar aşkının Mezopotamya’nın egzotik topraklarına kök salma mücadelesini anlatıyor. Bu mücadelede çekişmeler olsa da özü ve dayanağı aşktır. Bella..